切換到寬版
  • 1691閱讀
  • 31回復

【風神作品】死守!羅剎堡外傳 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線風神野郎

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-01-21
死守!羅剎堡外傳 79v&6Io  
fu/c)D6u*m  
勝利條件:擊倒風火冰雷四尊 -_3.]o/J  
VWi-)  
~>n<b1}W  
敗北條件:黃金親衛兵死亡 ;#due  
|*b8-a8<  
"'Q:%_;  
任務獎品:黃金戰甲(黃金親衛兵專用) I zT%Kq  
OX"`VE  
場景:死亡暗礁後半加羅剎堡前半 R+\5hI@ >i  
y}VKFRky  
在迪雲等人成為元鬥士之前,元武會有沒有向血骷髏軍團作出攻擊? gS%J`X$  
}73H$ss:  
畫面出現風火冰雷四尊和一批元衛兵。 -3fvO~  
P1kd6]s  
【興奮圖】菲雲:今次一定要將血骷髏軍團打到落花流水! seq$]  
FD<~?-  
【思考圖】菲沙:弟,不要過份自信。我們今次的攻勢沒有十足的把握。 1gC=xMAT  
b+3pu\w `  
【正常圖】溫蒂:沙就說得對,我們今次只是試一試。 }\W3a_,v)  
7>nA;F 8_  
【怒氣圖】菲雲:我就要一次就將血骷髏軍團搓成一團飯! !q X 7   
Wg[`H=)Q  
【緊張圖】霍雷:糟糕了,菲雲,快回來! t`?FSV  
VioVtP0  
菲雲加快速度走了。 KH;e)91  
eR/7*G5  
【緊張圖】溫蒂:我追他回來! a4wh-35/  
(n< xoV[e  
溫蒂又走了。 46vz=# ,6L  
<1y%ch;  
【正常圖】霍雷:我們快追他們,他們遇到邪鬼便不得了! UX?_IgJh<"  
0V^?~ex  
全部人都追上去了。 #E#70vWp\O  
-+L1Hid.7  
【正常圖】忍者:快通知龐士大人。 <AVpFy  
W`Soa&9  
忍者閃一閃便走了。 ZA!vxQ?P,  
$j:0*Z=>  
鏡頭一轉,來到羅剎堡。 JwO+Dd  
m*'#`vIbb  
【正常圖】邪鬼:主子,你找我什麼事? %63<Iz"  
[\ !S-:  
【衣服圖】龐士:你報告一下黃金親衛兵的招攬情況吧。 {E9Y)Z9  
|89`O^   
【正常圖】邪鬼:一共招攬得六百多人,經淘汰之後,有一百多人。我已經分怖好他們守的地方。 u!Z&c7kPI  
7 MfpZgC  
【衣服圖】龐士:很好很好...哈哈哈! u$0>K,f  
8S0)_L#S  
突然,一名忍者在龐士面前出現。 w4OVfTlN  
MV/JZ;55  
【正常圖】忍者:報告!元武會正前來羅剎堡。 P =h2Z,2  
= *sP, 6  
【衣服圖】龐士:哈哈哈!邪鬼,你快應戰! a7+BAma<  
`);`E_'U k  
【正常圖】是!主子。 D@2Tx  
xzy9~))o  
邪鬼轉身,走到門口。 |h#mv~cF  
cv^^NgQ  
【正常圖】邪鬼:你們兩個,跟我來! S\C   
A%9"7]:   
【正常圖】黃金親衛兵:是!邪鬼大人! lU@ni(69d  
B *:6U+I  
====打怪,到一處==== ^x q%P2s0  
比提剛剛走過。 wj/r)rv E  
tDi<n}  
【正常圖】比提:哥哥,你要去那裡? Sh"} c2  
w,\Ua&>4  
【正常圖】邪鬼:元武會一班臭蟲來了。比提,跟我來! "^u|vCqw  
ZXco5,1  
【正常圖】比提:好吧! k -SUp8}g  
====打怪,到一羅剎堡門口====  ~d }-  
|h.he_B+7  
幻音神巫正在應戰。 XpM#0hm  
`+<5QtD  
【受傷圖】幻音神巫:邪鬼大人,快幫手! pdE=9l'  
7_JK2  
【興奮圖】菲雲:我吥!原來血骷髏軍團都不外如事。 )q#b^( v  
%1#5 7-  
【怒氣圖】邪鬼:黃金親衛兵,上! hX;xbl  
r+) A)a,  
====打倒菲雲,贏==== 13B[m p4  
Z!#zr@'k  
黃金親衛兵使出《金龍斬》,令菲雲後退。 d/;o NC+  
}ulFW]A^7  
菲雲使出《火焰彈》,黃金親衛兵使出《黃金光波》擋下了。 A}$A~g5 Ap  
8Uc#>Ae'_  
【正常圖】黃金親衛兵:邪鬼大人,他很強!我快擋不下了!  wZ *m  
vXyaOZ  
【怒氣圖】菲雲:受死吧! A }dl@  
;'nu9FU*O  
菲雲使出《烈焰狂奔》向黃金親衛兵衝過去。 ?bbguwo~F  
IH{g-#U  
【怒氣圖】邪鬼:讓你試試我的力量吧! J L]6o8x  
[u~#F,_ow  
邪鬼使出《鬼哭神號》,彈飛了菲雲。 6N]v9uXZ  
^oA^z1>3  
【受傷圖】菲雲心想:嗚嗚...這是什麼力量? Ij#?r2Z%  
lT*Hj.  
