切換到寬版
  • 8766閱讀
  • 128回復

[原創]變態佬邪鬼152lv 射兩下波 打天下 連200幾lv 都贏5到佢 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2010-04-13
引用第31樓555888於2010-04-13 21:13發表的 :
頂點裝我就能到6300攻,但防也是orz [OjF[1I)u  
我知道隻邪鬼153點可以到6000攻防了 us ;YV<)d  
朱裝鎖攻防再gm,神介@@?
g'p K  
攻: ~J5+i9T. )  
基攻1000+戰降1000+攻介子2隻1100+鎖神朱5000 d_AK `wR  
8100攻   0Oi,#]F  
P7J>+cm  
基防1000+戰降1000+鎖神朱5000 nA?`BOe(  
7000防 hhSy0  
   __`*dL>*  

按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線555888
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2010-04-13
引用第36樓k敬n於2010-04-13 21:20發表的  :
可以,我簽名:x
unshH<  
o,,我失策了sor     JCz@s~f\y  
忘記了攻裝的說:x 6S\C}U/   
我攻裝很變態呢:x
離線k敬n
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2010-04-13
引用第39樓tommywu於2010-04-13 21:22發表的  :
一開始樓主唔係比異招打死咩- -?
M>DaQ`b  
但係跟佢用o既裝,用埋戰降1lv係上到6000攻的
離線bat147201
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2010-04-13
唉,點解要哂我時間... y|CP;:f;  
算啦,反正得閒~_~ 9[1`jtm  
)A!>=2M `  
:80Z6F.k`  
t0z!DOODZP  
P.S.戰降既話,+得1000攻,佢152,正常黎講係冇可能6000攻的,除非佢件晝裝真係咁好點, -M%_\;"de  
邪鬼,佢都係放出黎同大家討論下現時裝備既強大, ` jzTmt  
如果你問心無愧,佢又冇放你ID上黎,你咁燥做咩呢? /b]oa !  
係咪想同大家講自己心虛?:D
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2010-04-13
引用第43樓bat147201於2010-04-13 21:24發表的  : (WK&^,zQn  
唉,點解要哂我時間... Y]{ >^`G  
算啦,反正得閒~_~ =i_-F$pV  
v3}L`dyh3  
5O~HWBX.  
N` aF{3[  
.......
a;QMA d!  
可唔可以post你個晝夜頭的點? r`AuvwHPs[  
我有d想收- -
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2010-04-13
我都順手+_+ 356>QW'm  
離線bat147201
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2010-04-13
樓主,你得閒咪幫佢計數囉:D A|L8P  
GM裝1300血,mp, Ku\Y'ub  
晝裝要1480sp, Q3|T':l4  
佢1000攻,1000防,GM裝95速. Ps%qfL\  
咪幫佢計計囉:D Ga#:P F0  
152=1510點, /e]'u&a  
邪鬼+攻1:1.6, ,z;ky5Ct  
1000-16/1.6=615 wY~&Q}U  
合做戰神,1:1.8防, *uo'VJI7_,  
1000-12/1.8=549(4捨5入) io#&o;M<  
速,1:1.2, ]UH`Pdlt  
95-12/1.2=70(4捨5入) Si_%Rr&jW  
sp:1480-650/6=139(4捨5入) &VV~%jl;k  
mp:1300-700/4=150 P( XaTU&-  
hp:1300-980/5=64 }0u8r`  
計下用左幾多點先:D 4hAl-8~Q6  
615+549+70+139+150+64=1587 :D ?t+5s]  
你柒了,何來 22點?:D再加上肯定你唔止咁少血啦:D %]I ZLJ  
不過條數都冇錯既,你咁柒,系統可憐你,送多22點比你囉?:D
[ bat147201在2010-04-13 21:41重新編輯此帖 ]
離線小竹
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2010-04-13
引用第40樓魔法使命於2010-04-13 21:23發表的  :
攻: [8Qro8  
基攻1000+戰降1000+攻介子2隻1100+鎖神朱5000 vfl5Mx4  
8100攻  
.......
wMdal:n^  
鎖裝咁屈機==
離線bat147201
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2010-04-13
引用第43樓bat147201於2010-04-13 21:24發表的  : ,SQZD,3v4  
唉,點解要哂我時間... *J+_|_0nlW  
算啦,反正得閒~_~ <)\y#N  
]D@0|  
fx@j?*Qb  
f)g7 3=  
.......
