切換到寬版
  • 3633閱讀
  • 65回復

[遊戲改圖]『修改左』悟地新招,虎門煉獄(加左招式分析) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-03-03
好似整得好差ORZ"... w~6UOA8}  
請各位高手指點指點... o:QL%J{[  
vz4( k/  
因為要改色較難所以請大家比d耐性~.~ B.G6vx4yp  
s>6h]H  
個名叫〝虎門煉獄〞=.=".... jXA/G%:[  
完成前 aNu.4c/5  
I^k&v V  
完成後 fVn4=d6X  
HZ'rM5Kq  
招式分析: jyIIE7.I"  
學習點數550(好像多了點吧=_=") !j'LZ7  
mp:所有mp 5T#v &  
血量必須在30%或以下才能使出 GLO3v. n;  
]6Iu\,#J  
將對手固定在魔法陣中間再以超虎10倍的速度 XF(D%ygeC  
從四個不同的方位攻擊,再以極速到魔陣中間使用真虎吧對手轟飛~~  =Iop  
*注:四個角度超虎中分別付有不同效果火焰結冰電擊中毒 ]F+|C  
i,;JI>U  
不要偷圖不然用這招對付偷圖者XD
1條評分
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-03-03
嘩新招呀x圖呀!!!!好勁呀!!!整整佢佢啦 \=="
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-03-03
引用第1樓爪皇凌雨於2007-03-03 22:51發表的  : B$rhsK%  
嘩新招呀x圖呀!!!!好勁呀!!!整整佢佢啦 =="
 E& cC2(w  
#@DJf  
唔知點解上傳圖都係x晒=.= "yQBHYP  
係咪唔可以用[img]= =? [mv? \HDa~  
可唔可以幫幫忙=.=
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-03-03
X-card一張 ~4+Y BN  
比andickb加分吧XD |v7Je?yh  
試試看 g N<7(F  
vs vs
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-03-03
引用第3樓牙星於2007-03-03 22:54發表的  : fLs>|Rh  
X-card一張 >QYx9`x&  
比andickb加分吧XD Vfzy BjQ  
試試看 ?<.a>"!  
>[wxZ5))  
乜是死圖orz 4J[zNB]  
唔識用e個網post圖orz v`mB82s  
http://img263.imageshack.us/my.php?image=lfo20070303050800bs3.png
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-03-03
引用第4樓神‧嵐於2007-03-03 22:59發表的  :
乜是死圖orz DXD+,y\=  
唔識用e個網post圖orz  g4q{ ]  
http://img263.imageshack.us/my.php?image=lfo20070303050800bs3.png
|in>`:qk  
我通常自己圖就得
vs vs
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-03-03
引用第4樓神‧嵐於2007-03-03 22:59發表的  :
乜是死圖orz t c.|mIvw  
唔識用e個網post圖orz 0?t;3 z$n  
ye(av&Hn  
~pH!.|k-&  
sa<\nH$_X  
哪.....我改得很差嗎=.=?
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-03-03
一般啦.....加油
vs vs
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-03-03
引用第2樓迪斯路亞於2007-03-03 22:54發表的  :
唔知點解上傳圖都係x晒=.= mHW%^R=  
係咪唔可以用[img]= =? 90F.9rh  
可唔可以幫幫忙=.=
E}%Pwr  
用這個網上傳http://picsplace.to/upload.php )gU:Up24|"  
上傳完之前加邊有圖唔好按= ="  )bYOy+2g  
下邊有d網可以copy的..之後就有你個圖放大左 _ qOynW  
之後對圖按右鍵再按內容..有網址比你copt...咁個個就係了 =="
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-03-03
引用第8樓爪皇凌雨於2007-03-03 23:03發表的  :
用這個網上傳http://picsplace.to/upload.php =d~pr:.F  
上傳完之前加邊有圖唔好按= =" vKPLh   
下邊有d網可以copy的..之後就有你個圖放大左 %RwWyzm#\  
之後對圖按右鍵再按內容..有網址比你copt...咁個個就係了 =="
ow`F 7  
imgshack唔洗咁麻煩
vs vs
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-03-03
引用第6樓迪斯路亞於2007-03-03 23:02發表的  :
哪.....我改得很差嗎=.=?
#U3q +d+^  
睇唔到呀= ="一按就lag左真係好想睇下= ="用我個方法啦= ="
離線oacldsrx
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-03-03
                                                             5YI6$ZdQ  
                                                              7''iT{-[p  
 c&<Ei1  
90.9分
[ 此貼被oacldsrx在2007-03-03 23:11重新編輯 ]
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-03-03
引用第10樓爪皇凌雨於2007-03-03 23:04發表的  :
睇唔到呀= ="一按就lag左真係好想睇下= ="用我個方法啦= ="
N /;Vg ^Wx  
用這個睇 S%G&{5  
vs vs
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-03-03
引用第10樓爪皇凌雨於2007-03-03 23:04發表的  :
W:}t%agis  
zCS }i_ p  
cw_B^f8^  
load左好耐都入唔到去=.= x%dVD  
依個係唔係...? 3r?T|>|  
3n_t^=  
K'K/}q<  
一打個網就自動變叉包=.=..........
離線oacldsrx
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-03-03
引用第13樓迪斯路亞於2007-03-03 23:08發表的  :
load左好耐都入唔到去=.= ?:7$c  
依個係唔係...?  Q 6r  
.......
2FN#63  
                                                        上面的  {C%f~j  
                                                              IKp/xj[!  
mU>lm7'  
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-03-03
改得好 =="但load好慢= ="90分啦= =
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-03-03
改個名好喎...
vs vs
離線一角龍
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-03-03
哇!好令呀虎門結界 點做架 100分啦
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-03-03
引用第17樓一角龍於2007-03-03 23:29發表的  : :a)`iJnb  
哇!好令呀虎門結界 點做架 100分啦 [表情]
#6 M3BF  
一個cut左佢再複製
vs vs
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-03-03
引用第18樓牙星於2007-03-03 23:30發表的  :
一個cut左佢再複製
MJy(B><  
Di &XDW/  
_i2k$Nr  
cut都好難cut嫁=.=..... @ "/:Omh  
個d我係用複製左之後透明度較29幾個幾個疊上去
快速回復
限100 字節

上一個 下一個