切換到寬版
  • 22298閱讀
  • 164回復

[自創小說]<<元魂戰記(4)>>修訂中 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線※牙速§
發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2010-08-25
卡冥..覺得個名好好聽囧
離線星風月影
發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2010-08-28
終章‧混沌重新篇‧第十七節
權版問題,內容已被刪除。
[ 星風月影在2010-10-16 11:37重新編輯此帖 ]
http://ibbs.hk/read.php?tid=41799
離線※牙速§
發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2010-08-28
最後一場大戰要開始了-o-
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2010-08-28
迪倫最想解決應該係佢老豆吧[迪博士]

樓主留言:

good guess

『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線飛龍天牙
發帖
icash
只看該作者 124樓  發表於: 2010-08-28
大戰終於開始啦,迪倫一開頭就一個打十七個,重威過葉問! 4UVW#Rw{  
唔知迪倫會點打法呢????

樓主留言:

恐怕要令你失望了...

最近落雷夜,搞到訓都訓唔到
離線zxcvbchu
發帖
icash
只看該作者 125樓  發表於: 2010-08-28
迪倫好難會嬴到,佢一個打巫神+星奇兩條友都可能輸la= = [\a:4vDAbi  
點1打17=.=? $8Ig&k|~8  
 }Zt.*%  
p.s.迪倫e家用5用到時間之力?? R)Q/Ff@o0  
用5到的迪倫實輸=0= n_1jHJo  
因為星仔識解元= =

樓主留言:

