切換到寬版
  • 3850閱讀
  • 34回復

[PEAK]回應波仔xd [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線藍蝴蝶

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-09-26
— 本帖被 神‧嵐 執行鎖定操作(2008-09-28) —
我果時都吾想再同你地嘈,,旦個波仔xd最後果一句,,我要回應佢''
我咩都吾想再講,,比3個問題你地自己諗
第1,我之前個post冇挑釁鬧戰的字眼吧~旦係一開始個波仔xd:【係你屎,係你廢】,,這種字眼能容忍嗎?
你地認為冇問題既..我冇野講!一直再說歪理,,說得自己鬧人一事沒有問題!你地自己諗啦
第2.波仔xd認為自己的作戰方式=技術,,可能你地ibbs認同這作戰方式=技術,,我只想講ibbs不=lfo的全部,你地係咁諗,,我都冇法,,一直自以為事吧,,用你的技術再一直認屎認屁吧!你地自己諗啦
第3,<<個人看法>>:串,呢種字眼好幼稚,,我一直在說道理,,你地可能認為串,呢種字眼好威,好潮啦,,我就吾知啦~
我一直不回post真的是淆了你,,你一直說歪理,,又有一班支持你在說歪理的朋友..怎夠你鬥呢?''真的淆了你!
1條評分
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-09-26
全部人不嬲都只係因為你屈招先討厭你,

根本冇故意去組織一隊反你,

而且你又串人,

仲要不停呃post,

係人都會頂你唔順喇!
離線超型地尊
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-09-26
係你屈招我地先嬲,先挑釁你咋
離線藍蝴蝶
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-09-26
-0 -我大哥用我藍蝴蝶尼講野,,佢叫陸道道
他講既吾係我既號外..而係招陸道既post
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-09-26
哦 原來係你大哥 唔怪得一樣咁膠啦
離線mankit94104
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-09-26
其實你係咁犯版規比人5分5分咁扣,
神嵐不如爽手D禁佢
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-09-26
引用第5樓mankit94104於2008-09-26 21:54發表的  :
其實你係咁犯版規比人5分5分咁扣,
神嵐不如爽手D禁佢

X1

我絕對認同阿杰既說話!

不過我驚佢又開個新ac 囧

波仔又有咩想發言呢: ]
離線藍蝴蝶
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-09-26
— (神‧嵐) 神風邊個黎...
(2008-09-27 17:52) —
神風係lfo隻揪啦...1p1 你呀..明唔服你-10分
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-09-27
OH" SOR,,我岩岩先見到有衣個POST

竟然有人開POST講我._."

千年難得一次,,,我解釋多次吧

不要把整件事都倒轉來說吧=]"

第一,,你話VS要用D"屈機招先嬴到人,,衣D"對其他人事可能做成好討厭既現象

相信冇人同意你的屈招吧=]"  我所講既好聽D"就話你冇技術,,難聽D"既就係屎係廢

你說單鏢不能取勝?你看小我嗎?看小其他人嗎?真係吾比有人用單鏢嬴嗎?

第二,,波仔xd認為自己的作戰方式=技術   這句很有意思呵,,,我沒有這樣說

整體來說我沒說自己有技術,,只是知道你這樣對戰一定是沒技術而已

先看看你所說的一直自以為事吧,,用你的技術再一直認屎認屁吧

照你第一所說,,,這種字眼能容忍嗎?

第三,,你一直說歪理,,又有一班支持你在說歪理的朋友,,

你這樣說不是我說歪理,,不是整IBBS的人也是說歪理

只是認為是這樣就是這樣,,,如果你講你所謂既道理係岩既話

只小有幾個人會幫你,,,為何我見不到?除了你的親哥哥

最後充心說一句,,,你開POST講我,,,無非都係想人幫你,,想我比人串

但係你咁樣我覺得似係你比人既感覺係更討厭,,更吾知醜
離線影‵
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-09-27
或者你一開始玩lfo已經誤會左作戰方法
可能你認為玩r-lf2既快感要加到入lfo?
離線超型地尊
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-09-27
開咁多廢post,幹麼
離線藍蝴蝶
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-09-27
引用第10樓超型地尊於2008-09-27 10:12發表的  :
開咁多廢post,幹麼

你講咁多廢話做咩?1p1都贏你啦.廢柒
1條評分
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-09-27
引用第11樓藍蝴蝶於2008-09-27 17:59發表的  :
你講咁多廢話做咩?1p1都贏你啦.廢柒

你這樣說人們廢柒,,,這種字眼能容忍嗎?
離線藍蝴蝶
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-09-27
引用第8樓波仔xd於2008-09-27 00:38發表的  :
OH" SOR,,我岩岩先見到有衣個POST
竟然有人開POST講我._."
千年難得一次,,,我解釋多次吧
.......

