切換到寬版
  • 3967閱讀
  • 56回復

[其他類別]幫人做火柴人圖(10) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我愛星奇

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-04-09
想要咩招火柴人 [t'"4  
我做比你 t T:yvU@a  
但係都要time做 m ws.)  
^^可以用來做簽名GA~ .|-y+9IP  
------------------------------------------- G.T1rUh=  
sorry~~~~ !HYqM(|{.  
我日日在school工作 xcA:Q`c.{  
又沒time 4N&}hOM'S  
我星期6,日 有time 2D"/k'iA  
------------------------------ q4oZJ-`  
cc903 ,,gY U_V  
e+TNG &_  
牙凌 5c8x: e@  
Q!v[ b{]8  
freeze99 b.&YUg[#  
{'(8<n57  
rockloman 8),Y|4  
2hP8ZfvIR  
love_miko .VT,,0  
6np wu5!  
希仔 ":ycyN@g  
79_MP  
地主一號 {{\HU0g>&  
Z%R^;8!~  
╓v仔╛ Dl{Pd`D  
,d#4Ib  
銘仔║ cALs;)z  
AbB>ZT>hR  
swift021073 +fN0> @s  
'>BHwc  
~~福仔~~ 0sa EcJ-  
v]~[~\|a  
========================================== ; Lu|fQ#u*  
cc903 \BW(c)Q  
悟地 ! ZEKvW  
新生悟地 2個招都得! (ok) >Mn.|:DF]&  
------------------------------ )SuJK.IF  
牙凌 &PX'=UT  
迪雲異轉之後出散彈氣功之後出終昇,再出地龍 0'uj*Y{L  
o唔ok= ="? 6%-2G@ 6d  
(ok) ,")7uMZaF\  
-------------------------------------------- rH,N.H#]  
rockloman , utFCZW  
悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎(ok) 4p.O<f;A8  
-------------------------------------------- 1Jt%I'C?  
freeze99 $.Ni' U  
新生達爾異轉左之後用滑翔刀唔該晒 Er)b( Kk  
--------------------------------------- uvL|T48  
love_miko 0/$sr;  
超虎車中 uY,FugWbl  
& BkNkb0  
跟住反方向hi中個真狂,再出 rGs> {-T3  
7+"X ^$  
打中"長"反彈返出黎爆氣彈佢上去,出虎門鬼車 U N/.T   
Ad`IgZ  
跟住超虎斬車佢,再一野絕地猛虎撞落黎,ko (ok) X9R-GT  
--------------------------------------------- jo;n~>3P  
希仔 |d K-r  
亨利,要異轉,仲有要出地龍追命箭,之後出魔皇之樂章(ok) /+u*9ZR&1  
------------------------------------------------- 9YKEME+:  
~~福仔~~ ^^m%[$nw&r  
比提同跑攻之後用亡命之後用慘絕..(ok) SzgVvmM}  
=------------------------------- [>E0(S]  
劍王 `*]r.u0  
龍翼出左狂虎彈之後用我行我道(沒ok) })B)-8  
--------------------------------------- ^:BRbp37i  
牙星    (do死人我)= = \MU4"sX w  
環咒拳+回天+潛龍+血煉+酋咒+爆極破+獄之...(沒ok) ~$`b{  
&N EzKf  
黑龍之怒(撞壁個種)+昇龍殺+最強一式+雙‧昇龍拳+三頭龍波  (唔明) =LRUasF  
{q^KlSjm  
天之鏡+瞬間+回天刃+亂刀個招+真天鏡+天之怒(沒ok) zv41Yv!x}  
-------------------------------------------------------- o9/P/PZ\X  
狂虎ex e042`&9=Ic  
極惡龍翼果二招(沒ok) &m`  
----------------------- =GF+ hM/~  
alanfongex ep5aBrN]"  
天尊 出天之刃 之後用天之鏡 最後用天之怒(4條光柱) (沒ok) j[9 B,C4  
----------------------------------------------------------------
[ 我愛星奇在2007-05-05 20:42重新編輯此貼 ]
2條評分
離線cc903
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-04-09
悟地/ Ac|`5'/Tx  
新生悟地 2個招都得!
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-04-09
明白~ /:S.(" Unv  
明天/二個中 比到
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-04-09
引用第1樓cc903於2007-04-09 22:19發表的  : ni9/7   
悟地/ ~~>D=~B0'  
新生悟地 2個招都得!
>YD? pDPb/  
OK啦~
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-04-09
可唔可以整迪雲異轉之後出散彈氣功之後出終昇,再出地龍 e3&R3{  
o唔ok= ="?
