切換到寬版
  • 1984閱讀
  • 17回復

[自創小說]真LFO的故事三:小丹與旋瓏對戰gag王李 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小李

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-10-21
— 本帖被 牙歷 執行鎖定操作(2008-11-09) —
有一日,小丹同旋瓏去拍拖 n0FYfqH  
7|~:P $M  
小丹:瓏瓏…… twv lQ|  
{ y/-:=S)A  
旋瓏:丹丹…… \\iK'|5YG  
$h]NXC6J  
小李就係呢個時候打斷左佢地 ]PVt o\B=  
j];G*-iv{  
小李:期期 [tN` :}?  
Ut;'Gk  
小丹、旋瓏:你同我死開d啊!你發效行開d啦 z@`@I  
pX]21&F  
小李:你地唔係發緊咩? ?H0m<jO8~  
\*9Ua/H  
小丹:你睇錯姐!我地邊鼠有發效啊 8_awMVAy  
?d,M.o{0]  
小李:個鼠! H /%}R  
2lJZw@  
旋瓏:姐係邊鼠姐 y*|L:!   
}z{wQ\  
小李:老鼠 nk>8SW^  
{9{J^@@  
小丹:老鼠?!邊到老鼠? kpT>G$s~gy  
;(`e^IVf  
小李:我愛你,愛上你,就像老鼠愛大米……《唱歌中》 ReqE? CeV  
/fC\K_<N  
小丹:你條gag老一定想死定! TMtI^mkB:  
s<#N]mp'   
小李:我甘後生!死左唔底! ~._ko  
JP_kQ  
旋瓏:你玩夠米啊! N4+g("  
cP('@K=p  
小李:講左甘耐!比番個幾銀泥當口水費呢 Wa}"SqYr h  
b\M b*o  
小丹:你條腸粉!你唔好係到玩野wo!信唔信我腿神踢你 a'^0.1  
cS 4T\{B;  
旋瓏:小丹好man啊 H\f/n`@,G  
m|`VJ 0  
小丹《心》:緊係! +yIL[D  
&$Ci}{{n#  
小李:一秒一利息!口水費原價廿蚊!特價一千蚊 "_oLe;?$c  
'W+i[Ep5Q  
小丹:好gag啊!好好笑啊!笑到唔識笑 5"e+& zU~f  
My0!=4Any  
小李:比d面笑出聲好wo e9}8RHy1$  
tKX}Ok:V%  
小丹:哈哈! Ir>2sTrm  
BUV/twU)  
旋瓏:唔好同佢痴!佢地膠膠地既 s%bUgO%&  
~RCg.&[ou  
小丹:講得無錯! /6smVz@O  
GM77Z.Y  
小李:膠!好過無!e加大把野用膠做!無膠你都唔點 0ZT 0  
Jbkt'Z(&J  
小丹:最衰你d膠唔係用泥整野既   "YD.=s  
1zR/HT  
小李:世上無膠係整唔到野既 $BaK'7=3*  
TL]bY'%  
小丹:硬膠囉! Bf+^O)Ns^  
>Ban?3{  
小李:硬膠樽 ~Q_F~0y  
Djyp3uUA/  
旋瓏:小丹!我到先買左d野啊 e %&  
DUQ9AT#3  
小李:等我睇下張單先! |thad!?  
CJ:uYXJJ:z  
小丹:幾多錢嫁?? 8e N%sm  
b<8q 92F  
小李:十萬九千七 IF^ [^^v+H  
xLZMpP5c  
小丹:下!《聽完之後小丹就嘔血,因失血過多及嚇到爆血管》 ` )]lUvR  
+L n M\n  
小李:你做乜野啊!我係想講十蚊九點七啊!唉!你真係無用,甘就死左 O68bzi]  
Slo9#26  
旋瓏:你整死左小丹我要殺左你 <(Tiazg  
uGM>C"  
小李:我早就知會甘嫁啦!九九九! ?&XzW+(X  
,Z?m`cx  
九九九:乜事?! &6Ns7w6*z  
:K: f^o]s  
小李:有人想殺我啊 s v6INe:  
4u7Cm  
旋瓏:佢殺左我男朋友啊 DYkC'+TEX  
hO%Y{Gg  
九九九:你真係一位好市民啊!自己報警告自己 OoE9W  
+fkP+RVY  
小李: QT7_x`#J~o  
s5nB(L*Pjp  
一星期後…… +fPNen4E  
` v>/  
旋瓏:e加無男朋友!小李又有型又英俊!探下佢先 ?${V{=)*X'  
TdNsyr}JG  
探小李中! W.z$a.<(rF  
pAMo XJ`  
小李:早晨 F@Pem  
n}42'9p  
旋瓏:小李!出番泥我地一齊咩咩囉 BU'Ki \  
sK#H4y+<  
小李:等我出番泥睇下你點咩 iY}QgB< M  
oO8]lHS?@  
旋瓏:你睇得多與敵同行= = EQ6l:[  
k"0%' Y  
小李:係你嫁wo我嫁 c 3}x)aQ  
cgzy0$8dj\  
旋瓏:你條膠柒,你講乜野啊!我邊鼠嫁wo你啊 L,O>6~9:^1  
 )Kxs@F  
小李:我愛你,愛上你,就像老鼠愛大米《唱歌中》 #&}%70R)  
>s44  
旋瓏:你居然同我講…… Io2,% !D  
\f6lT3"VN  
小李《心》:唱錯歌添=_= ,zc"udpKF  
t`) 'LT  
旋瓏:我唔會嫁意你膠嫁!就算你係鐘意期期都好!我都會等你嫁 H&w(]PDh  
8 f|9W%jt  
小李聽完呢句野就呆左出獄《暗示小李輸左比佢》 $#TID=  
o.p+j  
《完》
離線阿星
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-10-21
"tqS|ok.  