溫蒂追到。 %GAEZH,2sG  
rQ/S|gG  
【緊張圖】溫蒂:雲!雲!你沒事嗎? S9mj/GpL3  
e\/Lcng  
【受傷圖】菲雲:我說我沒事的是假! 6tP^_9njy  
iA=9Lel  
【怒氣圖】邪鬼:受死吧! Nn%{K a  
+f|u5c  
【思考圖】溫蒂:我先擋下他們,等沙他們到了才一決勝負。 +`\C_i-  
====打倒溫蒂,贏==== 8on2 BC2  
【緊張圖】溫蒂:接招! n- p|7N  
Cgt{5  
溫蒂使出《烈風閃》,黃金親衛兵使出《金龍斬》擋下了。 Dtelr=/s  
Nk]r2^.z[  
元武會全體追到。 9!PJLI=D  
l^&#fz  
【正常圖】菲雲:我們一起上! V7 c7(G  
z )k\p'0"  
====打倒四尊,贏==== MA"DP7e?v  
M7En%sBp  
黃金親衛兵使出《金龍乍現》擊倒一批元衛兵。 7Sr7a {  
w${=]h*2  
邪鬼使出《邪殺昇龍霸》,四尊擋下了。 Cvq2U Nz(R  
y\Zx {A[  
【受傷圖】菲雲:是時候了!攻擊他吧! 8j8FQ!M  
Uw4KdC  
菲雲使出《火焰彈》,菲沙使出《急凍波》,霍雷使出《閃電砲》,溫蒂使出《旋風閃》,同時攻擊邪鬼。 3<?#*z4]_  
I lvjS^j  
【緊張圖】黃金親衛兵:邪鬼大人! <0pBu7a  
O7:JG[tR*  
黃金親衛兵走過去,使出《金光劍影》,擋下了四尊的攻擊。 Haiuf)a  
a&|aK+^8;  
【怒氣圖】邪鬼:吼!!!!!! 6EJ,czt(  
C 2FewsRz  
邪鬼使出《邪神怒吼》,四尊全吃,普通傷。 OZ0q6"  
h@/c76}f6p  
【怒氣圖】幻音神巫:看我的蝕憶咒! oT.g@kf=H  
k_$w+Q  
幻音神巫使出《詛咒光彈》,令四尊變成混亂。 2,'m]`;GNr  
l3-;z)SgH  
【受傷圖】霍雷:嗚...我們走! p)d'yj  
S_aml  
元武會全體逃走。 03[(dRK>=  
TDA+ rl  
【正常圖】黃金親衛兵:邪鬼大人,你沒事嗎? :jgwp~l  
mM1\s>o  
【正常圖】邪鬼:哼!我當然沒事,這少少傷罷了! f0}+8JW5h  
zR">'bM:  
【正常圖】黃金親衛兵:邪鬼大人,還要追嗎? 9 *Q/3|   
BY6QJkI9x  
【興奮圖】邪鬼:不要追!他們一定會重新展開攻勢,如果現在把他們殺掉,便沒趣了。 aw {?UvL&  
]uj6-0q){W  
【興奮圖】幻音神巫:報告!他們中了我的蝕憶咒,會失去這裹的記憶。 ho;Km  
$D\S ueZ  
【正常圖】邪鬼:快回去和主子龐士大人報告! G5?Dt-;I  
pzHN:9r  
~~~~完~~~~
[ 此貼被風神野郎在2007-01-27 08:04重新編� ]
1條評分
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-01-21
唉.... 2/x+7F}w5  
d人咁鐘意睇貼唔回貼
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-01-21
引用第1樓風神野郎2007-01-21 11:12發表的: 4N|^Joi  
唉.... ]'3e#Cqeh  
d人咁鐘意睇貼唔回貼
_pnJ/YE  
我唔係ar~!頭先先睇完
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-01-21
點解你啲獎品咁鍾意專用- -
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-01-21
引用第2樓痴人2007-01-21 11:15發表的:
我唔係ar~!頭先先睇完
^R',P(@oL  
30個人睇完 |!NKKvf  
得一個人回貼
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-01-21
引用第3樓地獄の龍2007-01-21 11:15發表的: JfS:K'  
點解你啲獎品咁鍾意專用- -
{Hxvt~P  
唔專用唔夠好xd
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-01-21
引用第4樓風神野郎2007-01-21 11:16發表的:
30個人睇完 [!9 dA.tF  
得一個人回貼
v ).V&":  
我唔係人-_- <\uz",e}  
kNqSBzg  
引用第5樓風神野郎2007-01-21 11:17發表的: 2(~Y ^_  
