切換到寬版
  • 1187閱讀
  • 16回復

[自創小說]lfo訪問-米兒 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線自己

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-09-03
5984:話晒第一次訪問,搵個笨d的先 /7AHd ;  
5984(靈機一動):呀!就搵米兒!司機,開車 > G\0Z[<v,  
司機:係,收到 gQ+]N*.  
話咁快就係文光中學搵倒米兒 \`n(JV  
5984:hi 6>vR5pn  
米兒:hi,搵我有咩事 s f> E  
5984:冇,想問下你有d野姐  >G]JwO  
米兒:想問d乜 Q dj(D\.  
5984:例如...你點解會鐘意迪雲 7~h3B<  
米兒:這...這是...因為學長佢好型呀 O =Z}DGa+  
5984:原來係咁呀...,咁你鐘唔鐘意星仔 .a%6A#<X  
米兒:下,我...我正係當佢做普通朋友ja %F*9D3^h  
5984:咁星仔一定好hurt...,係了,你招大天使之降臨係點有的 1b5Z^a<u  
米兒:無,個次係搵吾島修練個陣,突破有隻天使附入我身體,之後隻天使就會係適當時間幫我用大天 ]>n{~4a  
5984:原來係咁...,咦!你睇下後面! (t4i&7-  
米兒(望後面):做咩 [?]N GTr#  
5984:係機會!打暈你! y~9wxK  
米兒:哎呀! ~MG6evm &  
5984:嘿嘿,帶佢番去慢慢玩先xd voa)V 1A/]  
迪雲:你想點呀!放開米兒! O=0p}{3l  
5984:好難了!烈焰狂奔(連環)! 7>Scf  
迪雲:呀! 22l'kvo4"  
5984:嘿嘿,走人先... !dqC6a  
5984:咦,都係唔係!用變身術變做迪雲先 x5lVb$!G  
米兒醒來:學長... xIM,0xM2  
迪雲(5984):米兒,你願意與我進一步發展嗎? ` ~GXK  
米兒:呀!不要,啊~嗚,別這樣...

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-09-03
完左未=.=? 14,)JZN  
AiqKf=  
睇唔到個~完~字-_- LO`0^r  
'}OdF*L  
(比恐嚇後~) TFSdb\g  
#7uH>\r  
果然作得好好~
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線自己

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-09-03
引用第1樓炎‧龍於2007-09-03 21:18發表的  : S>lP?2J  
完左未=.=?
睇唔到個~完~字-_-
P]+B}))  
完字根本唔重要 !)M}(I}  
唔講我作得好唔好你就真完xd

