切換到寬版
  • 1241閱讀
  • 14回復

最近不要和訪客交易(比他昆了)\   _ / [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線davis8794

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-08-23
我被訪客騙了Deep&狂龍斬(可能吧..) 睇小斬斬同有同佢易過,先同佢易的T_T
證據1:私人訊息
ID 標題 發件人 收件人 時間 已讀 選定
1 Deep+狂龍斬 davis8794 訪客 2006-08-23 20:09 是 --
內寄:
查看信息
作者: davis8794
標題: Deep+狂龍斬

時間: 2006-08-23 20:09
內容: Deep:
HCXXXXXXXXXXXXXXXXXX
MQ7A-1XDZ-D89R-M9KS
狂龍斬
HAXXXXXXXXXXXXXXXXXX
R671-CNSG-2T99-VQ3B

請PM比你個邪鬼AC我
證據2:MSN
∫x"健.]],,*點先可以忘記你.,//* 說:
算啦
davidman1994 說:
/ . \
加la加la...
好...
點換..
咁幾時ch?
宜家ok?
唔.....
面交ok?

你住邊?
元朗
我大埔

係到交啦..
好近呢~
你出黎呀...
我可來你度
我家有車=v=
不如係到交啦..我又有交易記錄
有冇入係呢個帳號的資料?
無..我都唔見曬..
本畫冊都唔見?
O-O
唔見..
要eat晚餐
= ="
我唔得閒
宜家換..你換唔換.唔換算啦
0_0
好換la~
你比先ok?
點?
係唔係你   ∫x"健.]],,*點先可以忘記你.,//*     用第2個AC:邪鬼+天魔(齊招)+迪雲(齊招)     ch 我davidman1994   的 Deep+狂龍斬?
係.
nonono
wait
打錯= =
?_? 第二個ac唔係 邪鬼齊招+十兵齊招 咩???
我留左比你..所以改左..
如果你唔換既.我會+返上去..
唔係唔換,等等...
係唔係你   ∫x"健.]],,*點先可以忘記你.,//*     用第2個AC:邪鬼(齊招)+十兵衛(齊招)     ch 我davidman1994   的 Deep+狂龍斬?

係..
去我的店留言
http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=3735&page=e&#a

唔好避開正面回答,please!
你想我點答呀..
咁樣答ok?
例:我訪客用第2個AC:邪鬼(齊招)+十兵衛(齊招)ch 你davidman1994   的 Deep+狂龍斬

你自己睇下你個post
你睇下我個post
msn到比我啦
pm比唔係好煩的...(比緊..)
你鍾意啦..
其實點解你要我咁講既..
費事比人爆人拿不回(I dontt have this ac d資料嗎~)

pm左比我未呢..
未....等等
快快快.
OKOK
比左
入完未?
......

下列訊息無法傳送給所有收訊者:
......

被昆了...

下列訊息無法傳送給所有收訊者:
被昆了...

大家不要再和他交易(到現時,他的MSN仍然顯示為離線([email protected])
[ 此貼被davis8794在2006-08-23 21:49重新編輯 ]
離線woody仔ex
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-08-23
我比佢昆左 我比左佢 之後OFF左 好衰
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-08-23
Re:最近不要和訪客交易(比他昆了)\   _ /
原來他才是昆狗......
等我仲以為yikman仲狗過佢
點知訪客仲狗:@
離線davis8794
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-08-23
Re:Re:最近不要和訪客交易(比他昆了)\   _ /
引用第2樓abc1232006-08-23 21:57發表的“Re:最近不要和訪客交易(比他昆了)\   _ /”:
原來他才是昆狗......
等我仲以為yikman仲狗過佢
點知訪客仲狗:@

知佢狗就發post講出黎la!
離線abc123
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-08-23
Re:Re:Re:最近不要和訪客交易(比他昆了)\   _ /
引用第3樓davis87942006-08-23 21:59發表的“Re:Re:最近不要和訪客交易(比他昆了)\   _ /”:
知佢狗就發post講出黎la!

我沒有同佢交易,而且我都唔識佢
又冇比佢昆過(冇交易過...)
應該當事人出泥....
我呢d外人係唔好應該插手...最多+卜你~
離線卡超_125
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-08-23
CZ D人有講,所以我知d
算la ,call police仲好=.=""
離線davis8794
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-08-23
引用第5樓卡超_1252006-08-23 22:06發表的“Re:最近不要和訪客交易(比他昆了)\   _ /”:
CZ D人有講,所以我知d
算la ,call police仲好=.=""

call police好煩= =你幫我call丫
u1係唔係話唔理?
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-08-23
u1係唔會理嫁~~~
p.s:你都唔洗打比u1 la,我試過打比u1~~
[ 此貼被~davis仔~在2006-08-23 23:01重新編輯 ]
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-08-23
離線卡超_125
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-08-24
Re:Re:Re:最近不要和訪客交易(比他昆了)\   _ /
引用第6樓davis87942006-08-23 22:37發表的“Re:Re:最近不要和訪客交易(比他昆了)\   _ /”:
call police好煩= =你幫我call丫
u1係唔係話唔理?

係有d 煩lo,要成3小時
但我唔係cALL, 係去警署lo
訪客無昆我,所以我無證據告訪客
如果我係在場看到你比訪客昆ge 話,我仲可以幫你 call police ge
一係你call科技罪案組(TCPU):2528 3482
or e-mail [email protected]

U1只係比d證據比警方,不是比你
你要call 左police ,U1 至理ga
[ 此貼被卡超_125在2006-08-24 00:50重新編輯 ]
離線流氓兔

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-08-24
之前都加過佢入黑名單嫁-﹏-
不過因為對方唔倌話咩,總之就係無再追究
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-08-24
原來佢係昆狗~我上次同佢交易
差d俾佢昆左超昇呀~佢又話自己係澳門人
我俾左家電佢之後..佢就話有人話我昆過人..之後又話唔換啦,,
又唔肯講..又話人無品..佢都小白
離線siuyuk
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-08-24
引用第8樓~davis仔~2006-08-23 22:56發表的“Re:最近不要和訪客交易(比他昆了)\   _ /”:
c下 la:http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-7064-fpage-3.html

唔係呀 U1會理呀 我比人昆左個ac 我send email比佢 佢就比番個ac我啦
我個ac拿番啦
離線skhcyss1993
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-08-24
訪客昆人-口-"

我同佢個交記

msn名:天空中的一片雲
以600買了蓮娜ac(面交.交易成功)
離線pcdog
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-08-24
你長期見到佢offline,係因為佢block左你= =
快速回復
限100 字節

上一個 下一個