切換到寬版
  • 6646閱讀
  • 98回復

[推薦]死亡榙唔洗用異都勉強打爆既組合 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線a10fc98

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-02-18
/61by$E  
近攻:奧龍 EdEoXY-2  
遠攻:邪鬼 yeh8z:5Z O  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! RcgRaQ2^  
!\CG,Ek  
防     CN7 k?JO<  
前防:龐士 Q0pzW:=s]  
後防:約翰 (cvh3',  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界! ^J8uhV;w  
|~SE"  
附助 I>{!U$  
中附助:撤卡 {3hqp*xl  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! 8N% z9b  
?*[\UC  
加血 Oe/6.h?  
前加血:米兒   vQUZVq5M  
後加血:約翰 "2a$1Wmj(  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   0Cl,8P  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血! <B!'3C( P  
##H;Yb  
總括說,陣容係 Y}ng_c  
前3後3中1 e RA7i  
Yx5J$!Ld  
分折: 4E2yH6l  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。 7Rnm%8?T  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, F\5X7 ditD  
米兒就用+hp! : (gZgMT  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp! #+9rjq:v#]  
打到去29floor以上,就:  Y %K~w  
R'SBd}1  
LfEvc2 v=g  
近攻:奧龍 BRb\V42i;  
遠攻:龐士and撤卡 n@ 4@,  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! 5G#$c'A{4  
B/mYoK  
加血     / |GT\X4o  
後加血:約翰 Vv yj  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! Q C{u|  
1HhX/fpq  
到了35floor,d怪勁番d! Okpwh kPL5  
就: q +R*Hi  
9R QU?  
Gzw@w{JBL  
近攻:奧龍 # :#M{1I  
遠攻:邪鬼 }f#_4ACaD  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! FEF"\O|Q  
L}$z/jo  
+{.780|  
後防:約翰 n#BvW,6J  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! IU|kNBo  
2Z)4(,  
附助 ,h^r: g  
中附助:撤卡 %:3'4;jh%  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! ?6f7ld5  
9@n diu[  
加血   d ",(a Z  
後加血:約翰 bKMWWJf*'  
釋:米米也存mp!   nL+p~Hi  
yl$F~e1W  
打boss: GAw(mH*  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來! 2ev*CX6.  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! =q+R   
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... 1a$IrQE  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔!
離線。825。
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-02-18
開多個話合戰組合 呀笨
假膠 :(
離線a10fc98
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-02-18
引用第1樓。825。於2010-02-18 19:39發表的  : d'"r("w#  
開多個話合戰組合 呀笨
Gb2L }  
e個係有經驗,個個冇!
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-02-18
我快要笑翻了
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-02-18
YO... wiz$fj  
我每個都黎深入研究研究
R" ;x vo*  
na9sm  
]gYz 4OT  
近攻:奧龍  } :X*7 n(&  
遠攻:邪鬼 3|.um_  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! 
   \jOA+FU [  
奧龍狂用刀? Ut2y;2)a  
指的是追風刃? H ,Z;=N_  
點唔浪費mp? /"eey(X  
結論:原來追風刃唔需要用MP出? Jn{OWw2  
-FU}pz/  
邪鬼用遠攻? sCR67/  
邪鬼招鬼哭需要少許時間起手... *h}XWBC1q  
當您面對一班敵人圍攻時您點遠法? uV!^,,~  
結論:實行起來非常困難... e,t(q(L  
我唔相信邪鬼只會用1轉打塔... cSXwYZDx?  
而且一定會用到近攻招-唯我黎打塔掛? su*'d:L  
好一個GD... :yUEkm8  
N5a*7EJv+  
bbrXgQ`s+w  
c-B cA  
9 FB19  
=EHUR'  
防   u(fm@+$^  
前防:龐士 R8ZK]5{o  
後防:約翰 spt6 ]"Ni  
釋:龐士and約翰在前後方狂用結界!
