切換到寬版
  • 3200閱讀
  • 36回復

[自創小說]玩人的後果 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線4502

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-23
有一日 gm同迪雲等人去玩跳水… L=s8em]7l  
W&Xi &[Ux  
gm:快d跳啦!!! 6Q+VW_~  
=FFs8&PKys  
可是...全部人都好驚.... !4t%\N6Ib  
09G]t1!,  
gm:沒人跳!!!只好用絕招啦!!! 5VfpeA `  
+l7Bu}_?  
砰!!!!gm把米兒推下水了 "[Tr"nI  
Th~pju  
gm:星仔!!!米兒跳下水了!!! L9whgXD  
f\~w!-  
星仔:米兒…你等我啊!!! R~N%sn  
&N %-.&t'  
砰!星仔跳下水了... 15DlD`QV  
W`n_m&Y\  
gm:琪琪!!!星仔跳下水了!!! L;KLmxy#  
Z@Qf0 c  
琪琪:星仔哥!!!我來了!!! xz,M>Ua  
Ew9 MWlk  
砰!琪琪跳下水了... EVbDI yFn  
wo^1%:@/2  
扎比:琪琪…其實我… QkO4Td<  
^^)\| kW?  
砰!扎比跳下水了... `k08M)  
N=:xyv  
gm:迪雲!!!星仔跳下水了!!! bHHR^*B  
-ktYS(8&  
迪雲:星仔!!!我來救你啦!!! a+\s0Qo<  
uRw%`J4H  
砰!迪雲跳下水了... UX'tdB !A  
6K9-n}z  
gm:安雅!!!迪雲跳下水了! +Nka,C^O"  
}HZ'i;~r|9  
安雅:迪…雲…我來啦!!! 2f-Or/v  
WJ]g7!Ks  
砰!安雅跳下水了... >[g'i+{  
Al]z =  
gm:蓮娜!安雅跳下水了! SCMZ-^b  
TUVqQ\oF:  
蓮娜:這傻妹… #.\X% !  
k+cHx799  
砰!蓮娜跳了下去~~~ ^kj%Ekt7  
y]f| U-f:~  
gm:悟地!迪雲跳下去了! C/pu]%n@4  
YcBAW4B`  
悟地:混蛋!等咪我啊! OAz -w  
V?cUQghHg  
砰!悟地跳了下去~~~ Cqk6Igw  
r7p>`>_Q\  
gm:小丹!你唔可以輸比悟地嫁! b; 4;WtBO  
_Msaub!N  
小丹:我一定要變強!!! jDc5p3D&[]  
.{W)E  
砰!小丹跳了下去~~~~ 3bPvL/\Lb  
wA}+E)x/C  
gm:璇瓏!小丹跳下去了! >j$CM:w  
z '%Vy  
璇瓏:小丹…我愛你啊!!! /fc@=CO  
+<H)DPG<  
砰!璇瓏跳了下去~~~ `4 A%BKYB  
z7J2O  
gm:域多!璇瓏跳下去了! u|D_"q~+6  
qzqv-{.h  
域多:璇瓏大小姐!!! f+huhJS5 e  
o3l_&?^  
砰!域多跳了下去~~~ #\$R^u]!  
x*[\$E`v  
gm:歷奇!域多話你跳落去佢就叫你做大佬! Vj"B#  
~8Z0{^  
歷奇:域多!你一定要叫我做大佬啊!!! DO$jX 4  
i9oi} $;J  
砰!歷奇跳了下去~~~~~ >LwZ"IE V  
><[($Gq`g  
gm:馬龍!歷奇佢地跳左落去啊!!! p/xxoU  
F"3PP ~  
馬龍:可惡…竟然唔等我!!! oxb#{o9G  
nj~1y ')  
砰!馬龍跳了下去~~~~~ Y zSUJ=0/  
~fE@]~f>  
gm:4502! U1話你跳落去佢就送龍翼既異信同招式比你!!! ZO+c-!%[(  
c?CjJ}-7  
4502:哇~~~~正啊!!! ZUb6d*B  
e@6<mir[4  
砰!4502跳了下去~~~~~ <5A(rDij  
mV} peb  
gm:嘩哈哈!!!班傻仔跳哂落去!!!哈哈!!! z)r)w?A  
3ADT Yt".  
U1(奸笑中):喂喂…唔洗做野咩…我扣你今個月既一半人工!!! BM#cosV7%h  
hV/$6 8A_  
gm:唔好啊!!! v"Fa_+TVx  
CEE`nn  
U1:死啦!!! -#H>kbs  
n0kBLn  
砰!gm跳了下去 %zyO}  
7E4=\vM  
|r!G(an1x4  
點...作成點...
[ 此帖被4502在2008-08-24 20:46重新編輯 ]
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-23
仲以為你改過自身唔再發膠文 z;@;jQ7  
Lnbbv  *  
%+ YLe-\?  
gm:星仔!!!米兒跳下水了!!! la>:%SD  
佐助:米兒…你等我啊!!! O7 %<(  
無啦啦多左個佐助 G1z[v3T  
內容又無聊
[ 此帖被馬里亞斯在2008-08-23 11:40重新編� ]
不要看全圖
離線polim1522000
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-23
