切換到寬版
  • 2140閱讀
  • 14回復

S集團的成員圖片,好多幅,好靚傢,入來比下意見la [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線danielchanhk

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-07-11
6大風雲人物: @ u+|=x];  
如果圖一開頭太大可以按重新整理 =:gjz4}_8  
按圖可以把圖放大 z?kd'j`FG  
D^u\l  
Woody s cz#_<8'N  
整體發揮能力: 不明 333u]  
hp: 不明 b66R}=P l  
mp: 不明 5mavcle{4r  
sp: 不明 4)^vMG&  
str: 不明 @+&'%1  
def: 不明 BC({ EE~R)  
說明:沒有資料 +_~,86  
弱點: 不明 pds*2p)2  
按圖可以把圖放大 BI.V0@qZ  
m gVML&^  
omegah s JNBT^=x  
整體發揮能力: 極高 D0ruTS  
hp: 極高 F7T E|LZ  
mp: 中等 q- :4=vkn  
sp: 中 dB3N%pB^  
str: 中下 PN &|8_  
def: 極高 1lcnRHO  
說明: 這個人物擁有極高的hp同def,要打死佢並非一件容易的事,加上霸雷彈的封位,無極地獄的使用,另人很難接近他和在背面攻擊 oZ:{@ =  
弱點: 出招時的硬直時間,有無極就另計 m7m \`;  
按圖可以把圖放大 rzu s  
A1-qtAO]  
davis s %v4ZGtKC@  
整體發揮能力: 高 5v9uHxy  
hp: 中等 "={L+di:M  
mp: 中下 U$'y_}V  
sp: 極高 }bMWTT  
str: 高 TyOH`5 D  
def: 中上 g.a| c\WH  
說明:這個人物有極高的攻擊力,比佢打中真升就重傷都似,加上sp多,靈活和格招都好強 }q'WC4.  
弱點: 命中率低,真升的落地時間 doD>m?rig3  
按圖可以把圖放大 " H1 :0p  
7lU.Ni t  
chester s `o si"o9  
整體發揮能力: 高 El6bD% \G  
hp: 中上 ]MAT2$"le  
mp: 中下  (M`|'o!  
sp: 極高 ~>%DKJe  
str: 中 &1GUi{I  
def: 中 70Ka!  
說明:這個人sp高得驚人,絕地一擊除背部很難激破,加上核子爆彈的應用,另敵人難以接近 m;/i<:`  
弱點: 核爆受招的時間,agi不太高 B*@6xS[IL  
按圖可以把圖放大 }.{}A(^YR  
o6|-=FcvC  
judi s  Q2\  
整體發揮能力: 極高 CBHc A'L  
hp: 高 !k<:k "7  
mp: 中 /F~X,lm*~  
sp: 中 !T'X 'Q  
str: 高 .ECHxDp  
def: 小 X\sm[_I  
說明: 這個人的基本攻很強(唔出招),連招超強,在server中很多百幾lv的人都俾佢唔出招打死 ,一個玩技術的人 `6Hf&u<  
弱點: 留意vs節奏,改變佢的基本攻節奏 -G b-^G  
按圖可以把圖放大 Vxh.<b6&'  
N z~" vi(t  
heng s Alz~-hqQ  
整體發揮能力: 中下 ^M Ey,  
hp: 中下 Y}.Ystem  
mp: 中 cZ< \  
sp: 中下 R&So4},B  
str: 高 JO1 ,TtA  
def: 中下 ./w{L"E  
說明: 如來神掌的攻擊力高,金鐘罩的格招強,但靈活性差 V}9;eJRvw  
弱點: 出招和收招超多硬直時間,攻擊便可 - L ~ Uu^o  
D4Sh9:\  
按圖可以把圖放大 #IX&9 aFB}  
S集團大合照 r95zP]T  
V0NVGRQ  
YIO R$  
A&N*F"q  
圖好就加分la,有好多圖的:)
1條評分
aegisblitz 威望 -5 off topic 2013-11-11
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-07-11
比D意見la,睇post唔回post ............. %fpsc _  
我會改好佢的
離線kenny725
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-07-11
s,你又話你有個秘密ac嘰,咁你做乜post出曬黎嘰
我用的角色
達爾 1??lv
悟地1??lv
溫蒂 63lv
霍光 69lv
邪鬼 82lv
龍翼EX 88lv
星仔 45lv

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-07-11
引用第2樓kenny7252006-07-11 20:39發表的“”: [email protected] p  
s,你又話你有個秘密ac嘰,咁你做乜post出曬黎嘰
% GVN4y&  
VH<e))5C  
所以所有能力都不明:D
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-07-11
個核爆唔係好明顯...... !9PX\Xbn  
4NJVW+:2  
就咁企左係到...
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-07-11
S集團大合照裏,樂雲是S集團嗎
1條評分
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-07-11
引用第5樓風龍2006-07-11 21:32發表的“”: eD>-`'7<  
S集團大合照裏,樂雲是S集團嗎
RTdD]pE8Q  
M Ak-=?t  
係s集團的呢:) 0"wbcAh)  
">0/>>Ry  
其實仲有好多人的 tJ(c<:zD  
不過我只放我主ac的人同埋勁的人 8:3oH!n  
我仲有好多ac
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-07-11
引用第4樓~瘋人~2006-07-11 21:32發表的“”: 5b{yA~ty  
個核爆唔係好明顯......
就咁企左係到...
<De3mZb  
o?Tp=Ge  
整體咁多幅圖都算係咁la D"( 3VIglq  
咁多幅都整了我好長時間
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-07-11
你用咩上傳網傢 uA/.4 b  
我都有你個種呀 !wb~A0m  
不過上傳唔到......
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-07-12
引用第8樓andickb1232006-07-11 22:56發表的“”: )"Br,uIv:/  
你用咩上傳網傢 v4##(~Tu  
我都有你個種呀 n@,eZ!  
不過上傳唔到......
+U)|&1oa  
[,$mpJCI  
我都唔係你果種
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-07-13
引用第4樓~瘋人~2006-07-11 21:32發表的“”: .h^Ld,Chj  
個核爆唔係好明顯......
就咁企左係到...
Qh%vh ;|^  
有同感............佢好似呆左咁.............
離線michael1212
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-10-08
死圖既
離線comeonbaby
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-10-08
死晒圖冇得睇
come on baby
離線艾雲乂
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-10-08
死圖呀搞搞佢啦
離線黑色暴雨
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-10-08
引用第11樓michael1212於2009-10-08 20:04發表的  : !p2&$s"N.  
死圖既
.:0nK bW  
無人會諗過3年後仲有人推舊post想睇
快速回復
限100 字節

上一個 下一個