切換到寬版
  • 7916閱讀
  • 126回復

[自創小說]lfovs機甲鬥神傳 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-01-04
引用第41樓7088於2009-01-04 15:46發表的  :
我同馬桶已經好「專重」佢
E8;TLk4\  
好啦 W8uVd zQ   
下次不要再說一些令人發火的事了 77_g}N  
你們也不想增加我的工作量吧(奸笑 ;zm ks]  
I3ho(Kdi  
事情就這樣結束好吧? xc *!W*04  
我們還是等火仔的新文章吧。
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2009-01-04
引用第58樓火仔於2009-01-04 15:56發表的  :
係呀,絕死佢囉 ]zy~@,\  
馬桶為上 +H?<}N*T  
哂我d post文位,我鍾意篇文點都唔得架,洗唔洗你淮許,你係我麥水,我老豆,我呀媽,我miss,我呀sir定係我同學 *+NZQjl'  
馬桶為上,我係姐,洗唔洗踩呀,我果到有冇打任踩,有就話姐,係都唔係你地講啦呀嗎,係都中毒魔人同慘絕人寰啦呀嗎,佢講我知都唔會講到罵戰,最多又係文法搞好d啦,咁炸,你不如改名叫馬桶不如,拿我篇野同人地心靈雞湯,人地果d好我n咁倍,你竟然拿果d做比如,你馬桶唔馬桶d
>9(7h& [Y  
我幾時有拿你篇野同人地心靈雞湯? HUD7{6}4  
你真係有左老人痴呆? mC% %)F'Zf  
咩叫馬桶唔馬桶d? T&mbXMN  
你的腦袋出現了問題 olHH9R9:  
我還是第一次看見這麼可笑的人 okVp\RC  
這個人就是傻仔 %zRiLcAT  
引用第60樓炎‧龍於2009-01-04 15:58發表的  : X!2.IsIS8  
1Q0%7zRirI  
好啦 ;7wwY$PBH  
下次不要再說一些令人發火的事了 % i %ew4  
你們也不想增加我的工作量吧(奸笑 A4 }JZi6@  
/kAwe *)  
.......
Q*,6X*W!~  
看得出樓主不能控制情緒 Ny]'RS-  
我已經非常尊重他 [}jj<!9A_;  
他要耍小孩子脾氣關我什麼事?
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2009-01-04
引用第59樓7088於2009-01-04 15:57發表的  :
你係洛克人激鬥域同cz都咁叫架啦- -
20 0L  
咁我點知炎龍大大知我叫牙財- -
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2009-01-04
引用第62樓goldcat0807於2009-01-04 15:58發表的  :
咁我點知炎龍大大知我叫牙財- -
R@)'Bs  
我想知咩叫絕死佢 Z;| 0"K  
你能否解釋 V6DBKq  
我不太懂樓主這個小朋友的意思 XgwMppacw  
引用第60樓炎‧龍於2009-01-04 15:58發表的 : zhVa.r A  
H<rnJ  
好啦 LUe>)eqw  
下次不要再說一些令人發火的事了 e>])m3xvn  
你們也不想增加我的工作量吧(奸笑 ?.rH;:9To  
\Owful  
.......
QN{}R;s  
你的工作量是否就是評分 u7<qaOzs?  
要加分給樓主嗎?
離線7088

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2009-01-04
引用第60樓炎‧龍於2009-01-04 15:58發表的  :
好啦 'XZI{q2i  
下次不要再說一些令人發火的事了 W|r+J8  
你們也不想增加我的工作量吧(奸笑
.......
@dWS*@  
樓主所講既「意見」定義係乜 2 0Cie q  
我地既「意見」已經好「專重」
點解咁春多文盲
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2009-01-04
各位能停止一下嗎- -?
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2009-01-04
引用第54樓炎‧龍於2009-01-04 15:54發表的  : FVC2XxP  
樓主我來評評你的作品吧-_- 2 l[A=Z  
以下的評價請不要打我(閃
首先火仔你的作品是一個典型的「對答體」 +/~\b/  
只有對話而沒有描寫等文字 ${I@YSU  
.......
HgS mAziv  
係到多謝炎龍板主咁睇我先同多謝佢既意見,呀橙都比左意見我架啦,都係果樣文法,至於下面果幾層一個叫馬桶為上同7088,我係唔會接受佢既意見,我更想打佢,第一:心靈雞湯果d係神手先作到咁好,我唔係神手,第二人身攻擊,話人小一,第三踩到人死死下就板主講 f,`}hFD  
我同馬桶好(尊重)佢,7088講果d所謂尊重我真係受唔起,同賣另外,請以下人士講番點比番d位我作文  Z$#ZYD  
馬桶(廁所)為上 7088(99),如果唔講加狂踩,我會告你地兩個 eMm~7\ R  
zI2KIXcc  
M::IE|h  
u7Y'3x,`  
我放大個字 我停哂野,你加下哂我時間,唔該你地一係就唔好睇一係就睇,但睇果事唔好嘈
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2009-01-04
引用第65樓炎‧龍於2009-01-04 16:01發表的  :  4Jk}/_  
+}-W.H%`0  
我停止 Qqhb]<z  
樓主繼續 2gD{Fgf@N  
那你會怎辦? u$%#5_k  
只要他不繼續作出任何挑釁行為 hPeKQwzC0  
我不會再跟他繼續 9- E>n)  
引用第66樓火仔於2009-01-04 16:02發表的  : #c)Ou!Ldb  
}AsF\W+5  
係到多謝炎龍板主咁睇我先同多謝佢既意見,呀橙都比左意見我架啦,都係果樣文法,至於下面果幾層一個叫馬桶為上同7088,我係唔會接受佢既意見,我更想打佢,第一:心靈雞湯果d係神手先作到咁好,我唔係神手,第二人身攻擊,話人小一,第三踩到人死死下就板主講 mQA<t)1  
我同馬桶好(尊重)佢,7088講果d所謂尊重我真係受唔起,同賣另外,請以下人士講番點比番d位我作文 eRx[&-c  
馬桶(廁所)為上 7088(99),如果唔講加狂踩,我會告你地兩個
?n9$,-^v  
隨便告 ;~Gpw/]5E  
看來你不太記得自己所作的行為 ge {4;,0=  
你真的要打? etK,zEd  
我很害怕 4Ig{#}<  
是否又要告你恐嚇 {O&liU4  
我無將你同心靈雞湯既人比 4 TQISu)  
你告我這項幹什麼? x&fCe{5  
踩到人死死下? sBXk$  
何以見得?
離線7088

