切換到寬版
  • 8771閱讀
  • 128回復

[原創]變態佬邪鬼152lv 射兩下波 打天下 連200幾lv 都贏5到佢 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線albertyuen
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-04-13
引用第16樓心§魂〞於2010-04-13 20:54發表的  : {OPEW`F  
我洗唔洗配點圖你睇先? ?3BcjD0  
仲有,我冇6000攻防,我著埋GM同埋用戰降+2500攻防都係5000攻左右炸 o @L0ET  
albert你咁唔鋸洗唔洗比你嬴返幾十場呀?「好朋友」? ?P0b/g  
邪鬼屈有咩問題先?我用鬼靈只係扣有1/4 #b;?:.m\=  
你少血你問題 w~6UOA8}  
.......
+I3Vfv  
Q")Xg:  
又會低hp 囉....... 起碼5會-咁多先啦
離線555888
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-04-13
引用第19樓心§魂〞於2010-04-13 20:58發表的  : t~ {O)tt  
沖涼先 5oG~Fc  
一句講哂   nUj`#%  
比低LV打到好正常,仲有你低血係你問題,唔係高lv代表打得死低LV
Uwkxc  
你講多次做乜? l3Zi]`@r  
你上一個帖都已經放大埋驚死我地睇吾到?
離線k敬n
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-04-13
頭先試左6千攻打人3千8防,用穿天扣左佢8206血,你3千2防,佢5000攻,照計鬼靈波應該冇穿天咁高攻先係(?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-04-13
引用第16樓心§魂〞於2010-04-13 20:54發表的 : .; 7V]B1o  
我洗唔洗配點圖你睇先? q!Ek EW\n  
仲有,我冇6000攻防,我著埋GM同埋用戰降+2500攻防都係5000攻左右炸 -& (iU#W  
albert你咁唔鋸洗唔洗比你嬴返幾十場呀?「好朋友」? sf2%WPK  
邪鬼屈有咩問題先?我用鬼靈只係扣有1/4 OD~Q|I(j  
你少血你問題 :dW\Q&iW  
.......
LA;f,CQ  
話說有人上到6000攻防咁變態? PMTrG78p*  
而且只係152LV就做到+_+?
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-04-13
引用第23樓魔法使命於2010-04-13 21:00發表的  :
話說有人上到6000攻防咁變態? w98M #GqV  
w` +,  
+H&/C1u  
咪係囉=.=  勁到hi..... 就算我193lv 5夠打  起碼我知道 邊d 150幾lv 的人係勁 真係勁個d啊 用技術都屈到我無野講啦......你就算高攻起碼 我知道我打5到你 我5夠打  但我打你咁鬼多次 你都仲係-得個小小 咁你真係有d.....問題
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-04-13
引用第23樓魔法使命於2010-04-13 21:00發表的  :
話說有人上到6000攻防咁變態? 5rLx b  
(5] [L<L  
邪鬼係變態 qery|0W  
但未變態到咁- -
離線555888
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2010-04-13
話說有人上到6000攻防咁變態? zf)*W#+  
q 1xSylE  
我邪鬼245lv用正常的攻裝(不是頂點的)加埋攻,才能到5900攻t__t
離線mario412855

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2010-04-13
我隻邪鬼就算同eq, ^! h3#4  
戰降鬼靈8lv, &bJBsd@Os  
都做唔到呀, 5q@s6_"{  
真係慘=[
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2010-04-13
引用第26樓555888於2010-04-13 21:06發表的 :
我邪鬼245lv用正常的攻裝(不是頂點的)加埋攻,才能到5900攻t__t
n&&C(#mBC  
我?! ;~r-P$kCY  
241LV約翰用全攻EQ 4sSw7`  
岩岩5000攻 _l] 0V g`  
防低到連3000都冇 ?/T=G k  
到底要點先6000攻防?!
