切換到寬版
  • 6133閱讀
  • 81回復

不安..LFO有懷疑三合會成員 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-07-09
引用第33樓dwchan於2011-07-09 17:18發表的  :
不論理由是甚麼,我只覺得某人無事在談吐間意圖拿三合會來壓人的舉動是絕不可取的
上次動漫節有種上台已經令本人敬佩/驚訝萬分

今年唔買野都要去看看托比啦=]
佢年年都帶比我地歡樂=]
唔比個服字佢真係唔得 =]
托比好野 =]
離線ivanmowo
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-07-09
系lro!成班傻仔!
1條評分
離線ivanmowo
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-07-09
老新都打錯!仲話系三合會?叫佢食焦啦
1條評分
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-07-09
引用第39樓kcy777於2011-07-09 18:57發表的  :
拍佢片笑下都好

見到佢個樣都笑唔出
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-07-09
引用第23樓mom於2011-07-09 13:57發表的  :
無事嗎^^=[
一方面我參加拳皇為的是去測試自己實力強度 同埋可以同其他玩家可以正面去交流lfovs既心得/交流打法等等 呢d先係叫遊戲樂趣
.......

可惜我只看到樓主對你不懷好感
------------------------------------------------------
你話去打拳皇練技術?乜技術?
屈餐懞炸?
禁招表又係膠既
個人覺得反而平衡潮前既VS都可以叫下樂趣
但係呢,而家VS 似乜
開POST 問LFO VS有咩禁招 等比人插
離線mom
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-07-09
引用第44樓freeze3704於2011-07-09 21:44發表的  :
可惜我只看到樓主對你不懷好感
------------------------------------------------------
.......

係咁有技術的定義是什麼? 小弟只會用幻音同風女 請指教...
這就是所謂的規矩
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-07-10
引用第45樓mom於2011-07-09 22:49發表的  :
係咁有技術的定義是什麼? 小弟只會用幻音同風女 請指教...

廢都算,仲要每屆去到又唔係羸,係為左每次爭取機會俾人恥笑
定係你覺得自己個名越臭,就顯得自己越威?你拳皇既表現人地真係得啖笑...

p.s.絕對唔係人生攻擊,只係以事論事,講出重點,tks
離線oreokong
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-07-10
引用第45樓mom於2011-07-09 22:49發表的  :

有愛提示 今次拳王用官方ac冇得用神點幻音  建議用風女^^
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-07-10
唔知周圍d人物係5係同1部腦開,點會咁多人玩!?
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線伯樂
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-07-10
引用樓主boc.4於2011-07-09 12:59發表的 不安..LFO有懷疑三合會成員 :

.......

咦!呢個咪托比
lfo幾時多左咁多人@@"N個月冇玩了
離線mom
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-07-10
— (暴走疾風) 不要挑釁 (2011-07-10 14:00) —
引用第46樓飛煞於2011-07-10 02:07發表的  :
廢都算,仲要每屆去到又唔係羸,係為左每次爭取機會俾人恥笑
定係你覺得自己個名越臭,就顯得自己越威?你拳皇既表現人地真係得啖笑...
p.s.絕對唔係人生攻擊,只係以事論事,講出重點,tks

我參加拳皇唔係為羸係為乜?你唔好扮到好似好熟我咁 有本事就拳皇同我打 講我廢 你好勁?

【你拳皇既表現人地真係得啖笑...】
即使係又點 我能憑自己實力打入4強也是我自己之前有所練習   同你講 我係動漫比賽前4個月就開始練幻音 1個星期都練5日
而我被打敗原因係因為我計少佐機c會同我對賽 以幻音本身係物理攻擊為主既我好難應付1個屈地雷屈原子既人物  呢個我自問我輸得心服口服 係我戰術出錯

而你?  你到底有冇真係企出黎 同人打 打羸個比賽 去話比人知 你有資格去評論我

你咁有本事 就去參加比賽  廢既定義我自己唔太清楚

但你堅持話我幻音技術上係廢既  無問題 你去參加拳王 打羸比我睇

引用第47樓oreokong於2011-07-10 02:09發表的  :

有愛提示 今次拳王用官方ac冇得用神點幻音  建議用風女^^

似乎你無去到2010年既lfo動漫拳王睇比賽

當時我都只係用官方提供既幻音 連打打羸7個 最後被斬打敗    

一知半解就咪出聲  

ps:我用風尊就無意思   我想憑自己實力用幻音再次挑戰
這就是所謂的規矩
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-07-10
引用第50樓mom於2011-07-10 13:34發表的  :
.......