KXx32 b,~  
我想講龐士是多餘出黎的+_+ 0g+'/+Ho 4  
有約翰結界基本上足夠... q@[Qj Gj@  
因為都只係1HIT... mV3cp rRqv  
O8h%3&  
好一個前後方狂用結界... V5UF3'3;}  
係LIFT封位就話姐... 0u;4%}pD  
出完一個另外一個都唔見左啦=_=" |Y?H A&  
;M)Q wF1  
z6*X%6,8  
附助 r"P|dlV-  
中附助:撤卡 KET2Ws[w  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp!
r>o63Q:  
「附助 即係前後攻」您咁講的話...  #"@|f  
即係個個都做得附助啦? *MKO I'  
根本唔一定要撤卡=_=(撤卡廢的...) IZpP[hov  
我敢可以肯定終魔絕對來得比撤卡好!!! uScMn/%  
近就係咁魔煉,遠就終吞... R%?9z 8-  
扣敵人血的效率絕對絕對來得比撤卡更好更快!!!! gt@m?w(  
kqFP)!37  
加血 G3Z)Z) N  
前加血:  %J+E/  
後加血:約翰 KrQ1GepJ  
釋:米兒在前用加血因為前方係最危險而後方有時係看不到前方hp!   )h7<?@wv&  
約翰原身係後防,所以就做埋後加血!
e)d`pQ6  
我想講: <g$~1fa  
約翰平衡之後是萬能的了!! '@_d(N1jTw  
D]zwl@sRX:  
1`=nWy='  
總括說,陣容係  k$blEa4  
前3後3中1
sB7# ~p A  
根本唔需要咩陣容... i<#QW'R(  
7個人一定LAG死... .%xn&3  
比我我最多2個人夠哂... A1O' |7X  
其實得約翰一個就夠哂打塔!!  MN\HDKN  
> T^;MS  
=l+yA>t|  
[_k1jHr48N  
2LF/H$] o5  
分折: \NPmym_ 6J  
一入到去邪鬼就用遠攻,令龐士、奧龍可以去到最前。撤卡可以去到中間。   .P8&5i)'P,  
奧龍狂攻,約翰、龐士狂open結界!令d怪冇得攻,如果d怪真的攻到龐士、奧龍, fp`;U_-&0  
米兒就用+hp!   ;ub;l h3  
一入到去升降機,米兒狂用大天使!如果冇mp,撤卡狂用勢凶夾狼!令其他人回mp!  Z?h~{Mg  
打到去29floor以上,就: nT7%j{e=L  
y [}.yyye  
Mk"^?%PxT  
近攻:奧龍 H?yK~bGQ  
遠攻:龐士and撤卡 ,Lr. 9I.  
釋:邪鬼可能mp未回完, 所以冇邪鬼!而且d怪hp唔高,龐士and撤卡也可all ko! "\w 7q  
~%&LTX0s|  
加血    9jM}~XvV  
後加血:約翰 "~sW"n(F_  
釋:d怪hp唔高,但約翰攻力不高,而米米也存mp! >*35C`^  
| )K8N<n  
到了35floor,d怪勁番d! V% rzk*LA  
就: @>,^":`#  
]cHgleHQ  
)_YX DU  
近攻:奧龍 o#3ly-ht  
遠攻:邪鬼 ]_f_w 9]  
釋:奧龍狂用刀,唔浪費mp係gd既做法。邪鬼用遠攻招! d,k!qjf=r  
  &u$Q4  
防    'DP1,7  
後防:約翰 75T%g!c#  
釋:龐士存mp so約翰在後方狂用結界! u^^[Q2LDU}  
9ijfRqI=x  
附助 3l rT3a3vV  
中附助:撤卡   11 Q1AN  
釋:附助 即係前後攻,咁樣可以幚助扣d怪hp! 0CnOL!3.I  
Sc]B#/~B  
加血   slC x w$  
後加血:約翰 }Y12  
釋:米米也存mp!   n(1l}TJy  
 -*1d!  
