切換到寬版
  • 3223閱讀
  • 83回復

[求助]我想問...( 地藏十兵衛} [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線raymond93427

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-01
— 本帖被 至尊 執行鎖定操作(2007-08-01) —
佢有冇異轉? d$ ^ ,bL2p  
佢有冇前途?(例如deep咁) Yboiw y,n  
我果隻地藏十兵衛二十幾lv...有卡招..(得一招五連殺) PP!SK2u "L  
咁玩唔玩佢好?定del左佢?
離線超能小子

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-01
我都有玩地藏十兵衛 (x3.poSt  
地藏十兵衛一定沒異轉 zA1lca0HK  
除你喜歡玩不玩具!!!
離線raymond93427
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-01
我del左佢...因為佢冇異轉...
離線tik8822
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-01
無異轉就del= =,地十無招有d難升既
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-01
佢有冇異轉? 應該有 )}_a 0bt  
佢有冇前途?(例如deep咁) 有 :P(K2q3  
我果隻地藏十兵衛二十幾lv...有卡招..(得一招五連殺) 升高lv d就正 &Ky_v^  
咁玩唔玩佢好?定del左佢?玩佢
離線game999king
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-01
1.我估地十可能會有異轉的 dH^<t,v  
2.但啲招有啲廢廢地(個人認為) tT79 p.z B  
3.如果你有其他肯定有異轉的人就梗係玩有異轉的人 rrCNo^W1  
    無就梗係玩呢個啦
離線≧影≦
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-01
陸道有2轉,地藏都[應該有

離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-01
u1好似講過個個人物都係會有異轉 UQ.7>Ug+8s  
係遲早ge事姐 +GAf O0  
你玩佢啦 -$,%f?  
但要收5連殺 3bNIZ#`|MB  
呢招好勁 VG>vn`x>a  
有前途 Ve/xnn]'  
你玩佢啦
離線自己

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-01
絕對無前途 &,.Y9; b  
u1新手包出得都唔會有咩前途 :ah 5`nmPO  
試問:你只付出20蚊,u1會唔會咁好人整勁佢 [Ym   
u1新手包出得呢個以前咁勁的人係因為u1唔會再理呢個人物 Mzd[fR5a8  
通常勁人變平佐都係因為以上咁 $@i"un;  
而且故事地十已失蹤好耐 4R8G&8b  
會再出現的機會率極低 _pH{yhA  
u1今次出地十另一原因係因為好多玩家覺得佢少人有,所以d人會狂買 T{}fHfM  
但其實玩家們都進入了先入為主的想法 +B|7p9qy  
被u1呃佐 28OWNS M=  
以上分析只供參考 -TV?E%r  
請別插 謝

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線tiga
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-08-01
遲D就有異轉! 糯米滋遘得對
離線自己

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-08-01
引用第9樓tiga於2007-08-01 18:27發表的  : y 0ckm6^  
遲D就有異轉! 糯米滋遘得對 [表情]
!~-6wN"k  
但係: +7}iu/B!9  
第一:速度快得制,要中手以上越先掌握倒 /OGA$eP  
第二:招式攻擊力不太大,要高手或以上先會易升 9x`4 RE  
第三:係極度跑龍套的角色,3.0開始已失蹤...,因此難以對他有期望

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-08-01
引用第8樓自己於2007-08-01 18:19發表的  : CP` XUpX`&  
絕對無前途 yqSY9EX7  
u1新手包出得都唔會有咩前途 gX} g  
試問:你只付出20蚊,u1會唔會咁好人整勁佢 5^)_B;.f  
u1新手包出得呢個以前咁勁的人係因為u1唔會再理呢個人物 qs=tJ ^<<o  
通常勁人變平佐都係因為以上咁 (B`sQw@tu  
.......
Qu~*46?0  
絕地有前途! <`g3(?   
u1出新手包出地十明顯地係想多d人有地十,再出異轉屈多筆 E(L<L1:"  
咁樣只係好普通既商業手法 );}t&}  
以地十只係失蹤 F;D1F+S  
冇講過佢會死 mrZ`Lm#>pS  
相信陸道為報殺父之仇 LAZVW</  
一定會搵地十 &/ ouW'oP  
由此可見 !E& MBAKy  
地十一定會再出現
離線自己

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-08-01
引用第11樓慘絕人寰於2007-08-01 19:13發表的  :
絕地有前途! Hq xK\m%,.  
u1出新手包出地十明顯地係想多d人有地十,再出異轉屈多筆 -i_En^Fi  
咁樣只係好普通既商業手法 ~b8a^6:R"  
以地十只係失蹤 lfy7w|  
.......
|< N frz  
出新手包只係想屈錢 NfF~dK|  
唔會因此出異轉 koH4~m{  
同埋我唔明咩叫絕地有前途?and咩叫地十一?

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-08-01
引用第12樓自己於2007-08-01 19:14發表的  :
出新手包只係想屈錢 \GHOg. P  
唔會因此出異轉 ;c)! @GoA  
同埋我唔明咩叫絕地有前途?and咩叫地十一?
@+dHF0aXd  
普通的商業手法也不知道 _0]QS4a][c  
我死了 $Q4=37H+  
and係地十|一定會 nW &$~d  
唔係地十一
離線自己

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-08-01
引用第13樓慘絕人寰於2007-08-01 19:27發表的  :
普通的商業手法也不知道 &]*|6cR$E  
我死了 wmiafBA e  
and係地十|一定會 Es~DHX  
唔係地十一
>&[3  
怎麼你死了還能發言?

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-08-01
引用第14樓自己於2007-08-01 19:33發表的  :
怎麼你死了還能發言?[表情]
a2[ 8wv1  
復活節那天返生了
離線自己

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-08-01
引用第15樓慘絕人寰於2007-08-01 19:34發表的  :
復活節那天返生了
+tPx0>p;  
那可是沒科學根據的阿

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-08-01
引用第16樓自己於2007-08-01 19:35發表的  :
那可是沒科學根據的阿
Wk7L:uK  
不一定要有科學根據 _E3U.mV  
例如 0S%tsXt+  
聖經成為全世界最賣得的書就算是神績了 |*Of^IkG0  
如果要有科學根據既話 -m E  
聖經大部份都係冇既  { VS''Lv  
咁點解又成為最賣得既書??
離線自己

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-08-01
引用第17樓慘絕人寰於2007-08-01 19:38發表的  :
不一定要有科學根據 zJz82jMm  
例如 |\i:LG1  
聖經成為全世界最賣得的書就算是神績了 i7i|370  
如果要有科學根據既話 #;wkr))  
.......
&oon'q5;  
真可笑 T@%;0Ro~  
最賣得的書又點? R;0W+!fE  
有好多人冇買wo都 c-[Q,c  
and復活節不是愎活你

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-08-01
引用第18樓自己於2007-08-01 19:46發表的  :
真可笑 u5u0*c  
最賣得的書又點? fo/ D3  
有好多人冇買wo都 v< 65(I>  
and復活節不是愎活你
TSc~$Q]  
我知道 2E@C0HaL  
60億人有30億人有買聖經 A6@+gP<  
and這只是打比方吧