切換到寬版
  • 5801閱讀
  • 106回復

自畫圖(自行修改過)加左悟地 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2006-07-08
引用第37樓天地之龍2006-07-08 13:12發表的“”:
-我分都係咁話,我最真比人話小白果d野,迫我爆粗呀,吊你老母 CR<Nau>  
係勁係lfo/真人同我隻揪囉! G+xd h  
p.s~南嵐~如果係咁-我分就係你唔岩,明咪?
P G/xX H  
你咁講都係想我唔扣你分only,係咪? f"G?#dW/1  
t<2B3&o1  
你地兩個再繼續,我就送你地兩個一人一張牛皮膠紙
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2006-07-08
說真,我最真比人話小白,自己唔係好好,就唔好話人小白,玩lfo就比人話小白!? tZ ]/?+1G  
你地知唔知比你話小白的心情呀??你地d人有無人姓呀!? eO:wx.PW  
屈比廢啦~日日同我vs都輸! n++L =&Wd  
話比你地知,我係到哭呀現在... |H'4];>R?  
比人話小白的係我呀,唔比話樣衰呀!?? nZ 0rxx[V?  
我無打機的時間-哭,e次真係勁囉,你地都無人姓的,同你地說都無用!! ESl</"<J  
-分的係話"話張野樣衰的人"係小白果個呀!!
[ 此貼被天地之龍在2006-07-08 14:12重新編� ]
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2006-07-08
引用第40樓~南嵐~2006-07-08 14:02發表的“”:
你咁講都係想我唔扣你分only,係咪?
你地兩個再繼續,我就送你地兩個一人一張牛皮膠紙
+JMB98+l  
扣我分囉,我唔玩d個壇啦,你e個人真係"無人姓"!!
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2006-07-08
必推不可!!比人睇下邊個唔岩囉!
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2006-07-08
引用第14樓abc1232006-07-04 19:08發表的“”:
唔洗理d硬膠......d小白玩lfo玩上身唔識欣賞罷了
QGYO{S  
睇你個樣一定係真的小白囉,係唔係?真.小白
離線bbqonqq
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2006-07-08
引用第39樓天地之龍2006-07-08 13:53發表的“”:
係人地話我小白先的!唔會欣賞就係小白呀!? 0f).F  
你咪同我嘈呀,我唔想爆粗話你!! $6~D 2K  
咁係樣衰呀!你幫屈比姐~屈比好勁呀!都係輸~
85rXm*Df  
qm-G=EX  
+1j@n.)ft  
同你講 sjpcz4|K  
Ctpr.  
唔可以有口話人冇口話自己 ?u/Uov@rD  
 7(;M  
你自己真係咁勁就畫一張出黎俾我評論 j$h.V#1z  
/ c1=`OJ  
唔好話你冇SCANER z116i?7EnV  
+'9l 2DI;  
通常淆底既人都會咁講 x | =  
HhN;&67~Z  
夠薑你就放出黎 MS,J+'2  
\$Xo5f<  
仲有 =.9L/74@  
S) /(~  
我唔玩BANK的 Om%{fq&  
F V8K_xj  
我玩既係peak e"u=4nk  
c <8s \2  
好似bank e種垃圾bug天堂我先唔去 =v-BzF15  
qJ=4HlLno  
唔好傻=.= 3 8>?Z ]V  
c"w}<8  
加上我又唔識屈比..=.= bce>DLF  
9Xb,Swo~  
只係偶然系夢想星夜見到佢 Zgt:ZO  
a % "mgCB  
仲有唔好咁串 h:iK;  
=B9Ama   
你打贏佢有好多種可能 zc&>RM  
-POV#1s  
一.佢讓你,唔想傷你自尊心 hqW4.|&\c  
(9r\YNK  
二.你真係勁過佢(你咁勁就去左打皇者喇) Fp>iwdjFg  
F-?K]t#  
三.佢lag到輸送帶lag機冇得講喇) g9> 0N#<  
8RJXY:%  
四.你用加速器囉~(咁唔知有冇e回事喇) R[Q`2ggG  
^z #'o  
五........ w=.w*?>  
w%jc' ;|  
好多好多 gs)wQgJ[  
J0 BA@jH5  
睇在你有冇發現