好一個中途轉陣... UXJ eAE-  
講問上到35樓您點換陣容? 8W*%aOi5+  
=W(Q34  
 dm\F  
  $*^7iT4q_t  
打boss: <}C o Qz  
米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!  '$i: 2mn,  
基本上其他人唔洗攻左仲死。我個次用撤卡講講下野唔小心用左招! ?1~`*LE  
令it攻左,仲狂攻us!大部份人only扣半hp因為結界,但我扣了99%hp......... 03$mYS_?  
好采約翰用破邪爆列波彈it上去!!邪鬼狂用唯我獨尊,ko左boos win了人塔! 
R`NYEptJ  
t% d Z-Ym  
「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... 0yk]o5a++  
您到底知唔知有閃身呢樣野?? |mZxfI  
隻怪唔會比您屈到死為止嫁傻豬... KI"#f$2&  
l!D}3jD  
算吧... ~[t[y~Hup  
係您班友-6先嬴姐... zfJT,h-{  
絕對黎亂的!!!
  g|o,uD  
================== qU \w=  
算吧啦樓主... ` 'DmDg  
呢張係我的戰績... qqjwJ!@P  
拍攝日期為2009年5月10日下午5時05分28秒!!
`+]Qz =}  
所需時間為:1小時56分10秒!!! 7`*h2 mgY  
)8a~L 8oN  
=Qy<GeY  
\j$&DCv   
經過一年... q`Go`v  
我而家就黎240LV了... $o+j El>  
相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... s:n6rG  
我今晚再放上戰績比大定睇... S\CCrje  
[ 魔法使命在2010-02-18 23:30重新編輯此帖 ]
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-02-18
要隻撒卡托撚
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-02-18
引用第5樓a1994109於2010-02-18 23:36發表的 : l5~os>  
要隻撒卡托撚
y5vvu>nd  
我有同感+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-02-18
引用第6樓魔法使命於2010-02-18 23:41發表的  :
我有同感+_+
::`HQ@^  
最易死係佢 %mW{n8W3{  
59LG{R2  
仲話要佢黎附助 Usvl}{L[  
d z|or9&  
佢等附助就差唔多
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-02-18
引用第7樓a1994109於2010-02-18 23:42發表的 :
最易死係佢
仲話要佢黎附助
.......
{qk1_yP  
由於想推翻佢的論點 |]bsCmD  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . !aUs>1i  
我今晚再放上戰績比大定睇..
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-02-18
引用第8樓魔法使命於2010-02-18 23:47發表的  :
由於想推翻佢的論點 =jN.1}  
所以我先咪話相信有足夠能力自己一個打嬴死亡塔... . .^`{1%  
我今晚再放上戰績比大定睇..
~12EQacOT  
我又試下打先:X
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-02-18
引用第9樓a1994109於2010-02-18 23:48發表的 :
我又試下打先:X
<dWv?<o  
大家一齊加油吧=]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-02-19
引用第4樓魔法使命於2010-02-18 23:16發表的  : ,-LwtePJ0  
YO... (,\+tr8r8  
我每個都黎深入研究研究

「米米狂用大天使,龐士狂用結界!邪鬼唯我獨尊!令boss狂彈起,唔好令佢下來!」 呢句我笑左... `?rSlR@+[I  
.......
U}[d_f  
有沒再耐D....... bH9kj/q\b  
好彩我2張40樓的圖放在垃圾箱沒del~ |s(FLF-  
W\,s:6iqz  
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-02-19
引用第10樓魔法使命於2010-02-18 23:53發表的  :
大家一齊加油吧=]
dq6m>;`  
打完啦囧 圖上傳中-.-
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-02-19
引用第12樓a1994109於2010-02-19 00:50發表的 :
打完啦囧
[T d4K.c  
結果如何+_+ {X+3;&@  
我仲打緊+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-02-19
引用第13樓魔法使命於2010-02-19 00:52發表的  :
結果如何+_+ L|:`^M+^w  
我仲打緊+_+
i2Qz4 $z  
YMcD|Kbp  
u#$]?($}d  
Y|f[bw  
,, OW  
!8d{q)JZ  
gMmaK0uhS  
打漏左個心字-3-
冰の血繼限界!

