切換到寬版
  • 2463閱讀
  • 33回復

[自創小說]廢畫orz... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kim哥

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-12-08
— 本帖被 牙凌 執行鎖定操作(2008-02-18) —
因唔夠分睇post所以post上來想俾人加分 on5\rY<I:@  
本來見第二d人畫得咁靚唔硬 t@+e#3P!  
但冇所謂啦 Ik A~+6UY  
為左條女我要培養好作小說同畫畫[握拳] t%k`)p7O  
87)/dHc  
我不說廢話了... J_|%8N{[x  
你鍾意俾分就俾 )?l7I *  
all都係隨便之作 ~-%z:Re'_  
e85E+S%  
:iQJ9Hdz  
[x`),3qD  
M-+!z5 q~d  
~qTC hCXP  
qkC{IBN92  
jSdC1,wR  
`m"K_\w=/  
@cx#'  
 3(*vZ  
p-!/p#  
rCA0c8  
<5h}\5#<j  
q!h'rX=_-  
u2I@ fH/  
 7(o:J  
1n.F`%YG  
sYk#XNH  
 2q9$5   
$}0\sj%  
]\ZmK0q<:  
我死亡筆記用途=__= 5pff}Ru`  
#B_H/9f(  
z\WyL;  
85A7YraL  
!rZZ/M"i  
9R[P pE''  
? Z2`f6;W4  
$ B]_^  
R|*Eg,1g -  
_.m|Ml,`{  
外加用途! Juk'eH2^s  
此筆記也可作電話簿! 1V,DcolRY  
問別人電話同時 9!dG Xq  
叫別人把自己的"名字"和電話寫上死亡筆記 'XOWSx;Y  
最爽的方法哦! *3fhVl=8^*  
附圖: ahN8IV=+Gm  
[z'jL'\4  
"=2'Oqp1  
AO(z l*4  
我沒學過畫=__= 5YgT*}L+,  
Jpn= ^f[rm  
+iNp8  
^SIA%S3  
我沒學過畫=__=
[ 此貼被kim哥在2006-12-24 14:16重新編輯 ]
1條評分
dwchan 威望 +19 1 2016-02-03
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-12-08
呢幾幅野畫左幾耐?? Ydyz-  
申武玄個塊面好似大左d |<uBJ-5  
幾好吧... {e0(M*u  
好過我d...=_=
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-12-08
引用第1樓~瘋人~2006-12-08 12:55發表的: jHObWUX  
呢幾幅野畫左幾耐?? "W_E!FP]r  
申武玄個塊面好似大左d dP#7ev]'  
幾好吧... ,mz7!c9H^a  
好過我d...=_=
`>RM:!m6=$  
眼仔問題 `m$,8f%j6_  
令到我畫的比例差左 ` M-  
而且解像度唔夠=_=
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-12-08
有張好像係邪鬼細個果x
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-12-08
引用第3樓火仔2006-12-08 12:58發表的: O:dUzZR['  
有張好像係邪鬼細個果x
;!m_RQPFF  
XK(aH~7xme  
不過我會多練習 b_@bS<wsF}  
要操番好
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-12-08
樓主應該在重d色的地方用力畫多d~
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-12-08
引用第5樓至尊2006-12-08 14:02發表的: C.{z+  
樓主應該在重d色的地方用力畫多d~
=tfS@o/n  
懶=.= /;r k -I  
我用兩個字了解下幅畫 >*[Bq;  
再用幾個字就搞掂=.= 8 @4)p.{5I  
快耶
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-12-08
引用第6樓kim哥2006-12-08 14:56發表的:
懶=.= ^q0Ox&X  
我用兩個字了解下幅畫 3G7Qo  
再用幾個字就搞掂=.= J `8bh~7  
快耶
T 6g(,xPcL  
咁你試下用多d時間去畫啦,實好好多
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-12-08
張張都唔錯...好個我好多...
.
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-12-08
100分黎計.....50分喇,,, Y!C=0&p  
加油呀!! T.vkGB=QZ%  
畫死亡筆記個幾張光暗做得唔錯...但L人物比其他幾幅差d.... GVT+c@Gx  
10幅LFO人物中得2-3幅比較好...其他可以再改善!!
[ 此貼被jj俠在2006-12-09 09:47重新編輯 ]
離線油俠
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-12-08
Kim哥你畫嫁?你真係好勁[真嫁].真想向你學下野. . .
