切換到寬版
  • 8793閱讀
  • 131回復

[其他類別]已成了罵戰post-3-" [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-12-09
引用第18樓saizen於2008-12-09 20:25發表的  :
大家講得岩,呢個人成日話人地廢,但係我又5覺佢好勁喎[表情] 4V'HPD>=V  
自已5鐘意人地d圖係到係咁話人廢囉= =
d*LW32B@  
cut圖我唔識咩? zCmx1Djz  
就算我廢都好,我都自己畫 .i3_D??  
cut圖又要幾多時間呀 rb]?"lizi  
你試下放呢D所謂既改圖去D高手論壇比人睇呀?
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-12-09
不如叫冰尊條野 那黑線是啥@@? e(Rbq8D  
KtHkLYOCG  
]`M2Kwp  
引用第20樓希乂撒古於2008-12-09 22:01發表的  :
cut圖我唔識咩? "Cs36k  
就算我廢都好,我都自己畫 S q{@4F}d  
cut圖又要幾多時間呀 L[! ||5y  
e0hY   
^,aI2vC  
改圖中既改係解更改 改動 變動 /O~Np|~v  
=Q*3\ )7  
lfo中你睇到e招嗎?? R[@}Lg7+v  
Zpz3 ?VM(  
我就睇唔到 Os KtxtLO  
<LN7+7}  
cut圖有罪嗎?? Zn[ppsz|  
JX{_,2*$  
我覺得冇 ]'pL*&"X  
1x%B`d  
你cut圖很強嗎?? 用短時間cut到一張 7mE9Z o1  
?hViOh$.  
我就唔得la 我得小畫家 cut一粒都未cut完 U>DCra;  
uF<?y0t  
你懂得尊重嗎?? KtGbpcS$f  
:[7O=[pk  
我懂得 可是你不太懂 o7@C$R_#  
Pb sxjP  
你唔like人地cut圖既你咪睇lo W2'!P c,W  
\>X!n2rLZe  
怕睇到你更眼殘 Sb(OG 6  
n#@Qd!uzM  
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-12-09
引用第20樓希乂撒古於2008-12-09 22:01發表的  :
cut圖我唔識咩? SZ}=~yoD(  
就算我廢都好,我都自己畫 $sS~hy*  
cut圖又要幾多時間呀 w 5?D]u  
b` va\ '&3  
{Wu[e,p  
]qxl^Himq  
keFH CC  
你CUT出黎牙,,學樓主CUT牙,, e~d=e3mBp  
,Vw>3|C  
如果你自己CUT得吾好邊有資格話人 e .~11bx  
K6sXw[VC[  
CUT圖又要幾多時間?你所謂既高手論壇係咩? "%\hDL;  
niKfat?  
CZ?還是,,,?其實清楚表明你的論點
離線牙生
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-12-09
碌炮同個身 太遠 嗯"""
.
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-12-10
引用第22樓波仔xd於2008-12-09 23:13發表的  :
你CUT出黎牙,,學樓主CUT牙,, W\NC3]  
.......
;o9ixmT<-o  
55,講得岩,人地都話新手改圖,一定5會太靚架la, 1^^8,.'  
邊有人一開始就改得好勁架,人係要有進步=]
敗者無一死 將來富如山
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-12-10
引用第21樓極♂霍雷於2008-12-09 23:01發表的  : !Yv_V]u=  
不如叫冰尊條野 那黑線是啥@@?
.......
#$x ,PeG  
我冇唔尊重樓主 t15{>>f4>  
佢話任插的 4P k%+l  
=== ]i$0s  
你CUT出黎牙,,學樓主CUT牙,, 如果你自己CUT得吾好邊有資格話人 CUT圖又要幾多時間?你所謂既高手論壇係咩? CZ?還是,,,?其實清楚表明你的論點 !@F {FR  
高手論壇?去下官壇啦,你以為ibbs全部人改圖個個都好勁呀,你試下放上去,比人話好既一定唔過6個 YnRO>`  
你又知我cut得唔好?? dN)8r  
有幾難cut J\Pb/9M/  
有個套索就搞掂 xdgAu  
=========== [Hx(a.,d  
短時間 Q_|}~4_+  
何謂短時間 h_[{- WC  
我冇話cut圖冇罪 }!oEj cX'  
不過樓主話任插 !>n!Q*\(Ov  
我未插下佢囉 N=KtW?C  
廁所插人又唔見你班縮頭烏龜吵生晒? A5TSbW']+5  
新手大晒呀<--廁所講既 rZJJ\ , |  
作品拎出黎係比人評審 j2<+[h-  
唔係淨係比人讚 wW1VOj=6V"  
講下少少都唔比既  E|"SM A,  
唔好放出黎囉 l|?tqCT ^h  
係咁簡單
[ 此帖被希乂撒古在2008-12-10 16:09重新編� ]
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-12-10
引用第25樓希乂撒古於2008-12-10 16:03發表的  :
我冇唔尊重樓主 9 A ?{}c  
佢話任插的 j'z#V_S  
=== W_ `]7RO8  
你CUT出黎牙,,學樓主CUT牙,, 如果你自己CUT得吾好邊有資格話人 CUT圖又要幾多時間?你所謂既高手論壇係咩? CZ?還是,,,?其實清楚表明你的論點 x2"1,1%H7  
.......
