切換到寬版
  • 2387閱讀
  • 33回復

[自創小說]廢畫orz... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kim哥

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-12-08
— 本帖被 牙凌 執行鎖定操作(2008-02-18) —
因唔夠分睇post所以post上來想俾人加分 Y]B2-wt-  
本來見第二d人畫得咁靚唔硬 Ct$e`H!;  
但冇所謂啦 QOy+T6en  
為左條女我要培養好作小說同畫畫[握拳] e u^z&R!um  
y5|`B(  
我不說廢話了... ~iEH?J%i1r  
你鍾意俾分就俾 $ LFzpg  
all都係隨便之作 j9x}D;? n  
5c3 )p^ ]g  
HWVWl~FA  
n8iejdA'  
Kn=P~,FaG3  
@e$z Ej5  
2[ qO;js  
:HMnU37m W  
l_>^LFOA  
uDQ d48>  
uJF,:}qA  
3MNo&0M9  
6yv*AmFh  
t9Pu:B6  
gqyQ Zew  
iNd 8M V  
}y x'U 3  
]{.rx),  
|v[{k>7f  
q`"gT;3S  
Ol{)U;, `  
F2!_Z=  
我死亡筆記用途=__= ?9 :{p  
\96?OC dr  
\iSa xwU_  
M=`F $  
/DQoM@X  
qyp"q{k0  
T$0//7$')  
bkLm]n3  
fC&Egy  
{-7];e  
外加用途! Q$iv27  
此筆記也可作電話簿! B~jl1g|  
問別人電話同時 l?pZdAE  
叫別人把自己的"名字"和電話寫上死亡筆記 m` I6gnLj  
最爽的方法哦! z<sf}6q  
附圖: 2Z\6xb|u  
Y>R|Uf.o z  
}yK_2zak5i  
"_}Hzpy5k  
我沒學過畫=__= Z[ZqQ` 7N  
!@W1d|{lu  
]wER&/v"  
kNd[M =%  
我沒學過畫=__=
[ 此貼被kim哥在2006-12-24 14:16重新編輯 ]
1條評分
dwchan 威望 +19 1 2016-02-03
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-12-08
呢幾幅野畫左幾耐?? /V$ [M  
申武玄個塊面好似大左d fS w00F{T  
幾好吧... ?h<I:[oZ  
好過我d...=_=
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-12-08
引用第1樓~瘋人~2006-12-08 12:55發表的: X%h1r`h&  
呢幾幅野畫左幾耐?? M9 fAv  
申武玄個塊面好似大左d BYqDC<Fq  
幾好吧... &g\D-At  
好過我d...=_=
iKv{)5  
眼仔問題 >C*q  
令到我畫的比例差左 0>)(' Kv  
而且解像度唔夠=_=
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-12-08
有張好像係邪鬼細個果x
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-12-08
引用第3樓火仔2006-12-08 12:58發表的: KA0Ui,q3  
有張好像係邪鬼細個果x
:5L9tNr{_  
NJ/6_e  
不過我會多練習 OHdC t  
要操番好
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-12-08
樓主應該在重d色的地方用力畫多d~
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-12-08
引用第5樓至尊2006-12-08 14:02發表的: _Y4%Fv>@  
樓主應該在重d色的地方用力畫多d~
Vahfz8~w/  
懶=.= qgbp-A!2zF  
我用兩個字了解下幅畫 6J9^:gXW~  
再用幾個字就搞掂=.= $vnshU8/v  
快耶
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-12-08
引用第6樓kim哥2006-12-08 14:56發表的:
懶=.= {s&6C-  
我用兩個字了解下幅畫 bx`s;r=  
再用幾個字就搞掂=.= tn&~~G~#  
快耶
 3=@94i  
咁你試下用多d時間去畫啦,實好好多
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-12-08
張張都唔錯...好個我好多...
.
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-12-08
100分黎計.....50分喇,,, f}Mx\dc  
加油呀!! 7< ;87t]]  
畫死亡筆記個幾張光暗做得唔錯...但L人物比其他幾幅差d.... < RH2G   
10幅LFO人物中得2-3幅比較好...其他可以再改善!!
[ 此貼被jj俠在2006-12-09 09:47重新編輯 ]
離線油俠
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-12-08
Kim哥你畫嫁?你真係好勁[真嫁].真想向你學下野. . .
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-12-08
