切換到寬版
  • 8789閱讀
  • 131回復

[其他類別]已成了罵戰post-3-" [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2008-12-11
咁你自己又唔係勁 有咩資格話人差?你話得人差姐係你話你自己勁啦 J$Ba*`~!!  
起碼好過佢 ByXcs'  
但我冇話過自己勁 JA?P jo  
你鬧我係咪即係代表你好串? (Bfy   
串唔係你所諗得咁膚淺
1條評分
離線ivaruts
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2008-12-11
引用第60樓希乂撒古於2008-12-11 22:14發表的  : W 7Y5~%@  
咁你自己又唔係勁 有咩資格話人差?你話得人差姐係你話你自己勁啦 z+B"RV  
起碼好過佢 I_@XHhyVZ  
但我冇話過自己勁 }Pe0zx.Ge  
你鬧我係咪即係代表你好串? l< RztzUw  
串唔係你所諗得咁膚淺
U.QjB0;  
我吊 你老未係 你好能煩啊 吵吵吵 無啦啦你話咩人差啊 你又唔係勁 你咁能勁米比我地睇下你d改圖囉 頂你 之前就串到死 依家就扮曬野啊 以為自己好能有品啊 我係要串你架啦 你唔能鐘意米走囉
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2008-12-11
引用第60樓希乂撒古於2008-12-11 22:14發表的  : N&t+*kF_  
咁你自己又唔係勁 有咩資格話人差?你話得人差姐係你話你自己勁啦 dRXF5Ox5K}  
起碼好過佢 1x#Z}XG  
但我冇話過自己勁 hqVFb.6[  
你鬧我係咪即係代表你好串? H`;q@  
串唔係你所諗得咁膚淺
Fh4kd>1 D  
最大問題係你依家有當初有評人地既圖? -HU5E>xG  
你只係話cut圖好悶 Pp[?E.]P  
就冇話佢d圖 v(/T<^{cuk  
你唔比人地cut得好令?
1條評分
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2008-12-11
引用第61樓ivaruts於2008-12-11 22:16發表的  :
我吊 你老未係 你好能煩啊 吵吵吵 無啦啦你話咩人差啊 你又唔係勁 你咁能勁米比我地睇下你d改圖囉 頂你 之前就串到死 依家就扮曬野啊 以為自己好能有品啊 我係要串你架啦 你唔能鐘意米走囉
!A )2<<4  
你比我更無品=]  3%G>TB  
打粗口很威威 0m^(|=N-  
用不用頒個獎 [wJM=` !W  
========== f\}fUg 2  
一定要勁先評得? $]eITyC`P  
你無腦的嗎? "RH pj3 si  
不懂爬post? Uv~r ]P)  
我沒說過不喜歡 Y9)uy 8c  
^^ fG107{!g=  
========== A&OU;j]  
Pwn3/+"%K  
我沒以為自己很有品,不過比你們有品得多了 l.c*, 9  
起碼不會像你們不能被人插的性格

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2008-12-11
引用第63樓希乂撒古於2008-12-11 22:25發表的  :
你比我更無品=] $[L~X M  
打粗口很威威 7{%_6b"  
用不用頒個獎 _yi`relcq-  
========== h\ #\hx  
.......
1PD{m{  
你依家根本係睇死cut圖 你根本冇留意人地既技術 另外我都睇唔出你幾有品囉
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2008-12-11
引用第64樓mca05006006於2008-12-11 22:28發表的  :
你依家根本係睇死cut圖 你根本冇留意人地既技術 另外我都睇唔出你幾有品囉
TI^W=5W@@  
比你更有品就行了 v?Z30?_&h  
的確,cut圖不用技術

發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2008-12-11
引用第65樓希乂撒古於2008-12-11 22:29發表的  :
比你更有品就行了 sIUhk7Cd8  
的確,cut圖不用技術
-|K^!G  
睇唔出你比我有品囉 yx0wR  
另外你的知識都好有問題啦 PIk2mX/D_6  
邊個話cut圖唔洗技術?
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2008-12-11
引用第66樓mca05006006於2008-12-11 22:31發表的  :
睇唔出你比我有品囉 QZwUv<*  
另外你的知識都好有問題啦 #:B14E  
邊個話cut圖唔洗技術?
)RUx  
你的語氣已經出賣了你 ` nd/N#  
=============== Q y4eDv5  
可能對我來說不用技術
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2008-12-11
引用第67樓希乂撒古於2008-12-11 22:33發表的  :
你的語氣已經出賣了你 ylGT9G19  
=============== B~ ?R 6  
可能對我來說不用技術
oV/:T\Qn=  
那你應該證明出來你如何有品... dI(1L~  
2v$\mL  
光說沒用的...-,-
(:

