切換到寬版
  • 1218閱讀
  • 16回復

[自創小說]lfo訪問-米兒 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線自己

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-09-03
5984:話晒第一次訪問,搵個笨d的先 50}.Xm@,BO  
5984(靈機一動):呀!就搵米兒!司機,開車 ,Zf :R  
司機:係,收到 IwZZewb-a  
話咁快就係文光中學搵倒米兒 S7@ZtFf  
5984:hi ~{52JeUcP  
米兒:hi,搵我有咩事 GapX$Jb,p  
5984:冇,想問下你有d野姐 @5<]W+jk4  
米兒:想問d乜 X}n&`y{/  
5984:例如...你點解會鐘意迪雲 c ,g]0S?gu  
米兒:這...這是...因為學長佢好型呀 *DPTkMQN  
5984:原來係咁呀...,咁你鐘唔鐘意星仔 X_^_r{  
米兒:下,我...我正係當佢做普通朋友ja uFA|r X  
5984:咁星仔一定好hurt...,係了,你招大天使之降臨係點有的 LaEX kb*s  
米兒:無,個次係搵吾島修練個陣,突破有隻天使附入我身體,之後隻天使就會係適當時間幫我用大天 z=- 8iks|  
5984:原來係咁...,咦!你睇下後面! <;TP@-a  
米兒(望後面):做咩 p``;!3~ ~  
5984:係機會!打暈你! j L>I5f  
米兒:哎呀! Q(!}t"u  
5984:嘿嘿,帶佢番去慢慢玩先xd FrAqTz  
迪雲:你想點呀!放開米兒! s%S_K  
5984:好難了!烈焰狂奔(連環)! F$sF 'cw  
迪雲:呀! g-{<v4NGI  
5984:嘿嘿,走人先...  5Xy^I^J  
5984:咦,都係唔係!用變身術變做迪雲先 (c*7VO;  
米兒醒來:學長...  U{ za m  
迪雲(5984):米兒,你願意與我進一步發展嗎? hsQrd%{f  
米兒:呀!不要,啊~嗚,別這樣...

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-09-03
完左未=.=? (+Nmio  
F>_lp,G   
睇唔到個~完~字-_- JjO/u>A3;7  
A)p! w aG  
(比恐嚇後~) rJ~(Xu>,s  
XxU}|jTO#  
果然作得好好~
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線自己

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-09-03
引用第1樓炎‧龍於2007-09-03 21:18發表的  : gJ7pu N  
完左未=.=?
睇唔到個~完~字-_-
\H(,'w7H  
完字根本唔重要 ugP R)tDfM  
唔講我作得好唔好你就真完xd

