切換到寬版
  • 1634閱讀
  • 18回復

迪雲故事3 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線~ws仔~

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-09-21
— 本帖被 牙凌 執行鎖定操作(2007-08-19) —
上回提要:唔講 pl1CPxSdO  
佢地返到屋企講完戰略就sleep左 ; xp -MK  
第2天 >|kD(}Axf  
邪鬼:迪仔,你驚唔驚呀?? `kQosQV  
迪雲:其實都有小小, 457{9k  
邪鬼:我地去啦, J-d B  
迪雲:邪鬼,如果我地win左,之後可唔可以同我去找我d朋友?? g([:"y?  
邪鬼:當然可以,唔講啦,去la !\BZ_guz  
迪雲:..........5................ Bz-jy.  
佢地到左之後 ^w~B]*A :"  
迪雲:大哥,老豆,我come左啦 H~Vf;k>  
迪雲老豆:好,果然係我個仔 \ DZ .#=d  
迪雲:我d朋友點.............. [NO4Wzc  
迪雲老豆:佢地?佢地未死.......你cc啦,士兵!! o#f"wQH;p  
士兵:係......... ycc G>%>r  
迪雲:!!!!!!! p2t0 4p!  
                                save we呀!!迪雲!!!!!!!!!!!!! H2Wlgt  
迪雲:呀,大家 C7NSmZ  
邪鬼:5............ =VuSi(d;e{  
迪雲::.........呀!!!!!!!!!!!!!!!!邪鬼!!!!上!!! At=d//5FFP  
邪鬼:好 H#;*kc a4  
真昇龍霸!!!!!!!!!!!!!邪神怒吼!!!!!!!!!!!!!!!!!! C,l,fT  
哼,昇龍'剎' Qm[s"pM  
babababababa!!!!!!!!!!!!!!!! W>d)(  
迪雲:呀....................... %ZWt 45A  
迪雲暈左 vZTXvdF  
邪鬼:迪雲!!!迪倫,你果然厲害, =r ^_D=  
邪鬼:呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!新生力量!!!!!!!!!! |R@T`dW  
新生邪鬼:呀!!!!! o68i0aFW  
戰神昇龍霸!!!!!昇龍剎!!!!!!!!!! T pF [-fO  
邪鬼.......死左 EC,`t*<  
迪雲:邪鬼............................... MU a[}?  
迪雲:.......大哥.........不!!!迪倫...........呀!!!!!!我要............. QE[<Y3M  
迪雲:我要.............save我既朋友同為邪鬼報X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TMPk)N1Ka  
新生迪雲:呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(迪雲新生左) <Jhd%O  
迪雲老豆::(比倫兒強既突變'源'能) c5WMN.z  
迪倫心想:好強既力量.......... }5oI` 9VT  
新生迪雲:等我送你地去西天啦!!!!!!!!! Uz!3){E  
_____________________________________________________________________________________  ,/b!Xm:  
+我分啦.......... qq&U)-`  
下集大結局!!!!!(心想:要結局啦.................)