改笑話我 唔係作 gR}> q4b  
話說XX日,忍者們乘坐的XX號客輪即將撞上冰山... _jg&}HM  
=(:{>tO_"  
船長:各位 船快沉拉!!!趕快跳近海裡呀!!! iq2)oC_  
@q:v?AO  
可是...卻沒任何人理他.... / RU'~(  
f.8Jp<S2K  
船長:沒人理我!!!只好用殺手招拉!!! Tlc3l}B*Z  
FeOo;|a  
砰!!!!船長把鼬給踢下水了 )a"rj5~-  
QP/%+[E.  
船長:佐助!!!你哥在下面!!! qNb|6/DG  
,p2BB"^_i  
佐助:我要為爸媽報仇.... 8>^(-ca_  
OiBDI3,|+  
砰!佐助跳下水了... !_EL{/ko  
JHQc)@E}  
船長:小櫻!!!佐助跳下水了!!! -+MGs]),  
M]9oSi  
小櫻:佐助!!!我來了!!! FyD^\6/x  
&%J+d"n(  
砰!小櫻跳下水了... :eIPPh|\  
DXX(qk)6  
井野:我不會把佐助讓竣EA的!!!寬額頭!.... P(iZGOKUs=  
&?+vH E}  
砰!井野跳下水了... [t)omPy<c  
QG{).|pm  
船長:鳴人!!!小櫻跳下水了!!! D2hEI2S  
"F_o%!l  
鳴人:不要呀!!!小櫻!!! ~vf&JH'!  
Z)iRc$;  
砰!鳴人跳下水了... 2kv%k3 Q{  
HbQv u@  
船長:鹿丸!!!井野跳下水了! G`!ff  
Y-8qAF?SJ]  
鹿丸:哎~~~女人真麻煩~~~ wLa^pI4p ^  
g4n& k  
砰!鹿丸跳下水了... #3uBq(-Z  
iU)-YFO  
船長:雛田!鳴人跳下水了! "|1MJuY_6  
WA);Z=  
雛田:鳴~~~鳴人,我~~我一直是有話直說的,這就是我的忍道~~~ , N :'Z  
jgiP2k[Xom  
砰!雛田跳了下去~~~ d2H&@80  
E)(`Z0  
船長:手鞠!鹿丸跳下去了! wf7<#jIq  
vFfvvRda4x  
手鞠:混蛋!又要認輸吧! Pn{yk`6E  
Fa( }:Ug  
砰!手鞠跳了下去~~~ -t9oL3J  
h;vD"!gP  
船長:寧次!雛田跳下去了! Tb-`0^y&X1  
`Tzq vnn  
寧次:我只能保護宗家的人~~~這就是命運~~ ` R@24 )  
}?P~qJ|1  
砰!寧次跳了下去~~~~ lwH&4K  
RJs_ S  
船長:天天!寧次跳下去了! >qA5   
BfOG e!Si  
天天:寧次!!!!!! h3;Ij'  
4Uz:zB  
砰!天天跳了下去~~~ ;U<) $ 5  
@"9y\1u  
還有一群人怎麼辦?.... K/[v>(<  
}wR)p  
船長:我愛羅,你想得到愛嗎?那就跳吧。 + ZXGT  
'OGOT0(  
我愛羅:為了愛,我跳。 e:[ Kp6J  
K! /E0G&  
砰!我愛羅跳了下去~~~ ^J>28Q\S  
NQfIY`lt'  
船長:堪九郎,我愛羅說你跳下去他就聽你的。 cXJgdBwo  
zJ9ZqC]  
堪九郎:臭小子!我要讓你聽我的! K=sQ_j.&Z  
BHj]w*Ov  
砰!堪九郎跳了下去~~~~~ RqHxKj  
,h/0:?R KW  
船長:小李,小櫻她喜歡跳水的男生~~ wX 41R]pF  
l^`!:BOtR  
小李:小櫻!我要為你燃燒青春!! ZJ=C[s!wu  
#<'/s qL  
砰!小李跳了下去~~~~~ d+T]EpQJ*  
*7*g! km  
船長:阿凱,小李他跳下去了!! `"ie57-  
|P? 8<8p  
阿凱:哇~~~~我的愛徒小李!!!! %aw/Y5  
3C,e>zE}  
砰!阿凱跳了下去~~~~~ r)j#Skh].  
30H:x@='9  
船長:卡卡西,你的"親熱天堂"掉到水裡了~~~~ 2:DpnLU5  
bkOm/8k|4  
卡卡西:我才剛買我還沒看耶~~~~~~~ }= <!j5:  
_)Qt,$  
砰!卡卡西跳了下去~~~~~ 8=nm`7(]  
p`d:g BZ  
船長:丁次,下面有好多好吃的魚喔! ~~ qw , >~  
H>7!+&M  
丁次:肉、肉,我要吃肉!~~~~~ ^cAJCbp7  
fGe{7p6XV*  
砰!丁次跳了下去~~~~~ S i>TG  
`UJW:qqW  
船長:自來也!下面有好多漂亮妹妹哦! 9Akwr }  
X 1'Ze,34  
自來也:小姐們!我來啦! h= U 4  
~Igo 8ykl  
砰~自來也跳了下去~~~~ +es6c')  
kt:%]ZZL  
船長:大蛇丸,佐助說你跳水他就當你的容器。 >5gzo6j/  
V9bLm,DtT  
大蛇丸:嘿嘿嘿~~佐助你的身體我要定了~~~ |V7a26h  
1e+?O7/  
砰!大蛇丸跳了下去~~~~ ^KF'/9S   
c,fedH;  
船長:哇塞!下面的賭場真大耶! CKur$$B  
w#$k$T)  
綱手:在哪呀?? !Ch ya  
.0ZvCv:>  
砰!綱手跳了下去~~~~~
離線自己

