切換到寬版
  • 6695閱讀
  • 98回復

[推薦]死亡榙唔洗用異都勉強打爆既組合 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a10fc98

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-02-18
E@xrn+L>-  
近攻:奧龍 }N(gP_?n  
遠攻:邪鬼 RPf<-J:t  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! Oso**WUOZ&  
1 hFh F^  
防     1L'Q;?&2H,  
前防:龐士 U9^1 A*  
後防:約翰 bE mN tp^  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界! ^0cbN[~/ns  
lVq5>:'}^;  
附助 f.^|2T I1g  
中附助:撤卡 `[#id@Z1  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! %`T}%B  
P7,g^:$  
加血 ! }e75=x  
前加血:米兒   ik/ X!YTu*  
後加血:約翰 r,Xyb`  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   OaY89ko  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血! +swTMR  
czu9a"M>X  
總括說,陣容係 SpU|Q1Q/h  
前3後3中1 N6u>V~i  
S2E z}*plp  
分折: :;+_<pk  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。 ( >ze{T|  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, ty#6%  
米兒就用+hp! P*7G?  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp! G rU`;M"  
打到去29floor以上,就: D84&=EpVZ  
: 7"Q  
+y'2 h%>h[  
近攻:奧龍 [:gg3Qzx  
遠攻:龐士and撤卡 *P7/ry^<F  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! siCm)B  
$H)!h^7^9  
加血     )$i,e`T   
後加血:約翰 b-#{O=B  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! uF}dEDB|;  
S ;rd0+J  
到了35floor,d怪勁番d! sU*?H`U3d  
就: :*|Ua% L_  
*U$]U0M  
<dD!_S6@,  
近攻:奧龍 Lp(`m=;O  
遠攻:邪鬼 C,eP!_O  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! nr -< mQ  
BgT ^  
S#8)N`  
後防:約翰 *'A*!=5(  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! 'SlZ-SdR  
1 /{~t[*.  
附助 `Ji WS  
中附助:撤卡 hI*v )c  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! h0k?(O  
Cx/J_Ro#  
加血   FI?J8a   
後加血:約翰 !i (V.A  
釋:米米也存mp!   2AhfQ%Y=  
"p;tj74O9  
打boss: u*=^>LD  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來! kw2yb   
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! $"|r7n5[  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... fw,,cu`YA  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔!
離線。825。
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-02-18
開多個話合戰組合 呀笨
假膠 :(
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-02-18
引用第1樓。825。於2010-02-18 19:39發表的  : L(Twclrb  
開多個話合戰組合 呀笨
sBI/`dGZV  
e個係有經驗,個個冇!
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-02-18
我快要笑翻了
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-02-18
YO... /|&4&$  
我每個都黎深入研究研究
!^NZp%Yd  
Hiwij,1  
oz]3 Tx  
近攻:奧龍  }|8^+V&  
遠攻:邪鬼 "G* $#  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! 
   \AoqOC2u  
奧龍狂用刀? )J+OyR=  
指的是追風刃? &' Nzw2  
點唔浪費mp? ra^%__N}  
結論:原來追風刃唔需要用MP出? oy[ px9Wx  
(w"(RM~  
邪鬼用遠攻? %}~(%@qB>+  
邪鬼招鬼哭需要少許時間起手... UNv!G/i-5  
當您面對一班敵人圍攻時您點遠法? /7+b .h])^  
結論:實行起來非常困難... !L9]nO 'BL  
我唔相信邪鬼只會用1轉打塔... }Cfl|t<5f  
而且一定會用到近攻招-唯我黎打塔掛? Pq{p\Qkj  
好一個GD... S{MB$JA  
Hc|cA(9sh9  
x2HISxg  
mv,a>Cvs[  
[x=(:soEqC  
sHPeAa22  
防   2g_mQT  
前防:龐士 y#`;[!  
後防:約翰 WH7UJCQ  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界!
t3^`:T\  
我想講龐士是多餘出黎的+_+ M5:*aCN6P  
有約翰結界基本上足夠... jVoD9H F/  
因為都只係1HIT... T?Z^2.Pvc  
h G<[F@d  
好一個前後方狂用結界... &KI|qtQ;  
係LIFT封位就話姐... k}}' f A  
出完一個另外一個都唔見左啦=_=" a[rb-Z  
c 8Q2H  
]b1>bv%  
附助 sc# EL~  
中附助:撤卡 k5Q1.;fW76  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp!
}?6;;d#  
「附助 即係前後攻」您咁講的話... pz/W#VN  
即係個個都做得附助啦? ;iJx JX\+  
根本唔一定要撤卡=_=(撤卡廢的...) >mMfZvxl%  
我敢可以肯定終魔絕對來得比撤卡好!!! OfA+|xT&  
近就係咁魔煉,遠就終吞... x\:KfYr4Y;  
扣敵人血的效率絕對絕對來得比撤卡更好更快!!!! v,~f G>Y}  
?uJX  
加血 DMp@B]>  
前加血:  \4<|QE  
後加血:約翰 9FNsW$b?  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   /$\8?<Pc".  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血!