事實上沒有17人的啦...有戰鬥力的根本不多嘛.... /Bh>  
何況迪倫現在又進步了

[ zxcvbchu在2010-08-28 22:21重新編輯此帖 ]
離線hoyin3910
發帖
icash
只看該作者 126樓  發表於: 2010-08-28
迪倫一下大技秒曬
離線zxcvbchu
發帖
icash
只看該作者 127樓  發表於: 2010-08-28
引用第126樓hoyin3910於2010-08-28 22:26發表的  : ^wvH,>Y o  
迪倫一下大技秒曬 [表情]
_{N0OX  
大技系咪滅世升龍?? 8dV.nO  
我覺得星仔可以一樣照解元,巫神又用D咩怨念擋 l\q*%'Pe  
再5係人尊令佢招野變成5存在都得la
離線hoyin3910
發帖
icash
只看該作者 128樓  發表於: 2010-08-29
[大誤][可無視]咁姐係迪倫比人秒=3=[?] 6{JR0  
唔制\口/ 我要迪迪 tIn7(C  
可能突然剎出一個神秘人 之後阻止 星仔 同 巫神 我要迪迪玩曬[/大誤][/可無視] [;>zqNy  
-/ (DP x  
正常:嗯嗯..唔知迪云會點呢3=3
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 129樓  發表於: 2010-08-29
話說迪雲一直都好小戲份
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線※牙速§
發帖
icash
只看該作者 130樓  發表於: 2010-08-29
老實講...戰力得幾個... HGP%a1RF#  
1.幻音+傲骨+血狂=屈機魔帝 5 {T9*  
2.菲沙+菲雲=啟王 EIq{C-(  
3.星奇索特 <Um1h:^   
4.巫神 E5,%J  
5.迪雲 P?Gd}mdX?m  
6.啟王出現後發癲既韻兒,不過唔知係敵人定自己友/發癲打文尊 `^X RrVX<  
7.果時人尊可能會出手,不過同上 E %wV  
n9<roH  
邪鬼,蓮娜,夜剎,霍雷果d係過去戰鬥證明左跟本會係比人秒.. !(MA5L-  
何況迪倫又有埋時間之力 Z^/z  
即係佢既實力已經比武尊者強-o- ImUQ*0  
武尊者講過"要對付能夠支配魂的他,只能靠一個方法----快。攻擊只要夠快,他就來不及施展能力,那麼就可以完全封印他的最大優勢。可惜,以迪倫的能力,多半無法做到這個程度" "4Vi=*2V  
但係佢已經控制到時間之力 ?/`C~e<J  
佢已經有一定既速度-o- R`Ys;g/!  
即係話..星奇已經ko唔到佢 <;$Sa's,LE  
.c=$ bQ>^  
阿..話說... u%+6Mp[E  
迪倫係每個人隔離用空間之力.. p^pQZ6-  
即係係14節迪倫用黎困住巫神果d.. "VT{1(]t  
之後再1打1咪得-o-(?
[ ※牙速§在2010-08-29 19:59重新編輯此帖 ]
離線zxcvbchu
發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2010-08-29
引用第130樓※牙速§於2010-08-29 19:26發表的  : dFI.`pB  
老實講...戰力得幾個...  bbQ 10H  
1.幻音+傲骨+血狂=屈機魔帝 8M3p\}O  
2.菲沙+菲雲=啟王 xvdnEaWe$  
3.星奇索特 ;:-2~z~~  
4.巫神 k"DQbUy0L  
.......
WRLu 3nBx  
其實迪倫未必用到時間之力 ,淨係話"得到兩神之力"我覺得 得到不等於用得到 ' F 6au[  
用空間罩也不是沒可能,但這樣的招式估計要用大量的元力,而空間罩也可能反被他們逃走
離線※牙速§
發帖
icash
只看該作者 132樓  發表於: 2010-08-29
引用第131樓zxcvbchu於2010-08-29 21:52發表的  :
其實迪倫未必用到時間之力 ,淨係話"得到兩神之力"我覺得 得到不等於用得到 Ro3I/NI>  
用空間罩也不是沒可能,但這樣的招式估計要用大量的元力,而空間罩也可能反被他們逃走[表情]
@WDqP/4  
佢話控制wo- - soQv?4  
因為我已經完全吸收了時間之力。」事實上,迪倫為了控制住兩神之力,也不得不回收迪卓的力量。 !Lg}q!*%>V  
 h>L6{d1  
元力呢d我唔知A_A #r:Kg&W2FO  
不過..只要把所有空間罩連住 :hl}Z n~jt  
 ZZFI\o  
即係你逃走->去左第2個人個空間罩到 HZr/0I?  
咪得A_A
離線星風月影
發帖
icash
只看該作者 133樓  發表於: 2010-08-29
實在太感動了...引夠有讀者願意討論劇情發展,作為一個作者,真的足願了!
http://ibbs.hk/read.php?tid=41799
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 134樓  發表於: 2010-08-30
引用第133樓星風月影於2010-08-29 23:52發表的  : &LxzAL,3!  
實在太感動了...引夠有讀者願意討論劇情發展,作為一個作者,真的足願了!
d[Fr  
http://ibbs.hk/read.php?tid=99545 5_tK3Q8?  
要申請嗎= = u%IKM \  
~PAbLSL*u  
我看到離我的夢想越來越近了@@ JU%yqXO  
搞不好LFO創作分享區真的要復活了(淚目) 5tCq}]q#P  
在這,我對星風表達謝意, m{y NnJ3O  
你的文對LFO創作分享區的貢獻是不可磨滅的 "y ,(9_#  
7Hkf7\JY  
Xi`U`7?D(=  
PS:我的文沒人理會= =
[ dwchan在2010-08-30 00:15重新編輯此帖 ]
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 135樓  發表於: 2010-08-30
引用第134樓dwchan於2010-08-30 00:00發表的  :
http://ibbs.hk/read.php?tid=99545 N *oJ$:#  
要申請嗎= =
我看到離我的夢想越來越近了@@ ,'{B+CHoS  
.......
te4"+[ $|  
1.該POST一定有3張或以上的作品 x 3co?  
文章哪有以張計算的…
啊~有朋友真好~
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 136樓  發表於: 2010-08-30
引用第135樓denny1997於2010-08-30 00:16發表的  :
1.該POST一定有3張或以上的作品 Y~ ?YA/.x  
文章哪有以張計算的…
90696v.  
以3章來計算
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 137樓  發表於: 2010-08-30
引用第136樓dwchan於2010-08-30 00:19發表的  :
以3章來計算
dOgM9P  
吐槽而已嘛囧 j`M<M[C*4N  
話說版主你真的有追?
啊~有朋友真好~
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 138樓  發表於: 2010-08-30
引用第137樓denny1997於2010-08-30 00:28發表的  :
吐槽而已嘛囧 0n^j 50Yq  
話說版主你真的有追?
v^E2!X  
你認為有沒有:)? + a@SdWf  
X2kLbe  
其事我在很努力由頭爬文中= = bTKxv<  
還有,叫我DW好了
離線星風月影
發帖
icash
只看該作者 139樓  發表於: 2010-09-04
終章‧混沌重新篇‧第十八節
權版問題,內容已被刪除。
[ 星風月影在2010-10-16 11:37重新編輯此帖 ]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個