發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2008-12-11
引用第67樓希乂撒古於2008-12-11 22:33發表的  :
你的語氣已經出賣了你 %zKTrsMZ  
=============== :Z[|B(U  
可能對我來說不用技術
h wi!C}  
語氣? #Zg pm"MW  
咁你之前既語氣又點? ~hxW3e  
仲有 係網上單是文字又點睇得出語氣? YB+My~fw{l  
你話對你黎講不用技術? x%yzhIRR  
咁姐係話你好勁?
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2008-12-11
引用第68樓bon1於2008-12-11 22:34發表的  :
那你應該證明出來你如何有品...
光說沒用的...-,-
I]z4}#+cX  
^^ -]Ny-[P  
我沒說過我有品 /pC60y}O0  
我只是說我比他們更有品 :-Wh'H(  
你沒仔細思考過嗎 |;(>q  
你不能從語氣下判斷嗎?

發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2008-12-11
引用第70樓希乂撒古於2008-12-11 22:36發表的  :
^^ cpm *m"Nk  
我沒說過我有品 X"V)oC  
我只是說我比他們更有品 q8)w Al  
你沒仔細思考過嗎 !<<wI'8  
.......
C{G;G@/7  
哦 話人個腦有病個d都叫有品
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2008-12-11
引用第63樓希乂撒古於2008-12-11 22:25發表的  :
你比我更無品=] / <+F/R'=O  
打粗口很威威 Q]]M;(  
用不用頒個獎 M}`T-"qf  
========== ny0]Q@  
.......
P=a&>i  
LlD=c  
xg4wtfAbS  
Rl (+TE  
對不起呵,,,之前引用你的說話你回覆後現在才回覆 /2cn`dR,  
5^{I}Q  
罵戰咁耐睇開頭都係因你戈句"又玩cut圖 好悶" I/zI\PP,  
~lbm^S}-  
那你怎解釋你所謂的"有品" R ^"*ut  
sRQ4pnnrn  
我不理其他人有沒有品 '8LHX6FXK  
F5H]$AjW  
如果你是說道理,,我不明你為何會說這句 6A4{6B  
J&L#^f*d  
衝口而出?無聊?還是,,,? 55Xfu/hQ  
a_z f*;  
希望你可以為此作出道歉,, <.ZD.u  
Z^.qX\<M  
若果不想道歉的話,,不緊 vvLzUxV  
u~!Pzz3"  
相信樓主也是大方的 \Hu?K\SWs  
zpy&\#Vc  
---------------------------------------------------- ?[.g~DK,  
L?(m5u~b  
你話人地CUT圖好悶,,但係相信IBBS冇條規例話吾比CUT圖囉 wS [k}  
E?jb?  
可能係你D所謂既高手論壇有掛,,我吾知啦 Gw#z:gX2  
{5SJ0'.B2g  
衣到係IBBS,,吾係高手論壇 R8|F qBs  
)o;n2T#O  
你要嘈,,勞煩你移玉手轉到你的高手論壇去 FX+^S?x.  
=%{E^z>1  
----------------------------------------------------- XUK%O8N#9  
XcKyrh;i  
又要引用你的句子了 BPu>_$C  
<U}25AR  
你鬧我係咪即係代表你好串? :eBp`dmn  
串唔係你所諗得咁膚淺 \wp8kSzC  
'EB5#  
b{,vZhP-  
看你那句真的些少想笑 w!RJ8  
,UfB{BW  
人地話人,,你就話人諗串吾係咁膚淺 "R[6Q ^vw  
rUmnv%qTS  
我想知串人洗吾洗知道那深層既定義,, ^ lG^.  
_:Ov-HIR  
你話吾係咁膚淺牙MA,,咁請你解釋一下 hOe$h,E']  
qX]ej 2  
就算人地係串你,,,你呢位道理之人有冇諗點解人地要串你 _<jccQ  
! 6_tdZ  
你樣衰串你?還是其他因素?相信不會吧,,反省一下吧
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2008-12-11
引用第35樓mca05006006於2008-12-10 20:57發表的  :
我知你青山出黎 5O"wPsl  
你唔好咁話你自己啦 p+R8Mo;I  
你係ibbs話人地當關我事啦 9'!I6;M  
就算唔關我事 N-GQ\&   
.......
R(HW0@R@w  
比你好得多了
離線bon1

