切換到寬版
  • 1738閱讀
  • 17回復

[原創]多體攻擊&單體攻擊 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線乂小影乂

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-12-24
近排升玄武 終於收齊招 本身個隻學左醉八 點知唔實用... 刪左開隻新既 kcI3pmgj  
.J'}qkz~  
學左怒虎棍法 用埋陀虎 共2千5攻 差dd秒到迪下車手 Ll%[}C?~]?  
$^}?98m  
本身諗住可以用呢招爆升 點知呢招係單體攻擊- -" 每次只打到1條友 }"%tlU!}  
d\D.l^  
而家都唔知用邊招升... ^q7 fN0"6  
B&`#`]  
有鑒於以上問題....我開個post 等大家知道邊招係 多體攻擊 邊招單體攻擊 dz&8$(f,  
x.~Z9j  
等大家可以知道 邊招用黎升lv最好 z4{ H=  
M-"%4^8_  
歡迎大家提供意見 5c! ~WckbJ  
9SXFiZA(r  
我提供幾個人物先  我會不定時更新 vG69z&  
pjWqI 6,  
以下攻擊力 係以基攻400 連裝2000~2300攻的 > QDmSy*&  
6Jrh'6 o@  
所有招以全中 為準 gI<TfcC  
Y6 &w0~?!  
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ oaM $<  
OT&J OTk\  
玄武:陀虎訣 / (%YFcE)SRS  
         怒虎棍法-單體攻擊 扣迪下 8~9/10 xP "7B9B  
         醉八虎-多體攻擊  扣迪下 1/2(只中1邊影) 3/4 (敵人暈左再係0零距離出) >@rsh-Z  
         虎仙訣 / v:nm#P%P  
         絕虎勢-多體攻擊 扣迪下 2/5 L "P$LEk  
         玄虎勢-多體攻擊 扣迪下 1/10 有暈眩效果 SBg BZm}%  
         醉虎拳-不明 未學 V*2uW2\}  
D:/^TEib  
星奇:無影腳-單體攻擊 扣迪下 1/15 VkZrb2]v  
         破空腳-單體攻擊 扣迪下1/10 >/Gz*.  
         拳風-單體攻擊 扣迪下 約1/30 d b'Jl^  
         旋風炮拳-多體攻擊 扣迪下 2/5 B{PI&a9~s%  
         十字旋風拳-多體攻擊 扣迪下 3/7 M6[&od  
         真十字旋風拳-多體攻擊 扣迪下 8/10 OV_Y`u7YR  
         粉身碎骨-多體攻擊 扣迪下 9/10 nK)U.SZ  
         破空拳-多體攻擊 扣迪下 約1/5 "FwbhD0Gb  
         奧義-多體攻擊 1招ko迪下車手 JUt 7  

