切換到寬版
  • 14011閱讀
  • 294回復

精英測試招募名單公佈 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線stamley213
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2010-09-28
引用第36樓最強鬥者於2010-09-28 17:58發表的  :
哦- -Sor我無睇清楚
你用咩名?

.愛神屈比特                          <<<听過
.大俠陳玩盡LFO4                <<<知道
.中毒火狂                              <<<知道
.軒轅·武神卍陷                     <<<唔識
.KT                                         <<<听過
.終極。迪倫                          <<<知道
.不完整的旋律                      <<<唔識
.+_+                                       <<<如果係本尊就知道
.極限武神                              <<<知道
.玩火                                      <<<唔識,邊水...
.cleverwoody2(boc)            <<<見過一次...
.*死神><迪倫*                      <<<知道
.AA仔                                     <<<唔識
.SIU愛x緣來是妳                  <<<听過
.中毒魔仔.                             <<<邊水
.魔法使命者                          <<<知道
.Louisex_Tom                     <<<好似听過
.雪走                                      <<<唔識
.逆x天羽                                <<<唔識
.乂基因改造者乂                  <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<本人
大量低價回收各代LFO閃卡
離線毒吻皇后

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2010-09-28
AA仔 雪走 逆x天羽 乂基因改造者乂
精英
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2010-09-28
引用第39樓andickb123於2010-09-28 18:07發表的  :
其實呢....我上年動漫都贏左傢[表情]
拳皇都係保持16強的[表情]
.......

潛得水多d人唔記得係正常的....
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2010-09-28
引用第35樓andickb123於2010-09-28 17:55發表的  :
好灰....無諗過我既名氣跌得咁慘=[
明明上年先打左屆比賽....咁快靜到....orz

名氣是會隨著時間而飛逝+_+
講真您唔講我都唔知原來屈比就係您- -
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線死神cy
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2010-09-28
引用第29樓yeung43027於2010-09-28 17:19發表的 :
cy 你比左意見gm?

暫時仲末~
到時我先會試左我有玩既人加點能力改到點先
之後玩下D稀有招~
之後先比意見gm仲有d咩要改

仲有好多人冇位影了~
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2010-09-28
引用第43樓魔法使命於2010-09-28 18:09發表的  :

我而家先知佢係屈比- -
離線yeungk
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2010-09-28
等到聖誕都未知更新左未= =
[img][/img]
Edward小店-----http://ibbs.hk/read.php?tid=90896
信譽良好,上黎睇下有無野岩
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2010-09-28
引用第46樓yeungk於2010-09-28 18:11發表的  :

我諗都要出年年頭
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2010-09-28
引用第42樓tommywu於2010-09-28 18:09發表的  :
潛得水多d人唔記得係正常的....

唉,如果以家人在HK....真係想打vs T_T
之前就工作小玩....但至小都有比賽呀T_T

引用第43樓魔法使命於2010-09-28 18:09發表的  :

引用第45樓stamley213於2010-09-28 18:10發表的  :

我而家先知佢係屈比- -

我一直都以為你知我係邊個=,=
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線死神cy
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2010-09-28
引用第46樓yeungk於2010-09-28 18:11發表的 :

我估聖誕前點都會有~

仲有好多人冇位影了~
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2010-09-28
引用第47樓stamley213於2010-09-28 18:13發表的  :
我諗都要出年年頭

今次其實內容不多...同埋最重要係check既都係能力值既平衡....
快則1日,慢則3日都出到細貨了
元聚
離線littlefigher
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2010-09-28
快d改啦= =我個歷奇Up到70lv個人物配點好屎所以無加過點.好難Up Lv啊= =
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2010-09-28
引用第50樓andickb123於2010-09-28 18:17發表的  :
今次其實內容不多...同埋最重要係check既都係能力值既平衡....
快則1日,慢則3日都出到細貨了