發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2009-01-04
引用第65樓炎‧龍於2009-01-04 16:01發表的  : U}wq~fD  
%^%-h}1  
早就停止左 l`%} {3r9  
如果樓主所講既「意見」一定要正面 >T*g'954xF  
咁樣就等呢篇文腐落去 ^%X\ }><  
我已經冇野好講
點解咁春多文盲
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2009-01-04
引用第67樓廁所為上於2009-01-04 16:02發表的  :
我停止 %dU'$)  
樓主繼續 %y\7  
那你會怎辦? D&m"~wI  
只要他不繼續作出任何挑釁行為 c_qy)N  
.......
0S7Isk2W  
如果有一方想繼續的話 :(p rx   
我只好扣分了事
離線7088

發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2009-01-04
引用第69樓炎‧龍於2009-01-04 16:03發表的  :
如果有一方想繼續的話 }UdqX1jz  
我只好扣分了事
VEEeQy  
66樓已經繼續 HU+H0S~g  
早就停止緊
點解咁春多文盲
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2009-01-04
引用第69樓炎‧龍於2009-01-04 16:03發表的  :
如果有一方想繼續的話 r8 >?-P  
我只好扣分了事
~(]DNXB8I`  
我睇上面果2位想開波多d囉,放賣大隻字,我停哂,係佢地哂我時間,哂緊我個post入面既位,咁加下我唔知點作落去  /?xn  
唔信板主請自看
1條評分
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2009-01-04
引用第70樓7088於2009-01-04 16:04發表的  :
66樓已經繼續 C$gLi8|m  
早就停止緊
l'\b(3JF  
我相信66樓是在回應52樓時準備的 #7ZBbq3=  
:C6r N}_k  
當然在準備的時候,準備的人只會看到60樓以上的回覆 FCJ(D!  
卻看不到65樓所說的。 UQPE)G  
LXV6Ew5E  
就是這樣。
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2009-01-04
引用第72樓炎‧龍於2009-01-04 16:07發表的  :
我相信66樓是在回應52樓時準備的
當然在準備的時候,準備的人只會看到60樓以上的回覆 [?*^&[  
卻看不到65樓所說的。 T]2q >N  
.......
Yg.u8{H  
我是在發了67樓後才看見66樓 cn:VEF:l  
引用第71樓火仔於2009-01-04 16:07發表的  : r |/9Dn%  
.X1niguXH  
我睇上面果2位想開波多d囉,放賣大隻字,我停哂,係佢地哂我時間,哂緊我個post入面既位,咁加下我唔知點作落去 X ii#Qtd.  
唔信板主請自看
<  *OF  
不知是哪位又說什麼kai什麼?
1條評分
離線7088

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2009-01-04
引用第73樓廁所為上於2009-01-04 16:08發表的  :
zu%pr 95U  
算了馬桶 H l@rS  
唔好嘈落去
點解咁春多文盲
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2009-01-04
引用第73樓廁所為上於2009-01-04 16:08發表的  :
?}>tfDu'  
我有對你在67的回應有評分麼?
離線7088

發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2009-01-04
引用第75樓炎‧龍於2009-01-04 16:11發表的  :
我有對你在68的回應有評分麼?
"oQ@.]-#  
68樓是我的-_-
點解咁春多文盲
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2009-01-04
引用第75樓炎‧龍於2009-01-04 16:11發表的  :
我有對你在68的回應有評分麼?
` T!O )5  
68樓不是我哦
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2009-01-04
引用第76樓7088於2009-01-04 16:11發表的  :
68樓是我的-_-
M! s&<Bi  
被弄得精神緊張了
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2009-01-04
因有人搞事,原定第二章中下章 Jzr(A^vwo  
會係之後時間再開,另外之後位置會作文章用途,如有咩意見就打落去,但望各位不要比多邪面意見,例如某兩人 c!I> _PD`&  
thx c<e$6:|xM  
'Ct+0X:D  
聲明出左,嚴重聲明多一次,我唔想再同d所謂意見人嘈,有咩事pm解決,唔好睇,想睇既就唔好嘈+慢慢睇,但唔好拿我篇野同心靈雞湯果d比,比唔到 `T-(g1:9  
3&}wfK] X  
Xdjxt?*  
t?/#: J*_7  
"xh ]>_;&'  
我嚴重對e兩個人既言行作出嚴重警告係最後警告.如果我之後既文章(隻係打後文章),又係e兩個罵戰大王嘈的話,我會馬上告比當值板主 hX;xbl  
我理得你咩星,係我到罵戰,我照殺,另外本人想炎龍板主大大在此當值。
[ 此帖被火仔在2009-01-04 16:20重新編輯 ]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個