切換到寬版
  • 3145閱讀
  • 36回復

[自創小說]玩人的後果 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線4502

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-23
有一日 gm同迪雲等人去玩跳水… Ib<+m%Ac  
VHkrPJ[  
gm:快d跳啦!!! 6O?Sr,  
:1Yd;%>92  
可是...全部人都好驚.... sjbC~Te--  
-cC(d$y  
gm:沒人跳!!!只好用絕招啦!!! i}12mjF  
>@\?\!Go  
砰!!!!gm把米兒推下水了 e(5Px!B  
yH0ZSv  
gm:星仔!!!米兒跳下水了!!! GoGgw]h>x  
<i @jD  
星仔:米兒…你等我啊!!! fpC@3itI  
v8M#%QoA  
砰!星仔跳下水了... [UrS%]OSR  
~ .=HN}E  
gm:琪琪!!!星仔跳下水了!!! 15yV4wHr  
F 973U  
琪琪:星仔哥!!!我來了!!! G@6,O-Sj  
;-wPXXR  
砰!琪琪跳下水了... 8&iI+\lCy  
))-M+CA  
扎比:琪琪…其實我… Yl3PZ*#@ Q  
}tgn1xpx  
砰!扎比跳下水了... h1d 0{  
<OFqUp*l  
gm:迪雲!!!星仔跳下水了!!! 23?0'AU  
]t0S_ UH$  
迪雲:星仔!!!我來救你啦!!! J:!Gf^/)  
JqIv&W  
砰!迪雲跳下水了... Ya {1/AaM  
zb*4Nsda:  
gm:安雅!!!迪雲跳下水了! FO3*[O   
8-#2?=  
安雅:迪…雲…我來啦!!! *y$ry]   
c7N9X 3A  
砰!安雅跳下水了... S Q.Wj?W)  
Dy'l]vN$  
gm:蓮娜!安雅跳下水了! qt;Tfuo  
V'4}9J  
蓮娜:這傻妹… 0X6o  
qOanu  
砰!蓮娜跳了下去~~~ {; ~i q  
'%7]xp  
gm:悟地!迪雲跳下去了! {Z;GNMO:  
jCa;g{#@  
悟地:混蛋!等咪我啊! ,3[<C)'[  
2fA9L _:0  
砰!悟地跳了下去~~~ `)P_X4e]`  
TniKH( w/  
gm:小丹!你唔可以輸比悟地嫁! `cRB!w=KHV  
T`G"2|ISS  
小丹:我一定要變強!!! L-TVe  
'Z9F0l"Nr  
砰!小丹跳了下去~~~~ Y3&ecEE  
F'Vl\qPt  
gm:璇瓏!小丹跳下去了!  `a9>4  
U Bg_b?k  
璇瓏:小丹…我愛你啊!!! }# ^Pb M  
y=`(`|YW}`  
砰!璇瓏跳了下去~~~ 2C&%UZim;P  
a VMFjkW  
gm:域多!璇瓏跳下去了! \5_^P{p7<  
&1Iy9&y  
域多:璇瓏大小姐!!! B)NB6dCp  
(ytkq(  
砰!域多跳了下去~~~ I(S6DkU  
N#ObxOE6T"  
gm:歷奇!域多話你跳落去佢就叫你做大佬! \mG M#E  
Ji=iq=S7  
歷奇:域多!你一定要叫我做大佬啊!!! q,Q|Uvpk  
h}_q  
砰!歷奇跳了下去~~~~~ {<n)zLy  
N/=3B s0y-  
gm:馬龍!歷奇佢地跳左落去啊!!! 1r4/McB  
tYa*%|! v  
馬龍:可惡…竟然唔等我!!! 1i2O]e!  
jgIzB1H  
砰!馬龍跳了下去~~~~~ 3S?+G)qKo  
hdb4E|'A  
gm:4502! U1話你跳落去佢就送龍翼既異信同招式比你!!! ?^Ux+mVE  
U0T N8O}Z  
4502:哇~~~~正啊!!! R:p,Hav<q  
g{(nt5|^l  
砰!4502跳了下去~~~~~ x~^nlnKVf  
\]El%j4  
gm:嘩哈哈!!!班傻仔跳哂落去!!!哈哈!!! Z;s-t\C  
g&wQ^  
U1(奸笑中):喂喂…唔洗做野咩…我扣你今個月既一半人工!!! 'h=2_%l@Y  
I-"{m/PEdg  
gm:唔好啊!!! n5/Q)*e0'#  
V|`|CVFo]  
U1:死啦!!! tTt ~W5lo  
[t'"4  
砰!gm跳了下去 \:7EKzQ  
_Ohq'ZgXm  
r1] e:  
點...作成點...
[ 此帖被4502在2008-08-24 20:46重新編輯 ]
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-23
仲以為你改過自身唔再發膠文 1,,-R*x  
QZol( 2~Y  
dGe   
gm:星仔!!!米兒跳下水了!!! CS49M  
佐助:米兒…你等我啊!!! yk/XfwQ5  
無啦啦多左個佐助 \\JXY*DA:+  
內容又無聊
[ 此帖被馬里亞斯在2008-08-23 11:40重新編� ]
不要看全圖
離線polim1522000
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-23
