切換到寬版
  • 3320閱讀
  • 21回復

[求助]合禮戰神配點問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線陳強

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-07-31
我的迪雲琴晚合左隻波加出泥.. 2Fwp\I;  
咁波加gemp同防係好過本身迪雲ge配點.. "N'|N.,  
防+1.8 , 而迪雲只係得1.2 -qv*%O@  
咁我琴日係room入面加點. pGS!Nn;K2  
係room入面應係根據戰神角色而加點, ,+LX.f&/8!  
但我記住我ge防未加係240...係room入面加完只有252. 1>5l(zK!9  
即用左迪雲ge配點..咁我點先可以加1.8防??
離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-07-31
引用樓主陳強於2010-07-31 10:20發表的 合禮戰神配點問題 : VXfp=JE  
我的迪雲琴晚合左隻波加出泥.. s2IjZF{  
咁波加gemp同防係好過本身迪雲ge配點.. |8m2i1XG  
防+1.8 , 而迪雲只係得1.2 @^O+ulLJ,]  
咁我琴日係room入面加點. \E}YtN#  
係room入面應係根據戰神角色而加點, }3%L3v&  
.......
QGC%, F"+  
未加有240 加左有252 Ne!0`^`~  
咁唔係加1.8防 .()|0A B&g  
係加12防
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-07-31
你明唔明我想問咩.?
離線魔神王
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-07-31
我都有D咁既問題 ^8z~`he=_J  
我昨日用卡倫(迪倫合) "t ^yM`$5[  
我係VS ROOM+點都係迪倫既點
向住500帖同三星會員進發+_+
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-07-31
所以我暫時都係唔加點好..
離線aegisblitz
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-07-31
http://ibbs.hk/read.php?tid=98417 "C~Zl&3  
seems 合體戰神係房入面加點,同埋係房出面加點都一樣 r9vO(m~  
so there is no 合體戰神點 now
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-07-31
又有新bug..咩game.. "0sk(kT  
真係俾佢玩晒~
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-07-31
或者是原先就預左不是這個設定 , 而家U1先改番 6xT" j)h  
nN*:"F/^  
不過甘樣的話我約翰DEF就.......
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-07-31
引用第6樓陳強於2010-07-31 22:03發表的  : M # ) @!  
又有新bug..咩game.. 6Sr}I,DG  
真係俾佢玩晒~
/{sFrEMP\  
合神配點其實本身就係bug *L+)R*|:&  
不過明顯d人係唔想改- -
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-08-01
咁e家姐係正返好個bug? $`'Xb  
戰神配點唔係官方set ge咩?
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-08-01
引用第9樓陳強於2010-08-01 01:12發表的  : S{7 R6,B5  
咁e家姐係正返好個bug? jTE~^  
戰神配點唔係官方set ge咩?
]s<}'&  
由於他事前沒有提及過這特性 , 所以極大機會不是先前設定
離線oreokong
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-08-01
姐係依家係根據番,你主體人物果隻配點 /+zzZnLl-M  
例如你用迪雲做主體既,+d點係跟番迪雲 wD|I^y;  
係大街/場入面+都係一樣 vAH`tPi>  
有錯勿插~
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-08-01
引用第11樓oreokong於2010-08-01 01:42發表的  : 9W+RUh^W  
姐係依家係根據番,你主體人物果隻配點 2B`#c}PP  
例如你用迪雲做主體既,+d點係跟番迪雲 KVA~|j B  
係大街/場入面+都係一樣 AttS?TZr  
有錯勿插~
O=2SDuBZ  
f' 28s*n  
應該就係la..一係就係bug..一係就係修復bug..
離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-08-01
係修復bug [8$K i$;  
之前戰神係房加點係bug WPbG3FrL!  
仲想buy 點 合加點tim DSX.84  
e 家唔buy lu
龍光砲(可能1000基攻,無用gm裝) 扣唔扣到 (1000基防,gm裝) ge 人 2700血左右?
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-08-02
其實用泥係升到1000攻防姐.. W< sa6,$  
只係本身我隻迪雲ge 1.2 防唔夠波加ge1.8防靚姐..
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-08-02
引用第14樓陳強於2010-08-02 00:07發表的  : |^k&6QO5  
其實用泥係升到1000攻防姐.. [Rxbb+,U  
只係本身我隻迪雲ge 1.2 防唔夠波加ge1.8防靚姐..
%<]4]h  
我約翰0.9防都未出聲 !!! 仲等緊元淨......點知
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-08-02
咁我e家加唔加好..仲諗緊加唔加點..
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-08-02
引用第16樓陳強於2010-08-02 03:19發表的  : i9k oh3R\  
咁我e家加唔加好..仲諗緊加唔加點..
YG_|L[/#  
假如這是修復bug , 即是話以後都是甘 PK).)5sW  
如果是新bug , 可能遲D會改番 F?+\J =LT  
NpLZ ,|H  
所以我會視察一排 , 他不改番的話我就照加
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-08-02
好彩有得2轉的人都上哂1000防=-="
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-08-02
睇返個個合體系統個度.. q ;"/i*+3  
http://www.littlefighteronline.com/hk/game_tc.php?content=content/system_15 ykYef  
7.合體戰神升級能力值(配點)與本身使用的角色相同。 B~B,L*kC2  
咁大家點睇?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個