切換到寬版
  • 4076閱讀
  • 56回復

[其他類別]幫人做火柴人圖(10) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我愛星奇

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-04-09
想要咩招火柴人 ZkyH<Aa  
我做比你 c&+p{hH+  
但係都要time做 X\I"%6$  
^^可以用來做簽名GA~ d rJ<&1O  
------------------------------------------- Uv(T HxVh  
sorry~~~~  SLa\F  
我日日在school工作 s4$Z.xwr  
又沒time BJM_kKH  
我星期6,日 有time oM=Ltxv}  
------------------------------ O;N QJ$^bI  
cc903 2VNMz[W'  
v$O%U[e<  
牙凌 \` |*i$  
A&$oiLc  
freeze99 a-t}L{~  
:\+;5Se+l  
rockloman Tn~b#-0  
{jOCz1J  
love_miko e7j3 0Iy  
PTu~PVbp4  
希仔 ;+dB-g[  
=]pcC  
地主一號 Ax=k0%M[&  
`dH[&=S  
╓v仔╛ ^cE|o&Rm;  
y] Io`w(>  
銘仔║ -NG`mfu  
BwN65_5p  
swift021073 =%4 vrY `  
K% ) K$/A  
~~福仔~~ y%X{[F  
*Ge2 P3  
========================================== ~*|0yPFg  
cc903 :EISms  
悟地 ddDl~&}o  
新生悟地 2個招都得! (ok) S$!)Uc\)A  
------------------------------ a'LM6A8~x  
牙凌 UIUCj8QJg  
迪雲異轉之後出散彈氣功之後出終昇,再出地龍 IH;+pN  
o唔ok= ="? .c[v /SB]  
(ok) hhTM-D1Ehs  
-------------------------------------------- I/ pv0  
rockloman DK/xHIv8-  
悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎(ok) 1D42+cy  
-------------------------------------------- j5*W[M9W  
freeze99 NR8YVO)5$  
新生達爾異轉左之後用滑翔刀唔該晒 !5rja-h  
--------------------------------------- a *n ^(  
love_miko /( /)nYAjk  
超虎車中 E6iUa'  
OY'490  
跟住反方向hi中個真狂,再出 zV(F9}^  
&;~x{q]3  
打中"長"反彈返出黎爆氣彈佢上去,出虎門鬼車 k%iZ..  
C:77~f-+rQ  
跟住超虎斬車佢,再一野絕地猛虎撞落黎,ko (ok) WXqrx*?*+  
--------------------------------------------- U"} ml  
希仔 2;@#i*\Y  
亨利,要異轉,仲有要出地龍追命箭,之後出魔皇之樂章(ok) 7-nz'-'  
------------------------------------------------- 3,@I` M  
~~福仔~~ KGCm@oy  
比提同跑攻之後用亡命之後用慘絕..(ok) 2TN+ (B#Z!  
=------------------------------- k<xiP@b{y  
劍王 $a|DR  
龍翼出左狂虎彈之後用我行我道(沒ok) \;w+_<zE5{  
--------------------------------------- #!wL0 p   
牙星    (do死人我)= = ~ {sRK  
環咒拳+回天+潛龍+血煉+酋咒+爆極破+獄之...(沒ok) %m:T?![XO  
T&_!AjH  
黑龍之怒(撞壁個種)+昇龍殺+最強一式+雙‧昇龍拳+三頭龍波  (唔明) C wKo'PAJ  
zG_e=   
天之鏡+瞬間+回天刃+亂刀個招+真天鏡+天之怒(沒ok) |fXwH>'sw  
-------------------------------------------------------- WlHw\\ur  
狂虎ex *I0{1cS T  
極惡龍翼果二招(沒ok) p)d0ZAs  
----------------------- v3w5+F  
alanfongex  -lM4*+f  
天尊 出天之刃 之後用天之鏡 最後用天之怒(4條光柱) (沒ok) d($f8{~W  
----------------------------------------------------------------
[ 我愛星奇在2007-05-05 20:42重新編輯此貼 ]
2條評分
離線cc903
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-04-09
悟地/ 4e d+'-"m  
新生悟地 2個招都得!
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-04-09
明白~ T)Byws  
明天/二個中 比到
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-04-09
引用第1樓cc903於2007-04-09 22:19發表的  : 01q5BQ7u  
悟地/ 0}jB/Z_T  
新生悟地 2個招都得!
DWZ!B7Ts  
OK啦~
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-04-09
可唔可以整迪雲異轉之後出散彈氣功之後出終昇,再出地龍 JSQNx2VqQ  
o唔ok= ="?