唱錯歌- -
離線parco_123
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-10-21
個人認為小李哥,,,,,,,,,, a.5zdoH_  
好無聊。 ---Ks0\V  
送你兩隻字 BnY\FQ)K  
封筆。
離線星※小狼
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-10-21
勁無奈
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-10-21
小丹:瓏瓏…… 5{d9,$%8&  
#@\NdW\  
旋瓏:丹丹…… afP&+ 5t@O  
,Q /nS$  
$b i_i|?  
^ +GPT:\*q6  
唔知點解好嘔
離線紅茶
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-10-21
好好睇既GAG故 D8D !16_  
與敵同行到最好笑
暗殺之歌
離線小李
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-10-21
引用第4樓goldcat0807於2008-10-21 21:52發表的  : `TlUJ]d)  
小丹:瓏瓏……[表情]
旋瓏:丹丹……[表情]
.......
ME10dr  
你既問題! yDkDtO`K  
引用第5樓紅茶於2008-10-21 22:00發表的  : aEqI51I  
好好睇既GAG故 h^_taAdS`  
與敵同行到最好笑
,pa&he  
你都覺啊!我念個陣笑左好耐 } @fu~V/  
引用第2樓parco_123於2008-10-21 21:22發表的  : i(f;'fb*  
個人認為小李哥,,,,,,,,,, \Af|$9boHz  
好無聊。 FvNSu"O~K1  
送你兩隻字 =E~5&W7  
封筆。
V&+$V q  
死都唔制!我甘好既文筆都要我封!我以後點樣搵食啊
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-10-21
引用第2樓parco_123於2008-10-21 21:22發表的  : yqb <<4I  
個人認為小李哥,,,,,,,,,, 9PGR#!!F$  
好無聊。 zu*G4?]~h  
送你兩隻字 7RFkHME  
封筆。
IS 9q 5/]  
作得差唔係罪 ~5!TV,>ls  
唔知醜先係罪
離線小李
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-10-21
引用第7樓廁所為上於2008-10-21 22:27發表的  :
作得差唔係罪 k Q(y^tW  
唔知醜先係罪
\ J:T]  
《點解你今日好似串左既》 *=9#tYn~  
如果知都要post呢d叫乜野??
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-10-21
引用第8樓小李於2008-10-21 22:33發表的  :
《點解你今日好似串左既》 B]F7t4Y!  
如果知都要post呢d叫乜野??
l4reG:uYG  
樣衰+無恥
離線小李
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-10-21
引用第9樓廁所為上於2008-10-21 22:38發表的  :
樣衰+無恥
<uwCP4E  
甘直接既= = {leG~[d  
但係我覺得我好英俊wo
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-10-21
引用第10樓小李於2008-10-21 22:43發表的  :
甘直接既= = _u2  
但係我覺得我好英俊wo
53 05N!  
膠和沒膠的人想法不同
離線小李
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-10-21
引用第11樓廁所為上於2008-10-21 22:44發表的  :
膠和沒膠的人想法不同
*cIXae^Y7  
甘我英唔英俊姐? e_TDO   
《個公仔無聊先用》
離線r186780
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-10-22
小丹:幾多錢嫁?? Yh=Zn[ U  
小李:十萬九千七   I,D=ixK  
小丹:下! 《聽完之後小丹就嘔血,因失血過多及嚇到爆血管》 eC?N>wHH  
2;/hFwm  
好好笑
好可愛
離線小李
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-10-22
引用第13樓r186780於2008-10-22 17:37發表的  : Ae1},2py  
小丹:幾多錢嫁?? ,~v1NK*  
小李:十萬九千七  [表情] 5@Sb[ za  
小丹:下! [表情] 《聽完之後小丹就嘔血,因失血過多及嚇到爆血管》 J#\/znT  
?G@%haqn6  
好好笑 [表情]
;Bm{_$hf=  
多謝!
離線hoyim200
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-11-08
好好笑
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-11-08
開頭戈兩句真係嘔死 Ou/{PK}  
bcQ$S;U)  
同埋發姣,,吾係發效- - K~uoZ~_gA  
ak R*|iK#b  
頭戈到咩鼠好無聊,,, W*P/~U=  
'SC`->F4D  
仲有,,   旋瓏:唔好同佢痴!佢膠膠地既 FK- >|  
74Lq!e3hMF  
璇瓏話埋小丹膠- -? W_?S^>?l/  
g%K3ah v  
自己告自己戈到都OK好笑啦,,雖然我笑吾出 }RXm= ArN  
iKu5K0x{>I  
旋瓏:e加無男朋友!小李又有型又英俊!探下佢先 |KuH2, n0  
L;Nm"[ `  
你呢句搞到你好冇自知之明 \hg12],#:@  
cEe>Lyt  
唱錯歌戈到都有笑點既,,,雖然我又係笑吾出
離線牙邦
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-11-08
冇10蚊9點7的 ~_~ xR$xAcoSB  
zH.7!jeE  
毫吧
放 law ser 青龍裝 1set 要既密我