切換到寬版
  • 3388閱讀
  • 83回復

[求助]我想問...( 地藏十兵衛} [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線raymond93427

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-01
— 本帖被 至尊 執行鎖定操作(2007-08-01) —
佢有冇異轉? w'ZL'/d  
佢有冇前途?(例如deep咁) 7)G- EAF  
我果隻地藏十兵衛二十幾lv...有卡招..(得一招五連殺) `Q6@,-(3  
咁玩唔玩佢好?定del左佢?
離線超能小子

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-01
我都有玩地藏十兵衛 C*Z gjFvB  
地藏十兵衛一定沒異轉 RfDIwkpp  
除你喜歡玩不玩具!!!
離線raymond93427
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-01
我del左佢...因為佢冇異轉...
離線tik8822
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-01
無異轉就del= =,地十無招有d難升既
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-01
佢有冇異轉? 應該有 oPk2ac  
佢有冇前途?(例如deep咁) 有 )$P!7$C-  
我果隻地藏十兵衛二十幾lv...有卡招..(得一招五連殺) 升高lv d就正 g`y >)N/  
咁玩唔玩佢好?定del左佢?玩佢
離線game999king
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-01
1.我估地十可能會有異轉的 kR-N9|>i  
2.但啲招有啲廢廢地(個人認為) zXbTpm  
3.如果你有其他肯定有異轉的人就梗係玩有異轉的人 |; $fy-  
    無就梗係玩呢個啦
離線≧影≦
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-01
陸道有2轉,地藏都[應該有

離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-01
u1好似講過個個人物都係會有異轉 R8":1 #&  
係遲早ge事姐 !B-&I E?  
你玩佢啦 bs_I{bCu?  
但要收5連殺 ^+,mxV'8!  
呢招好勁 v[ F_r  
有前途 dQ;rO$c o  
你玩佢啦
離線自己

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-01
絕對無前途 p|AIz3  
u1新手包出得都唔會有咩前途 5F <zW-;  
試問:你只付出20蚊,u1會唔會咁好人整勁佢 ]u2! )vZh'  
u1新手包出得呢個以前咁勁的人係因為u1唔會再理呢個人物 8 kd  
通常勁人變平佐都係因為以上咁 i~l0XjQbs  
而且故事地十已失蹤好耐 ApS/,cV  
會再出現的機會率極低 oD!72W_:  
u1今次出地十另一原因係因為好多玩家覺得佢少人有,所以d人會狂買 p^~lQ8t  
但其實玩家們都進入了先入為主的想法 #^Sd r-   
被u1呃佐 v*]|1q%/  
以上分析只供參考 ]j_S2lt  
請別插 謝

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線tiga
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-08-01
遲D就有異轉! 糯米滋遘得對
離線自己

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-08-01
引用第9樓tiga於2007-08-01 18:27發表的  : F fl`;M  
遲D就有異轉! 糯米滋遘得對 [表情]
T| 9Yo=UK%  
但係: ?86h:9  
第一:速度快得制,要中手以上越先掌握倒 u'?t'I  
第二:招式攻擊力不太大,要高手或以上先會易升 9 x{T"'  
第三:係極度跑龍套的角色,3.0開始已失蹤...,因此難以對他有期望

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-08-01
引用第8樓自己於2007-08-01 18:19發表的  : ! '2'db  
絕對無前途 *23  
u1新手包出得都唔會有咩前途 EDnmYaa)dZ  
試問:你只付出20蚊,u1會唔會咁好人整勁佢 4tq>Lx^5U  
u1新手包出得呢個以前咁勁的人係因為u1唔會再理呢個人物 :ye)%UU"|:  
通常勁人變平佐都係因為以上咁 ~vF.k,  
.......
:mg#&MZj<  
絕地有前途! ef,6>xv  
u1出新手包出地十明顯地係想多d人有地十,再出異轉屈多筆 ngdVRJL  
咁樣只係好普通既商業手法 2\s-4H| q  
以地十只係失蹤 oh:t ex<  
冇講過佢會死 ? 4.W _  
相信陸道為報殺父之仇 @aj"1 2  
一定會搵地十 XP(q=Mw  
由此可見 k+s<;{  
地十一定會再出現
離線自己

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-08-01
引用第11樓慘絕人寰於2007-08-01 19:13發表的  :
絕地有前途! .[CXW2k  
u1出新手包出地十明顯地係想多d人有地十,再出異轉屈多筆 FiIN \  
咁樣只係好普通既商業手法 u2!8'-Ai  
以地十只係失蹤 IG#=}q  
.......
7OW;o mT`  
出新手包只係想屈錢 g*^"x&  
唔會因此出異轉 p 6jR,m8S  
同埋我唔明咩叫絕地有前途?and咩叫地十一?

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-08-01
引用第12樓自己於2007-08-01 19:14發表的  :
出新手包只係想屈錢 7b Gzun&  
唔會因此出異轉 }V9146  
同埋我唔明咩叫絕地有前途?and咩叫地十一?
ZwG+rTW  
普通的商業手法也不知道 l<v /T  
我死了 (U-p&q>z  
and係地十|一定會 )\^%w9h  
唔係地十一
離線自己

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-08-01
引用第13樓慘絕人寰於2007-08-01 19:27發表的  :
普通的商業手法也不知道 Su-+~` "  
我死了 <Z0Tz6/j,  
and係地十|一定會 WIhf*LF"  
唔係地十一
9^}GUJy?  
怎麼你死了還能發言?

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-08-01
引用第14樓自己於2007-08-01 19:33發表的  :
怎麼你死了還能發言?[表情]
'|6j1i0x  
復活節那天返生了
離線自己

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-08-01
引用第15樓慘絕人寰於2007-08-01 19:34發表的  :
復活節那天返生了
U^:+J-z{  
那可是沒科學根據的阿

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-08-01
引用第16樓自己於2007-08-01 19:35發表的  :
那可是沒科學根據的阿
6QO[!^lY  
不一定要有科學根據 R6eKI,y\"  
例如 vgKZr  
聖經成為全世界最賣得的書就算是神績了 g3B%}!|  
如果要有科學根據既話 rvfS[@>v  
聖經大部份都係冇既 "Te[R%aP  
咁點解又成為最賣得既書??
離線自己

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-08-01
引用第17樓慘絕人寰於2007-08-01 19:38發表的  :
不一定要有科學根據 (&i c3/-  
例如 O>y*u8  
聖經成為全世界最賣得的書就算是神績了 V7<w9MM  
如果要有科學根據既話 O $ARk+  
.......
S'(IG m4  
真可笑 PR3i}y>  
最賣得的書又點? r XT6u  
有好多人冇買wo都 RF}R~m9]  
and復活節不是愎活你

離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-08-01
引用第18樓自己於2007-08-01 19:46發表的  :
真可笑 0pBG^I`_  
最賣得的書又點? g6h=Q3@  
有好多人冇買wo都 $VeQvm*  
and復活節不是愎活你
(Bss%\  
我知道 L-|u=c-6  
60億人有30億人有買聖經 ~Efi|A/  
and這只是打比方吧