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-04-10
引用第4樓牙凌於2007-04-09 23:59發表的  : Hzh?w!Ow  
可唔可以整迪雲異轉之後出散彈氣功之後出終昇,再出地龍 lO>w|=<  
o唔ok= ="?
`WSm/4 m  
沒問題~ |T0jq  
明天一定
離線rockloman
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-04-10
可唔可以要悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎? ~]P_Yd-|  
thanks.
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-04-10
唔該請你幫我整新生達爾異轉左之後用滑翔刀唔該晒
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-04-10
引用第6樓rockloman於2007-04-10 00:45發表的  : %DH2]B? 0  
可唔可以要悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎? t@dv$W2 "  
thanks.
08*bYJu  
沒問題... t;g= @o9YA  
明天一定~~~ I6!~(ND7  
但要好多time
[ 我愛星奇在2007-04-10 02:32重新編輯此貼 ]
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-04-10
引用第7樓freeze99於2007-04-10 01:10發表的  : wB%:RI,  
唔該請你幫我整新生達爾異轉左之後用滑翔刀唔該晒 [表情]
)bCw~'h*  
沒問題沒問題..
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-04-10
做得好呀= ="另外想問下你知唔知迪雲異轉後仲有果幾招識唔識點出? 8n_!WDD  
如識可唔可以幫整= =?
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-04-10
引用第10樓牙凌於2007-04-10 09:11發表的  : 3izGMH_`  
做得好呀= ="另外想問下你知唔知迪雲異轉後仲有果幾招識唔識點出? `]u!4pP"  
ON.1'Wk?  
沒..沒問題~
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-04-10
引用第6樓rockloman於2007-04-10 00:45發表的  : kGkfLY6B  
可唔可以要悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎? 1SwKd*aRR?  
thanks.
BYKONZu  
ok左啦
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-04-10
引用第10樓牙凌於2007-04-10 09:11發表的  : 3[UB3F 4K  
做得好呀= ="另外想問下你知唔知迪雲異轉後仲有果幾招識唔識點出? GU,ztO.w3  
mE)I(< %  
又ok啦 沒問題啦
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-04-10
唔該晒你幫我整
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-04-11
超虎車中 4PDxmH]y  
G Z~W#*|V  
跟住反方向hi中個真狂,再出oe |x/00XhS  
6ntduXeNVh  
打中"長"反彈返出黎爆氣彈佢上去,出虎門鬼車  Y!*F-v@  
tZ*z.3 \<  
跟住超虎斬車佢,再一野絕地猛虎撞落黎,ko SXF~>|h5<  
E(/M?>t-  
好難嫁喇我知 @p$$BUb  
y{O81 7 \  
加油 @/ G$ C9<  
xa]e9u%  
一定加你多多分=) 's7 (^1hH  
;lU]ilYv  
做夠20個我考慮幫你加埋精=)
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-04-11
引用第15樓love_miko於2007-04-11 23:04發表的  : &m8Z3+Ea  
超虎車中
跟住反方向hi中個真狂,再出oe
打中"長"反彈返出黎爆氣彈佢上去,出虎門鬼車 at5>h    
.......
+%: /!T@@  
沒....沒問題.. 71(C@/J  
ro`2IE>  
明天啦^^ i wS55o  
qrxn%#\XP  
仲有 ?D8 +wj  
O[RivHCY  
如果要do20個  QnN cGH  
要有20個人sin ga~
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-04-12
引用第16樓我愛星奇於o4e 23:27發表的  :
[表情]沒....沒問題..
明天啦^^
.......
r< ~pSj  
放心 \Jy/ a-  
(#?k|e"Y"`  
一定仲有人會搵你make的 D_2~ 6  
9Impp5`/B  
加油=)
離線希仔
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-04-12
幫我做個亨利,要異轉,仲有要出地龍追命箭,之後出魔皇之樂章,唔該
金句:
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-04-12
引用第18樓希仔於2007-04-12 11:44發表的  : %zz,qs)Eu  
幫我做個亨利,要異轉,仲有要出地龍追命箭,之後出魔皇之樂章,唔該 [表情]
B",;z)(%  
沒.....沒問題.. Fs(FI\^  
我一陣sin啦 PC!g?6J  
4:00 help你do
快速回復
限100 字節

上一個 下一個