切換到寬版
  • 2837閱讀
  • 28回復

[求助]想問下魔劍可以點交 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線buylfo

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-08-13
魔劍不能交易 csy6_q(  
禽日試過又跌唔到落地
離線~臭屁蟲~
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-08-13
引用樓主buylfo於2010-08-13 15:48發表的 想問下魔劍可以點交 : u"zR_CzYc  
魔劍不能交易 sPc}hG+N  
禽日試過又跌唔到落地
魔劍係交唔到 自己打過算啦

離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-08-13
咁點解有人放魔劍
離線暴走賢
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-08-13
序號入嫁傻仔
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-08-13
引用第3樓暴走賢於2010-08-13 16:17發表的  : %{IgY{X  
序號入嫁傻仔
PfU\.[l$  
nu+ ^D$ait  
唔知唔洗話人傻仔呀 oV['%Z'  
你好擰醒牙傻仔
離線云雀
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-08-13
罵戰a_a? 傻仔姐- -唔洗咁嬲呀...
[ 云雀在2010-08-13 18:45重新編輯此帖 ]
離線jackychan125
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-08-13
引用第4樓buylfo於2010-08-13 16:46發表的  :
唔知唔洗話人傻仔呀 tFn[U#'  
你好擰醒牙傻仔
3I}AA.h'00  
qA!4\v={  
我支持暴走賢 b0h\l#6  
你幾耐冇玩定新手? rDwd!Jet  
1早講過魔劍不能交易............. avG#0AY  
幫你(buylfo)5落.....
離線keroro789123
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-08-13
你訓醒未 發post前請睇官網啦 不要在盲目問post呀 傻仔      
放卡倫ac550(正)吾主的魂40
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-08-13
其實你問靚D野好多官網都有講- - -T.C?Q g  
仲有把魔劍寫到明不能交易- -
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-08-13
我都知魔劍不能交易 V=5v7Y3( j  
但我試開房跌把劍落地睇下得唔得 G}gmkp]z  
點知都係唔得所以先問下有冇d特別方法交到 Nmu=p~f}3`  
你唔答未算 R\n*O@E v3  
唔洗傻仔呀 v L!?4k  
你咁擰醒唔好問野丫傻仔
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-08-13
引用第9樓buylfo於2010-08-13 21:10發表的  : 7z^\}&  
我都知魔劍不能交易 52>,JHq  
但我試開房跌把劍落地睇下得唔得 ohj(1jt  
點知都係唔得所以先問下有冇d特別方法交到 -P'KpX:]hd  
你唔答未算 !%s&GD8&l  
唔洗傻仔呀 xD3Y-d9  
你咁擰醒唔好問野丫傻仔.......
{Mx3G*hr  
B>"O~ gZ{#  
你想講咩 re;^,  
仲有 R#0Z  
你問親嘅問題 j9G1  _  
係官網有得睇 a= *qsgPGL  
爬文都有 i1E~F  
h<8.0  
唔話你傻仔 G^Q8B^Lg  
話你咩好啊 ':jsCeSB  
@ZUrr_|  
傻仔
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-08-13
引用第10樓jackychan125於2010-08-13 21:38發表的  :
你想講咩 ?E*;fDEC  
仲有 ,_$}>MY;  
你問親嘅問題 26&$vgO~:  
.......
I+4#LR3;  
佢怕扣分唔打個字出黎 :o ?定係唔識打:) ? +q(,P@*  
佢應該想講: 你咁O醒唔好問野丫傻仔 +'ZJ]  
PS: O為粗口
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-08-13
引用第11樓結城リト於2010-08-13 21:45發表的  :
佢怕扣分唔打個字出黎 :o ?定係唔識打:) 1s_N!a  
佢應該想講: 你咁O醒唔好問野丫傻仔 B{lj.S` mB  
PS: O為粗口
Due@ '  
PrKH{nyJk  
e+好似有人懶得爬文&上官網而開post...........
離線結城リト
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-08-13
引用第12樓jackychan125於2010-08-13 21:49發表的  :