BZ?3=S1*  
都講左話5鐘意就咪回囉,自已又5係勁,係到話人d圖悶, S3ooG14Ls  
你咁鐘意去高手論壇,咪5好上ibbs睇人地改圖囉
敗者無一死 將來富如山
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-12-10
引用第26樓saizen於2008-12-10 16:13發表的  :
都講左話5鐘意就咪回囉,自已又5係勁,係到話人d圖悶, \dtiv&x  
你咁鐘意去高手論壇,咪5好上ibbs睇人地改圖囉
\Mg_Q$  
你唔好話唔中意比人插 1n8[ fgz  
讚得唔插得就唔好放上黎啦硬膠
e.n(NW  
我有話我中意去咩?你冇病呀 "=Br&FN{|  
比下意見都唔得呀
e c&Y2  
唔勁唔評得呀依家 kL*P 3 0  
貝多芬個D係咪唔比人評呀 +twoUn{#  
用下個腦啦
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-12-10
5想變成罵戰,之後樓主個post比人封,所以5想同1個小朋友嘈 )@N d3Z  
G tI )O}  
回樓主:點解5 post 多d ar,加油吧=]
[ 此帖被saizen在2008-12-10 21:23重新編輯 ]
敗者無一死 將來富如山
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-12-10
引用第27樓希乂撒古於2008-12-10 16:16發表的  :
你唔好話唔中意比人插 w>%@Ug["  
讚得唔插得就唔好放上黎啦硬膠
dkC[SG`  
我有話我中意去咩?你冇病呀  [SPx  
比下意見都唔得呀
} D#: NlMp  
.......
DzAZv/h76  
你都幾得意喎 U] LDi8  
依家人地又唔係改得差 _ %nz-I  
咁你插乜啊 RuPnWx!  
人地有冇病又關你咩事啊 .e~"+Pe6b  
你覺得悶米唔好睇or唔好黎ibbs囉 UT<e/  
你日日做人又唔見你話悶唔做? 5RP kAC  
膠就米係到膠啦 .{V"Gn9!  
自己錯仲話人
1條評分
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-12-10
引用第29樓mca05006006於2008-12-10 16:57發表的 :
你都幾得意喎 2e`}O  
依家人地又唔係改得差 p#@#$u-  
咁你插乜啊 VfoWPyWD#  
人地有冇病又關你咩事啊 n#(pT3&  
.......
U+Y(:  
唔係改得差就一定好? ~a ob@(  
佢自己放上黎就預左比人評 $YSXE :  
人地有冇病又關你咩事啊 <----呢句唔係應該比你架咩,我地吵又關你叉事 8z9 {H  
膠就米係到膠啦 自己錯仲話人<----我好想笑你,你玩開真心膠的嘛? p `"k=tZ{  
用下個腦先鬧人,如果唔係就會比人當你9up架啦 4zoQe>v~  
================== NAR6 q{c  
5想變成罵戰,之後樓主個post比人封,所以5想同d小朋友嘈 回樓主:點解5 post 多d ar,加油吧=] : viW  
唔夠人講就彈開 39X~<\&'  
罵戰唔係你話完就完
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-12-10
引用第25樓希乂撒古於2008-12-10 16:03發表的  :
我冇唔尊重樓主 4EB\R"rWXf  
佢話任插的 Z vysLHj  
=== =nEP:7~{  
你CUT出黎牙,,學樓主CUT牙,, 如果你自己CUT得吾好邊有資格話人 CUT圖又要幾多時間?你所謂既高手論壇係咩? CZ?還是,,,?其實清楚表明你的論點 &\h7 E   
.......