是你把事情掉轉來說吧?
第1,我從那一句說過我要屈招才能取勝?又有誰看過我屈招?
如果,人地正常既招攻擊,,只用單標99%冇可能取勝(神人另計),,我沒有看少任何人,,你在屈我嗎?''正常來說只用單標能贏?
你說我看少你,,就當我真的看少你,,你就用單標打贏我可以嗎?別說得自己天下無敵可以嗎?你是神人?沒有這樣的實力就不要有這麼大的口氣
第2,整體你沒有說自己很有技術?,,旦你一直在說什麼屈招,是廢,,又說什麼什麼,,,其實我根本冇理過屈招e件事,,
我係一直睇你d回覆說得自己怎強,,朋友可以龍翼打敗陸道,,說得自己跟你的朋友是神人一樣~~大家可以去我之前個post睇下佢果d咩,,
我都無謂post你之前d野出尼,,總之說得自己利害得很,,,,
我的作戰方式被認定了沒技術,是廢,,是屎的^_^,,,覺得十分惹笑,,有公認的技術指南嗎?

什麼是這樣就這樣?不能解釋的道理..還不是歪理??ibbs是這樣說..lfo就這樣?

e..你都幾好計呀,,充心說一句?很有禮貌,,我都充心說一句,,你想把你的型像一直裝得有品,,旦從你之前的post說我,,看不出你是怎有品!
係你屎,係你廢,,你可以話我講尼講去都係呢一句,,旦其實你有無係呢一句向我道歉過?'我都有話過你,,旦係你話我sin..被我鬧是罪有應得嗎?
你覺得我講野過份既..我就向你講句吾好意思,,旦吾代表我錯,,!係我既語氣都有d問題~
我一直都吾係想人幫,,都吾需要人幫,,只係想將我心底想講既事放出來都吾得?''咁都有計劃??想你比人串?別太壞心眼可以嗎?
你這裡不停辨博,,只會令大家對你的有品型像下降
離線藍蝴蝶
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-09-27
引用第12樓波仔xd於2008-09-27 18:06發表的  :
你這樣說人們廢柒,,,這種字眼能容忍嗎?

其實你還是分不到我跟弟弟的分別?''
我是打一篇東西出來..
弟弟是打一篇很短..很挑釁的字眼
1條評分
離線kero燒
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-09-27

吾夠串就作過阿哥出黎
點解樓上幾位會信佢
離線7088

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-09-27
引用第14樓藍蝴蝶於2008-09-27 18:27發表的  :
其實你還是分不到我跟弟弟的分別?''
我是打一篇東西出來..
弟弟是打一篇很短..很挑釁的字眼

你膠夠未?
屈招有技術 唔屈招冇技術?
呢到唔係lf2比你屈招 咁鍾意屈招去lf2玩 順便去練下真正既技術
送兩個字比你 垃圾
點解咁春多文盲
離線藍蝴蝶
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-09-27
板主.唔-7088分..佢夠話我垃圾..你針對我?
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-09-27
引用第17樓藍蝴蝶於2008-09-27 23:18發表的  :
板主.唔-7088分..佢夠話我垃圾..你針對我?

話你就應該 唔話你就悲哀 人地講真話姐 你d咁既post好心米post出黎啦
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-09-28
引用第13樓藍蝴蝶於2008-09-27 18:26發表的  :
是你把事情掉轉來說吧?
第1,我從那一句說過我要屈招才能取勝?又有誰看過我屈招?
如果,人地正常既招攻擊,,只用單標99%冇可能取勝(神人另計),,我沒有看少任何人,,你在屈我嗎?''正常來說只用單標能贏?
你說我看少你,,就當我真的看少你,,你就用單標打贏我可以嗎?別說得自己天下無敵可以嗎?你是神人?沒有這樣的實力就不要有這麼大的口氣
.......

回應你既第1"咩叫人地正常既招攻擊?

點解99%?學你咁講,,有公認的技術指南嗎?

你的說話公認嗎?你說話真的非常自相矛盾

你話我冇實力,,又學你咁講,,你看過我對戰?

回應你既第2"你根本沒說過屈招這回事麼?

陸道用控影巳經是這回事了=]"

你說我係一直回覆說得自己怎強

那裹?COPY看看,,那句說我自己很強

龍翼打敗陸道又怎樣?一定要神人才可以?

請你理解神人與人既分別,,有些事不只是神人可以做到

人也可以做到,,,

回應你的ibbs是這樣說..lfo就這樣?

衣到係IBBS,,就係講IBBS既所講既用法

如果沒有玩家,,又怎會有LFO?

回應你的最後一段"

我裝得很有品?有品的就不算叫裝,,裝的就不算叫有品了

由頭到尾我沒說自己有品,,也沒裝自己有品,,

只是我一直陳述我的說話與道理而已,,

不要經常說我的"係你屎,係你廢"

難道我偷你野,,你就要偷返我野嗎?

最重要最重要,,,就算係我話你

都吾代表係人地話你,,咁點解你又話人廢柒

難道我殺了人就代表全世界殺了人嗎?

你又可吾可以解釋下呢?

我在這裡不停辨博,,只會令大家對你的有品型像下降

我認為我在這裹不是辨博,,,只是與你說道理而已

大家對我有品型像下降?

我沒說我有品,,有品不是自己說的

是人地認為的,,並且我不認為人們對我是討厭

我只是知道你很受人討厭而已