兩大神獸宿命之對決
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2006-07-08
一.佢讓你,唔想傷你自尊心 $]IX11.m  
二.你真係勁過佢(你咁勁就去左打皇者喇) >e y.7YG  
三.佢lag到輸送帶lag機冇得講喇) %n-:mSus  
四.你用加速器囉~(咁唔知有冇e回事喇) h#Cq-^D#~  
五....... 7`;55Se  
我一個個答你! \ IJ\  
1,佢讓我!?輸左話我玩唔知咩戰囉!仲唔係"輸左你到火"!? R)% Jr.U  
2,打皇者呀,我都想呀,可惜我唔出得去囉!! [03$*BCq3  
3,lag咩呀?2次都輸叫lag??岩岩出現我就叫vs,仲話好勁,唉,廢爆!! KI~BjP\e  
4,我有加速器就好囉,有d d想要,可惜,屈比見到我-血囉! >S4klW=*I  
5,唔知你up咩! {3@lvoDT  
唔係好多,有咩我答晒你!
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2006-07-08
我現在唔係哭啦,係火呀!!
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2006-07-08
我唔想爆粗的,係d人無理由咁話我小白先的!
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2006-07-08
引用第39樓天地之龍2006-07-08 13:53發表的“”:
係人地話我小白先的!唔會欣賞就係小白呀!? tRU+6D <w  
你咪同我嘈呀,我唔想爆粗話你!! 1U[8OM{$  
咁係樣衰呀!你幫屈比姐~屈比好勁呀!都係輸~
.nCF`5T!  
如果你真係曾經打倒我既話,你應該會聽到這句 6 R}]RuFQ  
有無實力同用唔用實力係兩回事
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2006-07-08
引用第41樓天地之龍2006-07-08 14:07發表的“”: .&O}/B  
說真,我最真比人話小白,自己唔係好好,就唔好話人小白,玩lfo就比人話小白!? 5S 4kn.3  
你地知唔知比你話小白的心情呀??你地d人有無人姓呀!?  JvFd2@  
屈比廢啦~日日同我vs都輸! [DS.@97n  
話比你地知,我係到哭呀現在... po@=$HK  
比人話小白的係我呀,唔比話樣衰呀!?? ">='l9  
.......
0BF'@r";  
估唔到你咁軟弱咁就哭 8,\toT7  
同埋我連lfo都小on,何來日日vs呢
元聚
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2006-07-08
o,我諗我知係咩水了 Db"jzMW.  
你就係琴日個話單手控機簡單 (]* Ro 8  
重要係咁打拉登個個呀 AD_RU_a9  
同埋係我讓你(你當我唔係無所謂) S<do.{|p[  
連技術同狗戰都分唔出 l-` M 9#  
勝左都唔代表你真係勁過我 z~b5K\/1B  
$ M?VJ\8  
同埋我個時只係用2成力同你玩 3^m0 k E  
我話再打,我用5成力,之後你又淆,咁我無計傢
[ 此貼被andickb123在2006-07-08 16:55重新編輯 ]
元聚
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2006-07-08
引用第48樓天地之龍2006-07-08 15:22發表的“”: qffVF|7  
我唔想爆粗的,係d人無理由咁話我小白先的!
a3t[Tk;  
根本就係白加膠 CUIFKM  
技術同狗戰唔識分 9!CD25u  
重要錯左唔聽人講 V~nqPh!Jc  
非白即膠
元聚
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2006-07-08
自問一句,我係唔想話你,所以先唔回post
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2006-07-08
現在係話,唔比話樣衰咩??真心話都唔比up?? Xtk3~@  
話樣衰就要比人話小白?係樣衰呀,都無動作,站係到唔知做咩! BV"l;&F[  
個頭肥過人,身都大過人,4技唔知咩!
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2006-07-08
引用第52樓andickb1232006-07-08 16:57發表的“”:
根本就係白加膠 ,R$U(,>_0  
技術同狗戰唔識分 #&sw%CD  
重要錯左唔聽人講 c&"OhzzJK'  
非白即膠
y F;KyY{  
狗戰都係戰術,明咪(睇你都唔明)
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2006-07-08
引用第51樓andickb1232006-07-08 16:44發表的“”: LL%s$>c65A  
o,我諗我知係咩水了 {fxytiH8  
你就係琴日個話單手控機簡單  5E!Wp[^  
重要係咁打拉登個個呀 Hdda/?{b  
同埋係我讓你(你當我唔係無所謂) z^Y4:^L~I  
連技術同狗戰都分唔出 {C'9?4&  
.......
W61nJ7@  
我唔係果個,明咪?
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2006-07-08
引用第50樓andickb1232006-07-08 16:38發表的“”:
估唔到你咁軟弱咁就哭 A)HV#T`N  
同埋我連lfo都小on,何來日日vs呢
'-[?iF@l  
我軟弱呀,吹咩!?無日日,2次姐~
離線bbqonqq
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2006-07-08
引用第46樓天地之龍2006-07-08 15:17發表的“”: T`K4nU#  
一.佢讓你,唔想傷你自尊心 VN >X/  
二.你真係勁過佢(你咁勁就去左打皇者喇) ; 2Za]%'  
三.佢lag到輸送帶lag機冇得講喇) B+n(K+  
四.你用加速器囉~(咁唔知有冇e回事喇) a {4RG(I_  
五....... `cpUl*Y=  
.......
11BfJvs:  
-n]E\"  
給天地之龍: zf?U q  
hC2_Yr>N%  
咩叫可能性你知唔知 S1E=EVG  
iNEE2BPp  
只是可能=.= KO&oT#S  
T)#eaz$4W  
凡事咁嬲冇好處=.= )jm u*D5N  
4qmaL+Q  
reeeeeeeeeeeeelaxxxxxxxxxxxxxxxx~^^ rRd8W}B  
g/jlG%kI}  
orz~~~ mqKr+  
RtScv  
給屈比: t.6gyrV7><  
5 $:  q  
畫好了-,-bad//=.=(3個字之作-,-) Q2RO&dL 9  
1條評分

兩大神獸宿命之對決
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2006-07-08
引用第55樓天地之龍2006-07-08 17:42發表的“”:
狗戰都係戰術,明咪(睇你都唔明)
"%fvA;  
連戰術同狗戰都唔識係技術性同唔技術性 n ;0x\Q|S  
咁你學咩人講戰術呀
元聚
快速回復
限100 字節

上一個 下一個