切換到寬版
  • 7540閱讀
  • 53回復

[分享]小弟獻醜,評評我兩隻人物=_= [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線siuchiyin
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2010-08-16
唔錯
離線↗魔仔☆
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2010-08-16
引用第40樓siuchiyin於2010-08-16 16:27發表的  : ij|+MX  
唔錯
)M: pg%  
zDD1EycH  
又唔錯了
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2010-08-16
所有話用外掛小心d嗎...唉...去到咁張揚封左都低死
離線shining1997
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2010-09-19
好一隻暗終=[
我不會在遊戲中使用BUG而影響其他人遊戲- -算吧啦你^_^
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2010-09-19
我d未異轉人物 極限係 {T=rsPp<@  
x$WdW+glZ-  
2000攻 l`' lqnhv  
1900防 ~Bi{k'A9  
473敏   MB#KLTwnT  
7700血   MF}}o0P  
1800mp #R#o/@|  
4157 bp c9<&+  
nWzGb2Y  
(不同人物 血 mp bp都唔同)
離線littlefigher
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2010-09-19
引用第43樓shining1997於2010-09-19 10:10發表的 : Ov5 *&*P  
好一隻暗終=[
SA'c}gP  
oO 8opS7F  
你想死呀?無啦啦推前個Post
離線譚sir
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2010-09-19
隻暗終251lv~想問問樓主點升架@@? Js7D>GWP!  
post出黎想人話bug9咩   NSPa3NE  
仲有想問問第2隻人咩黎 -3-?
離線真旋風腿
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2010-09-20
好明顯樓主係BUG啦  冇異信既升到150LV 就唔可以升上去151LV以上 唔係咩?   #78P_{#!  
9b0M'x'W5  
如果可能升既 佢武官做咩唔升151LV以上  好明顯就係用BUG升暗終
[ 真旋風腿在2010-09-20 08:12 PM重新編輯此� ]
10月19號就係我生日啦  

我想大家PM我講句(生日快樂)^V^
離線魔神王
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2010-09-20
引用第47樓真旋風腿於2010-09-20 19:15發表的  : v GF<  
好明顯樓主係BUG啦  冇異信既升到150LV 就唔可以升上去151LV以上 唔係咩?  
如果可能升既 佢武官做咩唔升151LV以上  好明顯就係用BUG升暗終
W:8*Z8?7  
小朋友 識5識咩叫元力增福器(好了我認我打錯字了) 而且,,元增唔係全部人物lor(唔記得左 我記得唔係) so 佢暗終升過150 武官唔升過150lor {\?zqIM  
不過我都覺得佢用bug升369
向住500帖同三星會員進發+_+
離線shining1997
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2010-09-22
引用第48樓魔神王於2010-09-20 19:32發表的 :
小朋友 識5識咩叫元力增福器(好了我認我打錯字了) 而且,,元增唔係全部人物lor(唔記得左 我記得唔係) so 佢暗終升過150 武官唔升過150lor 9\/T #EP  
不過我都覺得佢用bug升369
WJ {hta  
好明顯BUG啦V_V
我不會在遊戲中使用BUG而影響其他人遊戲- -算吧啦你^_^
離線ss081319
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2010-09-27
我覺得你e2隻已經好勁- -'比起我個d....唉./.....
離線gor
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2010-09-27
全是死圖
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2010-09-28
老實講...22小時升到150....雙經1日出到兩隻 [{_JO+)+n  
之前重係香港個時....有人見證我升隻金甲仔..由早上7點幾...打到深夜4-5點 QQKvy0?1  
呢個我認為無咩問題 Cw]Q)rX{  
不過唔知點解樓主會咁有心升到EXP 0 E9 QA<w  
想當年亨利等異轉先得呢隻上到150LV 0EXP 0@ E[IDmp  
\GeUX <Fl  
251....真係無奈囉 GEq?^z~i  
我隻亨利開左5年..以家先254咋...[汗]
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線harryx123
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2010-09-28
引用第15樓淆底3499於2010-08-14 11:45發表的 :
日日狂玩....係呢10幾日應該得既
^r^c MksB*  
仲我周知呢 打學校3MIN係可昇上300LV既 咁請樓主心招
快速回復
限100 字節

上一個 下一個