切換到寬版
  • 1637閱讀
  • 18回復

迪雲故事3 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線~ws仔~

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-09-21
— 本帖被 牙凌 執行鎖定操作(2007-08-19) —
上回提要:唔講 o'Q)V  
佢地返到屋企講完戰略就sleep左 W%09.bF  
第2天 O.=~/!(  
邪鬼:迪仔,你驚唔驚呀?? gKg2Ntxj  
迪雲:其實都有小小, nzD S  
邪鬼:我地去啦, KQ/v](7 7  
迪雲:邪鬼,如果我地win左,之後可唔可以同我去找我d朋友?? -A9 !Y{Z  
邪鬼:當然可以,唔講啦,去la Y#PbC  
迪雲:..........5................ A.vcE  
佢地到左之後 {KL<Hx2M  
迪雲:大哥,老豆,我come左啦 =JyYU*G4  
迪雲老豆:好,果然係我個仔 qy@gW@IU  
迪雲:我d朋友點.............. uNnwz%w  
迪雲老豆:佢地?佢地未死.......你cc啦,士兵!! ?B %y)K  
士兵:係......... h*hV  
迪雲:!!!!!!! yXNE2K  
                                save we呀!!迪雲!!!!!!!!!!!!! gFJ& t^yL  
迪雲:呀,大家 %^"Tz,f  
邪鬼:5............ 4j!MjlG$  
迪雲::.........呀!!!!!!!!!!!!!!!!邪鬼!!!!上!!! ?9i7+Y"  
邪鬼:好 #;H,`r  
真昇龍霸!!!!!!!!!!!!!邪神怒吼!!!!!!!!!!!!!!!!!! QB@qzgEJ!,  
哼,昇龍'剎' +byw*Kk  
babababababa!!!!!!!!!!!!!!!! tGzYO/Zp  
迪雲:呀....................... d{0 w4_x  
迪雲暈左 8N(bLGUG  
邪鬼:迪雲!!!迪倫,你果然厲害, %_1~z[Dv  
邪鬼:呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!新生力量!!!!!!!!!! /-$`GT?l  
新生邪鬼:呀!!!!! *6Rl[eXS  
戰神昇龍霸!!!!!昇龍剎!!!!!!!!!! "yc/8{U  
邪鬼.......死左 eEn_aX  
迪雲:邪鬼............................... bm1ngI1oI  
迪雲:.......大哥.........不!!!迪倫...........呀!!!!!!我要.............  z$-/yT"M  
迪雲:我要.............save我既朋友同為邪鬼報X!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ,I=Cl mR  
新生迪雲:呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(迪雲新生左) h^>kjMM  
迪雲老豆::(比倫兒強既突變'源'能) /[[zAq{OA  
迪倫心想:好強既力量.......... N)RWC7th{  
新生迪雲:等我送你地去西天啦!!!!!!!!! )1j~(C)E8  
_____________________________________________________________________________________ mo#4jtCE  
+我分啦.......... pP?J(0Q~  
下集大結局!!!!!(心想:要結局啦.................)
[ 此貼被~ws仔~在2006-09-21 19:17重新編輯 ]
我叫ws
要我msn的pm我
講完
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-09-21
你都好勁WOO,你話迪雲暈左,迪雲暈左仲點樣講野
離線~ws仔~
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-09-21
佢可以醒番
我叫ws
要我msn的pm我
講完
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-09-21
符號太多同交代得唔清楚
sleep
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-09-21
引用第2樓~ws仔~2006-09-21 18:45發表的“”: t91CxZQ^s  
佢可以醒番
rM=Hd/ki5  
勁bo,咁快既,你真係勁啦~
離線~ws仔~
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-09-22
引用第4樓不二周助2006-09-21 19:50發表的“”:
勁bo,咁快既,你真係勁啦~
2(c#m*Q!b  
當然la,係唔係唔比
我叫ws
要我msn的pm我
講完
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-09-22
仲想加分==,仲叉過我,點加呀
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-09-22
新生力量令迪雲復活呀ma
