切換到寬版
  • 2413閱讀
  • 33回復

[自創小說]廢畫orz... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kim哥

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-12-08
— 本帖被 牙凌 執行鎖定操作(2008-02-18) —
因唔夠分睇post所以post上來想俾人加分 7UUu1"|a|  
本來見第二d人畫得咁靚唔硬 Dj3,SJ*x  
但冇所謂啦 Rk{vz|  
為左條女我要培養好作小說同畫畫[握拳] >xXq:4l>}  
9j5B(_J^  
我不說廢話了... \ )2'+R  
你鍾意俾分就俾 Ix0#eoj  
all都係隨便之作 Eks<O  
=!/T4Oo  
$MM[`^~  
N5tFEV'G  
\[/}Cy  
Yfy";C7X  
QHtN_Q_F  
uI3oPP> $  
fr8';Jm  
@[Wf!8_  
 vF'IK,  
~N )(|N   
$-(lp0\*  
8L`wib2  
YI]/gWeu  
x@x5|8:ga  
_Ecs{'k  
z*o2jz?t4  
Mv:\T%]  
`*i:z'  
T`c:16I  
SXV2Y-  
我死亡筆記用途=__= 2Ic)]6z R  
CYM>4C~>JW  
+u lxCm_lV  
T ^/\Rr  
f3<253 1/}  
vJ;0%;eu[!  
}hXmK.['  
khQ fLA  
D<[kbt 5^7  
D"{%[;J  
外加用途! zJOyr"B'8  
此筆記也可作電話簿! n+ s=u$%qn  
問別人電話同時 f^Q)lIv  
叫別人把自己的"名字"和電話寫上死亡筆記 B~ j3!?  
最爽的方法哦! !VHw*fL|r  
附圖: Bo0T}P~  
V]Uc@7S/  
.EjjCE/v-  
i\* b<V  
我沒學過畫=__= %V(U]sbV  
%B\VY+  
i3>_E <"9  
p1IN%*IV+o  
我沒學過畫=__=
[ 此貼被kim哥在2006-12-24 14:16重新編輯 ]
1條評分
dwchan 威望 +19 1 2016-02-03
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-12-08
呢幾幅野畫左幾耐?? hKe m s3  
申武玄個塊面好似大左d A|m0.'/   
幾好吧... ]oKHS$W9  
好過我d...=_=
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-12-08
引用第1樓~瘋人~2006-12-08 12:55發表的: Yb'%J@T}  
呢幾幅野畫左幾耐?? |gfG\fL3V  
申武玄個塊面好似大左d so@ijl4{ Z  
幾好吧... -hGLGF??  
好過我d...=_=
$8Gj9mw4e'  
眼仔問題 fD2 N}  
令到我畫的比例差左 Na+3aM%%  
而且解像度唔夠=_=
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-12-08
有張好像係邪鬼細個果x
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-12-08
引用第3樓火仔2006-12-08 12:58發表的: / LLo7"  
有張好像係邪鬼細個果x
"XU)(<p  
,9$|"e&  
不過我會多練習 <_SdW 5BF<  
要操番好
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-12-08
樓主應該在重d色的地方用力畫多d~
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-12-08
引用第5樓至尊2006-12-08 14:02發表的: ;b 'L2  
樓主應該在重d色的地方用力畫多d~
*56q4\1  
懶=.= Sd\oL*lN  
我用兩個字了解下幅畫 5-:H  
再用幾個字就搞掂=.= Q'aVdJN,  
快耶
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-12-08
引用第6樓kim哥2006-12-08 14:56發表的:
懶=.= B+2.:Zn6  
我用兩個字了解下幅畫 /Y [ b8f  
再用幾個字就搞掂=.= 5oo6d4[  
快耶
nQG<OVRClS  
咁你試下用多d時間去畫啦,實好好多
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-12-08
張張都唔錯...好個我好多...
.
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-12-08
100分黎計.....50分喇,,, +B4i,]lCx  
加油呀!! #/)U0 IR)  
畫死亡筆記個幾張光暗做得唔錯...但L人物比其他幾幅差d.... Cf@N>N#t)  
10幅LFO人物中得2-3幅比較好...其他可以再改善!!
[ 此貼被jj俠在2006-12-09 09:47重新編輯 ]
離線油俠
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-12-08
Kim哥你畫嫁?你真係好勁[真嫁].真想向你學下野. . .
