切換到寬版
  • 1478閱讀
  • 17回復

[求助]悟地一問 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線阿chan

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2009-11-26
悟地有咩招要學??
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2009-11-26
真虎,超虎,真狂
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2009-11-26
我認為除左OE唔學其他最好都學...
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線klp203952
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2009-11-26
OE 唔好學 , 其他最好都學,,超虎,,真狂一定要學
http://v.youku.com/v_show/id_XMTM2NjMxMzgw.html
離線乂豪
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2009-11-27
真虎係一定要
離線ocean728
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2009-11-27
學OE先, R]4 h)"  
之後OE升到5,6lv果彈學音速刀, 3)hQT- )  
之後音速刀10lv就學虎翔, eQ<Vky^SJ  
虎翔10lv就學鬼車, s \0,@A   
鬼車7lv就學升鬼, O"J"H2}S  
升鬼6lv就學狂虎, M"yOWD~s~  
狂虎8lv就學真狂, o,{]<Sm  
真狂8lv就學超虎, m |Sf'5fK  
超虎10lv就學真虎, 0U?(EJ  
真虎就冇乜需要用, ywA7hm  
學唔學都得=]
離線阿chan
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2009-11-28
引用第5樓ocean728於2009-11-27 16:52發表的  : 3rX 40>Cs8  
學OE先, p!K^Q3kO  
之後OE升到5,6lv果彈學音速刀, B_>r|^Vh  
之後音速刀10lv就學虎翔, * bUOd'vh  
虎翔10lv就學鬼車, gy xC)br  
鬼車7lv就學升鬼, ua,!kyS  
.......
#44}Snz  
但係我唔係好鐘意學 oe wo [}dPn61  
我覺得oe 曬mp
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2009-12-02
其實我唔建議你玩悟地,因為改後被廢左一半武功,星奇小丹申武玄亨利會好好多,靈活得黎VS又勁 rU|?3x  
狂虎斬真狂虎翔先,易出升Lv快 L nyow}  
超虎過100Lv先學 Pk=0pHH8q  
真虎過140Lv學 h.kjJF  
音速刀必學VS有用 U5p3b;  
終極皇道必學VS超有用,因為可彌補悟地不足 p!DOc8a.\e  
<r m)c.  
異轉唔建議你學先,因為悟地異轉廢兼低攻 y{ 2\T  
虎煌霸虎門鬼車腿真虎捕影學先,算有一般攻,VS有用 @r(3   
虎牙截擊連招用,VS有用 w+a5/i@  
絕地音速刀有多餘點可以學,起手快但冇防低攻,Cut招用 z L9:e7o  
超虎斬攻一般,但起手慢又冇防,學左必後悔 .yD5>iBh  
絕地猛虎,學黎得過睇字,唯一格招力強勁 )a9C3-8Y'  
G++<r7;x  
鬼車腿昇空鬼車腿最後學啦,一轉VS時多多2招玩下
離線※牙速§
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2009-12-02
引用第7樓tsunate於2009-12-02 11:42發表的  : 5rmQ:8_5  
其實我唔建議你玩悟地,因為改後被廢左一半武功,星奇小丹申武玄亨利會好好多,靈活得黎VS又勁  {rn^  
狂虎斬真狂虎翔先,易出升Lv快 AGKT*l.-  
超虎過100Lv先學 <p-@XzyE  
真虎過140Lv學 bh#6yvpMR  
音速刀必學VS有用 db&!t!#,  
.......
pl$wy}W-  
http://ibbs.hk/read.php?tid=88032 f4&;l|R0a  
yYSoJqj Q  
佩服你強大的矛盾
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2009-12-02
引用第7樓tsunate於2009-12-02 11:42發表的  : %LD(S*>7  
其實我唔建議你玩悟地,因為改後被廢左一半武功,星奇小丹申武玄亨利會好好多,靈活得黎VS又勁 9c[bhGD?  
狂虎斬真狂虎翔先,易出升Lv快 53d`+an2  
超虎過100Lv先學 Cl3L)  
真虎過140Lv學 Br.UN~q  
音速刀必學VS有用 V<?0(esgR  
.......
|WSpWsr,  
升lv有邊個唔用真虎嫁,點會140Lv先學ar
離線靈鳥§月
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2009-12-02
引用第7樓tsunate於2009-12-02 11:42發表的  : ma!C:C9#J  
其實我唔建議你玩悟地,因為改後被廢左一半武功,星奇小丹申武玄亨利會好好多,靈活得黎VS又勁 B9$pG  
狂虎斬真狂虎翔先,易出升Lv快 [_(uz,'  
超虎過100Lv先學 H K J^6|'  
真虎過140Lv學 % 4t?X  
音速刀必學VS有用 N U+PG`Vb  
.......
}2:q#}"  
我記得有名新手有句名言:) \I^"^'CP  
如題,悟地更新後沒有某D新手所講到咁差(轉自某新手http://ibbs.hk/read.php?tid=88032)
[ 靈鳥§月在2009-12-03 17:33重新編輯此帖 ]
超平收woody1轉招同異信,
講明係超平收A_A
離線雷神

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-12-02
引用第10樓靈鳥§月於2009-12-02 21:04發表的  :
我記得有名新手有句名言: lUp%1x+  
如題,悟地更新後沒有某D新手所講到咁差(轉自某新手:http://ibbs.hk/read.php?tid=880320)
z4` :n.  
帖子ID非法! gB+CM? LKq  
好文章!
離線靈鳥§月
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-12-03
引用第11樓雷神於2009-12-02 21:20發表的  :
帖子ID非法! 7}~nQl2  
好文章!
gkq~0/  
sor... DYC2bs>  
copy錯...已改~
超平收woody1轉招同異信,
講明係超平收A_A
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-12-04
引用第7樓tsunate於2009-12-02 11:42發表的  : 2)n%rvCQ  
其實我唔建議你玩悟地,因為改後被廢左一半武功,星奇小丹申武玄亨利會好好多,靈活得黎VS又勁 Et}%sdS  
狂虎斬真狂虎翔先,易出升Lv快 CUjRz5L  
超虎過100Lv先學 4"{g{8  
真虎過140Lv學 //Xz  
音速刀必學VS有用 v]KPA.W  
.......
YY'[PXP$Y  
NA/Sv"7om  
3=UufI  
小丹改後,旋風,真旋同沖天都硬直了,點會靈活得黎VS又勁

離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-12-05
引用第13樓狂虎龍翼於2009-12-04 16:30發表的  :
小丹改後,旋風,真旋同沖天都硬直了,點會靈活得黎VS又勁
F1`mq2^@  
WFqOVI*l  
招快過以前好多,連招又勁,你唔識連招屈死對手,慢慢練下昇天腿啦 >S?7-2X  
旋風 攻高左,而且快又準 ~ r$I&8  
真旋 攻高左又快但直線左,不過以前呢招野都係屈機招,雖然慢,識玩呢招都夠車死人,但實比人小阿媽 1'B=JyR~K  
沖天 起手冇防但邊度硬直,踢得咁遠,個個都讚呢招改得最好,連招正,命中又易左,重有小丹係以斜方進行突擊,而且跑得快,長短火兼備,加上真豹夠殺食,VS秒人又唔屈機
離線jeffken3597
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-12-05
真虎 超虎 真狂 一定要學
終極
離線bliss〞曜
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2009-12-05
學哂佢喇就:o
離線真龍x倫x
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2009-12-05
學哂,唔好學oe,如果你好高lv咪學埋去.
快速回復
限100 字節

上一個 下一個