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-09-22
段野咁短 >I!(CM":s$  
我長過你都得一分
sleep
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-09-22
引用第6樓不二周助2006-09-22 14:06發表的“”: *+z({S_Nv  
仲想加分==,仲叉過我,點加呀
;:4puv+]  
你都唔係好得去邊 ivq4/Y] -X  
根本你地兩個不相伯仲 pDLo`F}A  
>']H)c'2  
引用第8樓swordgx2006-09-22 19:28發表的“”: 3{l"E(qqZ  
段野咁短 uprQy<I@  
我長過你都得一分
ZZ(@:F  
版主評分唔係計長短... ]3C8  
而係計文筆,內容等
我不想飛翔,只是沒有立足的地方。
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-09-22
引用第9樓飛龍仔2006-09-22 19:31發表的“”:
版主評分唔係計長短... 1|VJN D  
而係計文筆,內容等
~-+Zu<  
咁我呢??ToT _+En%p.m  
p.s.樓主唔好用cc,5,la...ba... bv/b<N@4?$  
p.s.what is babababababa???= =
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-09-22
引用第9樓飛龍仔2006-09-22 19:31發表的“”:
版主評分唔係計長短... 0,/x#  
而係計文筆,內容等
:!$z1u8R  
<Xx\F56zp  
計文筆要搵老師@o@
sleep
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-09-22
引用第11樓swordgx2006-09-22 19:55發表的“”:
計文筆要搵老師@o@
Bq@wS\W>b}  
計內容啫係話要內容充足 K/`RZ!  
唔好淨係得d對話 G4' U;  
得幾句形容周圍d野咁啦
cg0 0t+  
^z^e*<{WEl  
計文筆啫係話最好好似你地平日作文咁 on?/tHys  
唔好用咁多口語 CDnz &?  
你平時講都無咁多 _~Vz+nT  
唔好咁多錯別字 1 ],, Ar5  
唔好咁多xyz火星字啦 4rG 7\  
唔好咁多啊,呀,!,? .To:tN#  
唔好無頭無尾啦 <C;> $kX  
唔好中英混合雙打 Y&+_p$13  
混少少都無問題 MdZgS#`  
最死係d字又串錯,grammer又錯
@BUq Q9q:  
等等等等啦 3^> a TU<Z  
}Y`<(V5:  
都唔知宜家d小朋友係水平低 j#t8Krd] "  
定係唔想打字 +wozjjc  
整既所謂「小說」 9ox|.68q  
又唔流暢,又唔通順 Wxau]uix  
完全唔明講緊乜 7CM03R[P  
有d都好d h6y4Ii  
可以稱之為「劇本」=_= Wx$q: $h@q  
FJ8@b  
提醒一下大家 I0+wczW,^  
上面d野中左好多樣既我基本上係無可能比分 D1~x  
如果你作得好.... aGb. Lh9  
即係無乜上面寫既野 ~h0BT(p/  
我都會比分 w/5^R  
如果係用正確英文/正確文言文既話 wI@I(r~ g  
加分仲會加倍耶(你地得既話...) cuaNAJ  
錯少少都得
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-09-22
用口語睇果時易睇D
sleep
離線~ws仔~
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-09-22
既然我寫得咁差,咁我唔寫下一集,可以鎖post 4e+BqCriC*  
(y d反應同cz d人既反應一樣=.=")
我叫ws
要我msn的pm我
講完
離線牙然

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-09-22
引用第14樓~ws仔~2006-09-22 21:23發表的“”: %2Epgh4?  
既然我寫得咁差,咁我唔寫下一集,可以鎖post ,!6M* |  
(y d反應同cz d人既反應一樣=.=")
-9OMn}w/*  
雖然你篇文唔多好 hN gpp-  
但係我絕對鼓勵創作...
離線~ws仔~
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-09-23
引用第15樓飛龍仔2006-09-22 21:27發表的“”:
雖然你篇文唔多好 i2$*}Cu   
但係我絕對鼓勵創作...
99^AT*ByY  
咁是但,不過下隻結局可能唔好睇,我驚我會冇心機作, jg[5UTkcs  
鎖!!
我叫ws
要我msn的pm我
講完
離線swordgx

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-09-23
你肯抽時間作都好好=]
sleep
離線19940602
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-09-25
幾時貼結局出???
去>>>http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-9211.html