[ 此帖被乂小影乂在2008-12-24 15:51重新編� ]
離線s20071613
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-12-24
玄武好府好難升- -用大劍掛
收華義點數、黃帝野、黑羅剎野
我個POST:http://ibbs.hk/read.php?tid=65829&page=1&toread=1
離線孤星淚
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-12-24
同意樓上講法~ BU(:6  
打技綠魔劍都ok
離線乂小影乂
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-12-24
引用第1樓s20071613於2008-12-24 15:45發表的  : e=ZwhRP  
玄武好府好難升- -用大劍掛
QWz5iM  
S<HR6Xw  
用大劍升唔到招lv o!!";q%DX  
*5?a% p  
其實用玄虎 整暈人 再出醉八 都ok
離線s20071613
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-12-24
可以,但係咁升lv就慢d= =
收華義點數、黃帝野、黑羅剎野
我個POST:http://ibbs.hk/read.php?tid=65829&page=1&toread=1
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-12-24
注意 $Lg% CY  
無影腳係主體攻擊 ? g9mDe;k  
成個身體都有攻擊力 E)z[@Np  
係腳先單體 JA0$Fz  
身係多體 =qPk'n9i8  
破空腿一樣
離線乂小影乂
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-12-24
引用第5樓慘絕人寰於2008-12-24 15:58發表的  : " a;z  
注意 S~^0 _?  
無影腳係主體攻擊 &X0/7)* "v  
成個身體都有攻擊力 uV1H iv-  
係腳先單體 Y#'mALC2  
身係多體 bSHlR#!6  
.......
N_S>%Z+  
LL3RC6;e  
身都有 攻擊力? 我用個陣 唔多覺 H{|a+  
;-84cpfu  
有冇影片- - BOqq=WY  
d b U  
我用呢招打怪的確係2hit (破空腳) Q]X0 O10  
XvBEC_xWZ  
如果身都有攻 點解唔係有多過2hit
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-12-24
其實 EFeGxM  
而家好多人都唔再用招升lv %8iA0t+  
因為新武器完全凌駕係招式攻擊力之上 {#M=gDhbX  
p.s. 卡合第1撃也是單體
離線乂小影乂
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-12-24
引用第7樓hk3286於2008-12-24 23:49發表的  : S8j; oJ2 d  
其實 g-xbb&]  
而家好多人都唔再用招升lv +T[3wL~  
因為新武器完全凌駕係招式攻擊力之上 /:dVW" A|  
p.s. 卡合第1撃也是單體
G 8|[.n  
$I_ 04k#t  
我都知- - 我都試過比鳳劍迷住@@ [ d<|Cde  
HC w$v#  
綠魔劍 鳳劍 終劍 既掘起 改變左lfo呢.... js Tb0  
KmV#% d  
武器勝過招式 有幾多隻game做到?
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-12-25
計我話 `(aU_r=  
收過第二d人物玩吧= = ]>E9v&X0  
邪鬼/達爾果d都唔錯 eG # (9  
但如果要升玄武同星仔~ M "p6xp/  
就要用大劍/綠劍了 sAk~`(:4!  
佢本身既招攻擊力唔高 S|;a=K&hS  
升lv唔太實用
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線623
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-12-25
醉虎拳都係多體xd
離線低能的我
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-12-25
真十秒唔到迪下?
離線
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-12-25
講真,玄武招唔算高攻 e_]1e 7t  
我之前玩過,用鳳劍升,但玩玩下都係del )2YU|  
你可以用醉虎拳屈到牆邊再用絕虎,應該都ok架
放天龍95lv廢逍遙ac一個.仲有其他野..有意pm
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-12-25
我N年前同絕虎升的=_= LDV{#5J  
醉八冇防易CUT
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線乂小影乂
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-12-25
引用第11樓低能的我於2008-12-25 01:50發表的  : NlcWnSv  
真十秒唔到迪下?
\ vJ*3H6  
{##A|{$3%  
我3lv 2千3攻 都秒唔到- -
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-12-25
...有d招升左lv會變多體攻擊架
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-12-25
引用第14樓乂小影乂於2008-12-25 13:33發表的  :
我3lv 2千3攻 都秒唔到- -
\pPq ]k  
樓主點解唔係虎仙先? I"  j7  
學佐虎仙同絕虎 A,=l9hE'  
玩霸歷 wK\ SeX  
隻野唔洗幫你打未重好 3QR-8  
有錢買多本龐士兵
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線乂小影乂
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-12-25
引用第16樓牙痴於2008-12-25 14:16發表的  :
樓主點解唔係虎仙先?  OB^  
學佐虎仙同絕虎 ypifXO;m7  
玩霸歷 7SM/bJ-M#  
隻野唔洗幫你打未重好 . LS .Z 4@  
.......
Rd!.8K[  
n&Tv]-  
我之前都學左虎仙同絕虎 絕虎400mp 要3下先殺到怪 %FRkvqV*  
dW5z0VuB$/  
虎仙1lv +基血5分1 既血 低lv 1次+得3百....比d箭手扣一扣都唔止300 w'e enIX^^  
QMsnfG  
諗住怒虎棍法 堅野 點知單體 吹脹- -
快速回復
限100 字節

上一個 下一個