切換到寬版
  • 4293閱讀
  • 55回復

[自創小說]撤卡再現上集 永別了龍翼(拿新故事入面少量既野) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-09-11
奉勸各位 n$g g$<  
不要對樓主的作品因不滿意而作出一些人身攻擊的回覆 fHCLsI  
更不想有罵戰的發生 Wp`wIe6  

離線7088

發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-09-11
引用第18樓飛龍天牙於2008-09-11 19:18發表的  : @,F8gv*  
你作咪作lo,我一定唔看的,嗯,你作就可以作,但係唔好作到咁唔好lo,我都唔知點看,人地話你我真係正確,又多口語,唉...
zV_U/]y  
講得好 'VcZ_m:  
樓主再點作我絕對唔會禁入去 放心 我唔會睇你d神文 絕對 U~n>k<`sr  
疾風要扣就扣 絕無怨言
點解咁春多文盲
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-09-12
引用第21樓7088於2008-09-11 20:54發表的  :
講得好 ?muI8b  
樓主再點作我絕對唔會禁入去 放心 我唔會睇你d神文 絕對 M24FuS  
疾風要扣就扣 絕無怨言
eIBHAdU+g/  
你收香蕉x皮,絕無怨言,願你早qd死,好似話到你好勁,你咁勁就作一篇唔多過300字既lfo故事,之後pm比我啦,粉皮
1條評分
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線tommychow321
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-09-12
引用第20樓暴走疾風於2008-09-11 19:37發表的  : .J:04t1  
奉勸各位 ~>u]ow=  
不要對樓主的作品因不滿意而作出一些人身攻擊的回覆 R\k= CoJJ  
更不想有罵戰的發生 pwo5Ij,~q  
L".Qf|b*  
但罵戰已經發生了=_+" td!WgL,m  
火仔你唔好理佢地了 GyI(1O AW  
我支持你的 6(Za}H  
快d作下集我要睇!!!!
悟地除了力量外 還有戰術↓!!
離線墮天使
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-09-12
睇係唔錯既 jO xH' 1I  
Q79& Q04XN  
但係按得佬我笑左出黎  x)
離線幻影.箭
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-09-12
e d咁的野你都夠膽貼出黎 FlJ(V  
我睇完真係要洗眼+洗腦呀 i!8 o(!I  
我而家去la
1條評分
箭豬一隻
離線迷戀風
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-09-12
樓主    你知唔知你好無知  我覺得你仲膠過4502 ?DPN a  
4502比人踩最多都係話番一兩句  或者話我一下次會做好d等字眼 xK4b(KJj  
而你  比人踩就鬥罵    一d受教既心都無 Cb}hE ro  
人地起碼都有丫  你咁樣仲話5星 Co6ghH7T  
你咪傻啦  weQC9e~d{-  
仲有  新手上路就咩都唔知 I)$`@.  
開新ac唔比既  新手上路唔爬得文既 H':dLR  
話我咩都唔知 .5=Qf vi*  
我起碼知你篇篇野都同音字加錯字再加口語而成既神文 (?MRbX]@  
Z9-HQ5>  
(版主要扣分    要禁言  要封ip我都絕無怨言)
1條評分
離線幻影.箭
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-09-12
引用第26樓迷戀風於2008-09-12 19:15發表的  : Hb&-pR@e\?  
樓主    你知唔知你好無知  我覺得你仲膠過4502 I!bzvPJ]xc  
4502比人踩最多都係話番一兩句  或者話我一下次會做好d等字眼 1B~H*=t4h  
而你  比人踩就鬥罵    一d受教既心都無 E<]l]?  
人地起碼都有丫   你咁樣仲話5星 Zw(*q?9\  
你咪傻啦   s=`1wkh0  
.......
uS :3Yo  
W-mi1l^H{  
講得好 1g`$[wp|  
樓主正一x西王 q 4_&C&7  
我想講好耐la ,ry2J,IT7  
你e篇咁的野同垃圾冇分別 v8! 1"FYL  
唔係~應該係連垃圾都不如~咁既野帖出黎只會污染大家的雙眼
1條評分
箭豬一隻
離線grandchase
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-09-12
to某人(自己心照): !Dp4uE:Pq  
唔該唔好派膠 $x;wnXXXM  
玩野請滾到一旁 `+]9+:tS  
要膠都行埋一邊
1條評分
性感小愛
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-09-12
邊個再係到對我人身攻擊,講一次告一次,我理得你咩級
離線中毒封龍
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-09-13
引用第29樓火仔於2008-09-12 21:33發表的  : l i }4d+  
邊個再係到對我人身攻擊,講一次告一次,我理得你咩級
S*rgYe!E  
你咪告囉 # 4`*`)%  
冇D自知自明 V_Kpb*3  
口語多到咁 ,eD@)K_:  
同埋要作一篇300字既書面語既作文好易姐 LoUi Yf  
係學校作過唔知幾多次啦 C)`ZI8  
成日以為自己作既野最好
離線7088