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-23
只係同原本火影玩野文一樣 r|@?v,  
將人物轉佐而已

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-23
唔係.......幾好笑呀.........都唔係太膠啫
離線iojknm
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-23
砰!琪琪跳下水了... kw ^ Sbxm  
扎比:琪琪…其實我…  !!%nl_I(  
砰!扎比跳下水了... k.[) R@0%  
睇到呢到笑左
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-23
膠文的後果 4qXRDsbCf  
離線goldcat0807
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-23
引用第5樓iojknm於2008-08-23 13:49發表的  : ^>X)"'0+  
砰!琪琪跳下水了... pPyvR;NJ  
扎比:琪琪…其實我…  =0PRAc  
砰!扎比跳下水了... "rx^M*"  
睇到呢到笑左
[l':G]  
Zv|p>q`R2  
我仲以為托比跳係因為冰火版真天魔公仔係水底= =
離線4502
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-23
引用第7樓goldcat0807於2008-08-23 20:27發表的  :
我仲以為托比跳係因為冰火版真天魔公仔係水底= =
FUaI2  
因為琪琪家有個 所以佢...  其實佢想講 我超想要個真天魔嫁 你賣比我啦!!!
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-23
扎比是誰啊- -?
離線billyzhang1
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-23
4502又發膠post =_=
離線錯愛小謙
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-23
膠文回來啦
離線‵尐曖︱
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-23
引用第11樓錯愛小謙於2008-08-23 21:13發表的  : xHo&[{  
膠文回來啦
8)yI<`q6  
zt=0o| k  
我吾信你認真睇一次 LL*mgTQ  
真系吾會笑 L}sx<=8.m  
同埋 a9U_ug58  
佢就算將本身既人物改左 lfN~A"X  
咁又點? e]Fp=*#  
起碼佢作得好笑 }{[mrG   
而你地班人就正系識踩 1HT_  
回題:睇曬成篇 ihCIh6  
好鬼好笑- - x@>&IBiL  
最好笑既系托比個到- -
離線陸道
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-23
引用第12樓‵尐曖︱於2008-08-23 21:19發表的  :
我吾信你認真睇一次 nrm+z"7  
真系吾會笑 wr(*?p]R  
同埋 ($w@Z/;  
.......
0+Ta%H{  
我搵唔倒托比戈度:o扎比就有:o G7!W{;@I  
話說我認真睇左好多次 >MK>gLg}!  
笑唔出:o
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-23
引用第12樓‵尐曖︱於2008-08-23 21:19發表的  :
我吾信你認真睇一次 ca+5=+X7  
真系吾會笑 .r*2|  
同埋 N('&jHF  
.......
vpmj||\-  
我有認真睇一次 mI74x3 [  
真係唔好笑 Lemui)  
笑唔出
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-23
引用第14樓馬里亞斯於2008-08-23 22:51發表的  :
我有認真睇一次 -Fe?R*-g  
真係唔好笑 <J`0  
笑唔出
M<v%CawS  
點解我笑到6地既=_=
離線divct
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-23
我睇到e到我好想笑~ 扎比:琪琪…其實我… 你想打托比定扎比= =? 仲有e到其實我… 其實我咩其實我love你ga= =?我想到e到我又笑了
[ 此帖被divct在2008-08-23 23:20重新編輯 ]
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-23
引用第15樓小李於2008-08-23 23:11發表的  :
點解我笑到6地既=_=
k="i;! G e  
可能你同樓主差唔多所以會笑成咁 ^\=`edN0  
另外我建議你睇醫生 cdT7 @  
你咁樣笑法我怕你笑到有事
不要看全圖
離線中毒封龍
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-08-24
真的沒有太多笑點.... W^l-Y %a/o  
只是把角色變了吧....
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-08-24
引用第1樓馬里亞斯於2008-08-23 11:34發表的  : LKDO2N  
仲以為你改過自身唔再發膠文 RZTiw^  

gm:星仔!!!米兒跳下水了!!! {+>-7 9b  
佐助:米兒…你等我啊!!! qJ-/7-$ ^  
.......
}Zp,+U*"  
人地本性係咁冇法  根本就係抄火影同死神  ....
快速回復
限100 字節

上一個 下一個