切換到寬版
  • 68484閱讀
  • 1201回復

[遊戲手繪圖]GM終於100%完成!!!!歡迎各位提供任何IDEA [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線yee66dicky66
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2010-08-25
波仔好缺乏創意喔,,,,
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2010-08-25
引用第80樓yee66dicky66於2010-08-25 22:05發表的  : h<2O+"^  
波仔好缺乏創意喔,,,,
? #;z B  
#T)gKp  
喂- -D招有D你諗架WO
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2010-08-25
引用第81樓波仔xd於2010-08-25 23:16發表的  :
喂- -D招有D你諗架WO [表情]
bMw)> 4  
算了,來瓏龍合擊好了 FP PGf!Eq  
霸王XX落令我想到大猩猩= =
[ dwchan在2010-08-25 23:32重新編輯此帖 ]
離線yee66dicky66
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2010-08-26
引用第81樓波仔xd於2010-08-25 23:16發表的  :
喂- -D招有D你諗架WO [表情]
v F;%#P  
m4 *Rr  
就係因為有D我諗 so話你冇創意 諗吾哂
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2010-08-26
畫晒咁多人物可能會加精… . c+RFX@0  
波仔加油=] Bj J$I^  
最緊要畫奧龍同比堤:x
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2010-08-26
引用第84樓糯米滋於2010-08-26 00:37發表的  : $ZXy&?4  
畫晒咁多人物可能會加精… /[GOs*{zB  
波仔加油=] f3V&i)w(  
最緊要畫奧龍同比堤:x
sxO_K^eD  
rNqJ L_!  
我自己都冇信心畫吾畫得哂咁多個人物- - nV McHN   
HQaKG4 Z  
PS" 畫哂先加精咁大濟 咁我既精華大計咪....
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2010-08-26
引用第85樓波仔xd於2010-08-26 00:50發表的  :
我自己都冇信心畫吾畫得哂咁多個人物- -
PS" 畫哂先加精咁大濟 [表情] 咁我既精華大計咪....[表情]
ePIBg(  
一批一批畫… aAu upPu  
魔人團隊(血狂果隊)… \?GUGs  
3人組(奧龍,迪倫) T!pWU*aB  
大魔王篇(比堤,邪鬼,龐士) A]BG*  
一批一批畫… p."pI Bd  
我的意見…
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2010-08-26
引用第86樓糯米滋於2010-08-26 00:57發表的  :
一批一批畫… C[&  \Xq  
魔人團隊(血狂果隊)… !j%vUe;t  
3人組(奧龍,迪倫) @,i:fY  
大魔王篇(比堤,邪鬼,龐士) MHI0>QsI  
.......
~BrERUk  
g>/,},jv[x  
我想順住官網戈D人畫- - s$ &:F4=?  
(gvaYKvr  
因為我怕畫到之後冇心機畫廢人 (當然呢家有冇心機畫官網後面D人就另計啦=P "CT'^d+  
f g*IHha  
當然烈追風戈D人物就.... Iy8Ehwejd  
_?Rprmjx}  
PS" 歷奇就黎搞店(差上色) 聽日貼得
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2010-08-26
引用第87樓波仔xd於2010-08-26 01:20發表的  :
我想順住官網戈D人畫- -
因為我怕畫到之後冇心機畫廢人 (當然呢家有冇心機畫官網後面D人就另計啦=P )ra_`Qdcf  
.......
">v76%>Z7  
咁咪有排都未到奧龍T^T
離線gor
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2010-08-26
sm邊刀最正呢個
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2010-08-26
歷奇由我創啦(我本身就係歷奇用家) 4c_TrNwP  
一轉:連環鐵拳,重鎚出擊,霸王拳,霸王轟山拳,霸王流星擊,鬥志激昂,霸王截擊,流星大爆破 9y{[@KG  
一轉奧義:霸王壓力拳 s )POtJ<  
異轉:大地震盪,神風裂震,霸王重鎚Z,霸王轟炸拳,鬥志爆發,霸王流星拳Z,壓力冷凍 + 0{m(%i  
異轉奧義:青狗的光輝(彈出青狗三人組既圖像,用同伴之力轉化成力量,加自己防外,擊中者會電擊)  "_eHK#)  
3000mp技:幻象沖擊波 E/v.+m  
<4ccTl  
希望樓主用我既招式,大部份由歷奇既招到拿靈感
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2010-08-26
引用第90樓火仔於2010-08-26 02:57發表的  : 7I;x Ro|  
歷奇由我創啦(我本身就係歷奇用家) D99g}  
一轉:連環鐵拳,重鎚出擊,霸王拳,霸王轟山拳,霸王流星擊,鬥志激昂,霸王截擊,流星大爆破 `% IzW2v6  
一轉奧義:霸王壓力拳 @}eEV[Lli  
異轉:大地震盪,神風裂震,霸王重鎚Z,霸王轟炸拳,鬥志爆發,霸王流星拳Z,壓力冷凍 +;^Ux W  
異轉奧義:青狗的光輝(彈出青狗三人組既圖像,用同伴之力轉化成力量,加自己防外,擊中者會電擊) xP#vAR  
.......
m5m}RWZ#  
!~Gx@Ro  
首先感謝一下,,雖然歷奇作品都起左犒,,但好彩未上色 I@Pp[AyG  
-sO[,  
有D我加左落去有D我係你D招再搵靈感 K&Ner(/X`6  
Rah"La  
霸王流星拳Z   變為   神來一擊 @ x_.  
壓力冷凍    整招取寫 3#N'nhUzA  
青狗的光輝    變為   青狗繼承者
離線霍雷2366
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2010-08-26
sorry 我一睇到域多同馬龍o既招 笑左
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2010-08-26
引用第85樓波仔xd於2010-08-26 00:50發表的 :
我自己都冇信心畫吾畫得哂咁多個人物- -
PS" 畫哂先加精咁大濟 [表情] 咁我既精華大計咪....[表情]
YcQ$nZAU  
http://ibbs.hk/read.php?tid=99545 k=]#)A(#C  
bn 7"!6  
有9成人支持就OK了

