切換到寬版
  • 4877閱讀
  • 180回復

急放LFO AC同快車手AC-_- [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線呀膠ming

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-10-25
急放LFO同快車手AC丫
快車手AC如下:
65LV
有207v9 fondoX v9 monster v5 SERPENS V8
有起步器
m幣有差$879,615
意add msn [email protected]
只平放hkd
有u1 ac

LFO AC
更新中-_-
交易記錄:(不分先後)

01.我用20$換極♂霍雷既邪狼凍牙拳(成功)(面交)
02.我用黃龍寶劍換狂虎龍翼既殺剎(成功)(我先,網交)
03.我用60ya換小男孩既黑旋(成功)(我先)
04.lamyathin用20現錢買我妖藤纏身(成功)(佢先)
05.pppan用20蚊放我極地大火山(成功)(佢先)
06.我用20蚊放極地大火山比lamyathin(成功)(佢先)
07.啊cream幫我升比堤,唔收錢,升到150lv(成功)
08.我用60現錢買~嘉敏~既蝙蝠來襲(成功)(我先,入數)
09.qasdfrew用衝爆牛獄,深淵爆發換我控影(成功)(佢先)
10.pppan送我奧龍人物同異信(成功)(佢先)
11.我送雷鳥電極震同霍雷既閃卡比啊cream(成功)(我先)
12.我送甲賀三分斬(未入),妖藤纏身(入左),孤狼高嗚(入左)比pppan(成功)(我先)
13,pppan送我魔劍兩把(成功)(佢先)
14.lamyathin送我真武之道,魔系背包同終極迪倫3(成功)(佢先)
15.我用求敗刀法換astinlin既蝙蝠練成同璇瓏流星拳(成功)(我先)
16.我送忍法‧控影術比啊cream(成功)(我先)
17.pppan送我雷護,超毒龍鑽,爆破彈(成功)(佢先)
18.音速|卓男(仲有上下箭咀)昆我卓男異信(失敗)
19.收星仔招同異信昆我終極魔靈魂(失敗)
20.超型地尊用森羅咒換我烏邪人物(成功)(我先)
21.我用機關炮轟炸換~耀仔~既昇龍殺(成功)(佢先)
22.lamyathin用25蚊換我迪雲人物(成功)(佢先)
23王子少軒(ibbs)係幫我升lv其間令我ac被封,同埋入我個比堤將我把黑色魔劍合左做綠色魔劍,以及昆我達爾人物(失敗)
24.我用極光刺擊+霸王截擊換瞬星既升lv(迪倫105-150)(奧龍93-158)(成功)(佢先)
25.我用光之翼換暴走疾風既奧龍人,柏高人,黑羅剎人同狂獸(半成功)(佢未比黑羅剎人)(我先)
26.我用幻鬼喚換@@俠俠@@既金龍乍現+金光劍影(成功)(我先)
27.我用機炸換狂虎龍翼既bank裝(成功)(我先)
28.我用吸精大法換anson1319既金甲人異信(成功)(佢先)
29.某人用15蚊買我愛心轟炸(佢先)(成功)
30.stevengh用絕對粉碎換我氣旋斬(佢先)(成功)
31. 94301721用 五連鏢換我牢動破(佢先)(成功)
32.陳同學送我卡合(成功)
33.lfo_abcd幫我升黃金親衛兵(34-100)換我天之怒(佢先)(成功)
34.乂戰乂幫我升旋龍(14-150)換我小丹信.沖天.地龍追命.審判之火(佢先)(成功)
35.乂戰乂幫我升天魔(108-150)換我真武+三殺(佢先)(成功)
36.我用40入數換爆丸=]既黃龍咆哮(我先)(成功)
37.我用9.0新手序換爆丸=]既5連殺,忍法大風車,殘影術(我先)(成功)
38.乂戰乂幫我升龍翼1-150lv換我5連殺,忍法大風車,殘影術,魔骨鐮刀(佢先)(成功)
39.我用300大元換pppan既極光之魂成張卡面交)(成功)
40.我用100入數買疾風煉獄既光之翼(我先)(成功)
41.lamyathin用20蚊買我祝融匕首(佢先,成功)
42.狂虎龍翼用馬龍異信換我霸王轟山拳,極惡邪靈(我先)(成功)
43.我送龍翼人物比lfo_abcd(成功)
44.我用極惡邪靈換saizen既金龍斬(我先)(成功)
45.我用100蚊買pppan既旋龍oe(ags會場交)
46.阿民用鳳劍 終手.鍊x2+皇頭換我萬獸之王(佢先)(成功)
47.某人(唔記得左咩名)用1set我收既裝換我魔獸召喚 詛咒(佢先)(成功)
48.lfo_abcd升我隻黃金親衛兵(108-150)換我武元訣(佢先)(成功)
49.lfo_abcd用超虎翔霸用我極惡邪靈(佢先)(成功)
50.宇宙無敵用冰火五重天換我勢兇夾狼(佢先)(成功)
51.我用左25蚊現錢換pppan/motinboy既猛毒,立地成佛,佛我同在,達摩禪震(係學校面交.成功)
52.我用邪狼丸人物同@@俠俠@@換左菲雲信物+煉獄困室(我先)(成功)
53.@oo@用1set裝同我換左魔鬼的申冤(佢先)(成功)
54,我用$40換motinboy既超旋龍拳(面交)(成功)
55.我用超虎斬+達爾異信+狂虎炮換大俠陳既鏡花+彈刀(我先)(成功)
56.我用陸道信物換啊cream既閃影斬(佢先)(成功)
57.我用浴血狂號換無神論乂既超虎斬(我先)(成功)
58.ldx09x用5000u1換我跑ac(佢先.成功)
59.小戰士用1000u1點換我黑日殺機(佢先.成功)
60.小戰士用500u1點換我三重殺奏(佢先,成功)
61.我用60ya換天上野既逆狼牙襲(佢先,成功)
62.我用心.欲斷+穿梭破空閃換大俠陳既神龍百烈拳+音速手刀(我先,成功)
63.我用魔法破邪彈換的士呀叔既往生烈火(我先,成功)
[ 呀膠ming在2010-02-24 23:30重新編輯此帖 ]
攻擊形小隊1家親=]
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-11-03
推推推推推推推呀~
攻擊形小隊1家親=]
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-11-04
幫升lv/招換三重殺奏ok?
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-11-04
引用第2樓s023241於2008-11-04 00:38發表的  :
幫升lv/招換三重殺奏ok?

