切換到寬版
  • 3631閱讀
  • 65回復

[遊戲改圖]『修改左』悟地新招,虎門煉獄(加左招式分析) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-03-03
好似整得好差ORZ"... or>5a9pj  
請各位高手指點指點... EnZrnoGM  
%YA=W=Yd  
因為要改色較難所以請大家比d耐性~.~ 4w\cS&X~C  
(+(YO\ng6  
個名叫〝虎門煉獄〞=.=".... ,J~kwJ$L  
完成前 Tw);`&Ulo  
PO ]z'LD  
完成後 cYq<.A(hVj  
yiiYq(\{  
招式分析: 80LKxA;5N  
學習點數550(好像多了點吧=_=") b\F(.8  
mp:所有mp Mo0+"`   
血量必須在30%或以下才能使出 Zm^4p{I%o*  
-BgzAxa  
將對手固定在魔法陣中間再以超虎10倍的速度 -(ABQgSO]  
從四個不同的方位攻擊,再以極速到魔陣中間使用真虎吧對手轟飛~~  Gr}Lp  
*注:四個角度超虎中分別付有不同效果火焰結冰電擊中毒 D~G24k6b3  
?,O{,2}  
不要偷圖不然用這招對付偷圖者XD
1條評分
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-03-03
嘩新招呀x圖呀!!!!好勁呀!!!整整佢佢啦 \=="
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-03-03
引用第1樓爪皇凌雨於2007-03-03 22:51發表的  : sk.<|-(o  
嘩新招呀x圖呀!!!!好勁呀!!!整整佢佢啦 =="
rhGHR5 g  
|[7xTD  
唔知點解上傳圖都係x晒=.= ,b%T[s7  
係咪唔可以用[img]= =? llXyM */  
可唔可以幫幫忙=.=
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-03-03
X-card一張 :_E q(r  
比andickb加分吧XD k7yQEU  
試試看 1bs 8fUPB3  
vs vs
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-03-03
引用第3樓牙星於2007-03-03 22:54發表的  : eV$pza  
X-card一張 eq +t%  
比andickb加分吧XD ug*#rpb  
試試看 T 7`9[  
ov>Rvy  
乜是死圖orz wN1%;~?7  
唔識用e個網post圖orz gRA}sF  
http://img263.imageshack.us/my.php?image=lfo20070303050800bs3.png
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-03-03
引用第4樓神‧嵐於2007-03-03 22:59發表的  :
乜是死圖orz d3Dw[4  
唔識用e個網post圖orz Itn7Kl  
http://img263.imageshack.us/my.php?image=lfo20070303050800bs3.png
OL+dx`Y  
我通常自己圖就得
vs vs
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-03-03
引用第4樓神‧嵐於2007-03-03 22:59發表的  :
乜是死圖orz  z.fh4p  
唔識用e個網post圖orz C? pi8Xg  
+-_71rJc.  
-"J6 |Y#8  
="E^9!  
哪.....我改得很差嗎=.=?
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-03-03
一般啦.....加油
vs vs
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-03-03
引用第2樓迪斯路亞於2007-03-03 22:54發表的  :
唔知點解上傳圖都係x晒=.= nya-Io.  
係咪唔可以用[img]= =? |~'D8 g:Ak  
可唔可以幫幫忙=.=
C)^FRnb  
用這個網上傳http://picsplace.to/upload.php : uM2cc^  
上傳完之前加邊有圖唔好按= =" vCC}IDd  
下邊有d網可以copy的..之後就有你個圖放大左 <^:e)W  
之後對圖按右鍵再按內容..有網址比你copt...咁個個就係了 =="
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-03-03
引用第8樓爪皇凌雨於2007-03-03 23:03發表的  :
用這個網上傳http://picsplace.to/upload.php 1FfdW>ay*  
上傳完之前加邊有圖唔好按= =" ]:* 8 Mb#  
下邊有d網可以copy的..之後就有你個圖放大左 n^QOGT.s6`  
之後對圖按右鍵再按內容..有網址比你copt...咁個個就係了 =="
bDdJh}Vz  
imgshack唔洗咁麻煩
vs vs
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-03-03
引用第6樓迪斯路亞於2007-03-03 23:02發表的  :
哪.....我改得很差嗎=.=?
%hK?\Pg3=E  
睇唔到呀= ="一按就lag左真係好想睇下= ="用我個方法啦= ="
離線oacldsrx
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-03-03
                                                             * [*#cMZ   
                                                              p$}iBk0B(z  
-@ #b<"1  
90.9分
[ 此貼被oacldsrx在2007-03-03 23:11重新編輯 ]
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-03-03
引用第10樓爪皇凌雨於2007-03-03 23:04發表的  :
睇唔到呀= ="一按就lag左真係好想睇下= ="用我個方法啦= ="
9QJ=?bIC#  
用這個睇 %iIryv;  
vs vs
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-03-03
引用第10樓爪皇凌雨於2007-03-03 23:04發表的  :
:RHNV  
a#!Vi93  
6fPuTQ}fY>  
load左好耐都入唔到去=.= ,e>C)wq;  
依個係唔係...? i>T{s-3v  
I Jq$GR  
!`,6E`Y#  
一打個網就自動變叉包=.=..........
離線oacldsrx
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-03-03
引用第13樓迪斯路亞於2007-03-03 23:08發表的  :
load左好耐都入唔到去=.= x"AYt:ewuc  
依個係唔係...? Fhxg^  
.......
5I T'u3V  
                                                        上面的 [p4a\Qg0  
                                                              }qV4]*+{  
*i5&x/ds  
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-03-03
改得好 =="但load好慢= ="90分啦= =
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-03-03
改個名好喎...
vs vs
離線一角龍
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-03-03
哇!好令呀虎門結界 點做架 100分啦
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-03-03
引用第17樓一角龍於2007-03-03 23:29發表的  : u.!Pda  
哇!好令呀虎門結界 點做架 100分啦 [表情]
3s>& h-E  
一個cut左佢再複製
vs vs
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-03-03
引用第18樓牙星於2007-03-03 23:30發表的  :
一個cut左佢再複製
J@yy2AZnO  
;o8cfD.z  
$>#PhOC  
cut都好難cut嫁=.=..... ^QFjBQ-Hai  
個d我係用複製左之後透明度較29幾個幾個疊上去
快速回復
限100 字節

上一個 下一個