切換到寬版
  • 5486閱讀
  • 158回復

諗吾到咩標題,,UM,,叫做"有感而發的文章"啦 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2009-05-09
引用第39樓波仔xd於2009-05-09 03:09發表的  :
我諗你又未必完全岩得哂
.......

ok you win
用性格屈我機:(

算小弟無能,而且小弟又唔想爬文:(
證據?見到一場口戰就可以證明某某用屈機?
的確,人話你屈機你又可以話人吹水。
兩者都無證據,根本就係「累鬥累」。
做人都係腳踏實地好,無證據人地都可以話你吹水。

仲有,我無話將影好既相帖上黎-.-
帖上黎都係無可奈何,影相只係用黎對於呢種無賴:)

吾去爭取,,吾去試,,機會等於0

你終於明白呢個道理GJ
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2009-05-09
引用第40樓炎‧龍於2009-05-09 03:23發表的  :
你終於明白呢個道理GJ

我不嬲都係呢個道理- -汗

我幾時變左衣家先學識- -?

---------------------------------------

證據,,影左相,,吾貼上論壇

貼係邊到-______-|||

要輸左先利用影相,,係對付到無賴

但係你又估到無賴會係上IBBS?

若果無賴吾睇到衣個POST,,佢會知道自己冇面?

若果要係講大話黎係到發POST令人同情我既話

咁仲比佢更無賴囉,,當然你可以繼續話我無證據

我衣家淨係得個人證,,證據吾需要,,只要我吾係講大話

只要有讀者相信我便行,,那證據便不需要了
離線kkleong2005
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2009-05-09
如果用小丹5用戰術打屈狂龍狗...真係好難搞掂,硬用沖天連出,實5夠格,格檔力係夠ge,問題係起手,收手問題,5夠狂龍快,用異基本上係可以屈殘佢....你狂龍我咪音射,再5係用豹疾引佢....踢完頭兩下轉頭-.-跟住一下音射@@傷害成功,比彈出黎果兩粒波爆中ge話,衝埋去一下旋昇....搞掂 我玩peak的,叫沖天㊣羽
我就是我自己,不受別人的管制,這就是我.....
離線
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2009-05-09
其實狂龍斬都唔係咁勁姐
只係高攻同格招勁姐...
我打個d deep 個個都係狂龍->絕龍
不過 其中識玩既會用求敗..(唔知點解用得好岩位 格哂/破埋)
不過其實點解其他ser既人要睇唔起std?
雖然有技術既人唔多(因為少人玩)
最起碼std係冇咩呢種膠仔
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線墮落惡魔
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2009-05-09
咩人屈波仔你呀?
我屈番佢La =
離線塵夢
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2009-05-09
屈招就是王道吧= =
但是其實狂龍斬都唔係好強
好易就被人破了(eg:大風車,邪怒)
天生我來擋你路
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2009-05-09
引用樓主波仔xd於2009-05-08 23:46發表的 諗吾到咩標題,,UM,,叫做"有感而發的文章"啦 :
咁長吾知你地有冇心機睇-3- 算啦,,點都好
如果吾想睇咁長篇,,都睇最尾戈個總結,,真心說話黎

------------------------------------------------------------------
.......

咁你都開個Post,真係呃Post到你,呢D Post太多啦,開黎都無意思啦!

達爾狂龍點算屈而且比以前弱好多,我亦5會阻止對手狂出,先擋後出重招反擊未得,Deep同EX點屈,都5夠雷箭冰佬天魔屈。

我由4.0開始玩,玩到兒家都係玩幻音一角,如果講屈,幻音比以上任何一個都5會差得去邊,但偏偏個個對手5會覺得幻音太屈,
因為攻低,所以要狂屈好多下先贏對手,情況同天尊有D相似,講老實D,小丹係打贏Deep卓卓有餘,先擋狂龍碌去對手後面出真豹,
已經可重傷對手,重有沖天腿...,基本上我用幻音打Deep,越黎越覺得Deep比以前廢得多,相反幻音反而多番招幻鬼喚既高攻招做
主攻招式,再睇番Deep既新招,有邊招高攻過絕龍劍破嶽斬(5計奧義)?一招不如一招,開個重複又重複既Post講狂屈機既野,
不如講下VS時有乜心得去破招拆招。
[ tsunate在2009-05-09 09:54重新編輯此帖 ]
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2009-05-09
引用第46樓tsunate於2009-05-09 09:29發表的 :
咁你都開個Post,真係呃Post到你,呢D Post太多啦,開黎都無意思啦!
  達爾狂龍點算屈[表情]而且比以前弱好多[表情],我亦5會阻止對手狂出,先擋後出重招反擊未得,Deep同EX點屈,都5夠雷箭冰佬天魔屈。
.......

唔係個個人都檔得到狂龍
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2009-05-09
令我想起老連咁耐既一個POST

http://ibbs.hk/read.php?tid=11529
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2009-05-09
引用第4樓烽兒‧z於2009-05-08 23:58發表的  :
玩vs就算唔禁都唔會用狂龍,穿心,雙血等招式

我覺得用都唔係大問題
問題係點用先係問題ONLY
元聚
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2009-05-09
引用第43樓迪於2009-05-09 08:27發表的  :
其實狂龍斬都唔係咁勁姐
只係高攻同格招勁姐...
我打個d deep 個個都係狂龍->絕龍
不過 其中識玩既會用求敗..(唔知點解用得好岩位 格哂/破埋)
不過其實點解其他ser既人要睇唔起std?
.......

咁點為之勁=[
重有起手收手呢
範圍呢
無哂!!??
後擇性??
進攻防衛可取性??
靈活性??
距離??
突進性??
呢D唔係佢強處!!

重要只係其中一招ONLY
重有成個角色既整體比較
元聚
離線子衿
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2009-05-09
你還未接受到LFO無技術可言這個現實
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2009-05-09
引用第51樓子衿於2009-05-09 10:21發表的  :
你還未接受到LFO無技術可言這個現實

用上現實
難道你覺得其實係事實了??
元聚
離線爆炸王=0=
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2009-05-09
見過好多咁既屈狗
一入場隻邪鬼邪怒,邪怒邪怒邪怒
噢,屈死左:o
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2009-05-09
我覺得對戰常用既應稱為技巧而不是稱為技術
離線waynewong
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2009-05-09
一輸又話lag機
好憎呢D人囉
☢☣๖ ⊹⊱⋛⋋ۣۜ   ੴ㍿
離線合味絕狂
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2009-05-09
樓主  你係唔係好玩小丹-.- 係得  我十卜你=.=
離線kenkwok246
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2009-05-09
有時唔洗同d傻仔講咁多野既...你去bank都有隻小白la..十卜你!
http://xs.to/xs.php?h=xs538&d=09166&f=5__22320_vs__40845_ex338.png
離線623
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2009-05-09
《點解10.0既LFO,,同1.0既LFO有咁大分別,,》

A : 因為1.0少人物少招

---------------------------------------

退忍才能顥得您的寬宏  
離線ricky513
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2009-05-09
咁衰架,,你小丹都嬴佢,,勁
快速回復
限100 字節

上一個 下一個