[ 此貼被~ws仔~在2006-09-21 19:17重新編輯 ]
我叫ws
要我msn的pm我
講完
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-09-21
你都好勁WOO,你話迪雲暈左,迪雲暈左仲點樣講野
離線~ws仔~
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-09-21
佢可以醒番
我叫ws
要我msn的pm我
講完
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-09-21
符號太多同交代得唔清楚
sleep
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-09-21
引用第2樓~ws仔~2006-09-21 18:45發表的“”: wea  
佢可以醒番
~&)\8@2  
勁bo,咁快既,你真係勁啦~
離線~ws仔~
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-09-22
引用第4樓不二周助2006-09-21 19:50發表的“”:
勁bo,咁快既,你真係勁啦~
D|ze0A@  
當然la,係唔係唔比
我叫ws
要我msn的pm我
講完
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-09-22
仲想加分==,仲叉過我,點加呀
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-09-22
新生力量令迪雲復活呀ma
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-09-22
段野咁短 J(# 6Cld`c  
我長過你都得一分
sleep
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-09-22
引用第6樓不二周助2006-09-22 14:06發表的“”: }d}sC\>U  
仲想加分==,仲叉過我,點加呀
"v?F4&\ 8  
你都唔係好得去邊 o7E|wS  
根本你地兩個不相伯仲 P,pC Z+H  
Rnwm6nu  
引用第8樓swordgx2006-09-22 19:28發表的“”: '-A;B.GV%  
段野咁短 5XX)8gAo  
我長過你都得一分
>6Uc|D  
版主評分唔係計長短... ')q4d0B`"  
而係計文筆,內容等
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-09-22
引用第9樓飛龍仔2006-09-22 19:31發表的“”:
版主評分唔係計長短... R /" f  
而係計文筆,內容等
DcBAncsK  
咁我呢??ToT O0jOI3/P%  
p.s.樓主唔好用cc,5,la...ba...  mhrF9&s  
p.s.what is babababababa???= =
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-09-22
引用第9樓飛龍仔2006-09-22 19:31發表的“”:
版主評分唔係計長短... n[e C  
而係計文筆,內容等
/UK?&+1qE  
\h3HaNC  
計文筆要搵老師@o@
sleep
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-09-22
引用第11樓swordgx2006-09-22 19:55發表的“”:
計文筆要搵老師@o@
2?%4|@*H?  
計內容啫係話要內容充足 @` Pn<_L  
唔好淨係得d對話 `lE&:)  
得幾句形容周圍d野咁啦
=(hBgNH  
mD7NQ2:wA  
計文筆啫係話最好好似你地平日作文咁 _4) t  
唔好用咁多口語 KRlJKd{  
你平時講都無咁多 8tSY|ME  
唔好咁多錯別字 y _apT<P  
唔好咁多xyz火星字啦 _Jg#T~  
唔好咁多啊,呀,!,? {sB-"NR`K  
唔好無頭無尾啦 9Br+]F _i  
唔好中英混合雙打 d+)LK~  
混少少都無問題 ~Yc ~_)hD  
最死係d字又串錯,grammer又錯
M887 Q'HSi  
等等等等啦 \y ?*} L  
'Up75eT  
都唔知宜家d小朋友係水平低 RQWUO^&e^  
定係唔想打字 yLLA:5Q1  
整既所謂「小說」 U@).jpN  
又唔流暢,又唔通順 ]vB^%  
完全唔明講緊乜 SaGI4O_\s  
有d都好d tH;9"z# ~  
可以稱之為「劇本」=_= <2@t ~ 9  
X\!q8KEpR&  
提醒一下大家 A@|Z^T:  
上面d野中左好多樣既我基本上係無可能比分 ^_v94!a 9  
如果你作得好.... p_BG#dRM  
即係無乜上面寫既野 XGR63hXND  
我都會比分 XM!oN^  
如果係用正確英文/正確文言文既話 KO 8vUR*2R  
加分仲會加倍耶(你地得既話...) ?;](;n#lU  
錯少少都得
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-09-22
用口語睇果時易睇D
sleep
離線~ws仔~
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-09-22
既然我寫得咁差,咁我唔寫下一集,可以鎖post gDfM}2]/  
(y d反應同cz d人既反應一樣=.=")
我叫ws
要我msn的pm我
講完
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-09-22
引用第14樓~ws仔~2006-09-22 21:23發表的“”: &#q%#M:  
既然我寫得咁差,咁我唔寫下一集,可以鎖post }?{. 'Hv0  
(y d反應同cz d人既反應一樣=.=")
\<%FZT_4~  
雖然你篇文唔多好 H'EBe;ccM  
但係我絕對鼓勵創作...
離線~ws仔~
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-09-23
引用第15樓飛龍仔2006-09-22 21:27發表的“”:
雖然你篇文唔多好 )>=|oY3  
但係我絕對鼓勵創作...
m} =<@b:l  
咁是但,不過下隻結局可能唔好睇,我驚我會冇心機作, +fIy eX  
鎖!!
我叫ws
要我msn的pm我
講完
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-09-23
你肯抽時間作都好好=]
sleep
離線19940602
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-09-25
幾時貼結局出???
去>>>http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-9211.html