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2008-12-11
引用第70樓希乂撒古於2008-12-11 22:36發表的  :
^^ veGRwir  
我沒說過我有品 cx(b5Z  
我只是說我比他們更有品 zXg/.z]  
你沒仔細思考過嗎 qbdv  
.......
x^ ]1m%  
證明你怎比別人有品... 7ip(-0  
'^.}5be&  
看不出...-,-
(:

發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2008-12-11
引用第30樓希乂撒古於2008-12-10 17:23發表的  :
唔係改得差就一定好?佢自己放上黎就預左比人評 人地有冇病又關你咩事啊 <----呢句唔係應該比你架咩,我地吵又關你叉事 膠就米係到膠啦 自己錯仲話人<----我好想笑你,你玩開真心膠的嘛? 用下個腦先鬧人,如果唔係就會比人當你9up架啦.......
ssC5YtF7X  
你又幾有品?睇唔出囉
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2008-12-11
@罵戰咁耐睇開頭都係因你戈句"又玩cut圖 好悶   -!]dU`:(X  
那你怎解釋你所謂的"有品" tJ9i{TS  
還不懂 r-a/vx#  
你某人有品 slK L(-D{  
不代表自己覺得自己很有品  !(<Yc5  
小明有一個蘋果,小強比他多一個,那是不是小強有很多個蘋果? URD<KIN>  
========= -3T6ck  
我沒說cut圖有罪 K) "cwk-  
我只是說很悶而已
離線希乂撒古
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2008-12-11
引用第75樓mca05006006於2008-12-11 22:44發表的  :
你又幾有品?睇唔出囉
ToN$x^M w  
比你好少許 V4OhdcW{  
不過不代表我有品 !s]LWCX+|  
=============
1條評分

發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2008-12-11
引用第77樓希乂撒古於2008-12-11 22:45發表的  :
比你好少許 XnQo0 R.PW  
不過不代表我有品 >'@yq  
=============
H85HL-{  
係囉 你咁厚面皮係要話比我地有品都冇法架 要唔要我教你寫個醜字?
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2008-12-11
引用第76樓希乂撒古於2008-12-11 22:44發表的  : 5DfAL;o!  
@罵戰咁耐睇開頭都係因你戈句"又玩cut圖 好悶   X|H%jdta  
那你怎解釋你所謂的"有品" su(y*187A  
還不懂 0 iW]#O/  
你某人有品 &eT)c<yhyK  
不代表自己覺得自己很有品 jpqq>Hbg_  
.......
I;L $Nf{v  
bh?Vufd%)  
uYS?# g  
r:y *l4  
相信你說那句很悶巳經是錯了吧 S'HM|&  
]YZ+/:#U7  
我不知你悶有何意思,, _tL*sA>[~)  
= eSG7QfS  
是你自己勁CUT,,還是多這類POST? 7Rj!vj/  
,*r"cmz  
如果你認為多這類POST是悶的話,, *~fZ9EkD  
Y2j>lf?8  
那請你不要在這裡了,,還是那句 ~ @Ib:M  
Bm%:Qc*  
回你的高級論壇吧 jcN84AaRFI  
MwL' H<  
--------------------------------------------- Pv`yOx&nE  
Lm9y!>1"O  
你有品過他們還是他們有品過你我不想知 0X-u'=Bs  
er^z:1'  
我只知你說的"有品過你" fSl+;|K n  
}#q9>gx  
我現在引用你的說話 -[v:1\Vv  
O 1coay  
我波仔xd,,有品比你好得多了
快速回復
限100 字節

上一個 下一個