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-09-03
引用第1樓炎‧龍於2007-09-03 21:18發表的  : -x ?Z2EA!  
完左未=.=?
睇唔到個~完~字-_-
9/"&6,  
A1zRzg4I  
可能完了吧-_-... c!@|y E,  
x8lBpr  
怎麼看向上來像H故事.....別打我-X- `0upm%A  
q/?*|4I  
跟米兒性格不太相同.... ZK4V-?/[6  
p5]W2i.,  
為什麼最近這麼多訪問的....
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-09-03
引用第3樓迪斯路亞於2007-09-03 21:20發表的  :
可能完了吧-_-...
怎麼看向上來像H故事.....別打我-X-  %LnLB  
.......
B1X&O d  
覺得結尾唔多好...... ]MCH]/  
U<Oc&S{]*  
現在喜歡想像訪問遊戲中的人物
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-09-03
引用第4樓炎‧龍於2007-09-03 21:23發表的  :
覺得結尾唔多好......
現在喜歡想像訪問遊戲中的人物
HnPy";{  
sssw(F  
不是應該用書面語嗎 -_- &NF$_*\E  
aVr(*s;/  
跟本就不是訪問.....不是短極了就是怪怪的.... '(iPI  
>~d 'i  
總覺得像H小說....(結尾) b!t[PShw^  
8Z}%,G*n  
給你個大....
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-09-03
引用第5樓迪斯路亞於2007-09-03 21:26發表的  :
不是應該用書面語嗎 -_-
跟本就不是訪問.....不是短極了就是怪怪的.... it{Jd\/hR  
.......
C D6N8n]  
給我無用的.... kjQW9QJ<  
&qY]W=9uK  
要給就給樓主吧
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-09-03
引用第6樓炎‧龍於2007-09-03 21:27發表的  :
給我無用的....
要給就給樓主吧
*]/iL#  
G8'{nPA~  
K:9AP{+  
為什麼只有我們-.- bGB$a0  
3ouy-SQ  
樓主要的是這個 k)z>9z%D  
>+<b_q|P  
囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧 rYV]<[?~7  
囧            囧    囧        囧 aZo}Ix:/  
囧        囧          囧      囧 34CcZEQQ  
囧      囧                囧    囧 P )oNNY6}  
囧  囧                      囧 囧 D HQxu4  
囧                                  囧 #Rfc p!  
囧        囧囧囧囧          囧 tKyGD|g S  
囧        囧        囧          囧 2\&3x} @  
囧        囧        囧          囧 3O 4,LXdA  
囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-09-03
引用第7樓迪斯路亞於2007-09-03 21:30發表的  :
樓主要的是這個
.......
A[@ko LCL  
囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧 `e;r$Vpd_  
2::YR?  
+qpG$#J0  
,K@[+ R!  
trjpq{,[U  
e*`ht+  
gREk,4DAv  
'Qg!ww7O  
g - !  
i/C% 1<  
↑這代表甚麼.... n(V{ [  
aso8,mpZuA  
L嗎...囧?
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-09-03
引用第8樓炎‧龍於2007-09-03 21:32發表的  :
囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧 boDD?0.|  
~uq010lMno  
y]PuY \+  
S"?fa)~  
.......
|ssl0/ nk  
IUEpE9_  
按錯不行嗎-.- #^]vhnbN  
lw~ V  
不要再玩了-_______- Xm|~1 k_3  
){) -}M  
不如訪問一下你吧@@
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-09-03
引用第9樓迪斯路亞於2007-09-03 21:34發表的  :
按錯不行嗎-.-
不要再玩了-_______- QnP3U  
.......
}@t" B9D  
就算訪問我也是已作來訪問-_- 1|w@f&W"  
k]$oir  
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-09-03
引用第10樓炎‧龍於2007-09-03 21:35發表的  :
就算訪問我也是已作來訪問-_-
_iq62[i3^  
IaSpF<&Y;  
我是這樣的人嗎=]?(對WM按著BS鍵刪掉文字)
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-09-03
引用第11樓迪斯路亞於2007-09-03 21:38發表的  :
我是這樣的人嗎=]?(對WM按著BS鍵刪掉文字)
<nqv)g"u0  
對WM按著BS鍵刪掉文字 w5%i  
=HsE:@  
↑不明白這句.... Q*%}w_D6f  
VS Dua.  
不過你像不像那種人.....我不知道xd 2 HQ3G~U  
LYR pd  
係訪問就快d了
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-09-03
引用第12樓炎‧龍於2007-09-03 21:46發表的  :
對WM按著BS鍵刪掉文字
↑不明白這句....
.......
I6f/+;E  
@pYEzizP7  
不明白是好事-茶- 18Y#=uH}  
@0@ZlH wM  
提外話:小丹原設定是喜歡米兒的囧...但後來改了-.-
離線paco1102
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-09-04
引用第0樓自己於2007-09-03 21:09發表的 lfo訪問-米兒 : $mn0I69  
5984:話晒第一次訪問,搵個笨d的先 Tf86CH=)5  
5984(靈機一動):呀!就搵米兒!司機,開車 pZ.b X  
司機:係,收到 CP~ZIIip"  
話咁快就係文光中學搵倒米兒 \x}\)m_7M<  
5984:hi cgMF?;V  
.......
h= sNj  
你以經成為迪雲、星仔、域多既敵人啦! g F*AS(9  
不過個故仔好得意。
離線lofongyun820
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-09-04
= =咁快元左??長d啦好悶
[img]http://farm4.static.flickr.com/3005/2780147583_f79392e417_o.jpg[img]
離線亨利仔2
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-09-04
1.講1句野就捉左米兒,算訪問嗎? l_^SU8i57  
2.記者無啦啦變強姦犯? t*gZcw5 r  
3.文章過短 6c-/D.M  
4.記者識元力?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個