切換到寬版
  • 939閱讀
  • 11回復

[求助]星仔好多問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線s20071130

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-12-01
星仔用咩招升lv? m^KK #Hw/`  
星仔升lv快唔快? &5 n0 J  
星仔係唔係全招都要學?如果唔係,邊招唔洗學? tr<0NV62>  
拳風高唔高攻? )|B3TjH C  
十字旋風拳好難打中人,有冇用? /JQY_>@W  
粉身碎骨係唔係最高攻? ;oWak`]f  
星仔異轉d招係唔係好高格力? ^v&)z ,  
十字烈風拳高唔高攻?高唔高格力
搵人玩lol
離線影雪

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-12-01
引用樓主s20071130於2008-12-01 22:23發表的 星仔好多問題 : =4804N7  
星仔用咩招升lv? *V?p&/>MT  
星仔升lv快唔快? %<@x(q  
星仔係唔係全招都要學?如果唔係,邊招唔洗學? \kG;T=H  
拳風高唔高攻? T*qSk!  
十字旋風拳好難打中人,有冇用? 66 |$X,  
.......
6Jd.Eg ~A7  
用粉身升吧 N.?)s.D(  
用粉身升唔難 a$]i8AeG  
我就會學哂 >.r> aH  
拳風好低攻-__- lR0WDJv  
十字格招幾好,可以打7下屈樹
離線fung9
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-12-01
星仔用咩招升                      真十, 烈風閃 N_R(i3c6U!  
星仔係唔係全招都要學?如果唔係,邊招唔洗學?    如果你升到150 ,oe唔學就可以學曬所有招 YOQ>A*@4  
拳風高唔高攻?                  唔高 s> JWNP  
十字旋風拳好難打中人,有冇用?    格招啦.......... Q=#N4[W'  
粉身碎骨係唔係最高攻?             高攻.......... Rv)>x w  
星仔異轉d招係唔係好高格力?        都唔係 = = IRIYj(J  
十字烈風拳高唔高攻?高唔高格力      唔係好高, 而且幾難打中人 mcq.*at  
;ji[ "b  
個人意見 = =

離線影雪

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-12-01
引用第2樓fung9於2008-12-01 22:41發表的  : uc]`^,`2/  
星仔用咩招升                      真十, 烈風閃 f8S!FGiNc  
星仔係唔係全招都要學?如果唔係,邊招唔洗學?    如果你升到150 ,oe唔學就可以學曬所有招 +{au$v}  
拳風高唔高攻?                  唔高 I8Q!`K J  
十字旋風拳好難打中人,有冇用?    格招啦.......... ]La~Bh6 ;m  
粉身碎骨係唔係最高攻?             高攻..........  |: ,i  
.......
CJe~>4BT  
我會學oe Q|(G -  
不過都升高lv d先
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-12-01
引用第2樓fung9於2008-12-01 22:41發表的  : rmJ` ^6V  
星仔用咩招升                      真十, 烈風閃 W]I+Rlv)U  
星仔係唔係全招都要學?如果唔係,邊招唔洗學?    如果你升到150 ,oe唔學就可以學曬所有招 Wgb L9'}B  
拳風高唔高攻?                  唔高 I6Ga'5bV  
十字旋風拳好難打中人,有冇用?    格招啦.......... #83pitcc  
粉身碎骨係唔係最高攻?             高攻.......... y&6 pc   
.......
wyB  
星仔用烈風閃升-0- G_S2Q @|Q  
十字旋風拳有用,其實好高攻
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-12-01
引用樓主s20071130於2008-12-01 22:23發表的 星仔好多問題 : ?H!QV;ku  
星仔用咩招升lv? `X%Qt ~  
星仔升lv快唔快? @t2S"s$m  
星仔係唔係全招都要學?如果唔係,邊招唔洗學? S|r,RBeZ  
拳風高唔高攻? Ud)2Mq1#M  
十字旋風拳好難打中人,有冇用? +%R{j|8#  
.......
|p`}vRv Uh  
十字旋風拳+破空 nQ#NW8*Fs  
oe DLPg0>;jl  
唔高 )6{,y{5!  
超有用,反破空=十字升lv超好用
離線fung9
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-12-02
引用第4樓toys01於2008-12-01 22:45發表的  :
星仔用烈風閃升-0- Rw^X5ByJE  
v.F|8 cG  
RG:_:%@%}  
破空拳呀 sor, 唔記得個名姐 = = -nqq;|%  
u1`JvfLrL  
粉身碎骨都 ok, 因為高攻........

離線影雪

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-12-02
引用第6樓fung9於2008-12-02 19:58發表的  :
破空拳呀 sor, 唔記得個名姐 = =
粉身碎骨都 ok, 因為高攻........
bzh:  
mp幾高
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-12-03
星仔用咩招升lv?  十字+真十字 6L3i   
星仔升lv快唔快?    用招既只係一般 p. KT=dZT  
星仔係唔係全招都要學?如果唔係,邊招唔洗學?     o2我唔會學 g/gaPc*86  
拳風高唔高攻?   中等 lT_dzO  
十字旋風拳好難打中人,有冇用? 升lv絕對用得著   5C-XQS1  
粉身碎骨係唔係最高攻? _]  唔係 e6Kyu*  
星仔異轉d招係唔係好高格力? definitely not
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-12-03
引用第4樓toys01於2008-12-01 22:45發表的  :
星仔用烈風閃升-0- !UHX? <3r  
|OIU)53A-  
唔係烈風閃,係破空拳

離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-12-03
用粉身碎骨升快
離線影雪

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-12-06
引用第8樓hk3286於2008-12-03 17:20發表的  : t:n$ 9WB)  
星仔用咩招升lv?  十字+真十字 3|D.r-Q  
星仔升lv快唔快?    用招既只係一般 Pb<6-Jc[  
星仔係唔係全招都要學?如果唔係,邊招唔洗學?     o2我唔會學 on 4 $n7  
拳風高唔高攻?   中等 iB+ _+A  
十字旋風拳好難打中人,有冇用? 升lv絕對用得著   R| XD#bG  
.......
-`5L;cxwk4  
拳風10lv先中等吧[?] FBa- gm<9  
我本人覺得低到爆
快速回復
限100 字節

上一個 下一個