切換到寬版
  • 1466閱讀
  • 12回復

龐士分析(冇圖) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線魔法王子

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-09-04
龐士: 8P5xRUkV  
邪惡組織「血骷髏軍團」首領,性格陰險奸詐,為了達到目的,犧牲同伴的性命也沒所謂,創立組織的最大目的,就是要打開人界和魔界的通道,從而使魔族統治人界。 ?ZTB u[  
27u$VHwb  
角色取得方法: `f6Qd2\  
產品包 對戰咭 Yahoo!game dE ^(KBF  
- - -z'@Mh|i6l  
vaTXu*   
角色起初能力 .P =!M  
Qf=%%5+?8  
能力 能力值 每加1點的效果 Wz=ZhE9g  
HP 950 5 >z[d ~  
MP 720 5 2GZUMXK  
SP 520 4 T,WWQm  
STR 15 1.5 ?W.Y x7c  
DEF 10 1 "T~Ps$  
AGI 14 1.4 r9b`3yr=  
文字HP:一開始都幾多, 不過之後.............(無言) K''b)v X4  
文字MP:一開始不多, 我建意你+多d MP azE>uEsE  
SP:我唔想再講= =(太少) fC~WuG 3  
文字STR:攻擊力都幾高, 唔使著重+STR uVp R^  
文字DER:嘔血中(太少) K =7 (=Y{  
文字:AGI:平均啦~~~ :Bn\1\  
閃電砲:消耗能力:150MP 學習點數:75 附加效果:電擊 >vP^l {SD  
由於MP少, 所以可以狂屈 ?hfos Bn&[  
屈機點數:●●●●●●●●●○ ceZt%3=5  
出招方法:擋>/<攻 3`, m=1[)  
風捲殘雲:消耗能力:150MP 學習點數:100 附加效果:- k{@z87+&  
d人認為呢招好廢, 其實可以同霸雷彈用 Ch7eUTq A@  
屈機點數:●●●●●●●○○○ JmY"Ja,&  
出招方法:擋攻攻 f kP WGd  
霸雷彈:消耗能力:400MP 學習點數:250 附加效果:電擊 [oKB1GkA  
高攻的人最好用呢啦, 因為呢招2M攻, 我自己14000攻= = tH W"eag  
屈機點數:●●●●●●●●●● 55,vmDd  
出招方法:擋>/<跳 QFX|ZsmK  
無極地獄:消耗能力:250MP 學習點數:180 附加效果:焚燒 rbP.N ?YU%  
好屈= = vo0[Z,aH5  
屈機點數:●●●●●●●●●○ ?d_<S0j-)  
出招方法:擋上跳
1條評分
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-09-04
嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩 ;{Ovqo|  
你dd叫分析?好易咋bo~ 9$)4C|  
太少太少太少太少太少太少野啦 7J 0!v q  
講1句野無無聊聊咁.就叫分析..
離線風神野郎

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-09-04
2蚊比多你啦=.= v,2{Vr  
下次有圖就最好啦
回歸IBBS..
人大了 . 成熟了 .
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-09-04
屈機點數= =你好喜歡屈嗎? yfaXScbE  
霸雷彈好多弱點的,亂出一定比人殺死
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-09-05
引用第1樓2006-09-04 22:22發表的“”:  LqU]&AAh  
嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩嘩 RdvJA:;q  
你dd叫分析?好易咋bo~ Zcdt\;HKr  
太少太少太少太少太少太少野啦 {mI95g&  
講1句野無無聊聊咁.就叫分析..
JLs7[W)O  
你想死ar\ /,
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-09-05
引用第3樓danielchanhk2006-09-04 23:26發表的“”: $|sRj!F  
屈機點數= =你好喜歡屈嗎? szWh#O5=  
霸雷彈好多弱點的,亂出一定比人殺死
*I> 1O*  
霸雷彈有1m~2m STR, 好good^^
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-09-05
引用第4樓炎帝~~~煉2006-09-05 13:59發表的“”:
你想死ar /,
%mh K1,  
咁係ar ma~你呢個"分析"刀有2蚊??我覺得要-1 tim ar...你呢個''分析''比起官網o個個好少少炸!! fWF\ V[  
仲有ar~又話無極好屈,咁d屈機指數應該滿ga la???
離線不二周助

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-09-05
霸雷弾好廢- -功就係幾高,全TST最勁既龐士既霸雷弾功都唔夠亨利1技穿心高woo
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-09-05
引用第5樓炎帝~~~煉2006-09-05 14:01發表的“”:
霸雷彈有1m~2m STR, 好good^^
fA2H8"r  
{&,a)h7&  
高攻有屁用,弱點多到死,你打唔中人都係無用 !7P 1%/  
弱點足夠人地送想對你致命的一擊 V[uB0#Lp  
%}x/ fq  
引用第7樓黑人真2006-09-05 15:38發表的“”:  r,!7TuBl  
霸雷弾好廢- -功就係幾高,全TST最勁既龐士既霸雷弾功都唔夠亨利1技穿心高woo
c+ Ejah+  
-Q<3Q_  
霸雷攻擊力高過串心好多 ]?/[& PP,  
只係串心在任何情況唔會比人打爆罷了 8L9xP'[^  
HBV~`0O$  
仲你,你指最勁係高lv定係技術呀 a UAPh  
高lv唔代表勁呢
離線目狗
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-09-05
霸雷彈其實都幾屈 /}]X3ng  
龐士連技能力又唔差
http://bbs.games-bbs.com/read-htm-tid-7988.html
lfo交易帖
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-09-05
引用第2樓風神野郎2006-09-04 22:26發表的“”: EXK~Zf|&Z  
2蚊比多你啦=.= dUk^DI,:l  
下次有圖就最好啦
@D[jUC$E  
複製唔到圖= =
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-09-05
引用第6樓夜.神月2006-09-05 14:31發表的“”:
咁係ar ma~你呢個"分析"刀有2蚊??我覺得要-1 tim ar...你呢個''分析''比起官網o個個好少少炸!! 4 (B{-cK  
仲有ar~又話無極好屈,咁d屈機指數應該滿ga la???
jFZJ #'CNS  
對牆屈好爽嫁, 唔係對牆屈=廢
離線魔法王子
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-09-05
我第一次整嫁, 唔好話我><
快速回復
限100 字節

上一個 下一個