切換到寬版
  • 1989閱讀
  • 20回復

在官網入唔到超級元力多 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線奸人堅

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-04-01
按了傳送後, 佢話 "序號, 密碼不正確!"
離線悲傷痕
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-04-01
應該要等佢聽朝例行維修完伺服器先入到
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-04-01
官網入不到,請不要賞試在卡店輸入,等官方出通告吧。

官網話元力多同超級元力多都在官網輸入,應該是錯的了,我覺得應該是在遊戲中的卡店輸入,入了有雙經。
[ 大俠陳在2009-04-01 14:01重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線阿路
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-04-01
我試過入到亦都有雙倍經喎,只係唔知點解無金光姐
說好的極星天呢?
爆盒中鬼斬+紫炎+光六武(拖
離線cooldude

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-04-01
4月1日零晨12點起至5月6日例行停機止

唔係3月31日零晨12點 要等今晚 唔明點解3樓聲稱自己入到又有埋雙倍經
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-04-01
引用第2樓大俠陳於2009-04-01 06:28發表的  :
官網入不到,請不要賞試在卡店輸入,等官方出通告吧。

我已經奶左野啦-.-
一開始就響大街入-.-
佢會彈句"???可以異轉"
誠收元力增幅器,有意請密,價錢不成問題,最緊要有相量
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-04-01
大家試下響GAME入- -

HG933670315210412717 已開卡 2009-04-01 信物 - 元力多 lv150+
1條評分
離線reviver
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-04-01
咁有冇雙經先?
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-04-01
有元力多個LOGO
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-04-01
引用第8樓boc.4於2009-04-01 12:43發表的  :
有元力多個LOGO

遊戲中卡店輸入,會有雙經。

引用第3樓阿路於2009-04-01 09:26發表的  :
我試過入到亦都有雙倍經喎,只係唔知點解無金光姐

人人都以為在官網輸入,如果原來在卡店輸入,是不是應該通知一聲呢?
無金光?咁會唔會整返好佢呢?
[ 大俠陳在2009-04-01 14:03重新編輯此帖 ]
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-04-01
咁而家係咪已經輸入到
同埋係Game裡面輸入嗎
離線阿路
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-04-01
引用第9樓大俠陳於2009-04-01 13:56發表的  :
人人都以為在官網輸入,如果原來在卡店輸入,是不是應該通知一聲呢?
無金光?咁會唔會整返好佢呢?

元力多識走去大街入,超級元力多會唔識走去大街入=.=?
說好的極星天呢?
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-04-01
引用第11樓阿路於2009-04-01 14:17發表的 :

『LFO2009年月曆』4月份福袋內容公佈

LFO陪你迎接2009年

每月15日將會公佈一下個月份福袋的虛寶內容,保證次次有驚喜!

4月份福袋內寄容如下:

虛寶名字:

超級元力多(時效虛寶)
虛寶說明:

帳號內所有等級150以上的角色(全伺服器),會獲得經驗值加倍狀態。
可輸入日期:

09年4月1日及後
備註:

此序號需在官方網站中的『帳號管理』→『進升帳戶』一頁內輸入

有效期為4月1日零晨12點起至5月6日例行停機止,逾期輸入無效。
想立刻體驗LFO每個月帶給你的無盡驚喜!

現在就飛快到全線2000FUN購買『LFO2009年月曆』,一同感受LFO《月月巨獎,月月激賞》的威力啦!數量有限,售完即止!

想查看現時公佈的月曆福袋內容及全線2000FUN的地址,立即前往活動專頁瀏覽。

講明係官方網站入..但入唔到..反而大街就入到
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-04-01
引用第11樓阿路於2009-04-01 14:17發表的  :

路少,唔係想反駁你,因為元力多當時,官網無講明邊度入,d人當然到處試,當官網公告超級元力多在官網入,大家當然以為是真是官網入,但超級元力多d人去官網入,入唔到入卡店入,入了說卡片啟動成功,角色可進行異轉,人人都以為u1搞錯,點解變了信物,當然很快會知道完來在卡店入是正確啦,因為之後會發現左上角有元力多圖,但無金光,現在你說:元力多識走去大街入,超級元力多會唔識走去大街入=.=?我先敢同人講是在卡店入。
  我只能說大多數的中國人做事永遠不夠日本人細心,應該多學習。
離線阿路
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-04-01
引用第13樓大俠陳於2009-04-01 14:43發表的  :
路少,唔係想反駁你,因為元力多當時,官網無講明邊度入,d人當然到處試,當官網公告超級元力多在官網入,大家當然以為是真是官網入,但超級元力多d人去官網入,入唔到入卡店入,入了說卡片啟動成功,角色可進行異轉,人人都以為u1搞錯,點解變了信物,當然很快會知道完來在卡店入是正確啦,因為之後會發現左上角有元力多圖,但無金光,現在你說:元力多識走去大街入,超級元力多會唔識走去大街入=.=?我先敢同人講是在卡店入。
  我只能說大多數的中國人做事永遠不夠日本人細心。

= =好明顯官網寫錯了的說,一定係大街入(已親身證實)
只好期望佢更新修正返就好了
說好的極星天呢?
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-04-01
引用第14樓阿路於2009-04-01 14:46發表的  :
= =好明顯官網寫錯了的說,一定係大街入(已親身證實)
只好期望佢更新修正返就好了

多謝你說給大家聽在卡店入,希望官網會改回啦,唔好比大家錯覺,盡量做到盡善盡美thanks

官網其中一部份已修改好了

元力多
(時效虛寶) 帳號內所有等級150以下的角色
(全伺服器),會獲得經驗值加倍狀態。
09年2月1日及後
備註:
1.此序號需在遊戲內的Card商店輸入。
2.有效期為2月1日零晨12點起至3月4日例行停機止,逾期輸入無效。

福袋 虛寶名字 虛寶說明 可輸入日期
3月份 黑日殺機 異轉角色 - 魔狼聖帝最新招式 09年3月1日及後
備註:此序號需在遊戲內的Card商店輸入。

福袋 虛寶名字 虛寶說明 可輸入日期
4月份 超級元力多 帳號內所有等級150以上的角色
(全伺服器),會獲得經驗值加倍狀態。 09年4月1日及後

備註:
1.此序號需在遊戲內的Card商店輸入。
2.有效期為4月1日零晨12點起至5月6日例行停機止,逾期輸入無效。

thanks
[ 大俠陳在2009-04-01 15:12重新編輯此帖 ]
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-04-01
引用第13樓大俠陳於2009-04-01 14:43發表的  :
  我只能說大多數的中國人做事永遠不夠日本人細心,應該多學習。

冇錯好多人都以為入好似冇入
離線rockmanox
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-04-01
入左之後佢會話 == :角色 ┘可以進行異轉。 = =
離線diluns
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2009-04-01
引用第17樓rockmanox於2009-04-01 15:52發表的  :
入左之後佢會話 == :角色 ┘可以進行異轉。 = =

你睇下d回文先回post,人地都解決左件事= =
離線hohopok123
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2009-04-01
好似係卡店入的....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個