6;!)^b  
我想講: &AeNrtGu  
約翰平衡之後是萬能的了!! .YB/7-%M[  
c\ ZnGI\|  
&e*@:5Z:k  
總括說,陣容係  ywyg(8>zE  
前3後3中1
fiU#\%uJg  
根本唔需要咩陣容... # SJJ@SM  
7個人一定LAG死... ?Oy0p8  
比我我最多2個人夠哂... W 9}xfy09  
其實得約翰一個就夠哂打塔!!  (=1zMZ o  
uz$p'Q  
{wz_ngQ  
DNqC*IvuzM  
Fe: ~M?]  
分折: .EjR<UU  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。   LIz'hfS!  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, gk5Gf l  
米兒就用+hp!   l1L8a I,8  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp!  H=Cj/jE  
打到去29floor以上,就: !SnLvW89Z  
H*f2fyC1\  
t7V7TL!5'  
近攻:奧龍 /S~ =qodS  
遠攻:龐士and撤卡 X+,0;% p  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! G7-k ,P^  
%" l;  
加血    8)"lCIf  
後加血:約翰 xA-?pLt "G  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! q*a~9.i @  
"VoufXM:  
到了35floor,d怪勁番d! k w   
就: x7i<dg&  
WMW Mb3  
v Lq%k+D#  
近攻:奧龍 _T8S4s8q  
遠攻:邪鬼 9^Web~yi#  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! OqF8KJnO;  
  }'>mT,ytgk  
防    ouFKqRs;  
後防:約翰 <1* \ ~CX  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! M ]O4  
gs a@ci  
附助 vMJ(Ll7/  
中附助:撤卡   GM)q\Hx{  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! 7ju38@+  
r[GH#vF;7  
加血    _X=6M gU  
後加血:約翰 :kwDa a  
釋:米米也存mp!   E GZiWBr  
7#9%,6Yi  
好一個中途轉陣... $T7 qd  
講問上到35樓您點換陣容? #O8=M(- V  
[>3dhj[;  
b9-3   
  iAXGf V  
打boss: e0Gs|c+6  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!  7(^F@,,@  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! 7kT X  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... BTG_c_ ?]e  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔! 
V+l7W  
y; <}`  
「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... hJk:&!M=T  
您到底知唔知有閃身呢樣野?? %4YSuZg  
隻怪唔會比您屈到死為止嫁傻豬... EQ :>]O  
dIhfp7|  
算吧... F`{O  
係您班友-6先嬴姐... >NV1#\5_R@  
絕對黎亂的!!!
  g4+Hq *  
================== &uBf sa$  
算吧啦樓主... _RZ"WA^[  
呢張係我的戰績... (FgX9SV]p9  
拍攝日期為2009年5月10日下午5時05分28秒!!
ZB/1I;l`c  
所需時間為:1小時56分10秒!!! kDM?`(r  
r{S DJa  
DvOvtd  
]gaeN2  
經過一年... [*0M$4   
我而家就黎240LV了... )vVf- zU  
相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... )"6"g9A  
我今晚再放上戰績比大定睇... v.u 5%  
[ 魔法使命在2010-02-18 23:30重新編輯此帖 ]
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-02-18
要隻撒卡托撚
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-02-18
引用第5樓a1994109於2010-02-18 23:36發表的 : &}pF6eIar  
要隻撒卡托撚
Km,o+9?1gF  
我有同感+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-02-18
引用第6樓魔法使命於2010-02-18 23:41發表的  :
我有同感+_+
8c_X`0jy  
最易死係佢 c14d0x{  
B I3fk  
仲話要佢黎附助 @7.7+blS"H  
!y'>sAf  
佢等附助就差唔多
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-02-18
引用第7樓a1994109於2010-02-18 23:42發表的 :
最易死係佢
仲話要佢黎附助
.......
'gg <)Bd  
由於想推翻佢的論點 Q .h.d))  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . dGkw%3[  
我今晚再放上戰績比大定睇..
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-02-18
引用第8樓魔法使命於2010-02-18 23:47發表的  :
由於想推翻佢的論點 d ePk}Sn  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . x|dP-E41\  
我今晚再放上戰績比大定睇..
qBh@^GxY),  
我又試下打先:X
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-02-18
引用第9樓a1994109於2010-02-18 23:48發表的 :
我又試下打先:X
/Wjc\n$'  
大家一齊加油吧=]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-02-19
引用第4樓魔法使命於2010-02-18 23:16發表的  : (Z?f eUxp  
YO... vnQFq  
我每個都黎深入研究研究

「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... .[]S!@+%  
.......
lqL5V "2Y  
有沒再耐D....... t`|Rn9-  
好彩我2張40樓的圖放在垃圾箱沒del~ H+Bon=$cE!  