改笑話我 唔係作 Z/x~:u_  
話說XX日,忍者們乘坐的XX號客輪即將撞上冰山... 0'uj*Y{L  
&7LfNN`  
船長:各位 船快沉拉!!!趕快跳近海裡呀!!! gN%R-e0  
`Ec+i  
可是...卻沒任何人理他.... MZ'HMYed   
C'ZU .Y  
船長:沒人理我!!!只好用殺手招拉!!! OgX."pK  
G)Y!aX  
砰!!!!船長把鼬給踢下水了 _[W=1bGJ  
:nI.Qa'"H  
船長:佐助!!!你哥在下面!!! )<d8yLb  
F<[8!^l(z  
佐助:我要為爸媽報仇.... n^K]R}S  
%~~QXH\  
砰!佐助跳下水了... "'Ik{wGc  
vq}V0- <  
船長:小櫻!!!佐助跳下水了!!! J']W7!p  
5> UgBA  
小櫻:佐助!!!我來了!!! E2MpMR  
V|= 1<v  
砰!小櫻跳下水了... Dts:$PlCk  
uw]Jm"=w  
井野:我不會把佐助讓竣EA的!!!寬額頭!.... ryN-d%t?  
|d K-r  
砰!井野跳下水了... /+u*9ZR&1  
9YKEME+:  
船長:鳴人!!!小櫻跳下水了!!! ^^m%[$nw&r  
SzgVvmM}  
鳴人:不要呀!!!小櫻!!! ctGjqHo  
SDkN  
砰!鳴人跳下水了... myXV~6R 3  
})B)-8  
船長:鹿丸!!!井野跳下水了! ^:BRbp37i  
\MU4"sX w  
鹿丸:哎~~~女人真麻煩~~~ PA E)3  
L<: ya  
砰!鹿丸跳下水了... dx^3(#B  
yAOC<d9 E  
船長:雛田!鳴人跳下水了! (\j<`"n  
$a G'.0HW  
雛田:鳴~~~鳴人,我~~我一直是有話直說的,這就是我的忍道~~~ 4{|lzo'&  
IH5thL@D  
砰!雛田跳了下去~~~ B?jF1F!9  
HwHI$IB  
船長:手鞠!鹿丸跳下去了! )~6974  
+=R:n^r^,  
手鞠:混蛋!又要認輸吧! ?NL2|8  
B~^\jRd "  
砰!手鞠跳了下去~~~ sEoS|"  
-Jhf]  
船長:寧次!雛田跳下去了! zMa`olTZ  
` F)Iv:;y,  
寧次:我只能保護宗家的人~~~這就是命運~~ E^g6,Y:i9  
#\}hN ~@F  
砰!寧次跳了下去~~~~ tQ/U 'Ap&  
er53?z7zP.  
船長:天天!寧次跳下去了! &5B+8>  
Z"n]y4h  
天天:寧次!!!!!! <C&UD j  
| c;S'36  
砰!天天跳了下去~~~ ,GK>|gNsb  
m>iuy:ti  
還有一群人怎麼辦?.... m'pihFR:f  
\ .:CL?m#  
船長:我愛羅,你想得到愛嗎?那就跳吧。 .m<-)Kx  
BjA|H  
我愛羅:為了愛,我跳。 nP}/#Wy  
vOqT Ld  
砰!我愛羅跳了下去~~~ j1B YSfX'  
@y,p-##e  
船長:堪九郎,我愛羅說你跳下去他就聽你的。 '!_o`t@  
A s"'KR  
堪九郎:臭小子!我要讓你聽我的! +/ #J]v-  
`p!.K9r7   
砰!堪九郎跳了下去~~~~~ 6)W9/V-W  
k2xjcrg  
船長:小李,小櫻她喜歡跳水的男生~~ 69_c,(M0  
(vQShe\  
小李:小櫻!我要為你燃燒青春!! , 7}Ri  
4F'@yi^Gt  
砰!小李跳了下去~~~~~ @gZ%>qe  
Y$(G)Fs  
船長:阿凱,小李他跳下去了!! w'UP#vT5&  
|_O1 V{Q=  
阿凱:哇~~~~我的愛徒小李!!!! }\1V;T  
4-m}W;igu  
砰!阿凱跳了下去~~~~~ ddw!FH2W (  
!XK p_v  
船長:卡卡西,你的"親熱天堂"掉到水裡了~~~~ m8FKr/Z-  
o}[wu:>yk  
卡卡西:我才剛買我還沒看耶~~~~~~~ 1f}Dza9  
a1?Y7(alPU  
砰!卡卡西跳了下去~~~~~ $hA[vi\5  
Qc6323/"  
船長:丁次,下面有好多好吃的魚喔! ~~ [ P 8e=;  
a+ ]@$8+  
丁次:肉、肉,我要吃肉!~~~~~ hRME;/r]X  
}@x0@sI9  
砰!丁次跳了下去~~~~~ o<x2,uT  
p}C3<[Nk  
船長:自來也!下面有好多漂亮妹妹哦! RlpW)\{j?  
`/0FXb 8h  
自來也:小姐們!我來啦! -`rz[";n  
](%-5G1<  
砰~自來也跳了下去~~~~ r1,RloyZS  
,#s}nJ4  
船長:大蛇丸,佐助說你跳水他就當你的容器。 9D&ocV3QV  
grv 3aa@  
大蛇丸:嘿嘿嘿~~佐助你的身體我要定了~~~ xNT[((  
(Y-7B  
砰!大蛇丸跳了下去~~~~ k+_pj k  
uHy^ Bq  
船長:哇塞!下面的賭場真大耶! !W8$-iq  
dD#A.C,Rz  
綱手:在哪呀?? S]k<Ixvf  
ETYw  
砰!綱手跳了下去~~~~~
離線自己

