切換到寬版
  • 3202閱讀
  • 36回復

[自創小說]玩人的後果 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線4502

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-23
有一日 gm同迪雲等人去玩跳水… fj2pD Cic  
AJk0jh\.j%  
gm:快d跳啦!!! :}QBrd  
grvm2`u  
可是...全部人都好驚.... VrV )qfG  
RrFq"  
gm:沒人跳!!!只好用絕招啦!!! zf@gAvJ  
PI KQ}aq=  
砰!!!!gm把米兒推下水了 :O`7kZ]=n  
{FYWQ!L  
gm:星仔!!!米兒跳下水了!!! ]} D^?g^  
!n;0%"(FH  
星仔:米兒…你等我啊!!! g YeKeW3)  
-^1}J  
砰!星仔跳下水了... U0%T<6*H  
lk.]!K$}  
gm:琪琪!!!星仔跳下水了!!! g=Gd|  
#Hn<4g"AjM  
琪琪:星仔哥!!!我來了!!! mLEJt,X  
|j 9d.M  
砰!琪琪跳下水了... pUc N-WA  
mu#I F'|b  
扎比:琪琪…其實我… U yb-feG  
*B4?(&0  
砰!扎比跳下水了... /M,C%.-  
m|') A  
gm:迪雲!!!星仔跳下水了!!! *F<Ar\f5  
tPp9=e2[s  
迪雲:星仔!!!我來救你啦!!! >PY Lk{q  
c-jE1y<  
砰!迪雲跳下水了... 539f B,  
Ub,5~I+`  
gm:安雅!!!迪雲跳下水了! HXeX !  
]>9[}'u  
安雅:迪…雲…我來啦!!! s![Di  
;aj4V<@  
砰!安雅跳下水了... 'bQjJRq!  
$etw'c0  
gm:蓮娜!安雅跳下水了! ykS-5E`  
9cIKi#Bl  
蓮娜:這傻妹… 5y~ Srb?2  
@e#{Sm  
砰!蓮娜跳了下去~~~ D7lRZb  
f-BPT2U+  
gm:悟地!迪雲跳下去了! 7~qyz]KkE  
l9Av@|  
悟地:混蛋!等咪我啊! 0sP*ChY5S  
4n0Iw  I  
砰!悟地跳了下去~~~ Vv&GyqoO]  
~f6 Q  
gm:小丹!你唔可以輸比悟地嫁! WB.w3w [f  
{O!B8a    
小丹:我一定要變強!!! B'-n ^';  
[{q])P;  
砰!小丹跳了下去~~~~ PVi0|  
V` 4/oM `  
gm:璇瓏!小丹跳下去了! 2AXf'IOqE  
2Ah B)8bG  
璇瓏:小丹…我愛你啊!!! /^9=2~b  
HP,{/ $i:  
砰!璇瓏跳了下去~~~ &9EcgazV  
Ce:w^P+  
gm:域多!璇瓏跳下去了! 629ogJo8  
"XLFw;o  
域多:璇瓏大小姐!!! ?h:xO\h8  
^g=j`f[T  
砰!域多跳了下去~~~ skF}_  
|qf ef &  
gm:歷奇!域多話你跳落去佢就叫你做大佬! nP0rg  
oml^f~pm  
歷奇:域多!你一定要叫我做大佬啊!!! Ud_0{%@  
]VaMulb4  
砰!歷奇跳了下去~~~~~ y\=^p la  
~!P&LZ  
gm:馬龍!歷奇佢地跳左落去啊!!! S;tvt/\!Z  
v}.~m)  
馬龍:可惡…竟然唔等我!!! P}w0=  
De\Ocxx  
砰!馬龍跳了下去~~~~~ ir~4\G!  
& kQj)  
gm:4502! U1話你跳落去佢就送龍翼既異信同招式比你!!! -PaR&0Tt  
zh5ovA%  
4502:哇~~~~正啊!!! 2L S91  
tlgg~MViS  
砰!4502跳了下去~~~~~ 7 iQa)8,  
Y?%=6 S  
gm:嘩哈哈!!!班傻仔跳哂落去!!!哈哈!!! ]+Z,HY@;-  
Ah;`0H z;  
U1(奸笑中):喂喂…唔洗做野咩…我扣你今個月既一半人工!!! @&GY5<&b  
$\L=RU!c}  
gm:唔好啊!!! rnC< (f22  
1cV0TUrz  
U1:死啦!!! M&K JZ  
Kc`#~-`,(  
砰!gm跳了下去 juMHc$d17  
`82^!7!  
W{t- UK   
點...作成點...
[ 此帖被4502在2008-08-24 20:46重新編輯 ]
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-23
仲以為你改過自身唔再發膠文 r: ,"k:C  
#3YYE5cB  
Yz>8 Nn'_  
gm:星仔!!!米兒跳下水了!!! Zrq\:KxX  
佐助:米兒…你等我啊!!! RY~m Q  
無啦啦多左個佐助 `12Y2W 9  
內容又無聊
[ 此帖被馬里亞斯在2008-08-23 11:40重新編� ]
不要看全圖
離線polim1522000
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-23
