切換到寬版
  • 4292閱讀
  • 55回復

[自創小說]撤卡再現上集 永別了龍翼(拿新故事入面少量既野) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-09-13
乜lfo入面有個人叫撤卡咩? >v?&&FhHK<  
乜唔係撒卡咩?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-09-13
引用第38樓糯米滋於2008-09-13 21:27發表的  :
因為佢是版主驚佢扣你分嗎?  Q4R*yRk  
因為你玩針對嗎? 3bN]2\   
如果你係唔比人踩得o既話唔該唔好開貼引起罵戰
chC= $(5 t  
講左n次都有,我接受架,不過唔好踩得咁過份就得,7088同迷戀風唔係踩,直程係狂係到又人身攻擊又多次引罵戰,同賣唔尊重我,我近排心情都差,仲要冇啦啦比2個三唔七識既人踩,仲要人身攻擊,係人都火,魔人講野直我都唔加意,你望下我果d,佢講野直到呀媽都唔認得,我夠接受到啦,7088同迷戀風唔係踩,係人身攻擊同引起罵戰,好似魔人講野直到咁我見唔少,我都ok,仲有,成件事係7088同迷戀風搞,唔關我事.我把e件事交比板主,等板主搞,我更唔會為e件事講d咩,總知踩我就當意見,但踩得過份就一定唔會當意見
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-09-13
引用第40樓糯米滋於2008-09-13 21:29發表的  : CqVeR';2  
乜lfo入面有個人叫撤卡咩? % |^V)  
乜唔係撒卡咩?
*,FU*zi  
有咩分別 wl.a|~-  
有的話講3個原因,我絕可以接受,但唔好踩到好似某2個會員咁便可
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-09-13
引用第42樓火仔於2008-09-13 21:35發表的  :
有咩分別 {oftZ Xwf  
有的話講3個原因,我絕可以接受,但唔好踩到好似某2個會員咁便可
s1>d)2lX  
1.有人會覺得係你作既新人(如果你係想作新人可以唔理e個原因 M.o H,Kd6  
2.如果係撒卡的 打撒比較好 睇既方面(如果係新人物都可以唔理 &WKA g:^k)  
3.交比糯米---
不要看全圖
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2008-09-13
引用第43樓馬里亞斯於2008-09-13 21:39發表的  :
1.有人會覺得係你作既新人(如果你係想作新人可以唔理e個原因 R ~"&E#C  
2.如果係撒卡的 打撒比較好 睇既方面(如果係新人物都可以唔理 G S &I6  
3.交比糯米---
-2B3 xIZJ  
嗯,第一啦我上面講明拿在少少新故事既野加入e個自篇小說,第二我查到2個字都幾大分別 QV[#^1  
第一個中間係昔日個昔第二個係育字,雖然打法一樣,但當時我岩岩搵到撒既頭尾碼,咁我唔知邊個岩(同下) 25Uw\rKeO  
第二個問題就係關我比唔比踩既事,我份人冇咩問題,你踩ok照踩囉,但唔好踩到又罵戰又人身攻擊,果d我好難接受(答番糯米既問題)
離線7088

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2008-09-13
我真係好無奈 VDFs.;:s  
點解d人要自認 <Rfx`mn  
我最後講左一句 k&9[}a*  
拿 講明 我只係話某人 唔好自認 Bn{i+8I  
點解要自認 wx8Qz,Z  
plastic Q9Vj8JO"{  
後果自負 唔關我事 _BoYy JQH  
另外 你要鬥既我無任歡迎 三小見 _<%YLv  
罵戰? pIHpjx  
邊條友罵作高叉魔王個條友先 z&Xk~R*$  
自己申請要人鬥串鬥到自己post自己搵黎衰仲唔知錯 拜小陣膠啦 0TaN#  
五十步笑百步
[ 此帖被7088在2008-09-13 22:04重新編輯 ]
點解咁春多文盲
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2008-09-13
引用第45樓7088於2008-09-13 21:49發表的  : ; +1ooeU  
我真係好無奈 wf_ $#.;m  
點解d人要自認 ;` h$xB(  
我最後講左一句 .%+anVXS  
拿 講明 我只係話某人 唔好自認 Y;"jsK{$  
點解要自認 PJT$9f~3;.  
.......
+4+c zfz  
高魔果篇野嗎,我比意見,不過比得重過頭,仲有罵戰係你同x戀風引起,唔關我事架,另外我唔玩三小(對廢橙dgame冇興趣)想打上lfo,可以搵人代都得
離線7088

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2008-09-13
引用第46樓火仔於2008-09-13 22:04發表的  :
高魔果篇野嗎,我比意見,不過比得重過頭,仲有罵戰係你同x戀風引起,唔關我事架,另外我唔玩三小(對廢橙dgame冇興趣)想打上lfo,可以搵人代都得
6tGF  
淆就淆啦 >)HKruSW.  
鬥淆? 'nS>'yYH#  
你個d叫意見我個d都叫意見啦 shEAr*u  
我更加對垃圾u1 d game冇興趣呀 N8DouD q  
咪係到扮q哂野 高手 FNs$k=* 8  
簡直影衰哂疾風個會呀

