切換到寬版
  • 2836閱讀
  • 28回復

[求助]想問下魔劍可以點交 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線buylfo

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-08-13
魔劍不能交易 JL7;l0#  
禽日試過又跌唔到落地
離線~臭屁蟲~
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-08-13
引用樓主buylfo於2010-08-13 15:48發表的 想問下魔劍可以點交 : [p]UM;+  
魔劍不能交易 imB/P M  
禽日試過又跌唔到落地
魔劍係交唔到 自己打過算啦

離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-08-13
咁點解有人放魔劍
離線暴走賢
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-08-13
序號入嫁傻仔
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-08-13
引用第3樓暴走賢於2010-08-13 16:17發表的  : JIc9csr:b  
序號入嫁傻仔
A5[kYD,_  
Yk*_u}?#  
唔知唔洗話人傻仔呀 R@`xS<`L/  
你好擰醒牙傻仔
離線云雀
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-08-13
罵戰a_a? 傻仔姐- -唔洗咁嬲呀...
[ 云雀在2010-08-13 18:45重新編輯此帖 ]
離線jackychan125
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-08-13
引用第4樓buylfo於2010-08-13 16:46發表的  :
唔知唔洗話人傻仔呀 bf\ Uq<&IJ  
你好擰醒牙傻仔
Af^9WJ  
/&!o]fU1C  
我支持暴走賢 +ERuZc$3,  
你幾耐冇玩定新手? 'qeUI}[  
1早講過魔劍不能交易............. YT@H^=  
幫你(buylfo)5落.....
離線keroro789123
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-08-13
你訓醒未 發post前請睇官網啦 不要在盲目問post呀 傻仔      
放卡倫ac550(正)吾主的魂40
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-08-13
其實你問靚D野好多官網都有講- - Kl k[ h  
仲有把魔劍寫到明不能交易- -
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-08-13
我都知魔劍不能交易 2x&mJ}o#k  
但我試開房跌把劍落地睇下得唔得 MUU9IMFJ  
點知都係唔得所以先問下有冇d特別方法交到 Ok&u4'<  
你唔答未算 `l8^n0-  
唔洗傻仔呀 jB!Q8#&Q  
你咁擰醒唔好問野丫傻仔
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-08-13
引用第9樓buylfo於2010-08-13 21:10發表的  : C 4 &1M  
我都知魔劍不能交易 Qr4c':8  
但我試開房跌把劍落地睇下得唔得 W=$d|*$  
點知都係唔得所以先問下有冇d特別方法交到 $(ugnnJ*  
你唔答未算 9_mys}+  
唔洗傻仔呀 8N|y   
你咁擰醒唔好問野丫傻仔.......
PZQ n]lbak  
OJUH".o  
你想講咩 n3t0Qc  
仲有 5};Nv{km^2  
你問親嘅問題 x7=5 ;gf/X  
係官網有得睇 .OHjn|  
爬文都有 a~_5N&~pi  
2V0gj /&  
唔話你傻仔 MH+t`/E0]  
話你咩好啊 =Zcbfo_&  
P%v7(bqL4+  
傻仔
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-08-13
引用第10樓jackychan125於2010-08-13 21:38發表的  :
你想講咩 XY]|OZ7(  
仲有 ho#]i$b}f2  
你問親嘅問題 -z]v"gF?Px  
.......
[:geDk9O#'  
佢怕扣分唔打個字出黎 :o ?定係唔識打:) /=9t$u|  
佢應該想講: 你咁O醒唔好問野丫傻仔 Z[Gs/D  
PS: O為粗口
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-08-13
引用第11樓結城リト於2010-08-13 21:45發表的  :
佢怕扣分唔打個字出黎 :o ?定係唔識打:) (,~gY=E+  
佢應該想講: 你咁O醒唔好問野丫傻仔 T&6W>VQ|[>  
PS: O為粗口
x/Pi#Xm  
(;2J}XQvO~  
e+好似有人懶得爬文&上官網而開post...........
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-08-13
引用第12樓jackychan125於2010-08-13 21:49發表的  :