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2010-04-13
引用第26樓555888於2010-04-13 21:06發表的  :
$s ,g&7*-  
T1RY1hb|g>  
我同暗黑打過!!!! 我個時係用160幾lv 人物  佢用異打我  射波都-5到3/4 hp啦 仲要我都起碼-到暗黑1半hp 你...150幾lv 我野野都點到你 都5-.......唉=.=無野講 連oe 都難5到你=.=
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2010-04-13
引用第29樓albertyuen於2010-04-13 21:10發表的 :
我同暗黑打過!!!! 我個時係用160幾lv 人物  佢用異打我  射波都-5到3/4 hp啦 仲要我都起碼-到暗黑1半hp 你...150幾lv 我野野都點到你 都5-.......唉=.=無野講 連oe 都難5到你=.=
p|qLr9\A  
我只可以確定個隻152邪鬼係用左鎖攻先有咁的效果=]
離線555888
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2010-04-13
引用第28樓魔法使命於2010-04-13 21:10發表的  :
我?! sQr M"i0Y>  
241LV約翰用全攻EQ a>Aq/=  
岩岩5000攻 weGsjy(b]N  
防低到連3000都冇 ;3Z?MQe"NQ  
.......
>G[:Q s  
頂點裝我就能到6300攻,但防也是orz %\'G2  
我知道隻邪鬼152點可以到6000攻防了  l]   
朱裝鎖攻防再gm,神介@@? L&|^y8  
引用第30樓魔法使命於2010-04-13 21:13發表的  : `6N cE-oJ  
@L607[!?  
Sq2 8=1%  
完全正確
離線bat147201
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2010-04-13
引用第30樓魔法使命於2010-04-13 21:13發表的  :
(enOj0  
其實6000攻防大家可以計的,我天魔去到盡可以6482攻防...不過172... c[vFh0s"m  
因為+攻招升到10lv=basic str*1.4=+1400 ?l|&JgJ$  
本身用埋gm裝+晝頭盾+黑石鞋+攻戒子x2可以去到5000攻,再用埋+攻招的確上到6000攻的... J'&K  
不過佢152lv就冇咩可能用得齊呢set裝.
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2010-04-13
你post 下你d 能力點 (基點同裝點) 比埋d裝我地睇  我再post 我個200lv 邪鬼 同你比下    睇下有無bug點
離線555888
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2010-04-13
引用第32樓bat147201於2010-04-13 21:17發表的  :
其實6000攻防大家可以計的,我天魔去到盡可以6482攻防...不過190... oy=ej+:  
因為+攻招升到10lv=basic str*1.4=+1400 7PO]\X^(zE  
本身用埋gm裝+晝頭盾+黑石鞋+攻戒子x2可以去到5000攻,再用埋+攻招的確上到6000攻的... ZlQ&m  
jS#YqVuN  
1000攻防加埋你所講的能夠5000攻嗎? ,o3`O|PiK  
可以的,我有興趣.麻煩你post一post
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2010-04-13
引用第32樓bat147201於2010-04-13 21:17發表的  :
其實6000攻防大家可以計的,我天魔去到盡可以6482攻防...不過172... #A< |qd  
因為+攻招升到10lv=basic str*1.4=+1400 @,]$FBT"5  
本身用埋gm裝+晝頭盾+黑石鞋+攻戒子x2可以去到5000攻,再用埋+攻招的確上到6000攻的... D3+<16[,  
+}f}!h;  
異招不可以升到10LV- -
離線k敬n
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2010-04-13
引用第34樓555888於2010-04-13 21:19發表的  :
1000攻防加埋你所講的能夠5000攻嗎? fz+dOIU3\L  
^jk-GRD*  
可以,我簽名:x rFW,x_*_vP  
引用第35樓tommywu於2010-04-13 21:20發表的  : 2FN#63  
 {C%f~j  
異招不可以升到10LV- -
TO/SiOd  
佢邊到有話異招-,-?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2010-04-13
引用第34樓555888於2010-04-13 21:19發表的 :
1000攻防加埋你所講的能夠5000攻嗎? FMl_I26]  
ca'c5*Fs  
係得的+_+ o"qG'\x  
因為我小安用左真狂講的EQ真係可以上5000攻+_+ 6'.CW4L  
+攻6400+_+ yk2XfY  
但防就低到...
離線小竹
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2010-04-13
用技加攻不同用裝加攻.... zy8D&7Ytf  
基攻1000+多1400..用埋裝很強的說....(以技加攻防計落基值) 2bOFH6g  
基攻加成比裝加的可說是有大的差距 J>+~//C  
KN.WTaO  
就算樓主1000防..人地基攻都多你1400
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2010-04-13
引用第36樓k敬n於2010-04-13 21:20發表的  :
佢邊到有話異招-,-?
9gETWz(3I  
uh3<%9#\k  
一開始樓主唔係比異招打死咩- -?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個