切換到寬版
  • 1335閱讀
  • 21回復

09小店@招人打飛機,主打你老母,安德尊,吊屎忽,龜頭裂斬,性愛慈愛 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線0987654321

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-07-04
— 本帖被 暴走疾風 執行鎖定操作(2010-08-19) —
現招人一齊去打飛機:有意在此POST留言
日期:30-07-2010
時間:0500(屎忽輕鐵站)
        0520(屯門吊屎忽巴士總站)
        0700(會展隊尾)
途中請自行找話題

有意者請在此POST留言,並留下MSN,以便聯絡
註:
一、如果你覺得我或者其他參加者是不良少年,可以立即與我說不去
二、不建議參加者帶同自己的家人,以免產生不必要誤會
三、可以帶同自己的朋友去,不論男或女
四、盡量不要問人借錢

名單:
chuuu:[email protected]

最新服務:依家本店決定幫各位買動漫野...但必須先落訂金...以防棄單。
訂金價錢為:貨品原價的一半,四分一,四分二,四分三,三分二,三分三(則全部)既價錢,訂金價錢依貨品貴或平而定
先落訂,我去買,之後在指定地方面交
棄單者,不會退訂(多數都冇人咁傻)
有意就在此POST留言,並留下MSN,以便聯絡
註:
只接受LFO的訂單
註2:
買不到的會比回你的訂金

本店有得留野,但係要三日內交錢
在add我msn或pm我之前,請在此post留言,否則不理
本人msn是[email protected]
所有交易都係你先,白名單同論壇版主除外
請唔好出小白價
另外,本人不會在LFO聯絡大家要咩的

交易方法:面交(只限屯門),電交,LFO交,MSN交,PM交,入數(只限創興),郵寄(所有寄失之貨品,本店將不會負責,要留意)

嚴重警告:我不會跟以下那些人交易:
(一)講好交易條件後,大家達成共識,叫佢留幾日先交易,但翌日即放左比第二個既人!即入黑名單!
(二)自己昆左人,仲要死雞撐飯蓋串返人,都要入黑名單!
(三)出極離譜既小白價(如:菲沙人物換天魔異信,奧義換迪倫等)...不同價也算了,個價仲
   差距咁多。根本無可能交易,有這樣的回覆或pm即入黑名單,解釋都冇用!
(四)單方面終止的人
(五)昆左我的人
(六)達成共識後的人,必須立即交易!如突然又說唔交易,即入黑名單!
(七)當物品給了我後,沒有耐性等,不斷催促的人
(八)以其他賣家(以大俠陳為最多)的價格跟我的比較的人。
(九)以交易紀錄跟我的比較的人
(十)達成共識後,一直拖延時間都未能交易者,當昆計!
(十一)利用其他白名單既價同我議價!講左咁既價就咁,仲要反駁我既人入黑名單
(十二)當與我達成交易條款後,交易前自己仲要再加附帶條件既人,即入黑名單!
(十三)無法證明自己有某序號的人,一律當昆,入黑名!  
(十四)入數交易者,必須在三日內入數,講好條件但三日內都入唔到數既人,即入黑名單!

做了上列其中一樣的人,本人會立即終止交易。就算只比了現錢/入數後/比招也是如此。到時候別說我昆人。

買滿50:
送大量道具(1-182)

買滿100:
送龐士心臟,滑翔刀

我放:
納米矢-------------你出
真旋風腿----------$40   35
邪神怒吼----------$70   60
黑魔裂斬----------你出
安德魯-------------$50
天神轟臨----------$40

樂雲----------------$10
帝王降臨彈-------你出
阿修羅的慈愛----$30
魔導使之榮光----$30

魔姥----------------$10
戰神面具----------$30
陀虎訣-------------$15
煉獄困室----------$25
天之怒-------------$20
虎牙炮轟----------$40  30
女媧----------------$20
小丹----------------$10
亨利----------------$10
翱翔天翼----------$25
君臨寶劍----------$25
血狂----------------$10
深淵爆發----------$15
如來神掌----------$15
魔骨鐮刀----------$20
穿心箭-------------$15
魔法光斬刀-------$20
滑翔刀-------------$15
金龍斬-------------$25  20
聖女的祈禱-------$20
陸道----------------$10
聖杖蛇擊----------$15
璇瓏----------------$10
衝爆牛獄----------$15
亞空間時光機----$20