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-12-08
引用第10樓油俠2006-12-08 19:56發表的: _idTsd:\  
Kim哥你畫嫁?你真係好勁[真嫁].真想向你學下野. . .
6T>e~<^  
=_=我冇上色播 a=*&OW  
想當年張鋼鍊專輯畫真棒 5\Sm^t|Tx  
畫左我成3個鍾 F.i%o2P3  
成張畫紙滿曬咁大=.= OM,-:H,  
大A4好多果隻 yD|H e*$S  
其實畫呢d畫唔算好難 W$=MuF7R  
呢d畫只是一些速成畫 )N!-g47o%#  
當然, d6ZJh xJ  
我認真上色會好很多 <4Z;a2l}U  
可能你會問... $y~!eP Kh  
為什麼我扮曬野唔上色? cTf/B=yMi  
其實係因為我好窮好窮 sV{M#UF2  
買左舊百幾蚊ge眼仔的已經冇左好幾星期ge錢 `4E6&&E+S  
一盒水彩...素描筆咁貴... bM`7>3 d7E  
點買@@ QF  2Eg  
素描筆一套已經幾十野 C"w>U   
不過我岩岩映到手震... `* !t<?$i  
映到d畫岩曬曬比例 G&FA~c  
聽日先再post過 :Z0m "  
e家要同人玩視訊唔得閒=_= 'LY.7cW  
閃人~~
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-12-08
加成5分=_= ?2D1gjr  
我d畫唔係好靚炸播 9|19ia@[\  
油仔都係得3分 SM3Q29XIw  
估唔到咁多人回=__= [UqJ3@>  
引用第7樓至尊2006-12-08 15:01發表的:
咁你試下用多d時間去畫啦,實好好多
g]B! 29M  
喔=__= *_Y{wNF *  
學校d同學係咁催=_= >l|ao&z>bm  
一星期要交成兩幅 wvH=4TT=w"  
我又懶=__= ~";GH20  
而且最緊ge係... MXy~kb&  
我畫完過幾日見幅畫樣衰就送俾人肉碎紙機(我細佬=_=) @=@7U u-  
有d圖中畫已是歷史... fB~BVYi  
引用第9樓jj俠2006-12-08 16:46發表的: r`? bYoz  
100分黎計.....50分喇,,, U Ke!zI  
加油呀!!
s zgq7  
俾d評語please=_= |3tq.JU  
唔想俾就唔逼你
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-12-09
我今朝重映 *{}Y :  
今次映得好d R?,Oh*  
同埋會大張d IF"-{@  
令你地睇清d /eZ UAxq  
想我帖出來就多回覆吧=_=(勒索ingXDD)
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-12-09
引用第12樓kim哥2006-12-08 21:55發表的: x4r=ENO)q  
加成5分=_= f&z@J,_=  
我d畫唔係好靚炸播 yu<'-)T.?  
油仔都係得3分 \w yn  
估唔到咁多人回=__=
.......
;q8tOvQ  
比左評語了...
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-12-09
引用第9樓jj俠2006-12-08 16:46發表的: oX2J2O  
100分黎計.....50分喇,,, k Xs&k8  
加油呀!! 3\= iB&Gf|  
畫死亡筆記個幾張光暗做得唔錯...但L人物比其他幾幅差d.... )2U#<v^  
10幅LFO人物中得2-3幅比較好...其他可以再改善!!
liYR8D |  
你是指頭果幅之類? 1pUIZ$@?`  
嗯... :%#(<@{  
頭幾尾我是試畫only \F|L y >g  
後尾Q版果d我熟曬d形狀 }]qx "  
e家隨手都畫到隻L仔 pB3dx#l  
夜神月就太樣 /1Xji 0LK  
所以少畫 \"E-z.wW=  
到e家未識曬畫夜神月 ?\HXYCi0r  
我呢輪冇乜心情畫:I  2Z ? N  
不過e家要動手XDD
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-12-09
版主們 pg}9baW?  
我加左幾幅播 =R M=@X  
點解重唔再加分?
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-12-10
我換左個好好ge上傳網 t^h {D   
重映 *D: wwJ  
而且有新作 & j@i>(7  
另外加 tHhA _  
點解重唔再加分=.=? su~_l[6  
重有 U>^u!1X  
冇人回ge... .P[ %t=W  
唉... ;>o}/h  
可能我的畫太差了
離線溫蒂

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-12-10
死亡筆記用途是唔是離題呢? %J\1W"I?  
~:."BA  
p.s:畫得唔借,++油!
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-12-10
引用第18樓溫蒂2006-12-10 18:48發表的: >:5/V0;,  
死亡筆記用途是唔是離題呢?
p.s:畫得唔借,++油!
vBQ| h  
是另加又何關係呢? v]gJ 7x  
何況lfo畫估左大多數 gPY2Bnw;l  
不過... H-?SlVsf  
點解咁少人回=.= 6Km@A M]  
搞錯