切換到寬版
  • 6918閱讀
  • 98回復

[推薦]死亡榙唔洗用異都勉強打爆既組合 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a10fc98

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-02-18
-.t/c }a#  
近攻:奧龍 R^k)^!/$f  
遠攻:邪鬼 )Rc  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! }BN!Xa  
H_vGa!_  
防     .9VhDrCK  
前防:龐士 \ Dccf_(Pb  
後防:約翰 kA4bv}  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界! w0&|8y  
(U([T-H  
附助 opfg %*  
中附助:撤卡 8z)J rO}  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! (;cKv  
k<A|+![  
加血 9][A1 +"  
前加血:米兒   1TlMB  
後加血:約翰 vn1*D-?  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   ,u S)N6'b6  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血! 3DOc,}nI~@  
MmH(dp+  
總括說,陣容係 -7u_\XFk  
前3後3中1 lXip%6c7  
siz:YRur  
分折: Z)!#+m83>-  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。 m2v'zJd}g  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, &I7T ?  
米兒就用+hp! CZ.HQc  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp! =VGRM#+D  
打到去29floor以上,就: seiE2F[  
# B@*-  
\me-#: Gu  
近攻:奧龍 4\y>pXML-U  
遠攻:龐士and撤卡 4?Qc&e{5  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! >x8~?)7z  
] 69z-;  
加血     N >k,"=N /  
後加血:約翰 /_i]bM7W  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! (``|5;T\  
[='<K  
到了35floor,d怪勁番d! X;d 1@ G  
就: 0RP{_1k  
uZ+vYF^  
b ix}#M  
近攻:奧龍 Rip[  
遠攻:邪鬼 T^H`$;\  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! :JCe,1!3@  
Gt;U9k|i  
J>^KQ  
後防:約翰 :2-!bLo} &  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! /igbn  
uEdeA'*^  
附助 &I?d(Z=:\  
中附助:撤卡 * NdL4c~  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! 7r$'2">K(  
7-[^0qS  
加血   "U iv[8B  
後加血:約翰 6" |+\  
釋:米米也存mp!    ui1h M  
Hb@P Qcj  
打boss: _rfGn,@BH  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來! mW_ N-z  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! IW- BY =C  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... N.|uPq$R  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔!
離線。825。
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-02-18
開多個話合戰組合 呀笨
假膠 :(
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-02-18
引用第1樓。825。於2010-02-18 19:39發表的  : V$';B=M  
開多個話合戰組合 呀笨
;+-Dg3  
e個係有經驗,個個冇!
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-02-18
我快要笑翻了
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-02-18
YO... oF_ '<\ly=  
我每個都黎深入研究研究
F`CDv5  
m@"p#pt(_  
d(^3S>V|q  
近攻:奧龍  zz #IY'dwT  
遠攻:邪鬼 ,.AXQ#~&`  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! 
   ik5"9b-\<  
奧龍狂用刀? 7%W@Hr,%F  
指的是追風刃? ge#P(Itz  
點唔浪費mp? f!G%$?]  
結論:原來追風刃唔需要用MP出? 3v3`d+;&  
 rB_ESNx  
邪鬼用遠攻? y1#QP3'Z1  
邪鬼招鬼哭需要少許時間起手... | ;R-q 8  
當您面對一班敵人圍攻時您點遠法? $x2G/5?  
結論:實行起來非常困難... !J(6E:,b#  
我唔相信邪鬼只會用1轉打塔... tDtqTB}  
而且一定會用到近攻招-唯我黎打塔掛? L08" 8\  
好一個GD... c+jnQM'  
p<&dy^mS  
$}P>_bq  
hroRDD   
Nrc-@ ]  
E#n: d9WA:  
防   3Z74&a$  
前防:龐士 sVP2$?  
後防:約翰 94.M 8  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界!
a2H_8iQ!  
我想講龐士是多餘出黎的+_+ %j?7O00 @  
有約翰結界基本上足夠... @4jPaqa(  
因為都只係1HIT...  DIh[%  
Xa[lX8$zL  
好一個前後方狂用結界... qGie~S ##  
係LIFT封位就話姐... bM $WU?Z  
出完一個另外一個都唔見左啦=_=" Cv qUaHW@  
iD2>-yf  
dNz!2mbO  
附助 V _pKe~  
中附助:撤卡 IF|%.%I$!U  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp!