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-09-13
引用第30樓中毒封龍於2008-09-13 11:07發表的  :
你咪告囉 bmna*!l^M  
冇D自知自明 T=: &W 3  
口語多到咁 y!GjC]/  
同埋要作一篇300字既書面語既作文好易姐 \\ M2_mT  
.......
fHYEK~!C04  
算啦 cqr!*  
唔好咁火 !TP8LQ  
某人中學咋 都咁醒目 我地唔夠佢黎 h>$,97EU  
仲有叫總版唔係大哂的 呢個世界有人權 >[,Rt"[V  
中學作文咁「勁」 1 9a"@WB@  
拿 講明 我只係話某人 唔好自認
[ 此帖被7088在2008-09-13 11:55重新編輯 ]
點解咁春多文盲
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-09-13
引用第31樓7088於2008-09-13 11:50發表的  :
算啦 9c8zH{T_{  
唔好咁火 |uV1S^ !A  
某人中學咋 都咁醒目 我地唔夠佢黎  a)PBC{I  
仲有叫總版唔係大哂的 呢個世界有人權 qqQnL[`)C  
.......
FyJI@PZdI-  
咁唔鋸呀你自己作篇野出來,你好q煩,再唔鋸既,入tst搵我,大可以用vs同你解決你同我d野 B o.x  
I:u xj%  
我理得你想點,我唔會認輸,你要玩大佢,我同你慢慢玩大佢,玩呀,慢慢玩呀,係到鬥串
[ 此帖被火仔在2008-09-13 12:52重新編輯 ]
離線中毒封龍
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-09-13
引用第32樓火仔於2008-09-13 12:44發表的  :
咁唔鋸呀你自己作篇野出來,你好q煩,再唔鋸既,入tst搵我,大可以用vs同你解決你同我d野
我理得你想點,我唔會認輸,你要玩大佢,我同你慢慢玩大佢,玩呀,慢慢玩呀,係到鬥串
2,/("lV@0  
點解 解決方法一定係要vs?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-09-13
引用第33樓中毒封龍於2008-09-13 14:49發表的  :
點解 解決方法一定係要vs?
RZjTUMAz4  
係到都解決唔到未上lfo解決,我都告在比板主,至於板主點搞我就唔知
離線迷戀風
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-09-13
引用第34樓火仔於2008-09-13 15:05發表的  :
係到都解決唔到未上lfo解決,我都告在比板主,至於板主點搞我就唔知
}di)4=U9  
講真    點解咁多個膠post之中  係得你既post係多人嘈既 RQ y|W}d_  
嘈完再嘈  仲愈尼愈激 3lM mSKN  
最大原因就在於你既態度 g v&xC 6>  
都話左放上尼唔好既就實比人踩 !\JG]2 \  
你自己覺得自己好勁 OQ 5{#  
比人踩就話番人轉頭 8'Xpx+v  
你唔想比人踩既咪作好d囉 <4^ _dJ9=  
作埋d小學生既文 Cj"k Fq4  
仲要加埋同音字 @NlnZfMu  
無人踩就奇囉 QL-((d Z<  
仲有 7F4$k4r<  
我地唔係針對你 _Z#yI/5r  
我地係針對d膠人  仲要態度極差 RSG4A>%!mI  
自己膠係度罵人果d g (ZeGNV8  
你就係其中一個 Z?oFee!4  
仲要  係lfo打過尼解決 4FQU$f  
你太強喇 Q5;K m1(  
你lfo勁就lfo解決 (=CV")tF  
人地三小勁就三小解決 *^=`HE89S  
拎自己勁既game尼解決 ?%{bMqYJD{  
唉  你估你真係好勁咩 igOjlg_Q  
你首先改下自己既態度 L=D d`  
諗下自己邊度錯左先啦 $d:/cN 8E  
我已經好聲好氣話你  &e7yX  
你就發晒嬲咁 D4}WJMQ7s  
你eq唔係咁低呀?