改笑話我 唔係作 'e7;^s  
話說XX日,忍者們乘坐的XX號客輪即將撞上冰山... (&qjY I  
Ce_l\J8G  
船長:各位 船快沉拉!!!趕快跳近海裡呀!!! Wp//SV  
<nF1f(ky  
可是...卻沒任何人理他.... uG4Q\,R  
J\\o# -H  
船長:沒人理我!!!只好用殺手招拉!!! 3mXRLx=0>  
2$ ?j'i!  
砰!!!!船長把鼬給踢下水了 <O]B'Wc [  
q#.+P1"U  
船長:佐助!!!你哥在下面!!! 9C\@10D  
;Y`k-R:E6A  
佐助:我要為爸媽報仇.... u$mp%d8  
yx/.4DW1Ua  
砰!佐助跳下水了... n}4Lq^$  
4AuJ1Z  
船長:小櫻!!!佐助跳下水了!!! f}+8m .g2  
S&;D  
小櫻:佐助!!!我來了!!! *]* D^'  
"6o5x&H  
砰!小櫻跳下水了... \k*h& :$  
= j S  
井野:我不會把佐助讓竣EA的!!!寬額頭!.... KVCj06}j  
XGMO~8 3  
砰!井野跳下水了... Z1M{5E  
f2RIOL,  
船長:鳴人!!!小櫻跳下水了!!! g'1ASMuR  
P(Ve' wOaf  
鳴人:不要呀!!!小櫻!!! 8S7 YVsDz"  
z+6%Ya&ls  
砰!鳴人跳下水了... ?<-ins  
MuQ'L=iJ  
船長:鹿丸!!!井野跳下水了! X"3Za[9j  
sn?YD'>k  
鹿丸:哎~~~女人真麻煩~~~ * IBCThj  
_f@, >l  
砰!鹿丸跳下水了... ,?zOJ,wl  
q X>\*@  
船長:雛田!鳴人跳下水了! hz~jyH.h_  
E5F0C]hq  
雛田:鳴~~~鳴人,我~~我一直是有話直說的,這就是我的忍道~~~ 26<Wg7/,  
}g|)+V\A  
砰!雛田跳了下去~~~ +qzCy/_gd  
t?:Q  
船長:手鞠!鹿丸跳下去了! -!b@\=  
+Jv*u8T'  
手鞠:混蛋!又要認輸吧! =j{r95)|u  
&\/b(|>  
砰!手鞠跳了下去~~~ cXo^.u  
K0Z q )<  
船長:寧次!雛田跳下去了! =YRN"  
';0NWFP  
寧次:我只能保護宗家的人~~~這就是命運~~ {BlKVsQ  
?dcR!-3  
砰!寧次跳了下去~~~~ wuQ>|\Zs  
"Nn+Zw43  
船長:天天!寧次跳下去了! j$8i!C  
%Fg}"=f1  
天天:寧次!!!!!! BLvI[b|3gn  
 j{;RuNt  
砰!天天跳了下去~~~ n_Ka+Y<  
GK/Q]}Q8pZ  
還有一群人怎麼辦?.... EdPN=  
*I(g~p  
船長:我愛羅,你想得到愛嗎?那就跳吧。 DB>Y#2j4h  
iC{~~W6  
我愛羅:為了愛,我跳。 +HK)A%QI  
`>q|_w \e  
砰!我愛羅跳了下去~~~ epH48)2  
ClHaR  
船長:堪九郎,我愛羅說你跳下去他就聽你的。 WLAJqmC]  
/Jc?;@{  
堪九郎:臭小子!我要讓你聽我的! !vQ!_|g1  
B=;pyhc  
砰!堪九郎跳了下去~~~~~ 5 g- apod  
n(Up?_  
船長:小李,小櫻她喜歡跳水的男生~~  afEp4(X~  
;UgRm#  
小李:小櫻!我要為你燃燒青春!! 0;)6ZU  
7F-b/AdVq  
砰!小李跳了下去~~~~~ x~GV#c  
'3o0J\cz  
船長:阿凱,小李他跳下去了!!  W4CI=94  
AEwb'  
阿凱:哇~~~~我的愛徒小李!!!! kXC.rgal  
JMOP/]%D  
砰!阿凱跳了下去~~~~~ q rbF@{  
6\,^MI  
船長:卡卡西,你的"親熱天堂"掉到水裡了~~~~ 3i(k6)H$4  
~rCnST  
卡卡西:我才剛買我還沒看耶~~~~~~~ pOI+  
~DZ;l/&Mz7  
砰!卡卡西跳了下去~~~~~ 29ft!R>[  
|V 9%@ Y?  
船長:丁次,下面有好多好吃的魚喔! ~~ hqD;< :.  
e+R.0E  
丁次:肉、肉,我要吃肉!~~~~~ )dL?B9d:  
3}:pD]`h  
砰!丁次跳了下去~~~~~ IVNNiNN*5  
=cC]8Pz?  
船長:自來也!下面有好多漂亮妹妹哦! jZ D\u%  
Bhq(bV  
自來也:小姐們!我來啦! 18A&[6"!  
H+5]3>O-$  
砰~自來也跳了下去~~~~ Jj6kZK  
o mjLQp[%  
船長:大蛇丸,佐助說你跳水他就當你的容器。 d}o1 j  
2mlE;.}8  
大蛇丸:嘿嘿嘿~~佐助你的身體我要定了~~~ _5 m }g!  
GC\/B0!  
砰!大蛇丸跳了下去~~~~ CXQ ?P  
M<p)@p  
船長:哇塞!下面的賭場真大耶! p 5o;Rvr  
wwAT@=X*}  
綱手:在哪呀?? OXacI~C  
UA8!?r-cR  
砰!綱手跳了下去~~~~~
離線自己