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-09-03
引用第1樓炎‧龍於2007-09-03 21:18發表的  : 2bmppDk  
完左未=.=?
睇唔到個~完~字-_-
+7w>ujeeJA  
=0S7tNut  
可能完了吧-_-... {#MViBhd%  
& CgLF]  
怎麼看向上來像H故事.....別打我-X- Vufw:}i+^  
D c^d$gh  
跟米兒性格不太相同.... v-o/zud]]  
%2.T1X%!  
為什麼最近這麼多訪問的....
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-09-03
引用第3樓迪斯路亞於2007-09-03 21:20發表的  :
可能完了吧-_-...
怎麼看向上來像H故事.....別打我-X- {BF$N#7  
.......
a^CIJ.P2  
覺得結尾唔多好...... !$O +M#  
U+\\#5$  
現在喜歡想像訪問遊戲中的人物
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-09-03
引用第4樓炎‧龍於2007-09-03 21:23發表的  :
覺得結尾唔多好......
現在喜歡想像訪問遊戲中的人物
q9|'!m5K  
& Yb !j  
不是應該用書面語嗎 -_- c3lU  
/GRkQ",  
跟本就不是訪問.....不是短極了就是怪怪的.... "=@X>jUc  
q-}q rg  
總覺得像H小說....(結尾) P9c!   
)H8Rfn?  
給你個大....
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-09-03
引用第5樓迪斯路亞於2007-09-03 21:26發表的  :
不是應該用書面語嗎 -_-
跟本就不是訪問.....不是短極了就是怪怪的.... 6U9F vPJ  
.......
*(E]]8o  
給我無用的.... _$+BYK@  
k:[T #/;  
要給就給樓主吧
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-09-03
引用第6樓炎‧龍於2007-09-03 21:27發表的  :
給我無用的....
要給就給樓主吧
P~84#5R1  
+&r=XJ5:`p  
/[5\T2GI   
為什麼只有我們-.- s<;{q+1#  
+TAyCxfmt  
樓主要的是這個 Wo  Z@  
3:<[;yo  
囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧 xt6%[)  
囧            囧    囧        囧 e5D\m g)  
囧        囧          囧      囧 `a[ V_4wO  
囧      囧                囧    囧 w4FYd  
囧  囧                      囧 囧 9rIv-& 7'm  
囧                                  囧 _0y]U];ce  
囧        囧囧囧囧          囧  c& $[a%s  
囧        囧        囧          囧 JL j b'Bn  
囧        囧        囧          囧 36Lf8~d4"h  
囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-09-03
引用第7樓迪斯路亞於2007-09-03 21:30發表的  :
樓主要的是這個
.......
vP_mS 4X  
囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧 o=PW)37>  
of >  
/( 9.Fqe(  
 Y=H_U$  
W}|k!_/  
R:+?<U&  
I]cZcx,<q  
Dc 84^>l  
Tm0\Oue0  
%`s1 Ocvp  
↑這代表甚麼.... iQgr8[ SFf  
A'D2uV  
L嗎...囧?
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-09-03
引用第8樓炎‧龍於2007-09-03 21:32發表的  :
囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧 #-PUm0|  
, lBHA+@  
`Tr !Gj_  
Ujvk*~:  
.......
Qqp=  
kP&Ekjt@  
按錯不行嗎-.- nd h\+7  
Hc\oR(L  
不要再玩了-_______- ]w!=1(  
`yM9XjEl>  
不如訪問一下你吧@@
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-09-03
引用第9樓迪斯路亞於2007-09-03 21:34發表的  :
按錯不行嗎-.-
不要再玩了-_______- lziC.Dpa  
.......
rX nG"A  
就算訪問我也是已作來訪問-_- /Pa<I^-#  
20mZ{_%  
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-09-03
引用第10樓炎‧龍於2007-09-03 21:35發表的  :
就算訪問我也是已作來訪問-_-
JSm3ZP|GqJ  
\78kShx  
我是這樣的人嗎=]?(對WM按著BS鍵刪掉文字)
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-09-03
引用第11樓迪斯路亞於2007-09-03 21:38發表的  :
我是這樣的人嗎=]?(對WM按著BS鍵刪掉文字)
;G3{ e  
對WM按著BS鍵刪掉文字 &~Q ?k  
.0q %A1H  
↑不明白這句.... 3;`93TO{  
-K/' }I  
不過你像不像那種人.....我不知道xd D] 2+<;>`>  
3Pp*ID  
係訪問就快d了
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-09-03
引用第12樓炎‧龍於2007-09-03 21:46發表的  :
對WM按著BS鍵刪掉文字
↑不明白這句....
.......
A7b7IM[  
n{' [[2U  
不明白是好事-茶- q9WSQ$:z8  
ir,Zc\C  
提外話:小丹原設定是喜歡米兒的囧...但後來改了-.-
離線paco1102
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-09-04
引用第0樓自己於2007-09-03 21:09發表的 lfo訪問-米兒 : kCC9U_dj,  
5984:話晒第一次訪問,搵個笨d的先 bK].qN  
5984(靈機一動):呀!就搵米兒!司機,開車 __V]HcP;  
司機:係,收到 >=`c [=:Z_  
話咁快就係文光中學搵倒米兒 $HXB !$d  
5984:hi 3'"M31iA  
.......
xk*3,J6BK  
你以經成為迪雲、星仔、域多既敵人啦! f~q&.,I(  
不過個故仔好得意。
離線lofongyun820
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-09-04
= =咁快元左??長d啦好悶
[img]http://farm4.static.flickr.com/3005/2780147583_f79392e417_o.jpg[img]
離線亨利仔2
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-09-04
1.講1句野就捉左米兒,算訪問嗎? DLYZsWA,  
2.記者無啦啦變強姦犯? y<`?@(0$  
3.文章過短 rh`.$/^  
4.記者識元力?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個