改版項目(一) 角色基本能力重新調整:
調整範圍:所有角色
測試內容:測試所有角色的能力成長配點

一個星期點都可以測齊

改版項目(二) 新創角色可玩關卡限制放寬:
調整範圍:無須購買遊戲包也直接開放到VER10.0關卡
測試內容:關卡開放後測試有沒有異常或問題

打曬咁多關真係人都死- -起碼一星期

改版項目(三) 學習招式條件放寬:
調整範圍:無須技能點可以學習所有技能
測試內容:不用技能點狀況對遊戲性的影響

唔知有咩影響- -

改版項目(四) 能力上限調整:
調整範圍:一轉攻防敏上限調整為600、異轉則為800
測試內容:對遊戲性的影響

= =大支持...鬼有影響
離線花生男
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2010-09-28
.愛神屈比特                    認識
.大俠陳玩盡LFO4          是本尊就認識
.中毒火狂                        中毒d人吧
.軒轅·武神卍陷               是機械人卍陷的分身吧?比賽輸俾真武道理果個?
.KT                                   唔識
.終極。迪倫                    好似係有創作招果個?
.不完整的旋律                唔識
.+_+                                 係本尊就知,打過下
.極限武神                        誰?
.玩火                                唔識
.cleverwoody2(boc)      唔識
.*死神><迪倫*                唔識
.AA仔                               唔識
.SIU愛x緣來是妳           唔識
.中毒魔仔.                       哦,魔仔
.魔法使命者                    呢度討論區會員
.Louisex_Tom               好似有同佢打過
.雪走                                近來PEAK見到的玩家(個名咁熟好似某game聽過,武器名?!)
.逆x天羽                           唔識
.乂基因改造者乂             唔識

慘了......原來成半人我都唔識,睇來同LFO脫晒節喇!

(題外話,有冇人知真武道理去左邊?好似失蹤左?)
Bug知所謂,作弊不斷。
假的真不了,被封無得怨。
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2010-09-28
引用第52樓stamley213於2010-09-28 18:20發表的  :
改版項目(一) 角色基本能力重新調整:
調整範圍:所有角色
測試內容:測試所有角色的能力成長配點
.......

項目一,打VS已經好清楚差距
項目二
其實無咩必要測試....如果真係要測既4日差右吧....
10.0之前既關都唔算難打
項目三...佢一開始就出150...跟本試唔到個感覺
不過對玩家始終利多於幣
項目四...整體調整影響不到那裡去
元聚
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2010-09-28
引用第53樓花生男於2010-09-28 18:26發表的  :
.愛神屈比特                    認識
.大俠陳玩盡LFO4          是本尊就認識
.中毒火狂                        中毒d人吧
.軒轅·武神卍陷               是機械人卍陷的分身吧?比賽輸俾真武道理果個?
.KT                                   唔識
.......

大家環境一樣....灰到以家被人視為小卒
元聚
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2010-09-28
引用第54樓andickb123於2010-09-28 18:26發表的  :
項目一,打VS已經好清楚差距
項目二
其實無咩必要測試....如果真係要測既4日差右吧....
10.0之前既關都唔算難打
.......

8.0有燃燒同戰回呢2大魔鬼把守+_+
話說估下今次個主程式會幾大-3-?
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2010-09-28
原來黃叔個game名叫基因改造者..真係唔知

佢其實個關卡..推黎都冇乜用
其實推到去空中就已經夠啦...
主要都係開頭s1 s2又長又煩又廢怪..打到悶
戰回同燃武兩關都係應該lfo暫時最難既關
你出個可以同人地一齊爆仲好啦..
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2010-09-28
引用第56樓魔法使命於2010-09-28 18:28發表的  :
8.0有燃燒同戰回呢2大魔鬼把守+_+
話說估下今次個主程式會幾大-3-?

9成大過而家果個- -"
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2010-09-28
引用第55樓andickb123於2010-09-28 18:28發表的  :
大家環境一樣....灰到以家被人視為小卒[表情]

以而家D「將軍」隻隻都300LV...
我地當然只能被視為小卒+_+
引用第58樓stamley213於2010-09-28 18:32發表的  :
9成大過而家果個- -"

到時又唔知要DL到幾時+_+
快速回復
限100 字節

上一個 下一個