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-23
只係同原本火影玩野文一樣 C):d9OI?  
將人物轉佐而已

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-23
唔係.......幾好笑呀.........都唔係太膠啫
離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-23
砰!琪琪跳下水了... kqigFcz!Y  
扎比:琪琪…其實我…  d)1sP0Z_@  
砰!扎比跳下水了... d<GG (  
睇到呢到笑左
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-23
膠文的後果 _h=< _Z  
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-23
引用第5樓iojknm於2008-08-23 13:49發表的  : )Y&MIJ7>@  
砰!琪琪跳下水了...  PZ   
扎比:琪琪…其實我…  #;\L,a|>*  
砰!扎比跳下水了... LPq*ZZK  
睇到呢到笑左
pr62:  
5`4}A%@&  
我仲以為托比跳係因為冰火版真天魔公仔係水底= =
離線4502
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-23
引用第7樓goldcat0807於2008-08-23 20:27發表的  :
我仲以為托比跳係因為冰火版真天魔公仔係水底= =
Kg4QT/0VA  
因為琪琪家有個 所以佢...  其實佢想講 我超想要個真天魔嫁 你賣比我啦!!!
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-23
扎比是誰啊- -?
離線billyzhang1
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-23
4502又發膠post =_=
離線錯愛小謙
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-23
膠文回來啦
離線‵尐曖︱
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-23
引用第11樓錯愛小謙於2008-08-23 21:13發表的  : \$pkk6Q3,w  
膠文回來啦
~5 >[`)  
6I>^Pf'ND  
我吾信你認真睇一次 p/*"4-S  
真系吾會笑 10O$'`  
同埋 EB,4PEe:  
佢就算將本身既人物改左 *aRX \ TnN  
咁又點? CW`!}yu%  
起碼佢作得好笑 N wtg%;  
而你地班人就正系識踩 .'d2J>~N  
回題:睇曬成篇 _Y!sVJ){,c  
好鬼好笑- - XUS vhr$|  
最好笑既系托比個到- -
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-23
引用第12樓‵尐曖︱於2008-08-23 21:19發表的  :
我吾信你認真睇一次 ]}PV"|#K{c  
真系吾會笑 u8vuwbra!  
同埋 G/?~\ }:s  
.......
5#2 F1NX  
我搵唔倒托比戈度:o扎比就有:o | $+5@+Zz  
話說我認真睇左好多次 |m G7XL,  
笑唔出:o
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-23
引用第12樓‵尐曖︱於2008-08-23 21:19發表的  :
我吾信你認真睇一次 S"2qJ!.u  
真系吾會笑 8<#U9]  
同埋  1yqoA *  
.......
${&5]!E[>D  
我有認真睇一次 /!&R9!6 :  
真係唔好笑 3sm M,fi  
笑唔出
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-23
引用第14樓馬里亞斯於2008-08-23 22:51發表的  :
我有認真睇一次 e&I t  
真係唔好笑 KU&G;ni2  
笑唔出
ffDc 6*.Q  
點解我笑到6地既=_=
離線divct
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-23
我睇到e到我好想笑~ 扎比:琪琪…其實我… 你想打托比定扎比= =? 仲有e到其實我… 其實我咩其實我love你ga= =?我想到e到我又笑了
[ 此帖被divct在2008-08-23 23:20重新編輯 ]
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-23
引用第15樓小李於2008-08-23 23:11發表的  :
點解我笑到6地既=_=
1uM/2sX  
可能你同樓主差唔多所以會笑成咁 V/-MIH7SF  
另外我建議你睇醫生 Xw(3j)xQ  
你咁樣笑法我怕你笑到有事
不要看全圖
離線中毒封龍
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-08-24
真的沒有太多笑點.... Cqa3n[Mhw1  
只是把角色變了吧....
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-08-24
引用第1樓馬里亞斯於2008-08-23 11:34發表的  : KZi+j#7O  
仲以為你改過自身唔再發膠文 2,+@# q  

gm:星仔!!!米兒跳下水了!!! 7/ 4~>D&-b  
佐助:米兒…你等我啊!!! e1oFnu2R  
.......
l;XUh9RF`A  
人地本性係咁冇法  根本就係抄火影同死神  ....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個