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-04-10
引用第4樓牙凌於2007-04-09 23:59發表的  : V{ECDg P  
可唔可以整迪雲異轉之後出散彈氣功之後出終昇,再出地龍 B xq(+^T  
o唔ok= ="?
^lf{IM-Y  
沒問題~ Wfz&:J#  
明天一定
離線rockloman
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-04-10
可唔可以要悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎? `VwZDU~6  
thanks.
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-04-10
唔該請你幫我整新生達爾異轉左之後用滑翔刀唔該晒
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-04-10
引用第6樓rockloman於2007-04-10 00:45發表的  : W>W b|W  
可唔可以要悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎? v,]-;V ~<  
thanks.
F#Y9 @E  
沒問題... )S"!)\4 b  
明天一定~~~ GWd71ZtFO  
但要好多time
[ 我愛星奇在2007-04-10 02:32重新編輯此貼 ]
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-04-10
引用第7樓freeze99於2007-04-10 01:10發表的  : zu/ BDyF  
唔該請你幫我整新生達爾異轉左之後用滑翔刀唔該晒 [表情]
"qh~wKJ  
沒問題沒問題..
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-04-10
做得好呀= ="另外想問下你知唔知迪雲異轉後仲有果幾招識唔識點出? s#cb wDT  
如識可唔可以幫整= =?
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-04-10
引用第10樓牙凌於2007-04-10 09:11發表的  : RkZyqt @+  
做得好呀= ="另外想問下你知唔知迪雲異轉後仲有果幾招識唔識點出? 7NvnCs  
3a?|}zr4  
沒..沒問題~
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-04-10
引用第6樓rockloman於2007-04-10 00:45發表的  : t,n2N13  
可唔可以要悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎? G`;\"9t5h  
thanks.
q6ZewuV.  
ok左啦
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-04-10
引用第10樓牙凌於2007-04-10 09:11發表的  : 6i%6u=um3  
做得好呀= ="另外想問下你知唔知迪雲異轉後仲有果幾招識唔識點出? Y9gw ('\w  
jABFdNjri  
又ok啦 沒問題啦
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-04-10
唔該晒你幫我整
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-04-11
超虎車中 >zDQt7+g;  
s+v9H10R  
跟住反方向hi中個真狂,再出oe ?P-O4  
e"wz b< b  
打中"長"反彈返出黎爆氣彈佢上去,出虎門鬼車 ;y. ;U#O  
MZ&.{SY7  
跟住超虎斬車佢,再一野絕地猛虎撞落黎,ko MH#"dGGu  
E0Q6Ryn  
好難嫁喇我知 auc:|?H~1n  
qR!ZtJ5j  
加油 k}F7Jw#.  
;Z"MO@9:  
一定加你多多分=) 'G~i;o  2  
-3m IdZ  
做夠20個我考慮幫你加埋精=)
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-04-11
引用第15樓love_miko於2007-04-11 23:04發表的  : gizY4~ j  
超虎車中
跟住反方向hi中個真狂,再出oe
打中"長"反彈返出黎爆氣彈佢上去,出虎門鬼車 T88$sD.2 '  
.......
NpZ'pBl  
沒....沒問題.. #&IrCq+  
NAE |iyw  
明天啦^^ XchD3p+uB  
D* ~Q;q>  
仲有 Lf ^ 7|  
Y=<ABtertS  
如果要do20個 jrN 5l1np  
要有20個人sin ga~
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-04-12
引用第16樓我愛星奇於o4e 23:27發表的  :
[表情]沒....沒問題..
明天啦^^
.......
"7+^`?  
放心 YK8l#8K  
gM1:*YK  
一定仲有人會搵你make的 / rD9)  
bHSoQ \  
加油=)
離線希仔
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-04-12
幫我做個亨利,要異轉,仲有要出地龍追命箭,之後出魔皇之樂章,唔該
金句:
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-04-12
引用第18樓希仔於2007-04-12 11:44發表的  : %LdFS~  
幫我做個亨利,要異轉,仲有要出地龍追命箭,之後出魔皇之樂章,唔該 [表情]
a*@4W3;7  
沒.....沒問題.. tj!~7lo  
我一陣sin啦 _ <pO<S  
4:00 help你do
快速回復
限100 字節

上一個 下一個