/c/t_xB  
唔專用唔夠好xd
s6Ox!)&  
s *$ Re)}S  
冇用嗰個人咁點--
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-01-21
黃金親衛兵好似仲勁過四大尊者咁既!?
離線自己

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-01-21
我回,你作得唔係最好,但你起碼識得點作親衛兵,唔似得某d人亂咁作,只係作得1個親衛兵

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-01-21
引用第7樓牙翼2007-01-21 11:24發表的: e.pm`%5bO  
黃金親衛兵好似仲勁過四大尊者咁既!?
H U[a b  
唔係 \~V Z Y  
係邪鬼打低四尊的 RiHOX&-7  
黃金親衛兵只係擋招(肉盾xd)
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-01-21
溫蒂使出《烈風閃》,黃金親衛兵使出《金龍斬》擋下了。
Cj).  
囧...如何擋? :00 #l]g0q  
《金光劍影》
P'o:Vhm_H  
啥?
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-01-21
引用第10樓monica_fanz2007-01-21 12:32發表的:
啥?
J &,N1B  
金光劍影BUG招來了=0=
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-01-21
a/@<KnT  
金光劍影
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線浚仔
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-01-21
OHnHSb'?\  
你作得都幾好 ~ D .3Q0a6  
85分 ~ C]aa^_Ldd-  
加油 !
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-01-21
引用第12樓風神野郎2007-01-21 12:49發表的: e,Xvt5  
p7(xk6W  
金光劍影
Ty%4#9``0  
台灣官網有= = (]0$^!YK  
回:比好多人作得好
vs vs
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-01-21
引用第14樓炎冰天魔2007-01-21 12:57發表的:
台灣官網有= = n6WSTh  
回:比好多人作得好
}jTEgog  
凡只係有經驗罷了=0=" xk86?2b{)  
我上次亂黎 6+IOJtj  
比人插左一大餐=0="
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線無聊的人

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-01-21
-.- Dc oTa-~  
個名都係你自己作出來-.- 65ijzZL;  
咁都得-.- `(=)8>|e  
唉~ )rhKWg  
無言la~~~
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-01-21
引用第16樓無聊的人2007-01-21 13:11發表的: +ls *04  
-.- 6$SsdT|8B  
個名都係你自己作出來-.- D8`,PXtV  
咁都得-.- zfi{SO l  
唉~ U@D=.6\B  
無言la~~~
}'kk}2ej`  
唔係ar ]| Vm!Q  
之前有個post講e招的 HtY\!_Ea  
果到叫做金光劍影 "5XD+qi  
溫唔番個post la
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-01-21
4尊者係一班臭蟲=.=

離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-01-21
引用第18樓真虎狂龍2007-01-21 13:18發表的: '|Q=J)  
4尊者係一班臭蟲=.=
6_zL#7E'  
點解咁講ar?
歡迎分享新教(基督教信仰)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個