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-23
只係同原本火影玩野文一樣 )~rN{W<s`H  
將人物轉佐而已

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-23
唔係.......幾好笑呀.........都唔係太膠啫
離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-23
砰!琪琪跳下水了... R Mrh@9g  
扎比:琪琪…其實我…  !Mceg  
砰!扎比跳下水了... t*~V] wZ  
睇到呢到笑左
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-23
膠文的後果 8 Ys DE_  
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-23
引用第5樓iojknm於2008-08-23 13:49發表的  : ;shhg z$  
砰!琪琪跳下水了... DD{-xCCR  
扎比:琪琪…其實我…  P>j^w#$n  
砰!扎比跳下水了... XvETys@d  
睇到呢到笑左
SfLZVB  
" N>~]  
我仲以為托比跳係因為冰火版真天魔公仔係水底= =
離線4502
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-23
引用第7樓goldcat0807於2008-08-23 20:27發表的  :
我仲以為托比跳係因為冰火版真天魔公仔係水底= =
!Lkk1z o  
因為琪琪家有個 所以佢...  其實佢想講 我超想要個真天魔嫁 你賣比我啦!!!
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-23
扎比是誰啊- -?
離線billyzhang1
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-23
4502又發膠post =_=
離線錯愛小謙
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-23
膠文回來啦
離線‵尐曖︱
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-23
引用第11樓錯愛小謙於2008-08-23 21:13發表的  : JIc(hRf9>  
膠文回來啦
Y;)l  
*Z8qd{.$q  
我吾信你認真睇一次 Uee(1  
真系吾會笑 s3-TBhAv  
同埋 tp<v  
佢就算將本身既人物改左 K>2M*bGc p  
咁又點? -bd'sv  
起碼佢作得好笑 iV5S[uy72.  
而你地班人就正系識踩 1SF8D`3  
回題:睇曬成篇 p!o-+@ava  
好鬼好笑- - {nPiIPH  
最好笑既系托比個到- -
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-23
引用第12樓‵尐曖︱於2008-08-23 21:19發表的  :
我吾信你認真睇一次 ) 7C+hQe  
真系吾會笑 ~ <36vsk  
同埋 '=0l{hv@  
.......
[]jbzVwS2  
我搵唔倒托比戈度:o扎比就有:o 0qq>(K[  
話說我認真睇左好多次 Z aYUf  
笑唔出:o
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-23
引用第12樓‵尐曖︱於2008-08-23 21:19發表的  :
我吾信你認真睇一次 ]N2! 'c  
真系吾會笑 AJ3%Z$JJ;s  
同埋 Jj/}GVNc7  
.......
y=0)vi{]  
我有認真睇一次 vb| d  
真係唔好笑 Z~w2m6;s  
笑唔出
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-23
引用第14樓馬里亞斯於2008-08-23 22:51發表的  :
我有認真睇一次 N/'8W9#6  
真係唔好笑 K$:+]fJK  
笑唔出
'N^*,  
點解我笑到6地既=_=
離線divct
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-23
我睇到e到我好想笑~ 扎比:琪琪…其實我… 你想打托比定扎比= =? 仲有e到其實我… 其實我咩其實我love你ga= =?我想到e到我又笑了
[ 此帖被divct在2008-08-23 23:20重新編輯 ]
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-23
引用第15樓小李於2008-08-23 23:11發表的  :
點解我笑到6地既=_=
b r Iz8]  
可能你同樓主差唔多所以會笑成咁 k2$pcR,WM  
另外我建議你睇醫生 n@ SUu7o  
你咁樣笑法我怕你笑到有事
不要看全圖
離線中毒封龍
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-08-24
真的沒有太多笑點.... x?V^ l*  
只是把角色變了吧....
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-08-24
引用第1樓馬里亞斯於2008-08-23 11:34發表的  : t`E5bWG  
仲以為你改過自身唔再發膠文 [n| }>  

gm:星仔!!!米兒跳下水了!!! $(;Ts)P  
佐助:米兒…你等我啊!!! Ycm.qud ?  
.......
~EY)c~ H  
人地本性係咁冇法  根本就係抄火影同死神  ....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個