樓主留言:

第一樣野,我性格有得改我會改,唔洗同你講 :)g=Ah BF  
第二 我對住你ed咁既人,係人都差 ` R!0uRu  
第三 你係未低b,係到話我,改下你先 |08tQ  
我係玩lfo強,150lv幾個夠唔夠呀,唔鋸唔好係到嘈,上lfo嘈,你地洗定8月15等比板主鎖,�

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-09-13
引用第35樓迷戀風於2008-09-13 21:11發表的  :
講真    點解咁多個膠post之中  係得你既post係多人嘈既 rMTtPuc2  
嘈完再嘈  仲愈尼愈激 M98dQ%4I  
最大原因就在於你既態度 [m|\N  
都話左放上尼唔好既就實比人踩 RA+Y./*h  
.......
/ ]>&OSV  
踩?.人地中毒魔人講d意見我都接受,迪路講我都接受,就係你地e班小白既意見我唔接受,我作得出來就一定比人踩,你改下你d性格就差唔多,中毒魔人夠踩過我,但因為佢係板主唔會踩鬼過份得制,最多比意見我,你,7088,直程係罵戰,叫我改你地2條友改下就差唔多
離線迷戀風
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-09-13
接受有咩用  你唔改比幾多意見你都無用啦 XsQ<ye un  
作得唔好唔會比人踩  你估你邊個呀  皇帝? A0oC*/  
比人罵就殺左佢? 00%$?Fyk  
你可唔可以唔好膠呀 Zul]ekv  
比左意見唔改 EqUiC*u8{I  
咁比尼做咩 :QUZ7^u  
$$A{|4,aI  
你d文咁(好睇) y`mEsj  
人人睇完留幾句就比你罵走啦 6.EfM^[  
(一定)會再睇你d文 )UI T'*ow  
UrH^T;#  
自己作文咁強大 '|J-8"  
仲係度嘈 }f^K}*sK$5  
我是但搵篇我小學作d文都好過你啦  3i?{E ^  
你呢d文  係小學入面1分都唔知拎唔拎到 &hB~Z(zS!  
^KF  
哭  比膠人罵番轉頭 pk}*0 Y-  
好無奈  自己膠話番人 RT)0I;  
我都好聲好氣  你就發脾氣 J^ P/2a#a  
cP$b>3O  
真不愧係火仔  真係好易火
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-09-13
引用第36樓火仔於2008-09-13 21:17發表的  :
踩?.人地中毒魔人講d意見我都接受,迪路講我都接受,就係你地e班小白既意見我唔接受,我作得出來就一定比人踩,你改下你d性格就差唔多,中毒魔人夠踩過我,但因為佢係板主唔會踩鬼過份得制,最多比意見我,你,7088,直程係罵戰,叫我改你地2條友改下就差唔多
bk2 HAG  
因為佢是版主驚佢扣你分嗎? S N?jxQ  
因為你玩針對嗎? 0AJ6g@ t[  
如果你係唔比人踩得o既話唔該唔好開貼引起罵戰
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-09-13
引用第37樓迷戀風於2008-09-13 21:23發表的  : [ueT]%  
接受有咩用   你唔改比幾多意見你都無用啦 eK/[ jxNO  
作得唔好唔會比人踩  你估你邊個呀  皇帝? C.8]~MP  
比人罵就殺左佢? ?.\ CUVK  
你可唔可以唔好膠呀 3c@Cb`w@  
比左意見唔改 kL*Q})  
.......
4)JrOe&k  
關小學咩q事,係到引罵戰,你想死我大可以幫你,我上網作文不嬲都一般一般,你唔鍾意可以走,唔好係到引罵戰,你可以就自己作放係到,我唔鍾意接受你,7088既意見,我唔會接受你2個意見,第二d人講咁差我都照接,就係你2個唔會,你想比人鎖既我加下就成全你 (LL4V 3)  
p.s更新角色訪問全口語板(絕冇書面板) &:akom8  
仲有你果d唔係好聲好氣,唔好係到扮好人,人身攻擊+多次罵戰叫好聲好氣,好我就幫你交比板主,真膠哦
快速回復
限100 字節

上一個 下一個