離線幻扉
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-02-19
其實你放出黎係博插定點 85:=4N%  
其實你標題講定  [ 插我吧 ] 咁都應該夠
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-02-19
引用第14樓a1994109於2010-02-19 01:01發表的 :
pYZmz  
KE5kOU;  
1 ~Y<//5E  
kW Ml  
.......
EReZkvseC  
囧.. (z {#Eq4  
我仲未打完+_+ x;P_1J %Q  
吞天太高攻了+_+ .\ULbN3Z  
完全唔夠您快+_+ d9f C<Tp  
老實講我用左太多時間打+_+
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-02-19
引用第16樓魔法使命於2010-02-19 01:28發表的  :
囧.. {0Yf]FQb-a  
我仲未打完+_+ P6 '1. R  
吞天太高攻了+_+ JW83Tp8[8  
完全唔夠您快+_+ h,u, ^ r  
.......
PB\(=  
加油啊 我訓先:s
冰の血繼限界!

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-02-19
引用第17樓a1994109於2010-02-19 01:44發表的 :
加油啊 我訓先:s
1;bh^WMJ  
岩岩打完+_+ ?d\N(s9F  
 \{_q.;}  
RT4x\&q  
d"1]4.c  
V5@:#BIs  
`GBW%X/  
\k7"=yx  
# " 6Qj'/h  
tH@Erh|%  
)EPjAv  
q~F|  
5;Czu(iH$  
etDk35!h~,  
+%z> H"J.  
Hzm:xg  
@, j*wnR  
@f>-^  
G6Axs1a  
fivw~z|[@  
zy?|ODM  
3@_xBz,I.  
0(}t8lc  
*uRBzO}  
PA{PD.4Du  
^]Y> [[  
0@0w+&*"@  
4&lv6`G `  
=osk+uzzG  
W\$`w  
& GO}|W  
jxJ8(sr$  
>{n,L6_ t  
,$L4dF3  
IxN9&xa  
wYXQlxdy  
F@7jx:tI  
bn&TF3b  
"m$##X\  
IZ-1c1   
w>&aEv/f  
PCee<W_%YE  
' ,wFTV&  
\[i1JG  
 `,*3[  
[ZwjOi:)  
lN 4oW3QT  
tmYz R%i  
y3Q sv  
ha<[b ue  
# powub  
e;q!6%  
w$iX.2|9%u  
@Sn(lnlB  
mfn,Gjt3O  
%)8}X>xq  
?#G$=4;i  
uk:(pZ-uJ  
2DDtu[}  
'W^Y M@  
cxC6n%!;y  
 @tnz]^V  
E?f-wQF  
;%9|k U  
9!\B6=r y4  
DH!~ BB;  
40樓之大戰!! N7zft  
?pmHFlx  
VQt0  4?  
^ig' bw+WS  
h 0Q5-EA  
.o^l z 9:  
e\l7Iu  
M#6W(|V/  
7hcYD!DS  
同GM一齊雙雙倒地(?) kd(8I_i@  
O"9\5(w  
s WvBv  
見識到咩叫GM神打上身+_+ ,AFu C <  
9G5rcYi  
%JBz5G  
一人打一隻+_+ dt]-,Y  
R4cM%l_#W  
Y\k#*\'Y~  
z'n:@E  
b94DJzL1z  
點解GM仲快過我打死大卡嫁=_=" |v%YQ R  
%)W2H^  
&)ChQZA  
Do7Tj  
WIN左+_+ UKvWJnz  
xGg )Y#  
%/.b~|,-  
成績表+_+ lT?v^\(H  
;bib/  
合共用左2小時25分+_+
[ 魔法使命在2010-02-19 02:16重新編輯此帖 ]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-02-19
引用第18樓魔法使命於2010-02-19 01:45發表的  :
岩岩打完+_+
E A1?)|}n  
.......
v%z=ysA  
影左甘多相都不lag死 !?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個