XIbxi  
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-02-19
引用第10樓魔法使命於2010-02-18 23:53發表的  :
大家一齊加油吧=]
E2w-b^,5  
打完啦囧 圖上傳中-.-
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-02-19
引用第12樓a1994109於2010-02-19 00:50發表的 :
打完啦囧
Hkia&nz'3  
結果如何+_+ *'aJO }$  
我仲打緊+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-02-19
引用第13樓魔法使命於2010-02-19 00:52發表的  :
結果如何+_+ 9x4z m  
我仲打緊+_+
uQ[,^Ee&/  
]SU)L5Dt;  
}\8-&VoY#X  
~$4(|Fq/  
UYZC% $5x  
P(8Yz W  
;7qzQ{Km  
打漏左個心字-3-
冰の血繼限界!

離線幻扉
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-02-19
其實你放出黎係博插定點 ,R-k]^O  
其實你標題講定  [ 插我吧 ] 咁都應該夠
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-02-19
引用第14樓a1994109於2010-02-19 01:01發表的 :
CfrO1iF  
v.:Q& ]  
`/R. 5;$|  
Pr%KcR ;  
.......
'M?ptu?f  
囧.. "-Ny f  
我仲未打完+_+ &DYC3*)Jih  
吞天太高攻了+_+ ~0-)S @  
完全唔夠您快+_+ =(TMcu$4`  
老實講我用左太多時間打+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-02-19
引用第16樓魔法使命於2010-02-19 01:28發表的  :
囧.. o%lxEd r  
我仲未打完+_+ pg,JYn  
吞天太高攻了+_+ ;IPk+,hpmi  
完全唔夠您快+_+ IR2Qc6+{  
.......
0lq?l:/  
加油啊 我訓先:s
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-02-19
引用第17樓a1994109於2010-02-19 01:44發表的 :
加油啊 我訓先:s
MY&?*pV)  
岩岩打完+_+ LyNur8 Zi  
D6FG$SV  
v[m1R'  
m{6 *ae  
:\1vy5 _  
W5 RZsS]  
-r{]9v2j  
yv5c0G.D  
 $)(Zt^  
6 )Qe*S  
dSzq}w4xY  
k0DX|O8mXV  
gLg\W3TOi  
g aXF3v*j  
??P> HVx  
*>j4tA{b@v  
=Ajw(I[56  
Cz4l  
r*ry8QA  
OgyHX>}bH  
Bq \WG= Fd  
c5HW.3"  
~eGtoEY  
Jz_`dLL^ w  
n yd'79~>G  
[#2z=Xg  
4f,%@s)zn  
bEzy KrN\  
E>}3MfL  
?)+I'lW!  
}Ot2; T  
RYX=;n  
*wz62p  
RXbZaje$  
UrB {jS?  
s.@DI|Gnf  
4*+)D8  
eN I6V/\`  
xTdh/ }  
cU=EXyP%  
W#<ZaGsq  
" 1$hfs  
]P(_ d'}  
 *U4eL-  
cz*Z/5XH  
7ZpU -':  
/ =:X,^"P  
a 1pa#WC  
locf6%2g~  
knu>{a}  
q%}54E80  
80O[pf*?  
+t;j5\HS  
lV<j?I~?Q  
'[Ch8Yf\  
sZ7BBJX2K  
Y !nE65  
KZTT2KsYl  
c ]&|.~2&  
ais"xm<V  
sBu- \P#  
A! !W\Jt  
yi3Cd@t({{  
t[^68]  
W-@}q}A  
40樓之大戰!! l8ZzKb-  
Gcu?xG{  
UPJ3YpK  
Y+#Vz IZw  
Ea[K$NC)#  
9mH/xP:y  
\*$''`b)j  
#a"gW,/K  
skn];%[v\  
同GM一齊雙雙倒地(?) o%=OBTh_   
4o*wLCo7^  
c4n]#((%a  
見識到咩叫GM神打上身+_+ >`c-Fqk  
Ucz`^}+  
[CJr8Qn  
一人打一隻+_+ ibskce{H  
6N'v`p8  
'}NQ`\k  
q~:k[@`.  
k9?fE  
點解GM仲快過我打死大卡嫁=_=" D>Dch0{H,:  
1-60gI1)  
qY$/i#  
0')O4IHH  
WIN左+_+ t#6@~49  
D^9r#&  
z>X<Di&x)  
成績表+_+ =h9&`iwiu  
ns,qj} #  
合共用左2小時25分+_+
[ 魔法使命在2010-02-19 02:16重新編輯此帖 ]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-02-19
引用第18樓魔法使命於2010-02-19 01:45發表的  :
岩岩打完+_+
 Lx:O Dd  
.......
BHh%3Q  
影左甘多相都不lag死 !?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個