RQ[6svfP  
「附助 即係前後攻」您咁講的話... 1iE*-K%Q  
即係個個都做得附助啦? cin3)lm  
根本唔一定要撤卡=_=(撤卡廢的...) +#ANc;2g  
我敢可以肯定終魔絕對來得比撤卡好!!! u1 (8a%ZC  
近就係咁魔煉,遠就終吞... S|ADu]H(  
扣敵人血的效率絕對絕對來得比撤卡更好更快!!!! 0G/_"} @  
-44''w?z  
加血 X !l#1  
前加血:  W>`#`u  
後加血:約翰 b `.h+=3  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   fHwr6"DJ  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血!
p*(]8pDC  
我想講: M]OZS\9.B  
約翰平衡之後是萬能的了!! ]Q0+1'yuK  
o9uir"=  
' fP`ET5  
總括說,陣容係  ;?0r,0l2$  
前3後3中1
6)~J5Fb  
根本唔需要咩陣容... @^kt[$X;  
7個人一定LAG死... }Ii5[nRN  
比我我最多2個人夠哂... A VbGJ+  
其實得約翰一個就夠哂打塔!!  ) YP 9  
^J Y]w^u  
OAXF=V F#  
APBe 76'3)  
+_LWN8F  
分折: VaRP+J}UA.  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。   Y^@Nvt$<K  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, K-b'jP\  
米兒就用+hp!   2{E"#}/  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp!  52JtEt7E  
打到去29floor以上,就: d2e4=/ A%  
+kK6G#c  
w,QO!)j!  
近攻:奧龍 ZBAtRs  
遠攻:龐士and撤卡 u:0M,Ye  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! 3r (i=ac0  
()>,L? y  
加血    5#v|t\ {  
後加血:約翰 UoiXIf_Q  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! 41[1_p(  
h NCoX*icd  
到了35floor,d怪勁番d! oHbG-p  
就: Lh(` 9(tX  
3bi,9 >%  
Rn-RMD{dh  
近攻:奧龍 /M1 /  
遠攻:邪鬼 8sG0HI$f+  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! 1eZ759PoO  
  n^U u6  
防    ;L gxL Qy;  
後防:約翰 |aT&rpt   
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! cq=ker zQ  
k yFq  
附助 4[ 7) $  
中附助:撤卡   %`cP|k  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! H 40~i=.  
8 pQx6QE  
加血   bk-veJR  
後加血:約翰 3:XF7T  
釋:米米也存mp!   5 p.vo"7  
W_%p'8,  
好一個中途轉陣... 7Z#r9Vr  
講問上到35樓您點換陣容? fq@r6\TI  
Y-Zw'  
yZ_6yJw3}  
  Pp*:rA"N  
打boss: -A?6)ggf.  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!  'S_OOzpC  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! M x/G^yO9  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... H%LoI)w  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔! 
;.O#|Z[  
<6 HrHw_  
「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... b9 F:X  
您到底知唔知有閃身呢樣野?? kqebU!0-  
隻怪唔會比您屈到死為止嫁傻豬... Y$vobi$  
I%^Bl:M  
算吧... &V`~ z e  
係您班友-6先嬴姐... ` XvuyH  
絕對黎亂的!!!
  S%^*h{9u"  
================== 'n>v}__&|  
算吧啦樓主... ]4uY<9VL  
呢張係我的戰績... 1}7Q2Ad w  
拍攝日期為2009年5月10日下午5時05分28秒!!
Jq5](F!z  
所需時間為:1小時56分10秒!!! \CY_nn|&g  
U.$7=Zl8t  
`kRv+Qwfa  
5DI&pR1eZ  
經過一年... `y^tCJ2u*  
我而家就黎240LV了... !.EDQ1k  
相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... V-7A80!5  
我今晚再放上戰績比大定睇... _Nx#)(x  
[ 魔法使命在2010-02-18 23:30重新編輯此帖 ]
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-02-18
要隻撒卡托撚
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-02-18
引用第5樓a1994109於2010-02-18 23:36發表的 : f J$ >VN  
要隻撒卡托撚
d.:.f_|  
我有同感+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-02-18
引用第6樓魔法使命於2010-02-18 23:41發表的  :
我有同感+_+
FEq R7  
最易死係佢 w 7Y>B`wm?  
qw mZOR#  
仲話要佢黎附助 }2i3  
pGhA  
佢等附助就差唔多
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-02-18
引用第7樓a1994109於2010-02-18 23:42發表的 :
最易死係佢
仲話要佢黎附助
.......
5YG?m{hyn_  
由於想推翻佢的論點 9V%s1@K  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . oKJj?%dHK9  
我今晚再放上戰績比大定睇..
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-02-18
引用第8樓魔法使命於2010-02-18 23:47發表的  :
由於想推翻佢的論點 ~Cx07I_lf  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . :=BFx"Y  
我今晚再放上戰績比大定睇..
bsw0+UY=9  
我又試下打先:X
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-02-18
引用第9樓a1994109於2010-02-18 23:48發表的 :
我又試下打先:X
P(BjXMd  
大家一齊加油吧=]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-02-19
引用第4樓魔法使命於2010-02-18 23:16發表的  : d@QC[$qXj  
YO... )BX-Y@fpA  
我每個都黎深入研究研究

「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... m2r %m y  
.......