e+好似有人懶得爬文&上官網而開post...........
Op^r}7  
一早講過依家D人懶到7.7 無論技術交流區定討論區都有依D人
離線唯我獨尊
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-08-13
傻仔-.-第日問之前爬爬文
次元帝 龍盟 一副係咩?_?
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-08-14
我想問論壇有冇講明唔爬文唔比問野 6X{RcX]/  
你唔鐘意咪唔好答羅傻仔 ~$7fU  
都話想知有冇d等別方法可以交 %G!BbXlz  
你唔知唔代表冇 >W%tEc  
你好擰醒牙 >P*wK9|(  
傻仔
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-08-14
引用第15樓buylfo於2010-08-14 14:38發表的  : :]&O  
我想問論壇有冇講明唔爬文唔比問野 L[4Su;D  
你唔鐘意咪唔好答羅傻仔 >U/ m/H'  
都話想知有冇d等別方法可以交 FM\yf ]'  
你唔知唔代表冇 0"q^`@sZ  
你好擰醒牙  "5\<.  
.......
L8"0o 0-  
<[9{Lg*D  
噤開多個相同嘅post = 廢post JWHKa=-H  
你5爬文 我冇嘢好講 *$uj)*5,  
e+係叫你開post 前爬爬文 &g dtI  
廢事等你ed人開埋哂e d 噤嘅廢post @I{v  
爬文姐 BJzNh>-#=  
5洗死ar~ 3 K Y-+ k  
傻仔
離線↗魔仔☆
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-08-14
引用第15樓buylfo於2010-08-14 14:38發表的  : {rp5qgVE<  
我想問論壇有冇講明唔爬文唔比問野 +k@$C,A  
你唔鐘意咪唔好答羅傻仔 1: cD\  
都話想知有冇d等別方法可以交 E038p]M!  
你唔知唔代表冇 P)VysYb?  
你好擰醒牙 sn.Xvk%75  
.......
ZM:!LkK  
.W>LsEk  
係就係冇話唔爬文唔比問野... \\\%pBT7]\  
但前提係您冇做好自己的本份 gEFs4; CN  
搜尋一下有關魔劍的問題有幾難? xp+Z%0D  
8KQD w:  
58T<~u7  
大佬啊... Hzd tR  
家陣您係有求於人.. 3zV{cm0  
請您用D問人會用D咁的態度問人的咩? :i ;iSrKy  
您咁樣比人的印象好極有限... ;QVX'?  
只會帶黎反效果... t)O8ON  
之前就係因為有個人搵唔到迪倫的分析POST.. 6xLLIby,  
就開POST招人整個迪倫分析... qXI>x6?*  
雖然問題係好正面.. F=/@D)hND  
但佢的態度極之唔友善 !F@9xG  
反而用命令的口吻叫其他會員做分析 hj~nLgpN  
)0RznFJ+X  
. fZ*N/  
結果? -UJ; =/  
條友比人插到連想上IBBS都唔得姐~_~ d&z^u.SY  
您係咪要仲要用D咁的態度去問人野? p>GTFXEi6  
}]i re2j8  
h5vvizruy  
如果係的... 'a}<|Et.  
請您自重!!
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-08-14
引用第17樓↗魔仔☆於2010-08-14 14:55發表的  :
係就係冇話唔爬文唔比問野... Y,?!"  
但前提係您冇做好自己的本份 , W w\C  
搜尋一下有關魔劍的問題有幾難? FEdWe\E  
.......
%[l*:05  
~v /NG  
大佬呀 xaM? B7  
請睇清楚我的問題 U',.'"m  
問題係唔係我想攪事 5BztOYn,  
我係只係唔知先問 dBB;dN  
你唔鐘意咪唔好答 yB>5p]$P  
而家唔係我想TIU起罵戰
離線↗魔仔☆
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-08-15
引用第18樓buylfo於2010-08-14 23:51發表的  :
大佬呀 :4{;^|RgU  
請睇清楚我的問題 ][ ,NNXrc&  
問題係唔係我想攪事 Esc*+}ck  
.......
!'-|]xx(  
:%#(<@{  
好... j3!]wolY  
我就同您講清楚 A[,[j?wC  
-nC 5  
睇到了吧? pB3dx#l  
正常係冇可能交易到魔劍 U 0$?:C+?  
L @b8,  
x8]9Xe:_>O  
以前係有BUG可以交易魔劍 Dn[iA~  
但一早修正左 U9om}WKO  
.kBZ(`K  
dM A"% R  
至於點交易 5UFR^\e  
http://www.littlefighteronline.com/hk/products_tc.php?content=good_info&product_no=14 OV l,o  
11.5有送過魔劍的序號 7qyv.{+  
-PHVM=:  
([-xM%BI6  
============= Cq7EdK;x  
您明白了嗎?? Vx]{<}(gr  
就係因您地班用唔知就問做藉口 K%Sy~6iD&  
搞到IBBS多左咁多冇意義的POST=[
快速回復
限100 字節

上一個 下一個