引用第10樓油俠2006-12-08 19:56發表的: 0G@sj7)]  
Kim哥你畫嫁?你真係好勁[真嫁].真想向你學下野. . .
l Q/u#c$n  
=_=我冇上色播 )"SP >2}  
想當年張鋼鍊專輯畫真棒 _4H 9rPhf  
畫左我成3個鍾 <Sw>5M!j  
成張畫紙滿曬咁大=.= rq=D[vX\N(  
大A4好多果隻 &,~0*&r0  
其實畫呢d畫唔算好難 ~m4{GzB  
呢d畫只是一些速成畫 ^=kUNyY  
當然, 2 VgFP3  
我認真上色會好很多 ]7W !  
可能你會問... cbsU!8  
為什麼我扮曬野唔上色? yKSvg5lLy  
其實係因為我好窮好窮 'Bul_D4B  
買左舊百幾蚊ge眼仔的已經冇左好幾星期ge錢 Dxj&9Ra  
一盒水彩...素描筆咁貴... ]!l]^/ .  
點買@@ 9&(d2  
素描筆一套已經幾十野 H$GJpXIb  
不過我岩岩映到手震... %-u Ra\  
映到d畫岩曬曬比例 p) #7K  
聽日先再post過 lI#Ap2@  
e家要同人玩視訊唔得閒=_= iBlZw%zKP  
閃人~~
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-12-08
加成5分=_= ?"23XKe  
我d畫唔係好靚炸播 <~wr;"S  
油仔都係得3分 ,LD[R1TU8  
估唔到咁多人回=__= 3 *0/<1f1!  
引用第7樓至尊2006-12-08 15:01發表的:
咁你試下用多d時間去畫啦,實好好多
c& &^D o  
喔=__= sw:o3cC]  
學校d同學係咁催=_= WKjE^u  
一星期要交成兩幅 ji'NR  
我又懶=__= $_bhZnYp7  
而且最緊ge係... CJ'pZ]\G  
我畫完過幾日見幅畫樣衰就送俾人肉碎紙機(我細佬=_=) i6)7)^nG  
有d圖中畫已是歷史... 6Ja } N  
引用第9樓jj俠2006-12-08 16:46發表的: tXZE@JyuC  
100分黎計.....50分喇,,, G.ag$KF  
加油呀!!
}V@ * :3w8  
俾d評語please=_= A}./ ;[  
唔想俾就唔逼你
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-12-09
我今朝重映 d#Hl3]wT  
今次映得好d m6'VM W  
同埋會大張d nDiy[Y-4Wp  
令你地睇清d ! };OL Q  
想我帖出來就多回覆吧=_=(勒索ingXDD)
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-12-09
引用第12樓kim哥2006-12-08 21:55發表的: tWT ,U[  
加成5分=_= 4Z'/dI`  
我d畫唔係好靚炸播 !c 3c%=W  
油仔都係得3分 U,;a+z4\  
估唔到咁多人回=__=
.......
wW. V>$q  
比左評語了...
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-12-09
引用第9樓jj俠2006-12-08 16:46發表的: Q sXy(w#F  
100分黎計.....50分喇,,, eNQQ`ll@m  
加油呀!! j=q*b Qr  
畫死亡筆記個幾張光暗做得唔錯...但L人物比其他幾幅差d.... sf7~hN*  
10幅LFO人物中得2-3幅比較好...其他可以再改善!!
l0 Eh?  
你是指頭果幅之類? 4lVvs(W?  
嗯... xE.yh#?.k  
頭幾尾我是試畫only <6!;mb ;cX  
後尾Q版果d我熟曬d形狀 ?QJS6i'k  
e家隨手都畫到隻L仔 [Yi;k,F:  
夜神月就太樣 }|KNw*h $  
所以少畫 > +/2g  
到e家未識曬畫夜神月 WLO4P  
我呢輪冇乜心情畫:I e$vvmbK.  
不過e家要動手XDD
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-12-09
版主們 (=jztIZ C  
我加左幾幅播 ep,"@,,  
點解重唔再加分?
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-12-10
我換左個好好ge上傳網 'joc8o sS  
重映 ji&%'h  
而且有新作 KUE}^/%z  
另外加 G/)]aGr  
點解重唔再加分=.=? lihV! 1  
重有 X2 PyFe  
冇人回ge... Gg,&~ jHib  
唉... gP 13n!7  
可能我的畫太差了
離線溫蒂

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-12-10
死亡筆記用途是唔是離題呢? m"|AD/2;(  
@p\te7(P%  
p.s:畫得唔借,++油!
離線kim哥
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-12-10
引用第18樓溫蒂2006-12-10 18:48發表的: ,UA-Pq3 }  
死亡筆記用途是唔是離題呢?
p.s:畫得唔借,++油!
v K7J;U+cJ  
是另加又何關係呢? ?AlTQL~c  
何況lfo畫估左大多數 a{y"vVQOF  
不過... 0{k*SCN#  
點解咁少人回=.= qJZ:\u8oO  
搞錯