切換到寬版
  • 1463閱讀
  • 12回復

龐士分析(冇圖) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線魔法王子

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-09-04
龐士: m2\[L/W]  
邪惡組織「血骷髏軍團」首領,性格陰險奸詐,為了達到目的,犧牲同伴的性命也沒所謂,創立組織的最大目的,就是要打開人界和魔界的通道,從而使魔族統治人界。 2[CHiB*>  
+[` )t/   
角色取得方法: 2@Zw#2|]  
產品包 對戰咭 Yahoo!game pM-mZ/?  
- - w&>*4=^ a  
#OwxxUeZ  
角色起初能力 4jw q $G  
_/NPXDL  
能力 能力值 每加1點的效果 A\})H  
HP 950 5 7?ILmYBw  
MP 720 5 0C4Os p  
SP 520 4 =>- W!Of  
STR 15 1.5 8I7JsCj  
DEF 10 1 +O4//FC-"  
AGI 14 1.4 zmhAeblA  
文字HP:一開始都幾多, 不過之後.............(無言) 2i$_ ,[fi  
文字MP:一開始不多, 我建意你+多d MP IqFmJs|C  
SP:我唔想再講= =(太少) i 2 ='>  
文字STR:攻擊力都幾高, 唔使著重+STR TPA*z9n+B  
文字DER:嘔血中(太少) [M2xF<r6t  
文字:AGI:平均啦~~~ ]zz%gZz  
閃電砲:消耗能力:150MP 學習點數:75 附加效果:電擊 ~cf)wrP  
由於MP少, 所以可以狂屈 K?u:-QX^  
屈機點數:●●●●●●●●●○ tN;^{O-(V  
出招方法:擋>/<攻 -XfG F<}r  
風捲殘雲:消耗能力:150MP 學習點數:100 附加效果:- F8xu&Vk0:  
d人認為呢招好廢, 其實可以同霸雷彈用 GA"vJFQ  
屈機點數:●●●●●●●○○○ 0v|qP  
出招方法:擋攻攻 v.53fx  
霸雷彈:消耗能力:400MP 學習點數:250 附加效果:電擊 ? CU;  
高攻的人最好用呢啦, 因為呢招2M攻, 我自己14000攻= = : cPV08i  
屈機點數:●●●●●●●●●● fS 3%  
出招方法:擋>/<跳 bD=R/yA  
無極地獄:消耗能力:250MP 學習點數:180 附加效果:焚燒  ;!j/t3#a  
好屈= = }_D{|! !!T  
屈機點數:●●●●●●●●●○ &MBm1T|Y  
出招方法:擋上跳
1條評分
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-09-04
嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩 RN$q,f[#  
你dd叫分析?好易咋bo~ Hp@cBj_@P2  
太少太少太少太少太少太少野啦 c^R "g)gr  
講1句野無無聊聊咁.就叫分析..
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-09-04
2蚊比多你啦=.= )O\l3h"  
下次有圖就最好啦
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-09-04
屈機點數= =你好喜歡屈嗎? S;BMM8U  
霸雷彈好多弱點的,亂出一定比人殺死
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-09-05
引用第1樓2006-09-04 22:22發表的“”: .\)p3pC)  
嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩 -Q!?=JNtQ  
你dd叫分析?好易咋bo~ Z8pZm`g)T  
太少太少太少太少太少太少野啦 *JaFt@ x  
講1句野無無聊聊咁.就叫分析..
t;[Q&Jl  
你想死ar\ /,
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-09-05
引用第3樓danielchanhk2006-09-04 23:26發表的“”: Jaf=qwZ/`  
屈機點數= =你好喜歡屈嗎? $Vm J[EF1  
霸雷彈好多弱點的,亂出一定比人殺死
!?)iP  
霸雷彈有1m~2m STR, 好good^^
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-09-05
引用第4樓炎帝~~~煉2006-09-05 13:59發表的“”:
你想死ar /,
Xq%!(YD|  
咁係ar ma~你呢個"分析"刀有2蚊??我覺得要-1 tim ar...你呢個''分析''比起官網o個個好少少炸!! ?|Mmz@  
仲有ar~又話無極好屈,咁d屈機指數應該滿ga la???
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-09-05
霸雷弾好廢- -功就係幾高,全TST最勁既龐士既霸雷弾功都唔夠亨利1技穿心高woo
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-09-05
引用第5樓炎帝~~~煉2006-09-05 14:01發表的“”:
霸雷彈有1m~2m STR, 好good^^
#Aa nv  
wbS ++cF<  
高攻有屁用,弱點多到死,你打唔中人都係無用 P/PS(`  
弱點足夠人地送想對你致命的一擊 VD3[ko  
}\*Sf[EMD  
引用第7樓黑人真2006-09-05 15:38發表的“”: GyPN)!X@.&  
霸雷弾好廢- -功就係幾高,全TST最勁既龐士既霸雷弾功都唔夠亨利1技穿心高woo
:A{-^qd(  
`A^} X  
霸雷攻擊力高過串心好多 GK d>AP_  
只係串心在任何情況唔會比人打爆罷了 6~/H#8Kdn  
P*T)/A%4  
仲你,你指最勁係高lv定係技術呀 ^c7L!F  
高lv唔代表勁呢
離線目狗
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-09-05
霸雷彈其實都幾屈 d?P aZz{4  
龐士連技能力又唔差
http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-7988.html
lfo交易帖
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-09-05
引用第2樓風神野郎2006-09-04 22:26發表的“”: 2yZ6:U~  
2蚊比多你啦=.= N9ufTlq s  
下次有圖就最好啦
?f`-&c;  
複製唔到圖= =
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-09-05
引用第6樓夜.神月2006-09-05 14:31發表的“”:
咁係ar ma~你呢個"分析"刀有2蚊??我覺得要-1 tim ar...你呢個''分析''比起官網o個個好少少炸!! gNd J=r4  
仲有ar~又話無極好屈,咁d屈機指數應該滿ga la???
YM|S<  
對牆屈好爽嫁, 唔係對牆屈=廢
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-09-05
我第一次整嫁, 唔好話我><
快速回復
限100 字節

上一個 下一個