樓主留言:

反u1又會入lfo既創作區既,你都幾好笑

[ 此帖被7088在2008-09-13 22:11重新編輯 ]
點解咁春多文盲
離線ianchan
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2008-09-13
好好~好感人THX
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2008-09-13
引用第47樓7088於2008-09-13 22:05發表的  :
淆就淆啦 xFJT&=Af W  
鬥淆? v;-0^s/P  
你個d叫意見我個d都叫意見啦 > 5 ?c93?  
我更加對垃圾u1 d game冇興趣呀 }2 \Hg  
.......
,% 'r:@'  
講到淆呀,你真係好野,廢橙dgame又要點,玩來把鬼,仲有我是但入個會,唔關影唔影衰,比你諗,一係上lfo解決在佢,一係pm解決左佢,一係當成件事大家都錯,唔想煩,仲有我不嬲都係高手,你加下先知,格鬥game(廢橙game唔玩),你第二d都可以叫 .JTRFk{W  
跑又得但唔好廢橙
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2008-09-13
[quote]引用第49樓火仔於2008-09-13 22:28發表的  : mM2I  
m-a':  
講到淆呀,你真係好野,廢橙dgame又要點,玩來把鬼,仲有我是但入個會,唔關影唔影衰,比你諗,一係上lfo解決在佢,一係pm解決左佢,一係當成件事大家都錯,唔想煩,仲有我不嬲都係高手,你加下先知,格鬥game(廢橙game唔玩),你第二d都可以叫 9V~hz (^  
跑又得但唔好廢橙 IwS<p -  
離題  我想問,你口口聲聲話反u1反u1,唔玩lfo,點解你會入lfo既創作區到睇野,咁隻係e個係你問題,入來串人,自以為事果個係你就差唔多
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2008-09-13
2個都有錯 +uj;00 D  
一個太串咀 smn(q)tt  
一個太鐘意幫人(轟
不要看全圖
離線迷戀風
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2008-09-13
引用第41樓火仔於2008-09-13 21:34發表的  :
講左n次都有,我接受架,不過唔好踩得咁過份就得,7088同迷戀風唔係踩,直程係狂係到又人身攻擊又多次引罵戰,同賣唔尊重我,我近排心情都差,仲要冇啦啦比2個三唔七識既人踩,仲要人身攻擊,係人都火,魔人講野直我都唔加意,你望下我果d,佢講野直到呀媽都唔認得,我夠接受到啦,7088同迷戀風唔係踩,係人身攻擊同引起罵戰,好似魔人講野直到咁我見唔少,我都ok,仲有,成件事係7088同迷戀風搞,唔關我事.我把e件事交比板主,等板主搞,我更唔會為e件事講d咩,總知踩我就當意見,但踩得過份就一定唔會當意見
U#sv.r/L}3  
哦  咁叫唔尊重你    ok啦  強 ( Rp5g}b  
踩就唔尊重你  唔倨叫版主鎖我 j9w{=( MV  
唔夠人嘈就搵版主 m*h O@M  
(連個版字都唔識打a_a) ,1-idpnX  
你話你上網作文一般 1K)9fMr]  
咁都叫一般    我評分會比個u你 AAuwE&Gg  
u=不予致評  自己諗點解
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2008-09-13
引用第52樓迷戀風於2008-09-13 22:38發表的  :
哦   咁叫唔尊重你     ok啦  強 k Q_Vj7  
踩就唔尊重你  唔倨叫版主鎖我 EG_P^ <z  
唔夠人嘈就搵版主 7TU77  
(連個版字都唔識打a_a) cg_tJ^v rY  
.......
^vzXT>t-M  
咁你以後唔好入我作d文,我作係前面,你去第二個板,我就比自己係c,我作文係咁,.唔鋸唔好睇,仲有,幫你個好好兄弟7088上lfo同我隻抽解決事件吧
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2008-09-15
用戶被禁言,該主題自動屏蔽..........
1條評分
離線7088

發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2008-09-20
引用第47樓7088於2008-09-13 22:05發表的  :
淆就淆啦 Iu;VFa  
鬥淆? g(S4i%\  
你個d叫意見我個d都叫意見啦 1p SEr6  
我更加對垃圾u1 d game冇興趣呀  ZLf(m35  
.......
P8ns @VV  
真搞笑 `V*$pHo  
反u1就唔入得個區? JiXN"s^mcb  
我係要入個區 &s\/Uq  
chy有話唔比我入? ZKB27D_vg>  
五十步笑百步
[ 此帖被7088在2008-09-20 23:22重新編輯 ]
點解咁春多文盲
快速回復
限100 字節

上一個 下一個