樓主留言:

9成不是易事..在IBBS我有不少仇家

離線火仔

發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2010-08-26
引用第91樓波仔xd於2010-08-26 04:30發表的  :
首先感謝一下,,雖然歷奇作品都起左犒,,但好彩未上色
有D我加左落去有D我係你D招再搵靈感 #|PPkg%v<  
.......
WCNycH+1  
唔怕講句,壓力冷凍係某套熱血動畫既武器招式之一(自己諗下邊套,有7隻聖獸) dU}Cb?]7s  
m+UWvUB)  
同賣都多謝你比我幫手諗 45.<eWH$*(  
A <h^.{  
原本仲有一招疑似崩裂岩咁既招,個名叫霸王裂地破(又係拿果套熱血動畫) O2pntKI  
q t(+X  
其實係電童(ctrl+a)
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2010-08-26
d柱之類既效果.. H(hE;|q/  
比起u1出既新招好n倍
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2010-08-26
其實樓主可唔可以比我加入賣一齊諗靈感(招式方面果d)
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2010-08-26
我會支持的
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2010-08-26
引用第96樓火仔於2010-08-26 17:54發表的  : 1S(n3(KRk$  
其實樓主可唔可以比我加入賣一齊諗靈感(招式方面果d)
0K6My4d{  
r7sA;Y\  
當然歡迎 (你都知自己一個人諗十幾廿招都吾係簡單~_~ `rXb:P7m{j  
t 9t '9  
引用第92樓霍雷2366於2010-08-26 05:43發表的  : #1C]ZV] B  
sorry 我一睇到域多同馬龍o既招 笑左
eI EL';N6  
Qcks:|5  
馬龍都有得笑? @U4hq7xzV2  
l[]cUE  
引用第97樓dwchan於2010-08-26 17:55發表的  : ) "?eug}D  
我會支持的
d&+0JI<  
UdVf/ PGx  
拜托哂
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2010-08-26
引用第98樓波仔xd於2010-08-26 17:56發表的  :
拜托哂[表情]
|AacV  
推展人寫我就好了= = mBJr*_p  
話說你有很多仇家嗎,我倒也沒發現
快速回復
限100 字節

上一個 下一個