\-\>JPO~<  
我新手個陣咪又係比人插 \[MAa:/  
大把唔識改圖既人插得仲勁
離線7088

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-12-10
引用第31樓廁所為上於2008-12-10 17:52發表的  :
我新手個陣咪又係比人插 &jqaW 2  
大把唔識改圖既人插得仲勁
6h:QSVfx  
插咩? d ^bSV4  
個d野? ho\1[xS  
======硬膠====== }3Es&p$9  
樓主起馬好過某某用小畫家亂畫叫改圖既人
點解咁春多文盲
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-12-10
引用第32樓7088於2008-12-10 19:22發表的  :
插咩? X4;U4pU#  
個d野? 'HA{6v,y  
======硬膠====== #6 M] tr  
樓主起馬好過某某用小畫家亂畫叫改圖既人
Y{Z&W9U  
個d野? B,>02EZ  
======你說得自己很對====== V DFgu  
那條黑線是否為了隱藏格仔-_-?
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-12-10
引用第30樓希乂撒古於2008-12-10 17:23發表的  :
唔係改得差就一定好? pc`P;Eui  
佢自己放上黎就預左比人評 *D]:{#C*  
人地有冇病又關你咩事啊 <----呢句唔係應該比你架咩,我地吵又關你叉事 G]lGoa}]`u  
膠就米係到膠啦 自己錯仲話人<----我好想笑你,你玩開真心膠的嘛? &PMQ]B  
.......
C5~#lNC  
唉,小朋友ge想法真有趣XD
敗者無一死 將來富如山

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-12-10
引用第30樓希乂撒古於2008-12-10 17:23發表的  :
唔係改得差就一定好? @?B+|*cm  
佢自己放上黎就預左比人評 ?:R]p2ID  
人地有冇病又關你咩事啊 <----呢句唔係應該比你架咩,我地吵又關你叉事 ne#dEUD  
膠就米係到膠啦 自己錯仲話人<----我好想笑你,你玩開真心膠的嘛? '|C%X7  
.......
J( 1Tl  
我知你青山出黎 d) -(C1f  
你唔好咁話你自己啦 I;4quFBlMu  
你係ibbs話人地當關我事啦 N&8$tJ(hhx  
就算唔關我事 aCZ0-X?c  
咁我睇你唔順眼啊 "P! .5B  
我係要吵你啊 2Zu9? L ,I  
個ac係我既 dL42)HP5  
隻手又生係我到既 @A[)\E1  
你吹波? f&-`+V}U  
你可以串番我架 假如你夠我串既話 f+e"`80$*C  
你又知我係小朋友? 1}VaBsEV  
你唔比我大個你啊 yP"2.9\erH  
唔夠人串就話驚人del post同唔想同我地串 >}SEU-7&\  
你好冇品囉 g->*@%?<w>  
驚唔夠串?  AG(6.  
做縮頭烏龜 ? KhjC'CU,  
仲有我幾時有話罵戰完? @IG's-  
你眼有病啊 OVLVsNg  
依家係你自己話唔串啊
1條評分
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-12-10
引用第35樓mca05006006於2008-12-10 20:57發表的  :
我知你青山出黎  +n1!xv]  
你唔好咁話你自己啦 >LBA0ynh {  
你係ibbs話人地當關我事啦 -Y_, .'ex  
就算唔關我事 LL<xygd  
.......
:9&c%~7B9  
我睇到想笑.....
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-12-10
希望大家唔好為我呢個post引起罵戰,希望大家平心靜氣吧
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-12-10
引用第35樓mca05006006於2008-12-10 20:57發表的  :
我知你青山出黎 2^r~->  
你唔好咁話你自己啦 P%|~Ni_BTX  
你係ibbs話人地當關我事啦 /A{ Zf'DI  
就算唔關我事 x2!R&q8U>  
.......
K P]ar .  
別離題好嘛? U9oUY> 9  
沒有道理卻一把嘴炮的人 R"W}\0k  
==== cC~RW71  
呀,還有 r!R-3LO0s  
這場罵戰不是單靠串嘴的 &=lc]sk  
你明白啥叫做道理嘛? PK]3uh  
不要下下取笑我所打的話 y_m+&Oe  
為甚麼我又不見你針對我的論點來串 aHN"I  
不要亂笑= ] ,AnD%#o  
否則被人當你是膠笑的話就不好的了 w/|&N>ZOx  
======== AE rPd)yk0  
不用下下用小朋友的來嘲笑我  l<6G Z  
有膽就針對我所打的論點 >.meecE?Q  
外表成熟又如何 33oW3vS  
心智不成熟也是無用武之地
[ 此帖被希乂撒古在2008-12-10 21:39重新編� ]

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-12-10
引用第38樓希乂撒古於2008-12-10 21:28發表的  :
別離題好嘛? "#*W#ohVA  
沒有道理卻一把嘴炮的人
2>o[  
你唔夠串?驚啊 *2h%dT:,%  
引用第36樓炎‧龍於2008-12-10 21:19發表的  : G4(R/<J,BQ  
? Bf>G]zx  
我睇到想笑.....
V_h&9]RL  
.....笑咩-_-?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個