@7z_f!'u  
有沒再耐D....... #- z(]Y,y  
好彩我2張40樓的圖放在垃圾箱沒del~ R1j)0b6cQ%  
];7/DM#Np  
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-02-19
引用第10樓魔法使命於2010-02-18 23:53發表的  :
大家一齊加油吧=]
0Fi&7%  
打完啦囧 圖上傳中-.-
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-02-19
引用第12樓a1994109於2010-02-19 00:50發表的 :
打完啦囧
BlV k?n  
結果如何+_+ .+H8c.  
我仲打緊+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-02-19
引用第13樓魔法使命於2010-02-19 00:52發表的  :
結果如何+_+ AY0o0\6cw  
我仲打緊+_+
-MHu BgYJ-  
n=t%,[Op  
Q%QpG)E  
xzMa[D4(  
pWps-e  
b]RnCu"  
QsDa b4  
打漏左個心字-3-
冰の血繼限界!

離線幻扉
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-02-19
其實你放出黎係博插定點 #wM0p:<  
其實你標題講定  [ 插我吧 ] 咁都應該夠
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-02-19
引用第14樓a1994109於2010-02-19 01:01發表的 :
'*~{1gG `  
GzR;`,_O/  
<B``/EX^  
4< H-ol  
.......
P)}:lTe  
囧.. T[;{AXLeI  
我仲未打完+_+ R0=/ Th -  
吞天太高攻了+_+ rB7(&(n>^  
完全唔夠您快+_+ #pVk%5N  
老實講我用左太多時間打+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-02-19
引用第16樓魔法使命於2010-02-19 01:28發表的  :
囧.. Ga h e-%J  
我仲未打完+_+ V]8fn MH  
吞天太高攻了+_+ bH.">IV  
完全唔夠您快+_+ PNG'"7O  
.......
A< Na,EC  
加油啊 我訓先:s
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-02-19
引用第17樓a1994109於2010-02-19 01:44發表的 :
加油啊 我訓先:s
!j( v-pQf"  
岩岩打完+_+ ^cBA8 1  
.\LWV=B  
A:& `oJl  
phEM1",4T  
@U:WWTzf  
}a|S gI  
#li;L  
h$4V5 V  
u;J9aKD  
 FxD\F  
"f3, w   
$1# |<|  
^7~=+0cF]  
qeH#c=DQ  
Jel%1'Dc^  
VS1gg4tCv  
pJK puoiX  
,K8PumM_  
nu4GK}xI  
rQ@,Y"  
%~ZOQ%c1  
/,c9&i t(M  
(E\7Ui0 Q  
J:5%ff~r\  
onHUi]yYu{  
2Q-kD?PO,  
gj$ gqO`B  
X;6&:%ZL@^  
f)?s.DvUB  
Q0Dw2>~_K  
b"/P  
"otP^X.  
Cp_"PvTmT  
| t3_E  
Nr uXXd  
uRxo,.}c  
0 \&4?  
jbMzcn~ehI  
HwiG~'Ah9  
nhiCV>@y  
k 32 Jz.\B  
gdNE MT  
P8:k"i/6J  
6- s/ \  
D )K/zh)  
. /rNq!*a  
B14z<x}Q  
!J3g,p*  
QZYD;&iY&  
1<Qb"FN!2  
Oz-X}eM  
.Q>.|mu  
_RST[B.u6  
=j#uH`jgW  
 ;S7MP`o@  
5.q2<a :  
P>9F(#u_(F  
C-V,3}=*2  
RplLU7  
F;kY5+a7~e  
K7 -AVMY  
04D>h0yFf  
@!"w.@ Y  
^ Vso`(Ss  
!ow:P8K?  
40樓之大戰!! %M]%[4eC  
;wK;  
ZVs]_`(+  
sEkfmB2J/  
AJ}QS?p8s  
#I8)|p?P  
>'ev_eAk  
%A64AJZ  
xvw @'|  
同GM一齊雙雙倒地(?) >cU#($X$^  
5.! OC5tO  
- :cBVu-m  
見識到咩叫GM神打上身+_+ _/ V <iv  
-w'  
%hDx UZ#0  
一人打一隻+_+ 6<1 2j7  
`(tVwX4  
ncTPFv H5  
c"KN;9c,  
)R6h 1  
點解GM仲快過我打死大卡嫁=_=" )qSjI_qt5  
1.24ZX  
5PY4PT=G  
[=<vapZt  
WIN左+_+ CP0;<}k  
)[b\wrc   
l bs0i  
成績表+_+ cN%  r\  
1X5MknA  
合共用左2小時25分+_+
[ 魔法使命在2010-02-19 02:16重新編輯此帖 ]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-02-19
引用第18樓魔法使命於2010-02-19 01:45發表的  :
岩岩打完+_+
+B[XTn,Cru  
.......
\JC_"gqt  
影左甘多相都不lag死 !?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個