hi,送終魔異轉同蚩尤異轉戈屆我入到半準決賽(上台上打戈隻)
戈次真係冇機會同你打tim,可能你仲苦練緊??
另外,唔好講笑啦,真係熟你都死,只係人人眼見你用來用去都係戈幾隻
每年人地都係食住花生睇你打,你唔係唔知下話?
你未答我wo,係咪人地越笑你,你就越開心越要企出來扮曬野咁?
講真,"托比"呢個名,LFO屆邊個唔識丫,問題係識你d咩先係重點...唔通因為你勁而賞識你?

p.s.榮幸來嫁xD
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-07-10
引用第51樓飛煞於2011-07-10 16:50發表的  :
hi,送終魔異轉同蚩尤異轉戈屆我入到半準決賽(上台上打戈隻)
另外,唔好講笑啦,真係熟你都死,只係人人眼見你用來用去都係戈幾隻
.......

a_a 個屆我又係打到上台喎
冰の血繼限界!

離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-07-10
引用第52樓a1994109於2011-07-10 17:11發表的  :

我用邪鬼,羸左金仔輸俾一個邪鬼
如果唔係就有機會挑戈個地藏十兵衛...
戈屆季軍係冇獎,so sad...
離線mom
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-07-10
引用第52樓a1994109於2011-07-10 17:11發表的  :

@@: 你個時用邊隻

引用第51樓飛煞於2011-07-10 16:50發表的  :

.......

我用邊隻人唔到你去話事  參加比賽用邊隻人係我自己決定 唔係你幫我決定

我鐘意玩邊隻人 係我自己決定 唔係你幫我決定

個帳戶係我既 我想玩咩人都係我自己決定

以前既事過去     我自己唔會食古不化  

今屆第8屆拳王 我不但要入4強 我要爭取第1  我唔知道我現在水平可以去到邊

但你認為你有機會打羸我 無問題 你無謂講太多廢話 你就參加比賽

如果到時[ 如果 ] 我拎佐第1名    我睇死你會話我屈返黎

勁?  

就算你勁又點  現時係我心目中 你個格真係好唔掂
這就是所謂的規矩
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-07-10
引用第53樓飛煞於2011-07-10 17:25發表的  :
我用邪鬼,羸左金仔輸俾一個邪鬼
如果唔係就有機會挑戈個地藏十兵衛...
戈屆季軍係冇獎,so sad...

我唔好彩:( 一上到去就要打地十:(

完全唔識打 我用迪倫:(
冰の血繼限界!

離線mom
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-07-10
引用第55樓a1994109於2011-07-10 17:33發表的  :
我唔好彩:( 一上到去就要打地十:(
完全唔識打 我用迪倫:(

被axel打敗也不要感到有錯敗感 始終佢太強T_T
這就是所謂的規矩
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-07-10
引用第54樓mom於2011-07-10 17:28發表的  :
我用邊隻人唔到你去話事  參加比賽用邊隻人係我自己決定 唔係你幫我決定
我鐘意玩邊隻人 係我自己決定 唔係你幫我決定
.......

乜人地既感受要你理嫁咩@@
加油拎第一喇你...你覺得我有冇心話你都好
你羸左第一就真係囉返個彩喇,到時唔會俾人串先啦岩唔岩先
事關要羸你就要等下屆
[ 飛煞在2011-07-10 18:00重新編輯此帖 ]
離線mom
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-07-10
引用第57樓飛煞於2011-07-10 17:44發表的  :
乜人地既感受要你理嫁咩@@
加油拎第一喇你...你覺得我有冇心話你都好
你羸左第一就真係囉返個彩喇,到時唔會俾人串先啦岩唔岩先
事關要羸你就要等下屆

都係個句 我朋友見我比人串佢地會點我唔知 當日佢地純粹陪我去玩信長  

我去比賽為係拎好成積同埋同玩家交流

我要羸我不會等 而係我去把握 我都唔會等

我唔會等時間
這就是所謂的規矩
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-07-10
引用第50樓mom於2011-07-10 13:34發表的  :
.......

你上次有入4強咩=,=
需要我唔肯定~但如果係托比既話

上次係09動漫~我拎冠軍個時~我記得你無入4強-,-
如果係第7屆既話~你第一場就輸左比我=,=
唔知有無搞錯人~只是問一下
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
快速回復
限100 字節

上一個 下一個