e+好似有人懶得爬文&上官網而開post...........
WQ}wQ:]  
一早講過依家D人懶到7.7 無論技術交流區定討論區都有依D人
離線唯我獨尊
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-08-13
傻仔-.-第日問之前爬爬文
次元帝 龍盟 一副係咩?_?
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-08-14
我想問論壇有冇講明唔爬文唔比問野 A{ ~D_q  
你唔鐘意咪唔好答羅傻仔 AN Fes*8j  
都話想知有冇d等別方法可以交 7DJEx~"!2-  
你唔知唔代表冇 oI{.{]  
你好擰醒牙 Q3 8+`EhLA  
傻仔
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-08-14
引用第15樓buylfo於2010-08-14 14:38發表的  : Zk=,`sBC  
我想問論壇有冇講明唔爬文唔比問野 5bLNQz\WJ  
你唔鐘意咪唔好答羅傻仔 ]I\GnDJ^  
都話想知有冇d等別方法可以交 4-y K!LR  
你唔知唔代表冇 G,)zn9X  
你好擰醒牙 [./FzlAs  
.......
<+k&8^:bi  
8ZY]-%  
噤開多個相同嘅post = 廢post h$02#(RHJ  
你5爬文 我冇嘢好講 Zonjk%tC  
e+係叫你開post 前爬爬文 7zG r+Px  
廢事等你ed人開埋哂e d 噤嘅廢post dVbFMQ&  
爬文姐 jri"#H  
5洗死ar~ O <Rh[Aqn  
傻仔
離線↗魔仔☆
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-08-14
引用第15樓buylfo於2010-08-14 14:38發表的  : V#ELn[k  
我想問論壇有冇講明唔爬文唔比問野 j-K[]$  
你唔鐘意咪唔好答羅傻仔 DzpWU8j  
都話想知有冇d等別方法可以交 bN_e~z  
你唔知唔代表冇 3'uXU<W!  
你好擰醒牙 TQ(q [:>  
.......
Q Gpj$ _b  
4FaO+Eo,8  
係就係冇話唔爬文唔比問野... 8w:ay,=  
但前提係您冇做好自己的本份 y[i}iT/~  
搜尋一下有關魔劍的問題有幾難? ?2"g*Bak  
A-r;5?S  
#2^0z`-\_z  
大佬啊... ('7?"npd  
家陣您係有求於人.. 4 ?BQ&d  
請您用D問人會用D咁的態度問人的咩? /H<{p$Wd  
您咁樣比人的印象好極有限... &0T.o,&y  
只會帶黎反效果... G `|7NL   
之前就係因為有個人搵唔到迪倫的分析POST.. ;}Jv4Z  
就開POST招人整個迪倫分析... ;l%xjMcU  
雖然問題係好正面..  GAfc9  
但佢的態度極之唔友善 N #v[YO`.  
反而用命令的口吻叫其他會員做分析 QuS=^,]  
uT]$R  
76T7<.S  
結果? \8#[AD*@s2  
條友比人插到連想上IBBS都唔得姐~_~ +\+j/sa  
您係咪要仲要用D咁的態度去問人野? rZ,qHM  
nO yG7:  
6Zpa[,gm  
如果係的... UZ/LR  
請您自重!!
離線buylfo
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-08-14
引用第17樓↗魔仔☆於2010-08-14 14:55發表的  :
係就係冇話唔爬文唔比問野... ~A/vP-  
但前提係您冇做好自己的本份 ty;a!yjC  
搜尋一下有關魔劍的問題有幾難? iMYJVB=  
.......
" u]X/ {L  
L.9@rwfI  
大佬呀 Zz|et206  
請睇清楚我的問題 0CeBU(U+|R  
問題係唔係我想攪事 1b7Q-elG  
我係只係唔知先問 BC%V<6JBu(  
你唔鐘意咪唔好答  #3C] "  
而家唔係我想TIU起罵戰
離線↗魔仔☆
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-08-15
引用第18樓buylfo於2010-08-14 23:51發表的  :
大佬呀 4X:S#z  
請睇清楚我的問題 l]__!X  
問題係唔係我想攪事 Jz6zJKcA  
.......
KMogwulG  
qK12:  
好... hy{1Ea/T  
我就同您講清楚 &Uu8wFbIJ  
}2~$"L,_  
睇到了吧? iF'qaqHWY4  
正常係冇可能交易到魔劍 1o%E(*M4I  
UbSAyf  
4vbtB2  
以前係有BUG可以交易魔劍 aX{i   
但一早修正左 Y5?OJO{h"  
Rt2<F-gY  
!,zRg5Wp4  
至於點交易 :FqHMN  
http://www.littlefighteronline.com/hk/products_tc.php?content=good_info&product_no=14 Q% LQP!Kg  
11.5有送過魔劍的序號 /yNLFL"  
1O@ D   
c#YW>(  
============= IFfB3{J  
您明白了嗎?? 1aBQ.-E-  
就係因您地班用唔知就問做藉口 W2W4 w  
搞到IBBS多左咁多冇意義的POST=[
快速回復
限100 字節

上一個 下一個