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-12-08
引用第10樓油俠2006-12-08 19:56發表的: 'Ge8l%p  
Kim哥你畫嫁?你真係好勁[真嫁].真想向你學下野. . .
qG#ZYcVec  
=_=我冇上色播 \sS0@gnDI  
想當年張鋼鍊專輯畫真棒 D`)K3;h  
畫左我成3個鍾 )yS8(F0  
成張畫紙滿曬咁大=.= ](z*t+">  
大A4好多果隻 OOzXA%<%c  
其實畫呢d畫唔算好難 BK u< p<  
呢d畫只是一些速成畫 B%z+\<3^q  
當然, l2kUa'O-  
我認真上色會好很多 5PE}3he:  
可能你會問... iT</  
為什麼我扮曬野唔上色? RIFTF R  
其實係因為我好窮好窮 LPkl16yZ  
買左舊百幾蚊ge眼仔的已經冇左好幾星期ge錢 ,m5tO  
一盒水彩...素描筆咁貴...  Bm&6  
點買@@ M/YS%1  
素描筆一套已經幾十野 (.kzJ\x  
不過我岩岩映到手震... VhU,("&pm  
映到d畫岩曬曬比例 _BG7 JvI  
聽日先再post過 ~zQxfl/  
e家要同人玩視訊唔得閒=_= xU |8.,@  
閃人~~
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-12-08
加成5分=_= 5JS*6|IbD{  
我d畫唔係好靚炸播 DDZnNSo<JQ  
油仔都係得3分 }+K=>.  
估唔到咁多人回=__= k{cPiY^  
引用第7樓至尊2006-12-08 15:01發表的:
咁你試下用多d時間去畫啦,實好好多
dyB@qh~H  
喔=__= }|l7SFst  
學校d同學係咁催=_= %Hu.FS5'  
一星期要交成兩幅 \9]- (j6[H  
我又懶=__= imyfki $B  
而且最緊ge係... xxOhGA)  
我畫完過幾日見幅畫樣衰就送俾人肉碎紙機(我細佬=_=) V9wL3*  
有d圖中畫已是歷史... 877Kv);  
引用第9樓jj俠2006-12-08 16:46發表的: _!9I  f  
100分黎計.....50分喇,,, D0h6j0r 5  
加油呀!!
sk@aOv'*(  
俾d評語please=_= As j<u!L  
唔想俾就唔逼你
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-12-09
我今朝重映 6sT( t8[  
今次映得好d }$s QmR R  
同埋會大張d fr&p0)85>B  
令你地睇清d R#s_pW{op  
想我帖出來就多回覆吧=_=(勒索ingXDD)
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-12-09
引用第12樓kim哥2006-12-08 21:55發表的: O mph(  
加成5分=_= J!}R>mR  
我d畫唔係好靚炸播 ajX] ui  
油仔都係得3分 rw?wlBEG%  
估唔到咁多人回=__=
.......
8yM8O #S  
比左評語了...
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-12-09
引用第9樓jj俠2006-12-08 16:46發表的: T7N\b]?j@Y  
100分黎計.....50分喇,,, `R*!GHro  
加油呀!! jEK{47i v  
畫死亡筆記個幾張光暗做得唔錯...但L人物比其他幾幅差d.... id]}10  
10幅LFO人物中得2-3幅比較好...其他可以再改善!!
FV%|*JW[;N  
你是指頭果幅之類? Ld=6'C8ud  
嗯... (V"7H  
頭幾尾我是試畫only ^b*ub(5Ot  
後尾Q版果d我熟曬d形狀 am/D$ (l1  
e家隨手都畫到隻L仔 xFyBF[c  
夜神月就太樣 eGo$F2C6E  
所以少畫 4ZB]n,pfT  
到e家未識曬畫夜神月 NU[Wj uLG  
我呢輪冇乜心情畫:I >uE<-klv  
不過e家要動手XDD
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-12-09
版主們 dCzS f4:  
我加左幾幅播 u2*."W\  
點解重唔再加分?
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-12-10
我換左個好好ge上傳網 (dym*_J  
重映 &CfzhIi*!  
而且有新作 ?y^ ix+ M  
另外加 IOl0=+p  
點解重唔再加分=.=? \G6V-W  
重有 Ua+Us"M3}  
冇人回ge... p(A[ah_  
唉... E,[v%Xw   
可能我的畫太差了
離線溫蒂

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-12-10
死亡筆記用途是唔是離題呢? 5WI0[7  
?<soX8_1  
p.s:畫得唔借,++油!
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-12-10
引用第18樓溫蒂2006-12-10 18:48發表的: s?&UFyYb,  
死亡筆記用途是唔是離題呢?
p.s:畫得唔借,++油!
)eBCO~HS  
是另加又何關係呢? Yk5Cyq  
何況lfo畫估左大多數 " R-Pe\W  
不過... 2}.EFQp+  
點解咁少人回=.= ]ov"&,J  
搞錯