j:}DBk  
同學一場,你想收咩?:D
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2010-04-13
引用第48樓bat147201於2010-04-13 21:27發表的  :
同學一場,你想收咩?:D
?KITC;\\  
n!')wIk  
看你個晝夜頭點係唔係好過我@@
離線555888
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2010-04-13
再不是鎖裝就是在場內改點吧
離線千草
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2010-04-13
順手
0n9 版主玩針對 無得避 無得擋
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2010-04-13
引用第50樓555888於2010-04-13 21:29發表的 : u@p?  
再不是鎖裝就是在場內改點吧
gPzL*6OS A  
攻:   e75UMWaeC  
基攻1000+戰降1000+攻介子2隻1100+鎖神朱5000 < Fs-3(V+\  
8100攻 6|J'>)  
vRA ',(](  
基防1000+戰降1000+鎖神朱5000 zH=!*[d8  
7000防   2JmZ{  
JNWg|Qt  
話說我仲未計佢頭,盾同鞋用咩EQ
離線555888
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2010-04-13
引用第52樓魔法使命於2010-04-13 21:31發表的  :
攻:   ovf/;Q/}  
基攻1000+戰降1000+攻介子2隻1100+鎖神朱5000 #>@z 2K7  
8100攻
.......
e=/&(Y  
上萬攻~__~ 0;~yZ?6_F  
不過場內改點就易計得多了
離線千草
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2010-04-13
引用第16樓心§魂〞於2010-04-13 20:54發表的  : m4ApHM2  
我洗唔洗配點圖你睇先? <o:@dS  
仲有,我冇6000攻防,我著埋GM同埋用戰降+2500攻防都係5000攻左右炸 0?Yz]+{C  
albert你咁唔鋸洗唔洗比你嬴返幾十場呀?「好朋友」? H D/5!d  
邪鬼屈有咩問題先?我用鬼靈只係扣有1/4 FQeYx-7  
你少血你問題 ,[48Mspp  
.......
H!IDV }dn  
配點圖唔該
0n9 版主玩針對 無得避 無得擋
離線bat147201
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2010-04-13
樓主,你得閒咪幫佢計數囉:D 2BB<mv K4  
GM裝1300血,mp, S;@ay/*~  
晝裝要1480sp, BQgoVnQo_c  
佢1000攻,1000防,GM裝95速. oJ;rc{n-  
咪幫佢計計囉:D 'Am-vhpm  
152=1510點, 4\ $ 3  
邪鬼+攻1:1.6, T|'&K:[TJ  
1000-16/1.6=615 l\q} |o  
合做戰神,1:1.8防, )c tr"&-  
1000-12/1.8=549(4捨5入) CyM}Hc&w  
速,1:1.2, Ya4?{2h@+  
95-12/1.2=70(4捨5入) J?712=9  
sp:1480-650/6=139(4捨5入) 2P~)I)3V  
合做戰神,+8.5mp {E,SHh   
mp:1300-700/8.5=95(4捨5入) Iz\ 1~  
hp:1300-980/5=64 QocQowz  
計下用左幾多點先:D D$K ea  
615+549+70+139+95+64=1532 :D W3pQ?  
你柒了,何來 22點?:D再加上肯定你唔止咁少血啦:D z?.(3oLT  
不過條數都冇錯既,你咁柒,系統可憐你,送多22點比你囉?:D 6* r cR]  
我晝頭:hp+205 mp+142 sp-199 str+272 def+226 agi-80
[ bat147201在2010-04-13 21:40重新編輯此帖 ]
離線albertyuen
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2010-04-13
嘩!!!!!!!!!!萬幾攻=.=
離線bat147201
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2010-04-13
點解冇可能,本身都有3886,講緊replace鍊做終鍊,因為鎖左好似冇得再加的. Di.;<v#FL  
跟住3886+5000攻(神朱)+1400(10lv+攻招)=10286 STR :o
離線albertyuen
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2010-04-13
你睇連個個人 (hsm) 都5講野e家    淆底中
離線bat147201
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2010-04-13
咪話:D
快速回復
限100 字節