三重殺奏只放現錢~
攻擊形小隊1家親=]
離線lamyathin
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-11-04
我想要烏邪
已pm
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-11-04
請自出價錢(要合理)
攻擊形小隊1家親=]
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-11-05
每日一推的說
攻擊形小隊1家親=]
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-11-05
引用第3樓呀膠ming於2008-11-04 19:36發表的  :
三重殺奏只放現錢~

氣旋斬呢 ?
幫升換可以掛-.-
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-11-05
引用第7樓s023241於2008-11-05 17:44發表的  :
氣旋斬呢 ?
幫升換可以掛-.-

我琴晚問過我個fd

佢話可以用幫升黎換3重,氣旋都得,

睇你可以升到點~
攻擊形小隊1家親=]
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-11-05
引用第4樓lamyathin於2008-11-04 21:49發表的  :
我想要烏邪
已pm

你開價太低,請再出
攻擊形小隊1家親=]
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-11-06
每日一推的說
攻擊形小隊1家親=]
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-11-07
今日1推的說~
攻擊形小隊1家親=]
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-11-07
推呀推呀推
攻擊形小隊1家親=]
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-11-09
推呀推呀推
攻擊形小隊1家親=]
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-11-09
推推推推推1推
攻擊形小隊1家親=]
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-11-10
今日1推
攻擊形小隊1家親=]
離線超型地尊
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-11-10
森羅換鳥邪 k就pm我
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-11-10
我已pm你~
攻擊形小隊1家親=]
離線王子少軒
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-11-11
help你up迪倫+奧龍你武元訣+deep得嗎?   你比先  比完再up~  得pm我
流鼻血中.....
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-11-11
引用第18樓王子少軒於2008-11-11 11:33發表的  :
help你up迪倫+奧龍你武元訣+deep得嗎?   你比先  比完再up~  得pm我 [表情]

OK,冇問題,已pm你
攻擊形小隊1家親=]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個