切換到寬版
  • 1798閱讀
  • 25回復

[自創小說]第一章:宿命之決戰 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線虎皇
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-01-16
引用第12樓自己於2008-01-15 19:56發表的  :
我校的作文滿分是80=.=
|A ;o0pL  
你o既回覆有好大問題 8q]J;T  
你話滿分80你有75分 q n2o[x  
但係老師話你講大話 仲罰你 E:uReT  
講大話仲罰你都有75分? L*zbike  
好大問題 你吹水吹大左 (NGu9uJs  
ps:我聰明嗎?我可是L喔
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-01-16
引用第20樓虎皇於2008-01-16 18:57發表的  :
你o既回覆有好大問題 RS'} nY}  
你話滿分80你有75分 sC% b~  
但係老師話你講大話 仲罰你 }KK2WJp#M  
講大話仲罰你都有75分? sT)6nV  
.......
sa_R$ /H  
L你個頭[打] CXTt(-FT  
人地講緊篇文- -
離線虎皇
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-01-16
引用第21樓慘絕人寰於2008-01-16 19:01發表的  :
L你個頭[打] Wdo#? @m  
人地講緊篇文- -
wa" uFW  
唔係啦 佢吹水吹好大啊 比人罰都有75/80 NUMi])HkN  
睇唔過眼咪踢爆佢lo 3@G;'|z  
L係死亡筆記o既名偵探 你唔係冇睇啊嘛? WE")xhV6  
ps:玩野 我當然唔係L 只係想講下點解佢吹咁大都冇人踢爆
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-01-16
引用第22樓虎皇於2008-01-16 19:05發表的  :
唔係啦 佢吹水吹好大啊 比人罰都有75/80  Vu [:A  
睇唔過眼咪踢爆佢lo X/Y#U\  
L係死亡筆記o既名偵探 你唔係冇睇啊嘛? GQx9u ^>  
ps:玩野 我當然唔係L 只係想講下點解佢吹咁大都冇人踢爆
a\pi(9R  
笨蛋! %fv)7 CRM  
你還敢說自己是L a}>Dz 1R  
那你真的死了 j5\$[-';  
睇下篇野! \X& C4#  
^n9a " qz  
內容主要話我番學個陣見倒有條細路比d飛仔蝦 ,-@5NY1q  
之後打佢地 7UKYm Jk.  
點知10秒內被擊倒=_= *zy'#`>  
之後好彩警察及時黎到(當然用了不少精勁的形容詞) snYr9O[E6  
最後話我遲到,講番件事老師,老師話我講大話 Q2eXK[?*  
仲要罰我 kJkxx*:u  
最後我覺得真的遇到不平的係我自己 cn% 2OP:L^  
6Nt$ZYS  
明顯係講緊因為件事遲到 (;}tf~~r  
之後同老師解釋 # .<V^  
點知老師唔信 !%xP}{(7  
重罰佢 x l0DN{PG  
咁明未
離線虎皇
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-01-16
引用第23樓慘絕人寰於2008-01-16 19:07發表的  :
笨蛋! ug *D52?  
你還敢說自己是L %6ub3PLw8  
那你真的死了 iePf ]O*  
睇下篇野! nxaT.uFd1  
.......
wqD5d   
啊~睇唔到幾個字 \iU]s\{).  
我輸左lu 寫我個明落死亡筆記...(講笑) Y)XvlfJ,h?  
自己(唔係我自己 係個用戶)係咩學校 個老師唔聽解釋嫁咩
離線自己

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-01-16
引用第24樓虎皇於2008-01-16 19:13發表的  :
啊~睇唔到幾個字 nl1-kB)$e|  
我輸左lu 寫我個明落死亡筆記...(講笑) & ,L9O U  
自己(唔係我自己 係個用戶)係咩學校 個老師唔聽解釋嫁咩
Veji^-0E  
我講緊篇文ma=.= S>Z|) I  
我鐘意點作都得=.=

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
快速回復
限100 字節

上一個 下一個