幫升:
1-150---------$30
50-150--------$30
100-150------$25
150-175------$45
100-175------$50
???-???------$你出

收:
HK$

白名單:

黑名單:
[email protected]
冇LALA AD我MSN話要納米矢,用2000U1點換
我話好
之後佢話唔知我係唔係昆9
就冇LALA話ON*9
好明顯係佢想昆我

抽卡區:
卡組a<---------------------------------------------------------------------------------------------------------------3次500u1
(閃卡:
小丹,女媧,血狂,亨利,魔姥
衝爆牛獄,真旋風腿,君臨寶劍,破空拳,魔導使之榮光
天神轟臨,冥王破
阿修羅的慈愛,龐士心臟
白卡大量)

全閃卡組:<----------------------------------------------------------------------------------------------------------1次700u1
(馬龍,樂雲,安德魯,小丹,女媧,血狂,亨利,璇瓏
鋼鐵護甲,黑魔裂斬,帝王降臨彈,煉獄困室,天之怒,虎牙炮轟,烈火焚身,破空拳,真十字旋風拳
納米矢,天神轟臨,冥王破,聖女的祈禱,聖杖蛇擊
亞空間時光機,阿修羅的慈愛)(每次3樣野)
[ 0987654321在2010-08-19 15:12重新編輯此帖 ]
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-07-04
Re:09小店@主打納米矢,真旋風腿,邪神怒吼,黑魔裂斬,天神轟臨,帝王降臨彈, ..
幫升紀錄:

交易紀錄:
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-07-04
Re:09小店@主打納米矢,真旋風腿,邪神怒吼,黑魔裂斬,天神轟臨,帝王降臨彈, ..
備用Post1
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-07-04
其實你為什麼開這麼多分身?
這麼多交易貼呢?

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-07-04
引用第3樓暴走疾風於2010-07-04 14:29發表的 Re:09小店@主打納米矢,真旋風腿,邪神怒吼,黑魔裂斬,天神轟臨,帝王降臨彈, .. :
其實你為什麼開這麼多分身?
這麼多交易貼呢?

12345678901冇得用住先開姐
12345678901用得你可以鎖左個POST佢
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-07-04
其實你還有本尊那個
可必再開多個呢?

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-07-04
引用第5樓暴走疾風於2010-07-04 14:36發表的 Re:09小店@主打納米矢,真旋風腿,邪神怒吼,黑魔裂斬,天神轟臨,帝王降臨彈, .. :
其實你還有本尊那個
可必再開多個呢?

本尊係???
羅ken?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-07-04

為什麼不用那個?

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-07-04
引用第7樓暴走疾風於2010-07-04 14:42發表的 Re:09小店@主打納米矢,真旋風腿,邪神怒吼,黑魔裂斬,天神轟臨,帝王降臨彈, .. :

為什麼不用那個?

比你封左LA
唔係咩?
你都比我用番12345678901個AC LA
呢個POST等12345678901個AC解禁就可以鎖得了
離線汁雞男孩
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-07-04
我用密集導彈換你帝王降臨彈得唔得?
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-07-04
引用第9樓汁雞男孩於2010-07-04 15:45發表的 Re:09小店@主打納米矢,真旋風腿,邪神怒吼,黑魔裂斬,天神轟臨,帝王降臨彈, .. :
我用密集導彈換你帝王降臨彈得唔得?

都話只收現金同入數lo
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-07-04
Re:09小店@主打納米矢,安德魯,邪神怒吼,黑魔裂斬,天神轟臨,帝王降臨彈,幫 ..
PUSH~~~
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-07-05
Re:09小店@主打納米矢,安德魯,邪神怒吼,黑魔裂斬,天神轟臨,帝王降臨彈,幫 ..
PUSH~~~
離線chuuu
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-07-05
我同你排動谩([email protected])

樓主留言:

可以的
但請ON MSN

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-07-05
引用第13樓chuuu於2010-07-05 10:37發表的  :
我同你排動谩([email protected])

可以的
但請ON MSN
離線1172721
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-07-05
sd唔到信息..過左15..有冇msn msn傾
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-07-05
引用第15樓1172721於2010-07-05 23:32發表的  :
sd唔到信息..過左15..有冇msn msn傾

比你MSN我
離線1172721
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-07-05
add左你[email protected]
唔見你on
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-07-05
引用第17樓1172721於2010-07-05 23:36發表的  :
add左你[email protected]
唔見你on

你係???
比你MSN我LA
離線1172721
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-07-05